|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
24.5.2013 14:18:17   
jovicaa
mi krecemo 14 juna, tamo smo 15.
u koje vi mesto idete?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 176
24.5.2013 14:21:10   
Moiraina
Neos Marmaras. Jedino mi je mal frka zbog vremena, ali gledala sam malopre prognozu, od 2. do 15. juna će biti od 25 do 27 stepeni, bez kiše, pa valjda prođemo ok...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 177
24.5.2013 14:23:27   
New Mom

IZVORNA PORUKA: branki

da li je neko letovao na kipru?iskustva?user posted image

Da, ja 2011.godine. U Pafosu. Prezadovoljna!
Šta te interesuje?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 178
24.5.2013 14:23:59   
New Mom
Mi za tačno mesec dana idemo i jedva čekam!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 179
24.5.2013 14:42:24   
jovicaa
mi za 3 nedelje... i jedva cekam, a malo mi je i frka, nadam se da ce sve biti ok.
new mom gde idete?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 180
24.5.2013 14:49:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a odakle vi putujete unina mama?
evo imacete sveze informacije sa puta od mene, posto izgleda da mi najranije idemo na more.
putujemo sa malim detetom i bebom, tako da cu sigurno za sve imati savetuser posted image

Mi iz Raške, kada krenes iz Kraljeva ka Kosovskoj Mitrovici.... Mada kada smo isli na Tasos isli smo preko Makedonije, sada kada bi smo isli tamo, sigurno preko Kosova...

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 181
24.5.2013 15:32:03   
Ana RR
Je l ima neko iskustvo sa Stavrosom? Mi smo se vec bili odlucili za Nea Skioni pa nam je naletelo nesto povoljnija varijanta na stavrosu ali ne znam kako je tamo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 182
24.5.2013 15:42:06   
dunja RR
Anči, meni je drugarica bila pre dve godine, doduše bez dece, ona i muž. Znam da su mi rekli da je malo mesto, i smorili su se. Ali, kažem oni su bez dece, pa ne znam koji su im prioriteti bili. Rekli su nikada više tamo, pa se opet vratili na Skiatos.

< Poruku je uredio dunja RR -- 24.5.2013 15:50:19 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 183
24.5.2013 15:45:54   
Jole84
Ana,Stavros je super za klince user posted image Voda ide toliko postepeno da može da se brčka do mile volje a plaže su peščane. To je baš porodično mesto,nije za provod,što pretpostavljam da vama i ne treba. Blizu ti je Nea Vrasna gde se nalazi Lidl,tu su ti jeftine kašice (ja ko glu u gajde,Lidl pa Lidl user posted image ) i sve ostalo što se hrane tiče. ( I Lenor od 5l za 2 evra user posted image )

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 184
24.5.2013 15:46:01   
Anoniman
da mislim da je stavros dosadan, koliko sam shvatila to je nekad bilo popularno mesto. ali ne znam, mozda odgovara sa detetom kad se ide.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 185
24.5.2013 15:53:10   
Dada81

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja nisam htela da propustim ultra jeftino letovanje za 19 septembar pa uplatila..
bebac ce tada biti mesec dana ako bog da..snacicu se valjda..
i ove dve sam vodila svake godine od rodjenja na more i super smo prosli,nadam se da sada bude isto tako.

Serpice,izvini,nisam pratila,mada sam citala postove pre ovog.Gde vi idete? I mi smo mislili u septembru,ali ako ja ne budem smela,rado cu i podrediti put lezanju u ime zdravlja,pa rado se pridruziti Mod i Dijanom sa velikim stomakom,Dunjom,Jokom,Joletom,Ivom,Janom Milenat. Dacom,Verkom i ostalim crticama user posted image
Mada me i dalje interesuje ima li ko cene nekog lepog mesta u Grckoj a povoljno ?

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 186
24.5.2013 18:58:20   
nata11
Dado kada je u pitanju neko da kazemo malo jeftinije mesto a da nije vašar sto bi ja rekla predlazem Nei Pori. Mislim da i Serpica tamo ide. Plicak za decicu, voda cista, topla. Jedino pazi da nadjete smestaj blize prema plazi jer je u drugom delu neka recica mislim pa ima komaraca.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 187
24.5.2013 22:35:38   
marince1
Anci Stavros je za decu savrsen,blizu je,ima puno sadrzaja za decu,more je mnogo lepo.Mi smo svracali prosle godine i mislim da cemo i ove 2 noci kad se vracamo iz Turske.
Neces se pokajati.I tamo je sve bas povoljno bilo,potpuno isto kao kod nas.
Imas recimo ogradjen kafic i u sklopu njega je igraliste,tobogani,ljuljske,klackalice,nesto za malu decu i ti pijes kaficu,a Mare luduje.Cena kafe,smesna.
Ono sto je meni bzv je da tamo ima mnogo nasih,svi pricaju srpski

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Je l ima neko iskustvo sa Stavrosom? Mi smo se vec bili odlucili za Nea Skioni pa nam je naletelo nesto povoljnija varijanta na stavrosu ali ne znam kako je tamo.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 188
24.5.2013 22:37:51   
marince1
Mashka ,Karidi definitivno!Mnogo je lepa,plicak,voda vrela,a iznad plaze je prirodni hlad

< Poruku je uredio marince RR -- 24.5.2013 22:41:36 >

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 189
24.5.2013 22:42:49   
Ana RR
Nama i treba nešto prilagođeno detetu, da se samo nas dvoje pitamo halkidiki nas ne bi video ali o tome ćemo kada Mare malo poraste. Ovo nam je blizu i bitno mi je da nađem pristojan smeštaj i da je plaža ok. Ja u principu ne volim mesta koja su puna srpskih turista, ali nije ni bitno. Svakako idemo u septembru kada i nema velike gužve.

Je l možda neko ima neki smeštaj da preporuči?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 190
24.5.2013 23:09:34   
Ana RR
Marince, baš je lepa Karidi plaža user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 191
25.5.2013 10:27:37   
caca81
Pitam se samo što vam je bezveze da čujete srpski govor...user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 192
25.5.2013 10:46:04   
Dada81
Hvala Nato ,u onaj spisak brojim i tebe user posted image Meni je to sto Marince rece za Stavros bas privlacno,a i Nei Pori.Nato,imas li ti kakav broj ili neku pouzdanu agenciju ili neko za Savros broj apartmana,nesto bih provereno?

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 193
25.5.2013 14:11:26   
Figaro88
Poceli smo da razmisljamo i o privatnom smestaju,pa ako neko ima nekog da preporuci u CG.Treba nam apartman,sa kuhinjom.user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 194
25.5.2013 14:45:07   
minnica
Mi smo bili triput u Stavrosu, poslednja dva puta sa detetom. Njegove prednosti su to što je blizu, svega sat ili sat i po vožnje od granice, cene smeštaja su dosta povoljne, ima veliku peščanu plažu, dva šetališta,dosta restorana i kafića, ali nije bučno, ima parkiće za decu i dosta mesta za šetnju uveče. Uostalom ko ide kolima,može da obiđe i okolna mesta - Vrasnu, Asprovaltu, Olimpijadu, koje takođe imaju lepe plaže. Ja ću verovatno ići tamo dogodine, kad nam drugi bebac ojača malo. Imate među albumima i moj albumčić odande, pa možete pogledati. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 195
25.5.2013 14:53:26   
Dada81
Minnice,lepo zvuci! Imas li neke kontakte tamo za smestaj?
Figaro i meni je ista cena Cg i Grcke,mada ja volim Cg i uvek odemo,osecam se kao na svom..Moglo bi biti malo cistije,to stoji,a i cene..

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 196
25.5.2013 14:58:04   
minnica
Mi smo bili ovde KLIK prošle godine i zadovoljni smo. Pristojne su sobe, a blizu je i plaže i šetališta. Nije bilo ni bučno, a mi smo bili u špicu sezone.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 197
25.5.2013 15:14:27   
Dada81
Lepo je Minnice,bas je nekako ''prostorno'' hvala.Bas me zanimaju cene u septembru. Nek se nadje,ako bih smela ici,a opet ako ne,nece mi smetati,samo zdravlja!user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 198
25.5.2013 16:00:46   
isidora88
figaro gde bi u cg? ja volim cg i bas volim sto ima nasih, ne znam zasto svi imaju taj problem da idu negde gde nema srba, pa nismo sugaviuser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 25.5.2013 16:02:25 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 199
25.5.2013 16:49:39   
Štetica
Figaro meni su Rafailovici super. Becici su na 10minuta setnje a Budva 10 min kombijem ili kolima ako idete.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here