Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.3.2013 16:19:29
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja imam jedan drugi problem,ubacila sam tiker u delu gde stoji status i sad ne mogu da ga obrisem Sta da radim????
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2013 11:44:52
|
|
|
|
Lu
|
Ko je postavio album sa kolačima, ja sam tražila recept za dva kolača i sad ne mogu da se sjetim kod koga sam gledala, u svoj onoj frci Pliiiiz neka mi se javi krivac
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2013 15:00:16
|
|
|
|
wivern
|
A mozda aplikacija za android?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2013 15:44:03
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ko je postavio album sa kolačima, ja sam tražila recept za dva kolača i sad ne mogu da se sjetim kod koga sam gledala, u svoj onoj frci Pliiiiz neka mi se javi krivac izvinjavam se, nisam ja! Ali nisam mogla da odolim
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2013 20:32:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanchy, ako čitaš i ako i alje imaš problem, pisala sam programerima, javljam sutra.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.3.2013 8:06:43
|
|
|
|
Trcosava
|
E ja da javim za dnevnike. Par sam uspela da obrišem, druge neće da obriše
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 0:13:20
|
|
|
|
Azra_
|
Ja volim RR....ALI...ponekad u sebi kažem ˝Zemljo,! otvori se, progutaj ovaj RR i vrati onaj od pre godinu-dve˝. Mnoooogo je sporo, mnooogo često koči. Koliko sam samo kilometarskih poruka napisala i koliko vremena potrošila, i ništa...jednostavno trokira. Lepe su vaše reklame, ali ja volim naš forum.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 0:21:26
|
|
|
|
dunja RR
|
Azra, nnije do reklama, već se jako povećala posećenost, sada imamo 1.600.000 otvorenih strana mesečno, a pre dve godine je bilo 1.000.000. Meni RR sada bolje radi nego pre mesec-dva, imamo novi server. Probaj da obrišeš cookies, ctrl i F5.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 0:42:08
|
|
|
|
Azra_
|
Hahahahah...evo napisala odgovor od pola strane i kvrc..šipak, da izvineš... Ja mu dođem specijalista mrežnih tehnologija, tehnički sve razumem. Ali kad se ima malo vremena, a svuda bi da progvirim i nešto napišem, to je već domen naučne fantastike. A tek ono skupljanje poena za nagradnu igru...to je bila ludnica...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 0:45:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Nešto sporija RR bude kada se šalju mailinzi, a to je ponedeljak, pa zatim kraj nedelje, kada šaljemo editorial.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 1:14:19
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Azra, nnije do reklama, već se jako povećala posećenost, sada imamo 1.600.000 otvorenih strana mesečno, a pre dve godine je bilo 1.000.000. Meni RR sada bolje radi nego pre mesec-dva, imamo novi server. Probaj da obrišeš cookies, ctrl i F5. Ovo bas lepo zvuci ,jako pozitivno,neka tako i ostane ,jer mnogi ce shvatiti da RR udje pod kozu i jaako prija,sa ovoliko divnih dama i podrske.. Pa ce valjda i iz tog razloga da se pobrinu da ima sto manje smetnji ovde
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 8:11:48
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Hahahahah...evo napisala odgovor od pola strane i kvrc..šipak, da izvineš... Ja mu dođem specijalista mrežnih tehnologija, tehnički sve razumem. Ali kad se ima malo vremena, a svuda bi da progvirim i nešto napišem, to je već domen naučne fantastike. A tek ono skupljanje poena za nagradnu igru...to je bila ludnica... To da se nekad izgubi post je bilo i pre 2 godine. Kada pišem te kilometarske postove, obavezno kopiram sve, pa ako se izgubi samo ctrl/v i ne brigam. Nego ima li nešto novo oko dnevnika?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 8:13:34
|
|
|
|
little_one
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Hahahahah...evo napisala odgovor od pola strane i kvrc..šipak, da izvineš... Ja mu dođem specijalista mrežnih tehnologija, tehnički sve razumem. Ali kad se ima malo vremena, a svuda bi da progvirim i nešto napišem, to je već domen naučne fantastike. A tek ono skupljanje poena za nagradnu igru...to je bila ludnica... Meni se ovo ponekad desava kad pisem poruku, pa odem da nesto uradim, pa se vratim i nastavim....kao da sesija istekne u stvari...i onda obavezno ctrl+a pa onda ctrl +c (u prevodu kopiiram poruku) pa ako se ne objavi onda otvorim novu poruku i samo kopiram prethodni sadrzaj i onda se objavi....mozda je u tome problem sto predugo treba da objavis kilometarski post...pokusaj ovako...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 9:38:12
|
|
|
|
Verolina
|
Niti mogu da posaljem PP niti mi stize
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.4.2013 19:45:46
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: wivern A mozda aplikacija za android? To ja kaze jos odavno al nesto slabo ove nase moderatorke prenose poruku dalje
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 3.4.2013 13:50:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Na osnovu cega odredjujete koje teme imaju opciju "prati",a koje ne? Bas one koje ja zelim da pratim,a ne ucestvujem u njima,nemaju tu opciju Jos nesto me zanima: Jel postoji mogucnost kad udjem na temu,da me forum odvede na prvu poruku na temi koju nisam procitala,a ne na zadnju,pa da moram da listam unazad i trazim sta nisam ,a sta jesam procitala?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.4.2013 13:51:08
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene je zaglavljen zahtev za prijateljstvo - niti mogu da ga primim niti odbijem!!! Pomagajte!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.4.2013 16:46:38
|
|
|
|
nata11
|
Jel postoji mogucnost kad udjem na temu,da me forum odvede na prvu poruku na temi koju nisam procitala,a ne na zadnju,pa da moram da listam unazad i trazim sta nisam ,a sta jesam procitala? E to nam treba!!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.4.2013 21:13:29
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: wivern A mozda aplikacija za android? To ja kaze jos odavno al nesto slabo ove nase moderatorke prenose poruku dalje jao i ja mučim muku sa telefonom! Mogu da čitam ali ne i da odgovorim jer treba da se za odgovor otvori novi prozorčić a kod mene to pravi problem. Možda bi stvarno mogli da porade na nekoj android aplikaciji!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.4.2013 23:09:14
|
|
|
|
dijana1*
|
Pokusavam da se ulogujem sa laptopa I nikako ne mogu. Prijavi se I postani clan uopste ne reaguju.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.4.2013 23:24:41
|
|
|
|
wivern
|
Probaj preko google chroma, meni preko njega radi super...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2013 0:02:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Preko njega pokusavam I ne moze
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2013 0:08:00
|
|
|
|
dijana1*
|
uspela sam preko explorera ali je uzasno sporo.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2013 0:32:40
|
|
|
|
wivern
|
Meni preko explorera nece da otvori prozor za komentar..svi imaju neki drugi problem, zato nam treba aplikacija za android :)
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2013 13:50:32
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Pokusavam da se ulogujem sa laptopa I nikako ne mogu. Prijavi se I postani clan uopste ne reaguju. I meni je problem kada probam sa drugog komp. na kome nisam zapamcena, radi mi na chrome. Dijana posto si RR aj urgiraj za android aplikaciju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?