Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 19:38:41
|
|
|
|
sneza24
|
Ne radi mi pretraživač. Pokušavala sam za vreme takmičenja pa kako je bilo preopterećeno rešila sam da sačekam da to prođe i ponovo pokušam. Pokušavam od petka posle podne ali neće i dalje da radi. Sa mobilog pokušavam, Nokia x2 je u pitanju. A pre takmičenja mi je radio pretraživač.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 19:42:20
|
|
|
|
degu
|
Gde sad mogu da se vide aktivni korisnici?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 19:47:29
|
|
|
|
lesica
|
Degu,to treba da nam srede. A dok se ne sredi ukucaj www.ringeraja.rs/forum/onlineuser.asp Snežo,poslaću programerima pitanje.
< Poruku je uredio lesica RR -- 17.3.2013 19:50:06 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 19:47:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Udjes u Moja ringeraja pa ispod gde pise Privatne por i prijatelji ima i plavim slovima Aktivni korisnici
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 19:59:06
|
|
|
|
degu
|
Hvala žene. Nema to kod mene Ivanka al preko ovog linka mogu da vidim.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 20:03:12
|
|
|
|
sneza24
|
Hvala lesice
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.3.2013 7:20:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislila sam da sam prolupala i da ne vidim gde su korisnici. Dobro je, vidim da i drugi imaju taj problem. A imam i drugi problem, na mogu da uđem na temu sa ovog malog desnog prozorčića gde se smenjuju forumi, albumi, dnevnici... kad kliknem na temu tu izbaci mi gore na kraju napaka...ili ti greška i to ne na svaku temu, kad sam htela da uđem na ime za devojčicu tu je izbacilo, ostale mi otvara bez problema?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.3.2013 10:21:45
|
|
|
|
lesica
|
Snežo, kaže mi programer da probaš da restartuješ ili resetuješ telefon. On je probao i kod njega sve radi. Trco,neka greška je bila u pitanju,sad bi trebalo da je ok.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 9:02:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zasto ne mogu da obrisem dnevnik? Htela sam sva ona lupetanja da obrisem , ali nema sanse?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 9:08:10
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Zasto ne mogu da obrisem dnevnik? Htela sam sva ona lupetanja da obrisem , ali nema sanse? ni ja ne mogu da obrisem dnevnike....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 9:09:10
|
|
|
|
Pretty78
|
klikni par puta na kantu
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 9:11:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahha...da da..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 11:16:21
|
|
|
|
lesica
|
Poslala sam programereima pitanje za dnevnike. I ja sam pokušavala,ali ništa se ne dešava,čak šta više-mene umesto da mi obriše album momentalno prebaci na pisanje novog. Čim dobijem odgovor, napisaću.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 11:18:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja sam vec dosadna ali kad ce novi smajlici,mislim da to nije nesto komplikovano a davno je obecano
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 11:27:30
|
|
|
|
lesica
|
Ja nisam obećala Šalu na stranu, videćemo šta i kako.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 11:29:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja sam vec dosadna ali kad ce novi smajlici,mislim da to nije nesto komplikovano a davno je obecano Jao jeste x puta to posmislim, bas fale...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 18:24:14
|
|
|
|
lesica
|
Za dnevnike sam dobila ovakav odgovor: "Brisanje dnevnika radi, samo treba da poceka malo jer radi se o ajax-u. Kad je brisanje gotovo, korsnik namerno automatski se prebacuje na strana za dodajanje novi dnevnik. Ovo je vako verovatno namerno uradjeno (sa kod se daje komanda za prebacivanje, nije slucajno) i je isto na sva trzista." Uglavnom, meni još uvek pokazuje moj dnevnik ma koliko ja pokušavala da ga obrišem. Molim vas sve da pokušate ponovo, tek da se uverimo da li funkcioniše, ili da ponovo tražim da pogledaju!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 18:46:41
|
|
|
|
Skockica
|
Desavalo se u toku takmicenja da hocu da otvorim profil clanica koje su mi komentarisale albume kako bih prokomentarisala ja njihove i cesto mi je javljalo gresku.Isto bih volela da mogu PP da posaljem preko mobilnog
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 18:52:04
|
|
|
|
lesica
|
Skockice,koji je mobilni u pitanju i koji browser koristiš? a za te greške znam, prijavljivali smo to...i valjda će srediti sve.
< Poruku je uredio lesica RR -- 21.3.2013 18:54:31 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 19:55:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ni meni opet ne brise
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 23:11:51
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Snežo, kaže mi programer da probaš da restartuješ ili resetuješ telefon. On je probao i kod njega sve radi. Probala sam da nađem neku temu i pretraživač radi. Nisam morala da restartujem telefon.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.3.2013 23:32:32
|
|
|
|
Skockica
|
Lesice, Samsung Galaxy i uvek kad hocu da posaljem PP blokira mi tastatura tj. nece da iskoci, dok u svim drugim slucajevima, kao sto je pisanje objava, sve bude ok sa tastaturom zato pretpostavljam da nije do telefona.
< Poruku je uredio Skockica -- 21.3.2013 23:34:34 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.3.2013 7:28:25
|
|
|
|
isidora88
|
skockice i meni je tako na telefonu. ja imam htc sensation xl
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.3.2013 10:19:56
|
|
|
|
nata11
|
Jel znate kada ce portal da se dovede u red. Proslo je nedelju dana od takmicenja a meni i dalje dnevno stignu 10 poruke sa sadrzajem: Obavestenje o narudzbini od Ringeraja - PRAZNO 6 i tako non stop. Jer imam negde opciju da iskljucim to?
< Poruku je uredio nata11 -- 22.3.2013 10:33:52 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.3.2013 11:38:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ni ja ne mogu da posaljem PP sa mob, uopste nece da otvori prozorcic, blokira ga.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?