|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo
18.2.2013 14:03:21   
Modessty
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

Timeout expired

/forum/js/globalfunctions.asp, line 893

danas samo dobijam ovu poruku! Izludeću više! dajte popravite to već jednom! Ili u drugom slučaju čekam sto godina dok mi se otvori prozor za odgovor na forumu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1601
18.2.2013 14:13:40   
isidora88
i ja imam isti problem vec ohoho, forum je uzasno spor, smor mi je i da pisem nesto jer mi treba po pola sata dok mi se otvori normalno prozor, a retko kad imam toliko vremena.

ja jos imam problem, ne vidim kad mi stigne pp, tamo gde pise moja ringeraja nemam pisamce ono vise, samo je prazno, koristim chrome, w7

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1602
18.2.2013 14:16:45   
nata11

IZVORNA PORUKA: Modessty

Timeout expired

danas samo dobijam ovu poruku!

Danas si je dobila Mod? user posted image
Ja je dobijam svaki put kada kliknem da odgovorim.user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1603
18.2.2013 14:20:16   
buba m
I meni se jako sporo otvara prozor za odgovor. A kad se otvori prijavljuje grešku, pa moram da ponavljam postupak više puta.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1604
18.2.2013 14:20:37   
lesica
Proslediću pitanje programerima (po milioniti put user posted image ) valjda će uskoro naći rešenje.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1605
18.2.2013 14:52:38   
Olga75
meni je sve uzasno sporo , ucitava satima , nece da otvori prozor , izlogovao me je dok je kao slao poruku
programeri resiteee user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1606
18.2.2013 14:53:26   
isidora88
lesice i ako nije problem pitaj za pp, sta je tu pobrljavilouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1607
18.2.2013 14:55:02   
lesica
Isidora,isto je tako i kod meneprazno,nebitno da li je chrome ili mozilla u pitanju,ali svakako vidim kad mi stigne pp.Uglavnom pitaću i za to.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1608
19.2.2013 22:13:08   
Figaro88
Ne mogu da otvorim album,pokusavam vec treci put i nece.Nece da ucita i ubaci slike.Da li ima neko ogranicenje u velicini fotografija,ne razumem zasto neceuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1609
25.2.2013 11:04:32   
Modessty

Timeout expired

po ko zna koji put....

sešću u avion i pravac Slovenija! Sad sam neuračunljiva i možda ću dobiti neku manju kaznu za premlaćivanje programera ringeraje! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1610
25.2.2013 11:09:18   
lesica
Prosledjujem user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1611
25.2.2013 12:47:25   
Modessty
nadam se samo onaj prvi deo, ne i pretnju user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1612
25.2.2013 12:53:17   
lesica
Evo i odgovora,bio je brz iako nisam poslala pretnju user posted image

znamo za problem, ovo se desava na svi trzista razlog je kapacitet ram memorije i processor na server. Radimo na ovaj problem da povecamo ram na server ali nisu jos sve uradili sta smo potrazili od provajderom servera. Sacekamo neko vreme da urade sve pa onda mislim da necemo imati ovakav problem.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1613
25.2.2013 12:54:46   
lesica
Sad nam preostaje da budemo strpljivi,i da se nadamo da će se konačno rešiti problem.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1614
25.2.2013 12:55:38   
Modessty
razumela! Ja pomislila da nas neko opasno napada pa zato ovi problemi. Nama se to desilo relativno skoro sa serverom fakulteta, jedva se opravismo!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1615
26.2.2013 14:44:22   
Sanchy

Timeout expired

danas samo dobijam ovu poruku! Izludeću više! dajte popravite to već jednom! Ili u drugom slučaju čekam sto godina dok mi se otvori prozor za odgovor na forumu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ovo je pocelo i meni da se desava evo trebalo mi je vise od pet minuta da mi otvori prozor kako bih ovo napisala,onemogucava nas u koriscenju foruma,,sta se desava?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1616
26.2.2013 14:53:28   
lesica
Sanchy,kao što sam napisala juče kada su mi programeri odgovorili- sajt,ne samo ringeraja.rs nego i sve ostale ringeraje su preopterećene, i velikim brojem članova,i velikim brojem posetilaca, reklamama,banerima... samim tim to dovodi do usporavanja. Problem sa otvaranjem stranica,prozora za odgovore imamo svi.
Trenutno nam preostaje strpljenje jer se radi na tome da se što pre sredi problem.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1617
26.2.2013 15:57:52   
Sanchy
Znam ali ovo je bas jakoo sporo ,dzabe i reklame i sve ako se zbog usporenosti smanji poseta portalu........ne mogu da verujem da tehnicarima treba toliko vremena da rese problem jer vidim da se pojedine clanice odavno zale na to a ako sam ja novi slucaj to fakticki znaci da je situacija gora umesto da bude boljauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1618
27.2.2013 11:55:03   
Dada81

Timeout expired

Evo meni se danas ovo desava,od neki dan mi nema ni P poruke,koju sam ja slala, a duugo i vrti vrti...A i danas mi ne ide slanje PP..

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1619
27.2.2013 12:01:45   
Dada81

Timeout expired

po ko zna koji put...

Ovo je meni danas problem,i bas vrti ,vrti,nikada da ucita..OD sveg ami ipak najteze,ne ide PP...

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1620
27.2.2013 12:05:52   
Dada81
Cak mi nije ni prikazao da je ova oba posta ubacio..

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1621
27.2.2013 12:33:30   
nina26
e, i mene je vise smorilo ovo spo otvaranje, pa dupli postovi....nemam vise volje a ni zivaca da cekam po sto puta da mi otvori prozoruser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1622
27.2.2013 13:34:45   
Modessty

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Sanchy,kao što sam napisala juče kada su mi programeri odgovorili- sajt,ne samo ringeraja.rs nego i sve ostale ringeraje su preopterećene, i velikim brojem članova,i velikim brojem posetilaca, reklamama,banerima... samim tim to dovodi do usporavanja. Problem sa otvaranjem stranica,prozora za odgovore imamo svi.
Trenutno nam preostaje strpljenje jer se radi na tome da se što pre sredi problem.

Sve je to ok, ali meni ipak dodje da se samoubijem! Lako njima da kažu da se strpimo! Nisu oni zavisni od ringeraje ko mi user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1623
27.2.2013 16:23:04   
Dada81
Moduser posted image Meni proradilo,ode i PPuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1624
8.3.2013 0:57:15   
Azra_
da li ću ja u ovom veku moći da prihvatim Mod za prijatelja. Njen zahtev mi stoji već dugo, a kad kliknem da je prihvatam, jednostavno se ništa ne dešava.user posted image

Ja volim RR, ali ako hoćete puno članova, puno reklama, postoji način da se to jako brzo dovede u red, postaje frustrirajuće pokušavati po 10 puta da otvoriš polje ne bi li otkucao poruku na forumu.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here