Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.3.2013 13:39:58
|
|
|
|
Cvrčko
|
Da li i drugima ovo šareno drvce prekriva neke postove??? I malo malo pa ne mogu da objavim post
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.3.2013 13:41:29
|
|
|
|
Sanja90
|
Pa pokupis drvce i objavis post.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.3.2013 13:41:47
|
|
|
|
Olga75
|
to drvo Cvrcko pokupis , znaci klik na njega i skloni se a tebi i RR RS idu bodovi nagradna igra je u toku
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.3.2013 13:48:53
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Cvrčko Da li i drugima ovo šareno drvce prekriva neke postove??? I malo malo pa ne mogu da objavim post Joj,draga mi i sanjamo drvece .
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.3.2013 14:02:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A ja juce razmisljam sta je bre ovo , mora nova tema za forum posto je prolece pa sve izbegavam drvece i jos gledam ove bodove sto me po ceo dan vijaju ...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.3.2013 9:49:39
|
|
|
|
minna
|
Zasto nece da mi prihvati zahtev za prijateljstvo? koliko god puta da kliknem na prihvati zahtev nista se ne desava. Tako mi je bilo i sinoc.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.3.2013 9:58:19
|
|
|
|
lesica
|
Mina,malo smo preopterećeni Recimo da je malopre bilo preko 15000 gostiju na portalu. Imaj malo strpljenja.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.3.2013 17:25:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dans mi se napunilo sanduce mailovima preko 150 mailova aaaa...trebalo je sve pobrisati! Sve sam poiskljucivala u podesavanjima ali i dalje stizu obavestenja o komentarima u slikama
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.3.2013 10:02:07
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dans mi se napunilo sanduce mailovima preko 150 mailova aaaa...trebalo je sve pobrisati! Sve sam poiskljucivala u podesavanjima ali i dalje stizu obavestenja o komentarima u slikama E i ja sma dosla da se zalim na ovo. I sve pise kako mi komentarisali slike ljudi a ja nemam ni jedan album. I nemogu vise da brisem. Non stop stize po 90-tak dnevno. Gledala sam u podesavanja i nemogu da pronadjem neku opcij uda to iskljucim.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.3.2013 10:19:27
|
|
|
|
sarti
|
Ja sam imala 300 mail-ova. Ne znam u cemu je problem.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.3.2013 10:21:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dans mi se napunilo sanduce mailovima preko 150 mailova aaaa...trebalo je sve pobrisati! Sve sam poiskljucivala u podesavanjima ali i dalje stizu obavestenja o komentarima u slikama E i ja sma dosla da se zalim na ovo. I sve pise kako mi komentarisali slike ljudi a ja nemam ni jedan album. I nemogu vise da brisem. Non stop stize po 90-tak dnevno. Gledala sam u podesavanja i nemogu da pronadjem neku opcij uda to iskljucim. Zbog preopterećenja je došlo do greške, pisala sam sinoć (kao da ste mogli da vidite u ovom haosu ) Rešavaju programeri, ali će možda tek posle takmičenja uspeti da srede.
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2013 10:22:44 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.3.2013 3:46:57
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: minna Zasto nece da mi prihvati zahtev za prijateljstvo? koliko god puta da kliknem na prihvati zahtev nista se ne desava. Tako mi je bilo i sinoc. Eh, dobro sam se onda snašla na brzaka da sam pronašla pravu temu na kojoj da postavim pitanje. Imam par zahteva za prijateljstvo koji čekaju godinu dana, ahahahaha, i sačekaće izgleda još malo, ali ovog puta nije do mene. :))))) Kako vidjeh ovako ovlaš, problem je tehničke prirode i uskoro će biti rešen? Pored toga, kako sam zaboravila lozinku, tražila sam novu, ali mi je e.mail adresa nepotvrđena, a ja nemam pojma kako da je potvrdim, jer nije ni stigao neki aktivacijski link...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.3.2013 3:48:44
|
|
|
|
lesica
|
Sredićemo,sutra posle 16! Čim se završi ludilo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.3.2013 3:49:09
|
|
|
|
lesica
|
I dobrodošla back
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.3.2013 3:50:37
|
|
|
|
eugenija
|
Hvala Lesice, ja dolazim u paketu sa problemima! Ahahahhahahahahahahaa! Kuku. P.S. Kul su ti potpisi!
< Poruku je uredio eugenija -- 15.3.2013 3:51:14 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.3.2013 4:06:05
|
|
|
|
dunja RR
|
eugiiiii
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.3.2013 13:35:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jedva mi otvara prozorčić za post. Ili ga otvori iz 3 puta ili piše nije uspelo učitavanje.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.3.2013 20:42:26
|
|
|
|
Modessty
|
E pa moram da kritikujem! Prosto ne mogu da verujem da za vreme takmičenja i to kad je bilo najviše članova na forumu nije bilo problema sa otvaranjem prozora za odgovr na forumu, a sada kad je mirno otvara po nekoliko minuta i uopšte ga i ne otvori na kraju! Ovo stvarno više nema smisla!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 10:57:27
|
|
|
|
Pretty78
|
meni nije jasno zasto rr nema CHAAAAAAAAAAAAAAAAT
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 11:01:07
|
|
|
|
Olga75
|
evo ga KLIK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 11:02:46
|
|
|
|
lesica
|
Pretty, kako nema? Imamo chat teme u kojima važi pravilo o tri posta, pravilo o tri dozvoljen smajlija, kao i uostalom u svim temama. To samim tim dozvoljava i da ćaskamo izmedju sebe ali bez da se izgubi suština portala a to je da se daju konkretna pitanja i odgovori na temu zatrudnjavanja, trudnoće, beba, dece
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 11:03:41
|
|
|
|
Figaro88
|
Mislis kao na fejsbuku?Imaju teme za chat.A meni vise ne koci tako sa otvaranjem prozorcica,bila sam se navikla da je sve sporo pa mi sad ccudno kako ucita sve odmah
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 11:05:23
|
|
|
|
Pretty78
|
ma ne tako nego chat,chat ko na fb kad imas chat,da mozes da chatas sa kim ti se chata al ga objasni
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 11:08:04
|
|
|
|
Olga75
|
e pa nema to samo tema i pp
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.3.2013 11:13:14
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR e pa nema to samo tema i pp vidim zato i pitam sto nema
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?