Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.1.2013 22:33:21
|
|
|
|
nata11
|
Zasto mi se u pojedinim temama javlja opcija da mogu da uredim poruku a u nekima ne?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.1.2013 13:13:35
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 Dosla sam da se zalim Poslednja cetiri dana mi treba vise vremena da se otvori prozor za odgovor. Prvo cekam,cekam,cekam i onda se otvori i pise nesto bzv,pa ga ugasim,pa onda ponovo cekam i tad se otvori kako treba. Vidim da nisam jedina sa tim problemom. Par puta sam odustala od odgovaranja na temu,jer izgubim zivce. Dva puta se desilo da mi se otvori tek treci put. Eto! Nisam jedina! danas je posebno spooooooorooooooo! I ja odustah par puta jer ne mogu više da čekam A dešava se i ono o čemu je Olga pisala, kasni u onom prozoru sa strane objava da je nešto novo pisano. Kao da mu je refresh užasno usporio
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.1.2013 8:53:17
|
|
|
|
nata11
|
I ja se pridruzujem ovoj zalbi mada mi jos nisu odgovorili ni na prethodno pitanje.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.1.2013 9:19:14
|
|
|
|
lesica
|
Za kašnjenje poruka još nisam dobila odgovor,valjda će se srediti uskoro. Nato,pošalji mi na pp linkove na poruke u kojima ne postoji opcija uredi. Mada mogućnost uredjivanje posta postoji samo par minuta od objavljivanja istog.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.1.2013 9:25:09
|
|
|
|
lesica
|
Evo objašnjenja za kašnjenje objave u desnom prozorčetu-namerno je tako uradjeno,ne bi li se postigla optimizacija brzine portala i da bi se rešio problem sa otvaranjem prozora, otud i osvežavanje stranice na svakih minut.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.1.2013 11:58:55
|
|
|
|
Veca77
|
Nisam sigurna da li pišem na pravom mestu... Sad sam okačila post u jednoj temi i ispalo je da imam samo 757 objava, a inače je preko 2300.... Ne znam kako je to moguće. Nisam menjala nik, niti podatke...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.1.2013 12:11:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Ju, svašta Veco, to je baš čudno, proveriću ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.1.2013 12:13:32 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.1.2013 12:43:25
|
|
|
|
Veca77
|
Hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.1.2013 13:17:26
|
|
|
|
lesica
|
Veco77, broj objava se smanjio usled sredjivanja foruma i brisanja nekih starih tema od pre par godina koje su arhivirane i koje svakako niko ne može sem administratora da vidi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.1.2013 22:49:31
|
|
|
|
Veca77
|
OK. Hvala ti na info!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.1.2013 22:56:49
|
|
|
|
17 joka
|
i ja sam se isto pitala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.1.2013 22:57:31
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Nisam sigurna da li pišem na pravom mestu... Sad sam okačila post u jednoj temi i ispalo je da imam samo 757 objava, a inače je preko 2300.... Ne znam kako je to moguće. Nisam menjala nik, niti podatke... i ja sam ovo primetila, jer se i meni dosta smanjio broj objava... samo da ti kazem da nisi umislila
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.2.2013 1:51:43
|
|
|
|
sneza24
|
I ja sam ovo primetila i htela da pišem al vidim da me Veca preduhitrila.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 3.2.2013 23:50:42
|
|
|
|
Ana RR
|
I meni se smanjio broj postova, imala sam preko 20 hiljada.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.2.2013 9:32:12
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam primetila problem sa anketama. Kad nisi ulogovan najcesce mozes da glasas i to vise puta, kad si ulogovan kaze ti da si glasao, a ti prvi put vidis anketu. Mozda i ne zavisi od ulogovanosti, u svakom slucaju ovo cini ankete nepouzdanim.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.2.2013 16:27:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni se u zadnjih nekoliko dana,čim se ulogujem na RR, posle nekoliko sekundi sve automatski prebaci na engleski jezik....nisam znala kako da ga vratim na srpski ali sam uspela da nadjem i da promenim...Ne znam zašto se jezik uvek promeni kada ulazim na RR?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.2.2013 12:04:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne mogu da otvorim profil korisnika?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.2.2013 13:50:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Izvinjavam se na dva posta za redom, ne mogu da uredim ovaj gore - naime, ovo mi izbaci kad hoću da idem na nečiji profil Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31' Timeout expired /forum/js/globalfunctions.asp, line 893 koristim chrome
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.2.2013 13:50:27
|
|
|
|
lesica
|
Ni ja ne mogu da otvorim profile. Poslala sam pitanje programerima.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.2.2013 13:56:19
|
|
|
|
lesica
|
I meni se apsolutno isto dešava. Nadam se da će nam to srediti što pre.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.2.2013 21:16:13
|
|
|
|
caca81
|
Pošto vidim da reklama za pampers "bombarduje" sve porodične portale, da li je to neki spam...veoma usporava rad foruma?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.2.2013 21:55:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Nije spam, u pitanju je flash branding koji je teži nego običan, pa se i sporije upload-uje.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.2.2013 23:01:54
|
|
|
|
New Mom
|
Kad napišem nešto na neku temi u onom sa strane nema da sam pisala (tipa: New Mom u temi RE: toj i toj).
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.2.2013 23:11:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja te vidim draga sa strane I u rod.dodatku, i u tromesečju, problemima, svuda mi je izašlo da si pisala.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.2.2013 7:43:00
|
|
|
|
Lu
|
NM ima ali kad klikneš ponovo na aktivne teme, kasni malo. IZVORNA PORUKA: lesica RR Evo objašnjenja za kašnjenje objave u desnom prozorčetu-namerno je tako uradjeno,ne bi li se postigla optimizacija brzine portala i da bi se rešio problem sa otvaranjem prozora, otud i osvežavanje stranice na svakih minut.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?