Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 15.4.2013 21:23:12
|
|
|
|
wivern
|
Drugari, ne mogu uopste da saljem poruke.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.4.2013 10:20:44
|
|
|
|
Modessty
|
upravo mi se desilo da mi zabrljavi portal i sam me izloguje
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2013 14:51:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Zasto ne mogu da saljem poruke? Do sada nisam nikad prva slala,vec sam uvek odgovarala na poruke i nije bilo problema,ali sad ne mogu da posaljem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2013 15:17:57
|
|
|
|
little_one
|
Mozda nisi napisala naslov poruke....kad se ne napise naslov, poruka nece biti poslana! Pokusaj tako pa ako ne ide opet onda ne znam, neko ce ti vec od modova pomoci!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.5.2013 15:21:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Da,to je bio problem Poslala sam. Hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:05:21
|
|
|
|
Modessty
|
zašto je zaključana tema Iskustva iz dečijih bolnica? Ne vidim da je bilo nečeg problematičnog. A deluje mi ko da u stvari nešto tu brljavi forum
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:06:32
|
|
|
|
isidora88
|
brljavi forum, imas opciju odgovori preko mog posta, i ja sam tako
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:08:13
|
|
|
|
Modessty
|
ma neka isprave to!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:09:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Sredila
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.5.2013 13:19:44
|
|
|
|
Modessty
|
al si brzaaa!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.6.2013 14:16:08
|
|
|
|
Figaro88
|
Ne mogu da udjem na temu Cekamo dve crtice,kada kliknem pise bad url. Moram da odem u majsku temu pa da kliknem na Lesicin link....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.6.2013 15:04:21
|
|
|
|
lesica
|
Figaro, mislim da je sad sredjeno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.6.2013 17:08:07
|
|
|
|
Figaro88
|
Jeste
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.6.2013 19:03:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I dalje se dnevnici ne mogu obrisati
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.6.2013 13:51:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Molim vas, ako bude kočenja na forumu (neće da se otvori prozor za odgovor ili sporo otvara) javiše mi koju grešku vam javlja i na kojoj temi vam javlja grešku.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.6.2013 14:10:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja i dalje nema sanse da mogu da obrisem dnevnike....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 0:14:22
|
|
|
|
17 joka
|
ni ja nikako dnevnike obrisati nemogu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 8:22:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Ja sam svoje sada obrisala. Kako ih briset_e?
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 6.6.2013 8:23:26 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 8:26:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ili stanem na kantu i kliknem, ili udjem u dnevnik i kliknem. Postavi pitanje da li hocu da obrisem ali opet ih ne brise
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 8:31:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Tako sam i ja, moja ringeraja- moji zapisi. Idem na kantu i pita me da li zelim da obrisem, samo sto je meni obrisalo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 9:07:55
|
|
|
|
lesica
|
Neke hoće da obriše, neke neće, uglavnom neće... Ali nema veze, neka stoje i oni mogu da se komentarišu i donose poene u takmičenju.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 9:07:56
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ili stanem na kantu i kliknem, ili udjem u dnevnik i kliknem. Postavi pitanje da li hocu da obrisem ali opet ih ne brise Isti problem imam sa brisanjem albuma
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 14:47:59
|
|
|
|
bea83
|
Meni je ceo portal baš spor, dok refresh-uje stranicu prodje dobrih 20-30 sekundi, a tako mi je i kad prelazim sa jedne na drugu temu Nije do neta jer sve ostale stranice mi rade fino
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 15:48:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Moguće da je browsera, meni iz Chroma super brzo otvara iz Oper sporo. U svakom slučaju nije do portala, danas ok radi.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2013 16:01:01
|
|
|
|
17 joka
|
ja sam obrisala albu,me ali dnevnike nikako a radih isto kao Lasica i meni je malo sporo nadam se da ce biti bolje
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?