Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.3.2013 15:10:38
|
|
|
|
lavica28
|
Macaki draga, cestitam i ja!!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.3.2013 15:19:25
|
|
|
|
sneza24
|
Macaki čestitam!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.3.2013 19:17:17
|
|
|
|
dzzu
|
Drage moje, treba mi vaša pomoć odnosno savet. U postupku sam za Vto i tri meseca pijem Cyklo Progynovu. Danas poslednja braon tabletica iz kutije. U braku 6 god nema. Hormoni u redu, spermogram ok ali nešto ne ide. Svakog meseca se nadam da će se i nama sreća osmehnuti i možda budem . Konkretno pitanje, poslednja 07.03 i danas 25dc i već par dana imam bolne bradavice, cimanje sa desne strane iznad jajnika i čini mi se da i se boja velikih usmina promenila- nisam 100% sigurna u to ali mi se čini da jeste jer mi deluje sivo ljubičasto na krajevima. Radila jutrost test - mućak. I prošli mesec sam imala , ne iste ali slične simptome ali ništa od toga nije bilo, stigla sa 4 dana kašnjenja Recite mi, iz vaših iskustava, da li je suviše rano za test ili ne? Hvala devojke unapred....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.3.2013 21:48:41
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zavisi od toga kad ti je bila ovulacija. Ako ti je bila ranije nije rano za test, ako ti je bila na polovini ciklusa ili kasnije, podosta je rano za test i treba da ga ponovis tek za 4 dana.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.4.2013 0:34:04
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala snezo i lavice
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 15:04:07
|
|
|
|
Anoniman
|
zene, sad sam zvala laboratoriju, danasnja beta mi je 755,20. meni se cini da je ovo malo. u subotu (29.dan) mi je bila 203,03 sta mislite, da li je morala da bude veca do sada? jos mi se danas pojavilo ponovo malo braonkastog sekreta, znaci nije krv, onako krem-braon sekret, samo mali trag na gacicama. nesto sam se jako uznemirila.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 15:16:15
|
|
|
|
Verolina
|
Zasto ne pozoves lekara? Ne mora beta bas da striktno dupla na 48h. Ovo je skoro pa priblizno duplanje.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 15:20:08
|
|
|
|
Verolina
|
Ma kakvi priblizno duplanje, ja sve mislim danas sreda. Beta ti je vise nego odlicna. Do sutra ujutro bi bila preko 800 sigurno, ako ne i vise.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 15:34:57
|
|
|
|
Anoniman
|
evo sad sam gledala.. prosli put je bilo ovako: 26. dana - 143, a 31. dana 2828 a sada: 29. dana 203, a 32. dana 755 ne znam, meni se ucinilo da je to malo.. mada sam posle gledala tablice, izgleda sve ok. jer prosli put je proslo 5 punih dana, sada samo 3. i prosli put sam imala impl. krvarenje 23. dana, a sada tek 26. verovatno je kasnije doslo do oplodnje.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 15:40:05
|
|
|
|
Verolina
|
Nije svaka trudnoca ista. opusti se. lepo se povecala beta. Ali ako ces da budes mirna, za dva dana se vec moze dobrim UZ videti GM, pa idi lekaru.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 19:30:33
|
|
|
|
17 joka
|
Macaki draga, beta lepo raste ne sekiraj se bice sve u redu , idi na UZ za koji dan , sto kaze Verka sa dobrim UZ moze da se vidi a ti ces biti malo mirnija
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 19:47:38
|
|
|
|
Anoniman
|
bila sam kod doktorke, kaze ovo je super, beta lepo raste. ja rekoh da sam mislila da treba da je veca, kaze super je, sta biste vise. na UZ 15.04. do tada da uzivam i odmaram. nije se vise pojavio braonkast sekret. nadam se najboljem...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 19:56:49
|
|
|
|
17 joka
|
koristis li Utrogestan? odmaraj i mazi trbu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 21:12:47
|
|
|
|
lavica28
|
ja ti jos nisam toliko u tome i ne znam bas da ti kazem, ali drzim palceve da sve bude OK i verujem da jeste!!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 21:16:53
|
|
|
|
lavica28
|
sorryyyy nisam lepo iscitala, drago mi je da je sve dobro, uzivkaj i mazi stomace sto kaze 17 joka jaoo ja se iduceg petka molim da ne dodje pa za koji dan posle toga da radim test uhhh bice ovo duuugi dani
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 22:32:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka koristis li Utrogestan? ne. lavice, ja navijam za tebe! i za joku!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2013 23:10:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Macaki,divne vesti! cestitam! o,da li je to krenuo drugi krug ...vidim polako se mamike vracaju na forum,vision trudna,sanjica ..ica82,vec obavila znaci,da ne kasnim puno
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 3.4.2013 18:25:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: World IZVORNA PORUKA: Anoniman Uradila sam test na trudncu 3 nedelje nakon moguceg zaceca i bio je negativan. Poslednji odnos nam je bio 1 dan nakon zavrsetka menstrucije i prekinuli smo snosaj...Ne verujem da sam trudna, ali kasni mi 4 dana...da li je moguce da sam trudna? mislim da bi svaki test nakon toliko pokazao nesto, tako da cisto sumnjam... dobijas li inace redovno? mislim da bi svaki test nakon toliko pokazao nesto, tako da cisto sumnjam... dobijas li inace redovno? Samo da javim da sam dobila i nisam trudna Dobijam redovno, ciklus mi je 24- 26 dana, ali sada mi je kasnila...mislim da mi je ovo prvi put u zivotu
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 4.4.2013 8:19:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Koliko novih trudnica ,Macaki,Sanjice cestitam kao i ostalim devojkama koje ne poznajem "toliko"
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 5.4.2013 20:59:19
|
|
|
|
smeško
|
Sanjice, mila, pa tek sad vidim da si trudna! Čestitam ti od srca! I svim ostalim trudnicama, naravno!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.4.2013 9:34:00
|
|
|
|
Snelle
|
Dijana draga, pa ja ti pre neki dan u trećem rekoh da praznimo mesta za nove trudnice i ti to očas posla, pif-puf Mnogo sam srećna zbog tebe
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.4.2013 9:36:10
|
|
|
|
Meisje
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.4.2013 9:36:23
|
|
|
|
Anoniman
|
cestitam!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.4.2013 9:37:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Snelle ja sam plavusa- bukvalista Hvala sto si mi cuvala mesto
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?