|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Test za trudnoću? - II dio
28.3.2013 16:36:11   
Anoniman
ne kasni mi, ali u tome i jeste stvar. napisala sam gore.. proslog puta sam saznala da sam trudna vec 26. dana ciklusa. 23. mi se javilo implant. krvarenje, a sada imam braon iscedak poslednja dva dana (26. i 27. dan), a ne dobijam, sto je vrlo neuobicajeno. sacekacu neki dan, ako ne dobijem do nedelje, ponedeljka.. radicu test.

(odgovor članu Sanja90)
  Direktna veza do poruke: 626
28.3.2013 21:02:04   
Anoniman
Uradila sam test na trudncu 3 nedelje nakon moguceg zaceca i bio je negativan. Poslednji odnos nam je bio 1 dan nakon zavrsetka menstrucije i prekinuli smo snosaj...Ne verujem da sam trudna, ali kasni mi 4 dana...da li je moguce da sam trudna?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 627
28.3.2013 21:05:07   
Sanja90
Uradi ponovo test,ako bude negativan onda nisi trudna,a mozes da uradis i betu.

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
28.3.2013 21:07:30   
Anoniman
Hvala na odgovoru...samo ne znam kada da uradim test...radila sam ga juce, kad bih mogla opet?

(odgovor članu Sanja90)
  Direktna veza do poruke: 629
28.3.2013 21:36:15   
Sanja90
Mozes kad hoces,samo nek obavezno bude prva jutarnja mokraca

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 630
28.3.2013 22:55:50   
dijana1*
Macaki, uradi ga slobodno ujutru sa prvim urinom. Ako si trudna pokazace ti se bar svetla crtica sto je tebi dovoljno user posted image
Mnoge zene su pisale da su imale taj braon iscedak, ja nisam ali sam isto tako radila test dan pre ili na dan ocekivane i to poslepodne i test mi je bio pozitivan.
Navijam user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 631
28.3.2013 22:59:37   
World

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Uradila sam test na trudncu 3 nedelje nakon moguceg zaceca i bio je negativan. Poslednji odnos nam je bio 1 dan nakon zavrsetka menstrucije i prekinuli smo snosaj...Ne verujem da sam trudna, ali kasni mi 4 dana...da li je moguce da sam trudna?

mislim da bi svaki test nakon toliko pokazao nesto, tako da cisto sumnjam... dobijas li inace redovno?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 632
28.3.2013 23:10:37   
Anoniman
dijana, hvala user posted image
prosli put nam je proslo 5 ciklusa pre nego sto sam ostala trudna, a sad samo jedan, ne mogu prosto da poverujem...jos sam se ubacila u trip zbog hiperinsulinemije da uopste necu moci da zatrudnim.. tako da ne smem trenutno mnogo ni da razmisljam, ni da se radujem. samo mi je ovo sve neuobicajeno, jer mi se nikada tako nesto ne desava (sem kada sam bila trudna sa K, bilo je isto ovako).
danas sam bas gledala kalendarcic, u poslednjih godinu, godinu i po dana.. su mi bili od 23-30 dana, tako da je sve moguce, mozda na kraju ipak dobijem..

< Poruku je uredio Macaki -- 28.3.2013 23:18:43 >

(odgovor članu World)
  Direktna veza do poruke: 633
28.3.2013 23:18:31   
dijana1*
Sve je moguce i nadam se da neces dobiti. Navijam user posted image
Ja sam drugi put imala samo jedan odnos u prvom mesecu i ostala sam trudna. Novogodisnji praznici su cudo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 634
28.3.2013 23:26:51   
Anoniman
ma i mi se nismo nesto pokazali ovog meseca. user posted image a grudi su me bolele ovih dana katastrofalno. treba sledeceg petka da idem na UZ.. do tada cu valjda znati jesam li ili nisam, kontam da ce biti bitno da to napomenem. ako izdrzim radicu u ponedeljak, a ako ne, onda u nedelju. user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 635
28.3.2013 23:31:47   
ica82
Macaki mislim da mozes da uradis test i sutra, trebalo bi da pokaze. Ja mislim da je to to, drugi put se mnooogo lakse zatrudni, nama je prvi put trebalo vise od godinu dana (uz pratnju svega i svacega), drugi put iz prve i to nista nismo ni pratili, kazem iz prve jer sam tog meseca pocela folnu da pijem, a planirali smo da pocnemo sledeceg da pokusavamo user posted image . Inace sam se vec obradovala za tebe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 636
28.3.2013 23:41:05   
Anoniman
e hvala ti draga user posted image user posted image
javljacu vam se!!

(odgovor članu ica82)
  Direktna veza do poruke: 637
28.3.2013 23:42:01   
World
macaki, sad ces i da ostanes trudna, samo da ne ides na dijetu? user posted image user posted image

ajd navijam... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 638
28.3.2013 23:46:14   
Suncicabg
Macaki ja ipak user posted image user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 639
29.3.2013 0:15:03   
Anoniman
hehe, ma ne odustajem od dijete nikako. do sad sam cituckala recepte, bas sam se primila user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 640
30.3.2013 9:42:36   
Anoniman
nisam izdrzala, jutros sam radila test. pojavila se jaaaako bleda druga crta, pa sam za svakli slucaj skoknula da uradim betu. oko 13:30 ce biti rezultat.
da budem iskrena, ja se osecam trudno user posted image ali mi je ipak neka frka, ne bih da se radujem pre vremena, sve se nesto plasim da ipak ne prokrvarim...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 641
30.3.2013 9:45:03   
Snelle
Maroooo, divna vest! Grlim vas jako user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
30.3.2013 9:48:38   
Sanjica26 RR
Bravo Macaki.user posted image ajde dodji u prvo tromesecje da nam pravis drustvo.user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 643
30.3.2013 9:51:59   
Anoniman
ovu ogrebotinu pored roze linijice je napravilo moje dete, ne obracajte paznju.

user posted image

vidite li vi ovde liniju? user posted image

< Poruku je uredio Macaki -- 30.3.2013 9:52:34 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 644
30.3.2013 9:53:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Bravo Macaki.user posted image ajde dodji u prvo tromesecje da nam pravis drustvo.user posted image

sanjice user posted image ja tek sad vidim!

user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 645
30.3.2013 9:56:31   
MarijaBg
Macaki user posted image user posted image user posted image
Cekam i zvanicnu potvrdu, ali mislim da mogu vec da cesitam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 646
30.3.2013 9:58:08   
Snelle
O daaa, vidi se! Ksenija je već ljubomorna što će dobiti seku/batu user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 647
30.3.2013 9:58:12   
sonyasha
Čestitam Macaki!!!! Neka ti trudnoća bude školska i neka proleti!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 648
30.3.2013 10:13:33   
cvećka
Nego sta nego se vidi, cestitaaaam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 649
30.3.2013 10:22:15   
meyo
Bas se vidi cestitam Macaki user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here