Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 10:30:31
|
|
|
|
milenatea
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 12:59:09
|
|
|
|
mala.bebica
|
Cestitam Cvetaljka
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 17:04:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala svima, od srca!! [: Addict, nemoj da se sekiras, mozda ti je bila nesto kasnije ovulacija, ne mora da znaci da nije... A i kod mene je produzen ciklus za 7 dana jer sam bila na VTO, tako da nemoj da gledas na to sto je meni pokazalo ranije, ne mora nista bas da znaci, ako si ti iz prirodnog ciklusa... Ako je odmah bila bar i malo roze onda nema sanse da nisi jer organizam ne moze da proizvede ni najmanju kolicinu beta hcg-a osim u nekim ne-daj-boze slucajevima, ali o tome necemo razmisljati... Ponovi ti ipak! (:
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 17:08:25
|
|
|
|
Anoniman
|
p.s.I mene je spopalo nekoliko bzvz bubuljica i nikakav simptom nemam osim sto su mi grudi uvecane kao pred ali su mekane, nisu onako cvrste... I bradavice su malko tamnike, nista specijalno. Drzim fige! *:
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 17:24:35
|
|
|
|
17 joka
|
cestitam uzivaj
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 17:33:09
|
|
|
|
Jole84
|
Cvećka čestitam,želim ti laku trudnoću
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 10:36:45
|
|
|
|
mamica3
|
pridružujem se čestitkama....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 10:43:48
|
|
|
|
Sonreir
|
Cvetjka, cestitam!!! Zelim ti laku i zdravu skolsku trudnocu Cekamo te u prvom tromesecju Addict, to kakva je nijansa crtice zavisi od toga koji je test, na koliko je osetljiv, koji ti je dpo, koloicine hormona (kazu da devojcice proizvode vise BHCG pa se ranije pokaze na testu itd. Ponovi test da vec jednom znas na cemu si. Vucem te! Bubuljice imam i ja (po neka na celu stoji jos uvek, a ja sam 8.nedelja), a grudi su mi isto bile mekane, a ne cvrste kao pred M.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 10:48:38
|
|
|
|
J@n@
|
Cvjetka,cestitam! !Uzivaj i vuci jaaakooo!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 15:40:29
|
|
|
|
Addict
|
Ponovila test i Hvala vam svima na recima ohrabrenja i vucem vas za nos
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 15:49:06
|
|
|
|
wini
|
Evo i ja da se javim. Posle 3 godine, ugledasmo danas nase !
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 15:51:46
|
|
|
|
mtajcica83
|
Svim novi, trudnicicama cestitam !!!!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 16:16:50
|
|
|
|
tatjana1
|
Pa, da pokusam i ovde (ne znam za koju sam temu). Imam 39 godina, iz prvog braka imam cerkicu od 13 i od septembra pokusavam da dobijem drugo dete... Negde u decembru sam pocela da pijem macinu travu. Od letos su mi se, inace redovni ciklusi od 27-28 dana, najpre skratili na 25, pa onda jednom 27, pa tako redom do 30, te vise ne znam sta i kada da pratim.... Danas mi je 31. dan ciklusa (kasnjenje izmedju 1 i 6 dana). Imala sam jake bolove u krstima nekoliko dana, probadanje u malom stomaku, i par dana uzasno bolne grudi. Uz to, malo pojacan beli sekret vrlo ucestalo mokrenje (sto kod mene nista ne znaci) Od juce, bol u grudima drasticno manji, a u stomaku ga gotovo i nema. I eto, sutra bih da radim test.... Sta mislite, kolike su mi sanse? Unapred hvala!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 16:44:52
|
|
|
|
buba m
|
Čestitam svim novim trudnicama! Tatjana to pitanje je za temu znaci trudnoće. Inače, nisu ti loši simptomi, mada kažu žene, da su vrlo slični simptomi pms-a i trudnoće. Mene su do sada svaki put prevarili. Iskreno ti želim da budu oni pravi. U svakom slučaju, testić u ruke i rasteraj sumnje. Sada bi trebalo da ti pokaže realno stanje. Navijam za
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 16:46:17
|
|
|
|
buba m
|
Wini a simptomi?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 17:15:19
|
|
|
|
jelenazvezda
|
kasni mi 3 dana,nemam hrabrosti za test :( jel to rano da ga radim... pomagajte ne spavam nocima
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 18:41:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Joko, Jole, Mamice, Sonreir, Jano, Mtajcice, Buba, uh, koliko vas je ((: diiivne ste! Addict, pa to je fenomenalno, cestitam ti od srca, eto vidis da ipak jeste ko je ?? Sad da castis!! Wini divno, sve cestitke i tebi, uzivaj sad, docekala si! Jelenazvezdo, ako ti je ovulacija bila sredinom ciklusa, kad i treba, nije rano, videce se sigurno, probaj! A neka neko okaci svoje crticeee, meni je bas drago kad ih vidim
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 19:07:06
|
|
|
|
njanja52
|
cvetjka, addict, wini cestitam!!! Vucite nas jakoooo!!!!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 18.2.2013 19:15:41
|
|
|
|
jelenazvezda
|
pa prosli put sam dobila 14.1 a 24 sam bila na ultrazvuku i videli su se folikuli i primila sam preegnil :) nadam se da me osecaj ne vara
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.2.2013 17:12:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke, evo me da javim da je zvanicno, beta mi je 589 i kazu da ce biti blizanci vucem vas sve do jedne jaaako za nosice i da se sto pre vidimo u prvom tromesecju! [:
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.2.2013 17:38:05
|
|
|
|
serpica
|
Cvetjka bas lepo cestitam meni je beta 28dc bila 700 i ja sam se ponadala da su blizanci ali eto,samo jedna beba,mada vto obicno donese dve devojke pa zasto vas nema u prvom????
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.2.2013 17:46:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala serpice! Pa bre ja nisam htela dok ne bude zvanicno ((: sa klinike mi rekose da ce biti blizanci, ma neka bude i jedno dobro je, samo da pupa raste (:
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 20.2.2013 17:57:21
|
|
|
|
mala.bebica
|
ovo je mesec mace hahaha samo da nam donese sto pre nase bebice. jos jednom cestitke za sve
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.3.2013 15:40:29
|
|
|
|
Anoniman
|
zene, moze pomoc? 28. dan mi pada sutra, ali sam juce ujutru prokrvarila braonkasto, vrlo oskudno. citavog dana je ostao samo taj mali trag, jedino kada se obrisem papirom videlo se po malo braonkastog. danas isto, nista se ne desava.. pocela sam da se tripujem da je to implantacijsko krvarenje. ne znam koliko da cekam da uradim test, mozda da cekam do nedelje ili ponedeljka.. nikada mi nije kasnilo, ciklusi su mi uvek na 26-28 dana. sada imam i onako neko kuvanje po stomaku, bole me krsta, imam 37.1, ali krvarenja nema. inace u prosloj trudnoci moje iskustvo je sledece: 23. dana mi se se javilo to impl. krvarenje, ali je bilo rozikasto, ne braon kao sada, 26. sam vec uradila betu koja je bila 143, a 31. dana je bila 2828. sad ne bih radila betu, nego baby rapid, pa ne znam kada nije prerano da uradim. sta mislite nedelja ili ponedeljak? ako to tada ne dobijem to je verovatno to, jer meni nikada ne kasni. nervira me sto me hvata vikend, a ta beta se uvek ceka dan, dva.. a i ne bih davala pare za to, kupila bih test ovog puta.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 28.3.2013 15:52:25
|
|
|
|
Sanja90
|
Nisam bas shavtila koliko ti kasni...Ako ti kasni 1,2 dana to nista ne znaci,a ako ti kasni 5,6 i vise dana onda uradi test.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?