Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 8:57:01
|
|
|
|
isidora88
|
cestitam zene
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 9:19:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao bilo bi tako diiivno, hvala vam devojke [:
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 10:07:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Cvetjka Moja uzasno bleda crtica ima vec 3,5g,upravo me ceslja i pocupa mi svu kosu sa glave
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 12:21:23
|
|
|
|
Addict
|
Imam jedno pitanje u vezi jako blede druge crtice. Radila sam jutros test i pojavila se druga crtica, ali toliko bleda da sam je videla samo pod odredjenim uglom svetlosti. Posle par sati malo je ojacala, ali je i dalje bledo roze. Ima li neko ovakvih iskustava, i da li je to stajanje od par sati validno? Inace kasni mi cetvrti dan, a sinoc sam imala nestoo braonkasto na vesu.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 12:46:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Trco čestitam!!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 15:01:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Figaro, to mi daje nadu, hvala i ljubi tvoju bledu crticu za mene (((: Addict, ja bre nemam pojma, meni se vidi rozikasto iz svih uglova... Sto se po fotografijama i ne bi reklo (((: a znas li koji ti je dpo?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 16:47:09
|
|
|
|
Sonreir
|
Cvetjka, ja vidim tvoju drugu crticu na drugoj slici i jako te vucem da za dan, dva ta tvoja crtica potamni Ja mislim da si uspela jer se ta crtica sigurno vidi bolje uzivo nego na slici, ali cestitacu ti tek kad se ti uveris u to I moja crtica je bila bleda, ima slike na pre par strana, radila sam test na 12dpo Addict, normalno je da je crtica malo jace boje kad se test lepo osusi od urina, ali treba da vidis crticu iz svih uglova. Ponovi test sa prvim jutarnjim urinom i ako opet bude crtice makar i blede onda je to to
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 17:29:34
|
|
|
|
Addict
|
Posto se osusila videla se lepo, i sad stoji. Nego, nisam sigurna da je to validno, jer na testu pise ne ocitavati rezultat posle pola sata.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 17:46:48
|
|
|
|
sreca_11
|
Trcosava cestitam, i zelim skolsku cvetjka ja vidim i tebi cetitam i zelim skolsku
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 17:52:04
|
|
|
|
sreca_11
|
Addict draga moja, meni se ni blijeda crtica nikada nije pojavila, pa ni nakon 4h...bitno je da se tebi vidi Kao sto rece Sonreir ponovi sa jutarnjim urinom za svaki slucaj...navijam za debele dvije crtice
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 17:54:37
|
|
|
|
Addict
|
Hvala sreco_11 Ipak cu nekako da se strpim jos 3 dana, pa da ponovim test na sedmi dan kasnjenja.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 18:19:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Diiiiivno Osmehicu, videla sam ja tvoje crtice, citala sam ovaj forum do besvesti (((: Hvala ti puno, i tebi Sreco, fige za sve
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 15.2.2013 21:39:14
|
|
|
|
vonavoj
|
cvetjka,ja vidim uspelo je!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.2.2013 15:49:02
|
|
|
|
Anoniman
|
sutra radim jos jedan, za proveru! Ja bih jedne takve kiflice kao sa tvog avatara vonavoj, moze??
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.2.2013 17:07:33
|
|
|
|
Sonreir
|
Cvetjka, Addict, mozete cekati da vam M kasni koliko god dana hocete, rezultat ce biti isti, a to su vase zeljene crtice Mislim da nemate razloga za brigu i za neizvesnost jer znate da se crtice ne pojavljuju tako lako pa cak ni blede. Validno je sto se jasnije vidi crtica kasnije tek kada se test dobro osusi (to je tako kad rano radimo testove ), ali to je ipak to
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.2.2013 18:00:17
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: cvetjka sutra radim jos jedan, za proveru! Ja bih jedne takve kiflice kao sa tvog avatara vonavoj, moze?? ja ti zelim dve kiflice,barem ..inace,to smo sestra i ja
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.2.2013 19:00:47
|
|
|
|
Figaro88
|
Cvetjka sutra ce to biti dve debele crtice:)h
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 16.2.2013 19:17:30
|
|
|
|
nata11
|
Cvetjka cekamo sutra jos lepse vesti
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 7:59:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Koleginice drage, evo mene "ranom zorom" da kacim svoje najnovije crtice, da uporedimo ((((: definitivno je uspelooooooo vucem sve koje treba za nosic jaaaako, a sad cu mirne duse da cekam betu za 3 dana (: A to ste ti i seka vonavoj? Mislila sam po tickeru da imas blizance! E moze, dve kiflice bi bile prava mera (((: ma salim se, sta god i koliko god bude.... Sa mnom je na klinici na embriotransferu lezala zena koja je bila jaaako ljuta sto su joj vratili dva embriona (ni njen suprug nije bio zadovoljan) i bila je u fazonu da ce jedan da ukloni ako se oba prime... meni je to tako strasno, bas sam se bila rastuzila kad sam cula takav stav ): Hvala Sonreir, Figaro, Nato *: *: *:
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 8:01:28
|
|
|
|
Trcosava
|
čestitam!!!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 8:20:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Trcosava, takodje!!! Sta li je uradila Addict?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 8:21:26
|
|
|
|
cockic
|
cvetjka i trcosava cestitam vam na
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 10:18:23
|
|
|
|
Addict
|
IZVORNA PORUKA: cvetjka Hvala Trcosava, takodje!!! Sta li je uradila Addict? Cvetjka, bas mi je drago, cestitam Meni ce sutra biti sedmi dan kasnjenja pa cu da ponovim test. Nego, sve manje mislim da je trudnoca u pitanju. Mislim da nije bilo rano to sto sam uradila posle tri dana kasnjenja i da je trebalo da se pokaze neka pristojna linija. To sto je ona roze posle dva sata, stvarno smatram da nije validno. Uradicu sutra pa cu videti. Garant su mi hormoni poludeli pa mi zato kasni. Tome u prilog idu i ove bubuljice koje su kao lude svuda po licu ovog meseca. U svakom slucaju, javljam sutra sta je bilo.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 10:21:17
|
|
|
|
buba m
|
Čestitam svim novim trudnicama! Za lepe i lake trudnoće
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 17.2.2013 10:23:00
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam Cvetjka Addict ponovi za koji dan, a ja navijam da se selis iz ovih tema.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?