|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Test za trudnoću? - II dio
17.2.2013 10:30:31   
milenatea
cestitam user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 601
17.2.2013 12:59:09   
mala.bebica
Cestitam Cvetaljka user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 602
17.2.2013 17:04:07   
Anoniman
Hvala svima, od srca!! [: Addict, nemoj da se sekiras, mozda ti je bila nesto kasnije ovulacija, ne mora da znaci da nije... A i kod mene je produzen ciklus za 7 dana jer sam bila na VTO, tako da nemoj da gledas na to sto je meni pokazalo ranije, ne mora nista bas da znaci, ako si ti iz prirodnog ciklusa... Ako je odmah bila bar i malo roze onda nema sanse da nisi user posted image jer organizam ne moze da proizvede ni najmanju kolicinu beta hcg-a osim u nekim ne-daj-boze slucajevima, ali o tome necemo razmisljati... Ponovi ti ipak! (:

(odgovor članu mala.bebica)
  Direktna veza do poruke: 603
17.2.2013 17:08:25   
Anoniman
p.s.I mene je spopalo nekoliko bzvz bubuljica i nikakav simptom nemam osim sto su mi grudi uvecane kao pred user posted image ali su mekane, nisu onako cvrste... I bradavice su malko tamnike, nista specijalno. Drzim fige! *:

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 604
17.2.2013 17:24:35   
17 joka
cestitamuser posted image user posted image uzivaj

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 605
17.2.2013 17:33:09   
Jole84
Cvećka čestitam,želim ti laku trudnoću user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 606
18.2.2013 10:36:45   
mamica3
pridružujem se čestitkama....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 607
18.2.2013 10:43:48   
Sonreir
Cvetjka, cestitam!!! Zelim ti laku i zdravu skolsku trudnocu user posted image Cekamo te u prvom tromesecju user posted image
Addict, to kakva je nijansa crtice zavisi od toga koji je test, na koliko je osetljiv, koji ti je dpo, koloicine hormona (kazu da devojcice proizvode vise BHCG pa se ranije pokaze na testu itd. Ponovi test da vec jednom znas na cemu si. Vucem te!
Bubuljice imam i ja (po neka na celu stoji jos uvek, a ja sam 8.nedelja), a grudi su mi isto bile mekane, a ne cvrste kao pred M.

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 608
18.2.2013 10:48:38   
J@n@
Cvjetka,cestitam!user posted image user posted image user posted image !Uzivaj i vuci jaaakooo!

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 609
18.2.2013 15:40:29   
Addict
Ponovila test i user posted image Hvala vam svima na recima ohrabrenja i vucem vas za nos user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 610
18.2.2013 15:49:06   
wini
Evo i ja da se javim. Posle 3 godine, ugledasmo danas nase user posted image ! user posted image

(odgovor članu Addict)
Direktna veza do poruke: 611
18.2.2013 15:51:46   
mtajcica83
Svim novi, trudnicicama cestitam !!!!user posted image
user posted image user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu wini)
Direktna veza do poruke: 612
18.2.2013 16:16:50   
tatjana1
Pa, da pokusam i ovde (ne znam za koju sam temu). Imam 39 godina, iz prvog braka imam cerkicu od 13 i od septembra pokusavam da dobijem drugo dete... Negde u decembru sam pocela da pijem macinu travu. Od letos su mi se, inace redovni ciklusi od 27-28 dana, najpre skratili na 25, pa onda jednom 27, pa tako redom do 30, te vise ne znam sta i kada da pratim.... Danas mi je 31. dan ciklusa (kasnjenje izmedju 1 i 6 dana). Imala sam jake bolove u krstima nekoliko dana, probadanje u malom stomaku, i par dana uzasno bolne grudi. Uz to, malo pojacan beli sekret vrlo ucestalo mokrenje (sto kod mene nista ne znaci) Od juce, bol u grudima drasticno manji, a u stomaku ga gotovo i nema. I eto, sutra bih da radim test.... Sta mislite, kolike su mi sanse? Unapred hvala!

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 613
18.2.2013 16:44:52   
buba m
Čestitam svim novim trudnicama!
Tatjana to pitanje je za temu znaci trudnoće. Inače, nisu ti loši simptomi, mada kažu žene, da su vrlo slični simptomi pms-a i trudnoće. Mene su do sada svaki put prevarili. Iskreno ti želim da budu oni pravi. U svakom slučaju, testić u ruke i rasteraj sumnje. Sada bi trebalo da ti pokaže realno stanje. Navijam za user posted image

(odgovor članu tatjana1)
Direktna veza do poruke: 614
18.2.2013 16:46:17   
buba m
Wini a simptomi?

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 615
18.2.2013 17:15:19   
jelenazvezda
kasni mi 3 dana,nemam hrabrosti za test :( jel to rano da ga radim... pomagajte ne spavam nocima

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 616
18.2.2013 18:41:57   
Anoniman
Hvala Joko, Jole, Mamice, Sonreir, Jano, Mtajcice, Buba, uh, koliko vas je ((: diiivne ste!
Addict, pa to je fenomenalno, cestitam ti od srca, eto vidis da ipak jeste user posted image user posted image user posted image ko je user posted image ?? Sad da castis!! user posted image
Wini divno, sve cestitke i tebi, uzivaj sad, docekala si! user posted image user posted image user posted image
Jelenazvezdo, ako ti je ovulacija bila sredinom ciklusa, kad i treba, nije rano, videce se sigurno, probaj!
A neka neko okaci svoje crticeee, meni je bas drago kad ih vidim user posted image

(odgovor članu jelenazvezda)
  Direktna veza do poruke: 617
18.2.2013 19:07:06   
njanja52
cvetjka, addict, wini cestitam!!!user posted image user posted image user posted image Vucite nas jakoooo!!!!user posted image

Zapamti: snovi postaju stvarnost, samo trebaš verovati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 618
18.2.2013 19:15:41   
jelenazvezda
pa prosli put sam dobila 14.1 a 24 sam bila na ultrazvuku i videli su se folikuli i primila sam preegnil :) nadam se da me osecaj ne vara

(odgovor članu njanja52)
Direktna veza do poruke: 619
20.2.2013 17:12:03   
Anoniman
Devojke, evo me da javim da je zvanicno, beta mi je 589 i kazu da ce biti blizanci user posted image user posted image user posted image vucem vas sve do jedne jaaako za nosice i da se sto pre vidimo u prvom tromesecju! [:

(odgovor članu jelenazvezda)
  Direktna veza do poruke: 620
20.2.2013 17:38:05   
serpica
Cvetjka bas lepo cestitamuser posted image meni je beta 28dc bila 700 i ja sam se ponadala da su blizanci ali eto,samo jedna beba,mada vto obicno donese dveuser posted image
devojke pa zasto vas nema u prvom????

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 621
20.2.2013 17:46:30   
Anoniman
Hvala serpice! Pa bre ja nisam htela dok ne bude zvanicno ((: sa klinike mi rekose da ce biti blizanci, ma neka bude i jedno dobro je, samo da pupa raste (:

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 622
20.2.2013 17:57:21   
mala.bebica
ovo je mesec mace hahaha samo da nam donese sto pre nase bebice. jos jednom cestitke za sve user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 623
28.3.2013 15:40:29   
Anoniman
zene, moze pomoc? user posted image
28. dan mi pada sutra, ali sam juce ujutru prokrvarila braonkasto, vrlo oskudno. citavog dana je ostao samo taj mali trag, jedino kada se obrisem papirom videlo se po malo braonkastog. danas isto, nista se ne desava.. pocela sam da se tripujem da je to implantacijsko krvarenje. user posted image ne znam koliko da cekam da uradim test, mozda da cekam do nedelje ili ponedeljka.. nikada mi nije kasnilo, ciklusi su mi uvek na 26-28 dana. sada imam i onako neko kuvanje po stomaku, bole me krsta, imam 37.1, ali krvarenja nema.
inace u prosloj trudnoci moje iskustvo je sledece: 23. dana mi se se javilo to impl. krvarenje, ali je bilo rozikasto, ne braon kao sada, 26. sam vec uradila betu koja je bila 143, a 31. dana je bila 2828.
sad ne bih radila betu, nego baby rapid, pa ne znam kada nije prerano da uradim. sta mislite nedelja ili ponedeljak? user posted image ako to tada ne dobijem to je verovatno to, jer meni nikada ne kasni. nervira me sto me hvata vikend, a ta beta se uvek ceka dan, dva.. a i ne bih davala pare za to, kupila bih test ovog puta.

(odgovor članu mala.bebica)
  Direktna veza do poruke: 624
28.3.2013 15:52:25   
Sanja90
Nisam bas shavtila koliko ti kasni...Ako ti kasni 1,2 dana to nista ne znaci,a ako ti kasni 5,6 i vise dana onda uradi test.

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here