|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Test za trudnoću? - II dio
15.2.2013 8:57:01   
isidora88
cestitam zeneuser posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 576
15.2.2013 9:19:24   
Anoniman
Jao bilo bi tako diiivno, hvala vam devojke [:

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 577
15.2.2013 10:07:36   
Figaro88
Cvetjkauser posted image Moja uzasno bleda crtica ima vec 3,5g,upravo me ceslja i pocupa mi svu kosu sa glaveuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 578
15.2.2013 12:21:23   
Addict
Imam jedno pitanje u vezi jako blede druge crtice. Radila sam jutros test i pojavila se druga crtica, ali toliko bleda da sam je videla samo pod odredjenim uglom svetlosti. Posle par sati malo je ojacala, ali je i dalje bledo roze. Ima li neko ovakvih iskustava, i da li je to stajanje od par sati validno? Inace kasni mi cetvrti dan, a sinoc sam imala nestoo braonkasto na vesu.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 579
15.2.2013 12:46:10   
Ana RR
Trco user posted image čestitam!!! user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 580
15.2.2013 15:01:49   
Anoniman
Figaro, to mi daje nadu, hvala i ljubi tvoju bledu crticu za mene (((:
Addict, ja bre nemam pojma, meni se vidi rozikasto iz svih uglova... Sto se po fotografijama i ne bi reklo (((: a znas li koji ti je dpo?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 581
15.2.2013 16:47:09   
Sonreir
Cvetjka, ja vidim tvoju drugu crticu na drugoj slici i jako te vucem da za dan, dva ta tvoja crtica potamni user posted image Ja mislim da si uspela jer se ta crtica sigurno vidi bolje uzivo nego na slici, ali cestitacu ti tek kad se ti uveris u to user posted image I moja crtica je bila bleda, ima slike na pre par strana, radila sam test na 12dpo user posted image
Addict, normalno je da je crtica malo jace boje kad se test lepo osusi od urina, ali treba da vidis crticu iz svih uglova. Ponovi test sa prvim jutarnjim urinom i ako opet bude crtice makar i blede onda je to to user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 582
15.2.2013 17:29:34   
Addict
Posto se osusila videla se lepo, i sad stoji. Nego, nisam sigurna da je to validno, jer na testu pise ne ocitavati rezultat posle pola sata.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 583
15.2.2013 17:46:48   
sreca_11
Trcosavauser posted image user posted image cestitam, i zelim skolsku user posted image
cvetjkauser posted image ja vidim user posted image user posted image user posted image i tebi cetitam i zelim skolskuuser posted image

(odgovor članu Addict)
Direktna veza do poruke: 584
15.2.2013 17:52:04   
sreca_11
Addict draga moja, meni se ni blijeda crtica nikada nije pojavila, pa ni nakon 4h...bitno je da se tebi vidiuser posted image
Kao sto rece Sonreir ponovi sa jutarnjim urinom za svaki slucaj...navijam za debele dvije crticeuser posted image

(odgovor članu sreca_11)
Direktna veza do poruke: 585
15.2.2013 17:54:37   
Addict
Hvala sreco_11 user posted image Ipak cu nekako da se strpim jos 3 dana, pa da ponovim test na sedmi dan kasnjenja.

(odgovor članu sreca_11)
Direktna veza do poruke: 586
15.2.2013 18:19:28   
Anoniman
Diiiiivno Osmehicu, videla sam ja tvoje crtice, citala sam ovaj forum do besvesti (((: Hvala ti puno, i tebi Sreco, fige za sve user posted image

(odgovor članu Addict)
  Direktna veza do poruke: 587
15.2.2013 21:39:14   
vonavoj
cvetjka,ja vidim user posted image user posted image user posted image user posted image uspelo je!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 588
16.2.2013 15:49:02   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image sutra radim jos jedan, za proveru! Ja bih jedne takve kiflice kao sa tvog avatara vonavoj, moze?? user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 589
16.2.2013 17:07:33   
Sonreir
Cvetjka, Addict, mozete cekati da vam M kasni koliko god dana hocete, rezultat ce biti isti, a to su vase zeljene crtice user posted image Mislim da nemate razloga za brigu i za neizvesnost jer znate da se crtice ne pojavljuju tako lako pa cak ni blede. Validno je sto se jasnije vidi crtica kasnije tek kada se test dobro osusi (to je tako kad rano radimo testove user posted image ), ali to je ipak to user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 590
16.2.2013 18:00:17   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: cvetjka

user posted image user posted image user posted image sutra radim jos jedan, za proveru! Ja bih jedne takve kiflice kao sa tvog avatara vonavoj, moze?? user posted image

ja ti zelim dve kiflice,baremuser posted image ..inace,to smo sestra i jauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 591
16.2.2013 19:00:47   
Figaro88
Cvetjka sutra ce to biti dve debele crtice:)huser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 592
16.2.2013 19:17:30   
nata11
Cvetjka cekamo sutra jos lepse vesti user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 593
17.2.2013 7:59:52   
Anoniman
Koleginice drage, evo mene "ranom zorom" da kacim svoje najnovije crtice, da uporedimo ((((: definitivno je uspelooooooo user posted image

user posted image

vucem sve koje treba za nosic jaaaako, a sad cu mirne duse da cekam betu za 3 dana (:
A to ste ti i seka vonavoj? Mislila sam po tickeru da imas blizance! E moze, dve kiflice bi bile prava mera (((: ma salim se, sta god i koliko god bude.... Sa mnom je na klinici na embriotransferu lezala zena koja je bila jaaako ljuta sto su joj vratili dva embriona (ni njen suprug nije bio zadovoljan) i bila je u fazonu da ce jedan da ukloni ako se oba prime... meni je to tako strasno, bas sam se bila rastuzila kad sam cula takav stav ):
Hvala Sonreir, Figaro, Nato *: *: *:

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 594
17.2.2013 8:01:28   
Trcosava
user posted image čestitam!!!user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 595
17.2.2013 8:20:46   
Anoniman
Hvala Trcosava, takodje!!! user posted image user posted image Sta li je uradila Addict?

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 596
17.2.2013 8:21:26   
cockic
cvetjka i trcosava cestitam vam na user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 597
17.2.2013 10:18:23   
Addict

IZVORNA PORUKA: cvetjka

Hvala Trcosava, takodje!!! user posted image user posted image Sta li je uradila Addict?

Cvetjka, bas mi je drago, cestitam user posted image

Meni ce sutra biti sedmi dan kasnjenja pa cu da ponovim test. Nego, sve manje mislim da je trudnoca u pitanju. Mislim da nije bilo rano to sto sam uradila posle tri dana kasnjenja i da je trebalo da se pokaze neka pristojna linija. To sto je ona roze posle dva sata, stvarno smatram da nije validno. Uradicu sutra pa cu videti. Garant su mi hormoni poludeli pa mi zato kasni. Tome u prilog idu i ove bubuljice koje su kao lude svuda po licu ovog meseca. U svakom slucaju, javljam sutra sta je bilo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 598
17.2.2013 10:21:17   
buba m
Čestitam svim novim trudnicama! Za lepe i lake trudnoće user posted image

(odgovor članu Addict)
Direktna veza do poruke: 599
17.2.2013 10:23:00   
nata11
Cestitam Cvetjka user posted image
Addict ponovi za koji dan, a ja navijam da se selis iz ovih tema. user posted image

(odgovor članu Addict)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here