|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
6.3.2013 23:03:22   
alex88
-danas sam zavrsila sa prvom kutijom,drugu pocinjem 14,28 idem na kontrolu sa svim brisevima,papa testom i spermokulturom,ja sam to poslala faksom,trenutno lecim ureaplasmu,to trebam da ponovim kad zavrsim terapiju.
[ quote]IZVORNA PORUKA: ivanicasale

user posted image user posted image tvins bas mi je zao,pratila sam tvoje poruke ovih dana i bas sam se nadala da ce biti sve ok.nemoj da odustajes.alex88 do kad pijes prvu kutiju Mikroginora ja zavrsavam 9.03 i pocinjem drugu od 16.03 do 5.04.meni su rekli da ponesem rezultate vs,cev.bris,ureaplazma,mikoplazma,hlamidija i spermokultura.a tebi?Vidim da dosta pisu za papu,ali meni nista nisu rekli.Drugarica sto smo isle zajedno u Nis na komisiju u petak radi betu njoj vec uradeli vto,drzim joj fige da uspe...
[/quote]

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1476
7.3.2013 12:05:29   
mischovi
Alex ja završavam sa prvom kutijom u nedelju tj 10.03. pa imam kontrolu 26.03. Meni su rekli da ponesem samo moje briseve i papu, nisu spominjali spermokulturu. Ne znam da li da ih zovem pa da pitam opet za spermokulturu. U NS spermokultura + spermogram košta privatno 2400 din a čula sam da je u SPEBU 5000 din pa kontam da uradimo ovde umesto dole da ne plaćamo duplo?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1477
7.3.2013 13:25:27   
alex88
moj suprug je zaboravio da kaze da uz spermogram odrade spermokulturu,pa zato je morao naknadno.

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1478
7.3.2013 13:28:29   
alex88
a spermogram je u leskovcu platio 5.500,nemorate da radite ako vam nisu rekli da bacate pare,kod nas je 1200 spermogram i spermokultura 500,ali su ipak trazili da se odradi kod njih jer nerade svuda isto.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1479
7.3.2013 13:59:20   
masa81
Drage moje.... ja samo da vam javim da sam ja odustala od Leskovca definitivno. Bicu ja i dalje sa vama ovde i bodricu vas. user posted image Svima vam zelim puno srece. user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1480
7.3.2013 14:32:04   
mala_82
Maso imas neki razlog za odusajanje ili ???

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1481
7.3.2013 15:35:03   
ivanek
Pratim već neko vreme  vaš forum i u početku mi se učinio dobrim, mislim korisnim što jedna drugu bodrite, jednostavno zajedno provodite dane pred vto  ali sam sad shvatila da nije baš ok sedeti za kompjuterom i čekati rezultate od drugih korisnica foruma a primetila sam pojedine korisnice da se ne javljaju ( uskoro odlaze za Leskovac ali još uvek nisu ) koliko ja znam i mislim da je u redu sto ne dolaze, shvatile su da ce necija sudbina da ih potrese i oneraspolozi a to bi bilo pogubno u ovom trenutku za sve vas...Mislim da je to u redu jer se ovako jednostavno demorališete, padate u depresiju, poistovecujete se sa drugim korisnicama i bolujete zajedno sa njima .Sve bi to bilo u redu da svaka od vas nije u toj priči i da se ne poistovecuje sa svakom koja prolazi kroz sve to...To je neminovno jer svaku od vas to čeka i naravno gubite nadu u sve to a to je najgore sto vas moze snaci...Psiha je u svemu tome najbitnija ( mislim da to sve znate ) i bar je neko moje misljenje da ne dolazite na forum bar neko vreme pred početak vto jer moze lose uticati na vas...Žao mi je svake cure kojoj nije uspelo a želim svakoj od vas koja tek treba odraditi vto da sve bude ok i da ostanete trudne jer nema čoveka na ovoj zemaljskoj kugli ko tako nesto ne bi poželeo nekome...Znaci cure samo napred,glavu gore i nedajte da vas to preokupira, borite se, razmisljajte o necemu lepom i rezultati ce sami doci...
Mozete pomisliti da ja tu sad nesto pametujem ali koliko god vama bilo cudno ne moze niko ostati ravnodusan posle svih onih vasih postova i vase zelje iskazane recima za uspehom...

Od srca, najiskrenije vam zelim ,svakoj od vas da uspe vto i da postanete roditelji jer to je nesto najplemenitije...
Pozdrav

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1482
7.3.2013 19:27:27   
Ljubav81
Meni su rekli samo moje briseve i spermokulturu, spermogram mi nisu pominjali...malo sam zbunjena....ne znam Alex da li i spermogram treba...rekli bi valjda....
Maso, ti i ja je trebalo da radimo u isto vreme...zasto si odustala pred kraj???

(odgovor članu ivanek)
Direktna veza do poruke: 1483
7.3.2013 20:22:48   
maka...
Drage moje citam poruke I bas sam tuzna.Twins mnogo mi je zao,verujem da sve delimo tvoju tugu.Maso zasto si odustala?
Ja sam se smestila u Le u jednoj garsonjerici na tri minuta od klinike.Jutros sam bila na ultrazvuku I odlicno reagujem na terapiju,sledeci pregled mi je zakazan za nedelju.Dosta setam,hrana je izvrsna,maksimalno uzivam :)
Mirjanam jesi stigla u Le?puno vas sve pozdravljam I mislim na vas <3

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1484
7.3.2013 20:24:54   
Malina KG
za Masu 81-zelim ti uspeh gde god se odlucila da ides

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1485
7.3.2013 20:34:42   
alex88
ljubav81 mi smo bili na konsultacijama kada su bili bozicni praznici,nije radio biolog pa smo naknadno bili da bi odradio suprug spermogram,nama su rekli da je bolje da uradimo kod njih,verovatno zavisi od slucaja ne traze svakom isto.

(odgovor članu Malina KG)
Direktna veza do poruke: 1486
7.3.2013 20:41:02   
Malina KG
za sve devojke koje idu kolima u le,smestaj u hotelu gros je 1000 din sa doruckom dnevno,cisto je,toplo,menjaju se peskiri i cisti redovno,caj i kafa ceo dan neograniceno..pored je restoran etno brvnara gros,jeftino a preukusno..toplo preporucujem
sto se tice same klinike,sestre su ljubazne ali ne preterano strucne,svoj posao obavljaju korektno ali ne pitajte ih nista vise od toga kako se daje injekcija i vadi krv..profesor je posvecen i odaje utisak da se trudi iskreno..detalj koji mi je zasmetao je da su mi vise puta sestre napomenule za placanje iako sam ja vec preplatila 100 000 kad sam bila u prosloj vto u oktobru koja nije ni dovedena do kraja...na dan aspiracije samo su jurile oko mene i trazile mog muza da plati a ja sam ga poslala da mi kupi nesto...stekla sam utisak kao da misle da cu da pobegnem..dok sam bila u anesteziji,platio je sve iako nismo ni znali da li ce biti transfer..ne znam da li su imali lose iskustvo ili im je ipak novac primaran..bilo kako,mnogo zena su zahvaljujuci njima postale majke

Direktna veza do poruke: 1487
7.3.2013 21:04:13   
alex88
a gde se malina nalazi taj hotel?koliko je udaljen od klinike?

Direktna veza do poruke: 1488
7.3.2013 21:32:49   
razdragana
Malina sugradjanko nebi se slozila sa tobom oko placanja jel kada sam ja zavrsila sa terapijom i dobila stop nekciju dobila sam predracun koliko ce sve da me kosta suprug na dan punkcije otisao da plati i marija ga vratila nije htela da naplati posto je rekla da dok nedodje do transvera nenaplacuje posto nezna dali ce doci do oplodnje i dali ce se raditi transver mad smo mi platili avansno 100.00 sto traze od svakog za vreme terapije.

Direktna veza do poruke: 1489
7.3.2013 23:06:52   
Dana 72
Ivanek, prvo sto sam pomoslila je "ovo nije vredno komentara" ali ipak cu nesto da kazem samo zbog toga jer ti verujem da si "mislila najbolje" mada za nas to nije"najbolje" Ne dogadjaju se ovde "samo " negativne stvari od koi se trebamo drzati "STO DALJE" Ja sam jako sretna sto ima ovaj forum jer sam prvi put u ovoj prici i dosta sam "naucila" od ovih "hrabrih i divnih" devojaka koje se trude da jedna drugoj pomogne u SVKOM SMISLU I SITACIJI. Ko ce koliko i kada biti na forumu svaka odlucuje za sebe kada i koliko ima potrebu. A SVI smo odrasli ljudi i znamo sta mozemo i STA HOCEMO, sta nam prija a sta ne. Hvala ti ,moslila si najbolje ali sory, to nam nije podrzka . Treba nam : pozitivnost, optimizam,podrzka .....NADA. SRECA JE LEPA KAD SE CEKA ( jos lepsa kad se doceka a docekacemo je SVE )

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1490
8.3.2013 8:17:42   
lalojedac
zene srecan vam dan zena i da mi budete lavice kao i do sad!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1491
8.3.2013 8:34:30   
ivanek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drage moje cure, zelim vam srecan 8. mart i zelim vam sve najbolje u zivotu  a ako sam vas mojim postom povredila verujte nije mi bila namera.Zelim da se svaka od vas obraduje dobrim rezultatima, samo napred i SRECNO...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1492
8.3.2013 9:25:27   
alex88
devojke srecan vam 8.mart i sledeci da docekamo sa svojim user posted image user posted image user posted image .ivanek mislim da nisi imala lose namere,sve smo osetljive i pomalo nervozne pa zato nam je nekako lakse sto delimo iskustva ovde,nekako otvorimo dusu ovde pa nam lakse.

(odgovor članu ivanek)
Direktna veza do poruke: 1493
8.3.2013 9:27:02   
nata11
Alex taj hotel nije bas u komsiluku ali nije ni predaleko, napravili su novi puta tako da se brze stize. Ako si autom to ti je sasvim OK jer kada nema guzve stizes za 5 najvise 10 min.

(odgovor članu ivanek)
Direktna veza do poruke: 1494
8.3.2013 9:49:35   
mirjanam
Devojke srecan vam dan zena!!!
Tvins mnogo mi je zao ali nemoj da se predajes sledeci put ce biti uspesan!
Maka mi sutra dolazimo,ja sam isto na gonalu.dali su ti promenili terapiju ili nastavljas sa gonalom?mozemo da se vidimo ako hoces,poslacu ti broj tel.u pp pa mozemo da se cujemo.sve vas pozdravljam i zelim svima bar po jednu user posted image kao i sebi!!user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1495
8.3.2013 9:59:14   
masa81
Srecan 8.mart, zene!! user posted image
Sto se tice tog hotela Alex, ja kad sam bila u Leskovcu na prvom pregledu, nocila sam tamo. Sve je ok, cisto je sto je najvaznije i toplo je, ljubazni su, a kada smo se ujutru odjavljivali i hteli da platimo, pitali smo gde se bolnica tacno nalazi i kada su culi da idemo na kliniku rekli su nam da mamo popust i smanjili su nam cenu za jos 500 din. Tako da......proveri u svakom slucaju.
Sto se tice mene, morala bih da vam pisem i pisem,a mislim da nije vreme sada za to. Nekom drugom prilikom.
Pratim vas i navijam jako!!! Mirjanam i Mako drzim palceve. Srecno devojke!! user posted image

(odgovor članu mirjanam)
Direktna veza do poruke: 1496
8.3.2013 11:05:25   
maka...
Drage moje srećan vam 8. mart user posted image user posted image
Mirjanam ostavi mi broj telefona.Nisu mu menjali terapiju,ujutru Gonal 112,5 jedinica i uveče Diferelin.U četvrtak kad sam bila na pregled pre odlaska mi je dragi dao Gonal jer mi je ostalo zA jos jednu bocu i mislila sam da tako treba medjutim kad sam završila ultrazvuk otišla sam kod sestre i ona krenula da mi da isto bocu.Kad sam joj rekla da sam već primila ona me izgrdila i rekla da imam srece što mi je ostala ista terapija jer kad se ide na ultrazvuk ne daje se terapija jer u zavisnosti kako reagujemo na terapiju moze da se promeni terapija i da poremetimo sve.Jutros sam išla na bocu i baš ali baš im je gužva,prijem je bio krcat.

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1497
8.3.2013 14:45:42   
alex88
nato svakako cu pogledati,najbitnije mi je da je cisto i da se osecam prijatno,a i cena mi se cini pristupacna.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1498
8.3.2013 17:56:28   
Ljubav81
Jel u hotelu gros cena 1000 din po osobi ili je soba cela 1000 din?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1499
8.3.2013 21:12:19   
Dana 72
Cao svima. Upravo sam gledala kakve vrsta smestaja nude u LE pod " hoteli Leskovac" i nasla sam Gros izgleda primamljivo i cene su o.k. koliko sam razumela 15e jednokrevetna i 25e dvokrevetna soba s doruckom. Ja sam boravila jednu noc u Perla i nebi preporucivala dalje. Prvo zbog cene , platili smo 42e dvokrevetnu s. sa doruck. Drugo imaju neke drvene stepenice koje kostantno skripe , celu noc nismo imali mir. Soba nam je bila br. 2 znaci ko kod udje i zadje prolazi pored , skripa do kasno u noc. Sa recepcije galama , navrati drustvo pa se vode razgovori do kasno. Prozor gleda na terasu gde se susi posteljina. To dobivate za 42e. Kako je u "drugim" sobama neznam i nebi da testiram. Moje misljenje da preteruju sa cenom u odnosu na ono sta "nude" Ja cu se definitivno odluciti za Gros , pa i ako nesto "omakne" bar nisam preterano platila. Pozdra svima

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here