|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
5.3.2013 15:17:48   
Tvins
Drage moje betu bi trebalo da radim 14-i dan ali eto ja prokrvarila. Nije mi se dalo,toliko za ovaj pokusaj.user posted image

Vama zelim da vam se ispuni sanuser posted image

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1451
5.3.2013 15:22:39   
razdragana
Tvins kazu kada se kazi embrion moze da se pojavi takvo blago krvarenje i da se obicno desava od 8-10 dana od transvera sto znaci da si nam ti vec trudna,mirij i budi strpljiva jos neki dan pa da nas obradujes sa trocifrenom betom da pocnu lepe vesti da se desavaju na ovim stranama.

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1452
5.3.2013 15:35:20   
Tvins
Razdragana draga basbi volela da je tako,ali cula sam da se od ET-a,dva do tri dana embrioncici ugnjezdavaju a ovo je ipak 10-i dan a ima i dosta krvi.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1453
5.3.2013 15:43:02   
masa81
A da ti ipak uradis betu??? user posted image

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1454
5.3.2013 15:48:40   
Tvins
masa81,betu svakako treba uraditi da bi dr.znali dali je ikako dolazilo do pricvscenja embriona. Kazu da mora beta da se uradi bez obzira na mecu.

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1455
5.3.2013 15:52:31   
masa81
Kako god bilo, mi smo uz tebe. user posted image

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1456
5.3.2013 16:14:44   
alex88
tvins tako mi je zao,al jos ima nadeuser posted image ,bice drugi put sta da radis tako je htela sudbina

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1457
5.3.2013 17:48:19   
Malina KG
Tvins,embrioni ne mogu da se ugnjezde 2.-3. dan jer kad su vraceni bili su 2 ili 4 celijski pa im treba vreme da porastu do blaste pa da izadju iz omotaca pa da malo plivaju pa tek da se zakace tj oko 7-10dana..necu da te tesim ali ipak uradi betu..moja drugarica je imala m.prvih 6meseci trudnoce...zelim ti sve najbolje i da znas da nismo mi najgore,ceka i nas sreca sigurno

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1458
5.3.2013 18:37:18   
Tvins
E ovako drage. Pricala sam sa dr. Beta treba pod obavezno da se uradi jer jemogce krvariti i tokom u nekom slucajevima cele trudnoce. Drugo,na dan embriotransvera,a to je u mom slucaju bio drugi dan od aspiracije,embriom jedan je bio u stadijumu sest celija i poceo je da vrsi dalju deobu,to se videlo pod mikroskopom,uradjen je i hecing,gde mu je probusena opnica iz koje treba da izadje za padr dana. I trece,sutradan od dana ET-a,dolazi u stadijum sa 14-16 celija,drugi dan 28-36 celija kad se i izleze i polako prijanja u matericu,eventualno jos dan dva da se pricvrsti,te ukupno od ET-a maksimum 5 dana mu treba da se ugnjezdi,pliva samo prva dva do tri dana dok vrsi deobu. To su reci strucnjaka i ja preko toga nemam komentar. Jedino je moguce da eto nije meca nego prokrvavljenost u vidu kao mece.

Uh kako bi volela da nisu bas u pravu a da sve mi jesmo.

Ujutru zovem i Le,da vidim sta oni imaju da mi kazu,ovo mi je rekao isto specijalista za VTO koji je nas prijatelj a koji trenutno nema svoju kliniku privatnu vec radi u drzavnoj a ja na drzavnu nemam pravo o trosku drzave jer imam vise godina.

Sve vas grlim tako divne moje druzilice i hvala vam od sra na saosecanju.

(odgovor članu Malina KG)
Direktna veza do poruke: 1459
5.3.2013 18:48:52   
alex88
daj Boze da nije u pitanju prava menstruacija i da si user posted image ,javi nam obavezno sta su ti rekli u le,i kad radis betu

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1460
5.3.2013 19:42:26   
mischovi
Mislimo na tebe i držimo fige da je ipak sve ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1461
5.3.2013 20:58:32   
jela 76
Tvins user posted image

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1462
5.3.2013 21:13:23   
Dana 72
Tvins , Malina i ostale devojke drzim vam fige. Bice ovde i lepih vesti. Ne gubimo nadu. Pozdrav svima!!!

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1463
6.3.2013 13:11:36   
alex88
tvins kako si?jer i dalje krvaris?

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1464
6.3.2013 13:26:19   
J@n@
Tvins,sta se desava?Navijam najjace sto mogu da su lepe vesti-user posted image !

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1465
6.3.2013 15:39:39   
masa81
Drage moje devojke.... mene su uhvatile bubice i neki cudan nemir. Toliko da sam zakazala jos jednu konsultaciju u jednoj klinici u Beogradu.
user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1466
6.3.2013 15:47:58   
lalojedac
tvins to je implatacija i opusti se....misli pozitivno...ja koliko znam,10 dan od ET se desava krvarenje...drzim palceve i javi se

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1467
6.3.2013 18:30:12   
Tvins
Uradjena beta,0-1 user posted image . Idemo daje,hvala vam mile moje na podrsci i svemu!
Navijam jako jako za svaku od vasuser posted image user posted image user posted image .
Ljubim vas sve mile moje druzilice.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1468
6.3.2013 18:41:06   
alex88
user posted image user posted image uspees sledeci put,bas mi je zao a tako fali u zadnje vreme neki pozitivan rezultat na forumu.

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1469
6.3.2013 18:59:12   
Dana 72
Kad izadjemo pred Boga , upitace nas "Gde su ti rane?" Ako odgovorimo "Nemam rane" Bog ce nas upitati: " Zar nisi naisao ni na sta sto je vredelo borbe"????? Kazu " Onaj koi ume da ceka vremenom sve dolazi"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1470
6.3.2013 19:32:00   
ivanicasale
user posted image user posted image tvins bas mi je zao,pratila sam tvoje poruke ovih dana i bas sam se nadala da ce biti sve ok.nemoj da odustajes.alex88 do kad pijes prvu kutiju Mikroginora ja zavrsavam 9.03 i pocinjem drugu od 16.03 do 5.04.meni su rekli da ponesem rezultate vs,cev.bris,ureaplazma,mikoplazma,hlamidija i spermokultura.a tebi?Vidim da dosta pisu za papu,ali meni nista nisu rekli.Drugarica sto smo isle zajedno u Nis na komisiju u petak radi betu njoj vec uradeli vto,drzim joj fige da uspe...

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1471
6.3.2013 19:42:15   
nata11
Tvins user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1472
6.3.2013 19:42:26   
ivanicasale
masa zasto ides ponovo na konsultaciju,oko cega se dvoumis?Kad pocinjes sa terapijom u Le?

Direktna veza do poruke: 1473
6.3.2013 21:49:14   
lalojedac
tvins znam da su reči suvišne,isplaci se,i izbaci sve iz sebe,i jedino što mogu da ti kažem je da posle kiše uvek dodje sunce,bez obzira koliko dugo ona padala.

Direktna veza do poruke: 1474
6.3.2013 21:55:59   
17 joka
Tvins   mila  moja,  sve  sam ti  rekla

user posted image user posted image  jako  biceuser posted image  za  sve  nas

devojke  jako  navijam  za  sve  vasuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here