|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
4.3.2013 13:58:37   
Ljubav81
Malina opusti se i uzivaj...Alex, imas vremena da to sredis...Maso, nas dve smo definitivno u isto vreme:)))
Koje hormone oni vade 2.dana ciklusa pred stimulaciju??

(odgovor članu Malina KG)
Direktna veza do poruke: 1426
4.3.2013 14:10:13   
masa81
Nemam pojma. Volela bih kada bi nam neka od devojaka koje su vec bile rekla.
Alex, nemoj sad da se bedacis. Stvarno imas vremena da to sredis.
Malina, super zvucis!!! user posted image Bravo za muza!!!user posted image Uzivajte, smejte se,mislite pozitivno....

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1427
4.3.2013 16:48:58   
jela 76
Definitivno sam pošašavela od ovog mikroginona! Ubiću sve po kući koliko sam loše volje! user posted image

Nego, šta mi tačno treba od briseva, pored papa testa?

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1428
4.3.2013 17:29:32   
Tvins
Cao cure,da vam se i ja pridruzim,i ja sam radila u Le,danas mi 9 dan od ET-a.

Malina i meni su radili hecing,nisam ni znala,tek na stolu sam saznala,bice to super,to rade na jacim embrionima za koje smatraju da se lepo i brzo dele i da su kvalitetni. Reci mi koji dan ti radili ET,na drugi ili treci? Sa koliko celija su bili u momentu vracanja? Navijam jakouser posted image ,bice tu user posted image user posted image ,samo opusteno,neka te zasmejava muz,dobro je za stomacne misice koji daju potporu materici. I meni je sutradan srce ubrzano radilo.

Ostale druzilice i vama sve najbolje i cekamo i vasuser posted image .

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1429
4.3.2013 19:51:17   
alex88
Ti:vaginalni,cerviksalni bris,chlamydia,ureaplasma,mycoplasma
Suprug:spermokultura,bris uretre,chlamydia,ureaplasma,mycoplasma.
IZVORNA PORUKA: jela 76

Definitivno sam pošašavela od ovog mikroginona! Ubiću sve po kući koliko sam loše volje! user posted image

Nego, šta mi tačno treba od briseva, pored papa testa?

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1430
4.3.2013 19:54:09   
alex88
dobrodosla i srecno,navijam da beta bude veeeelikauser posted image
IZVORNA PORUKA: Tvins

Cao cure,da vam se i ja pridruzim,i ja sam radila u Le,danas mi 9 dan od ET-a.

Malina i meni su radili hecing,nisam ni znala,tek na stolu sam saznala,bice to super,to rade na jacim embrionima za koje smatraju da se lepo i brzo dele i da su kvalitetni. Reci mi koji dan ti radili ET,na drugi ili treci? Sa koliko celija su bili u momentu vracanja? Navijam jakouser posted image ,bice tu user posted image user posted image ,samo opusteno,neka te zasmejava muz,dobro je za stomacne misice koji daju potporu materici. I meni je sutradan srce ubrzano radilo.

Ostale druzilice i vama sve najbolje i cekamo i vasuser posted image .

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1431
4.3.2013 20:16:14   
Malina KG
za Tvins- 1.marta izvadili 10 folikula ali bili prazni osim 4 js.U nedelju 3.marta vracene 3 koje su se oplodile.Ne znam da li se to racuna kao 2 ili 3 dan et.Uglavnom 1 je bila 4-celijska dobra,2 je 4-celijska nesimetricna slabijeg kvaliteta i 3 je 2-celijska dobra ali spora..to su reci dr...inace pre transfera mi je saopstio da su mi rezerve jc na minimumu i tako me obeshrabrio i rekao da ce da radi taj hecing.ja sam bila strasno uzbudjena,srce mi lupalo i vrtelo mi se u glavi,brzo se zavrsio et..dr mi pokazao na minitoru ali ja sam od treme videla samo 2 embriona a ne i treci ali nisam nista rekla..posle sam bila budna kao sova ceo dan i noc ali danas sam vec bolje.
inace posle punkcije stomak mi je bio napet i malo me zigalo ali neznatno a posle et ama bas nista i nemam nikakve simptome i osluskujem dal cu nesto da osetim ali jos nista,,,inace kao mlada devojka sa 27 sam bila u drugom stanju i prosto sam znala da sam trudna,jednostavno sam to osecala vec posle dva dana i samo mi se spavalo ali nazalost nije bio pravi muskarac tako da nisam rodila..zato mislim da sam sad kaznjena...nek mi Bog oprosti i da bar jednu bebu...i nek nikog ne lisi tog zadovoljstva....

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1432
4.3.2013 21:51:25   
Dana 72
Cao Malina , glavu gore . Zivot se ne zivi unazad. SVI smo mi "gresnici" Nema toga ko u zivotu nije zgresio i pozeleo da je "drugacije" bilo.Ali zivot nema reprizu a mi nismo tu da sudimo sta smo "zasluzili" a sta nismo. Pa i onda kad uradimo nesto sto mnogi nece razumeti ima "neko" gore ko SVE razume i prasta. Zato se i ti potrudi da oprostis sebi i otvori srce i dusu za novi pocetak.Svako ima "pravo" na drugu sansu a ja ti od srca zelim da uspes i da budes najbolja mama na svetu.

Direktna veza do poruke: 1433
5.3.2013 0:31:46   
Tvins
Malina,Dana ti je sve jako lepo rekla i veooooma se slazem snjom. Sad je najbitnije da budes opustena koliko god mozes i sve ce biti u redu.Drugi se racuna dan da su ti vracena,tako i meni,malo sam se i ljutila sto mi vratili drugi dan al kazu morali.

Alex 88 hvala na lepim zeljama,jesi i ti u Le radila ili sam te pobrkala???

Mene danas ceo dan boli glava otkidauser posted image

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1434
5.3.2013 9:24:22   
alex88
radim u leskovcu u aprilu.

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1435
5.3.2013 10:30:20   
masa81
Tvins, dobrodosla, nadam se da ces nas obradovati lepim vestima!!user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1436
5.3.2013 10:31:29   
lalojedac
drzim vam palceve zeneuser posted image
jel ima neko ko radi u junu? Nas su upisali za tad i da im se javim u aprilskom ciklusu,e sad,sta mislite da li tad da odradim hormone one za 2 dc? sinoc sam dobila,i trebala da odradim hormone ali razmisljam da ih odradim u sledecem ciklusu,da bi bili sto sveziji? One sve sam odradila a ostali su mi jos ovi vezani za ciklus.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1437
5.3.2013 10:33:08   
mine

IZVORNA PORUKA: Malina KG

..dr mi pokazao na minitoru ali ja sam od treme videla samo 2 embriona a ne i treci ali nisam nista rekla..posle sam bila budna kao sova ceo dan i noc ali danas sam vec bolje.

nemoj da se brines....na monitoru i ne mozes da vidis embrione vec samo "fluid" u kojem su. Embrioni se ne vide golim okom.

Direktna veza do poruke: 1438
5.3.2013 10:34:25   
mine
uradi ih ovaj ciklus...u slucaju da nesto nije ok da mozes da sredis i ponovis...a ako budu ok, svakako ti vaze 6 meseci..
IZVORNA PORUKA: lalojedac

drzim vam palceve zeneuser posted image
jel ima neko ko radi u junu? Nas su upisali za tad i da im se javim u aprilskom ciklusu,e sad,sta mislite da li tad da odradim hormone one za 2 dc? sinoc sam dobila,i trebala da odradim hormone ali razmisljam da ih odradim u sledecem ciklusu,da bi bili sto sveziji? One sve sam odradila a ostali su mi jos ovi vezani za ciklus.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1439
5.3.2013 11:18:50   
lalojedac
sad sam ih zvala i kazu da to odradim u aprilskom ciklusu da bi bili sto sveziji nalazi,i da misle da je sve ok jer su mi do sad svi nalazi perfektni i hormonski i svi,sem tog papa nalaza koji moram da ponovim

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1440
5.3.2013 12:32:07   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: Dana 72

Cao Malina , glavu gore . Zivot se ne zivi unazad. SVI smo mi "gresnici" Nema toga ko u zivotu nije zgresio i pozeleo da je "drugacije" bilo.Ali zivot nema reprizu a mi nismo tu da sudimo sta smo "zasluzili" a sta nismo. Pa i onda kad uradimo nesto sto mnogi nece razumeti ima "neko" gore ko SVE razume i prasta. Zato se i ti potrudi da oprostis sebi i otvori srce i dusu za novi pocetak.Svako ima "pravo" na drugu sansu a ja ti od srca zelim da uspes i da budes najbolja mama na svetu.

user posted image user posted image user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu Dana 72)
Direktna veza do poruke: 1441
5.3.2013 12:34:14   
nadjaa
Tvins, zelim ti ogromnu beturinuuser posted image Pratila sam te na temi VTO, drago mi je da si se i ovde pridruzila.

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1442
5.3.2013 12:36:12   
Tvins
Hvala svim curama divne ste user posted image user posted image user posted image

Alex88,radila je jos jedna Alex iz KG-a kod njih a sa ovih stranica i rodila je trojke,to zelim i tebi i ostalim curamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1443
5.3.2013 13:21:06   
Ljubav81
Devojke, ja danas ostala bez posla..posle 10 godina rada...tehnoloski visak...poludecu

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1444
5.3.2013 13:24:04   
alex88
Hvala tvins,takodje ti zelim isto kao i svim curama,i ne razmisljaj o proslosti,veci je greh kada cure rode nekom za koga misle da nije pravi i ceo zivot upropaste,muce i sebe i dete,glavu gore i za par dana da nas obradujes i ohrabris.user posted image

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1445
5.3.2013 13:28:33   
alex88
ljubav81 zao mi jeuser posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1446
5.3.2013 14:03:20   
masa81
user posted image Ne mogu da verujem....

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1447
5.3.2013 14:29:33   
Tvins
Alex88 draga,malo si omasila,ja nikad nisam ostajala trudnauser posted image . To je Malinina prica. Malinice samo hrabro draga,vidis da sve cure isto razmisljaju,samo se opusti milauser posted image .

Ljubavi 81,ko zna zasto je to dobro,mozda ti Bog uzeo to da bi ti dao nesto drugo. Mislim da ce to bitiuser posted image . Samo napred i misli pozitivno.

Cure,meni se danas pojavila braonkasta mrljica a danas mi je 10-i dan od E-a.user posted image

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1448
5.3.2013 14:36:27   
alex88
joj izvini htela sam to da napisem malini,uopste ne razmisljamuser posted image .izvini jos jednom,i da nam javis za koji dan pozitivne rezultate,kad radis betu?

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1449
5.3.2013 14:52:13   
masa81
To ne mora nista da znaci Tvins. Ne znam...moje misljenje je da je to iscekivanje najtezi deo procesa. Betu radis 14-i dan jel tako??

(odgovor članu Tvins)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here