Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.3.2013 13:58:37
|
|
|
|
Ljubav81
|
Malina opusti se i uzivaj...Alex, imas vremena da to sredis...Maso, nas dve smo definitivno u isto vreme:))) Koje hormone oni vade 2.dana ciklusa pred stimulaciju??
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.3.2013 14:10:13
|
|
|
|
masa81
|
Nemam pojma. Volela bih kada bi nam neka od devojaka koje su vec bile rekla. Alex, nemoj sad da se bedacis. Stvarno imas vremena da to sredis. Malina, super zvucis!!! Bravo za muza!!! Uzivajte, smejte se,mislite pozitivno....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.3.2013 16:48:58
|
|
|
|
jela 76
|
Definitivno sam pošašavela od ovog mikroginona! Ubiću sve po kući koliko sam loše volje! Nego, šta mi tačno treba od briseva, pored papa testa?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.3.2013 17:29:32
|
|
|
|
Tvins
|
Cao cure,da vam se i ja pridruzim,i ja sam radila u Le,danas mi 9 dan od ET-a. Malina i meni su radili hecing,nisam ni znala,tek na stolu sam saznala,bice to super,to rade na jacim embrionima za koje smatraju da se lepo i brzo dele i da su kvalitetni. Reci mi koji dan ti radili ET,na drugi ili treci? Sa koliko celija su bili u momentu vracanja? Navijam jako ,bice tu ,samo opusteno,neka te zasmejava muz,dobro je za stomacne misice koji daju potporu materici. I meni je sutradan srce ubrzano radilo. Ostale druzilice i vama sve najbolje i cekamo i vas .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.3.2013 19:51:17
|
|
|
|
alex88
|
Ti:vaginalni,cerviksalni bris,chlamydia,ureaplasma,mycoplasma Suprug:spermokultura,bris uretre,chlamydia,ureaplasma,mycoplasma. IZVORNA PORUKA: jela 76 Definitivno sam pošašavela od ovog mikroginona! Ubiću sve po kući koliko sam loše volje! Nego, šta mi tačno treba od briseva, pored papa testa?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.3.2013 19:54:09
|
|
|
|
alex88
|
dobrodosla i srecno,navijam da beta bude veeeelika IZVORNA PORUKA: Tvins Cao cure,da vam se i ja pridruzim,i ja sam radila u Le,danas mi 9 dan od ET-a. Malina i meni su radili hecing,nisam ni znala,tek na stolu sam saznala,bice to super,to rade na jacim embrionima za koje smatraju da se lepo i brzo dele i da su kvalitetni. Reci mi koji dan ti radili ET,na drugi ili treci? Sa koliko celija su bili u momentu vracanja? Navijam jako ,bice tu ,samo opusteno,neka te zasmejava muz,dobro je za stomacne misice koji daju potporu materici. I meni je sutradan srce ubrzano radilo. Ostale druzilice i vama sve najbolje i cekamo i vas .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.3.2013 20:16:14
|
|
|
|
Malina KG
|
za Tvins- 1.marta izvadili 10 folikula ali bili prazni osim 4 js.U nedelju 3.marta vracene 3 koje su se oplodile.Ne znam da li se to racuna kao 2 ili 3 dan et.Uglavnom 1 je bila 4-celijska dobra,2 je 4-celijska nesimetricna slabijeg kvaliteta i 3 je 2-celijska dobra ali spora..to su reci dr...inace pre transfera mi je saopstio da su mi rezerve jc na minimumu i tako me obeshrabrio i rekao da ce da radi taj hecing.ja sam bila strasno uzbudjena,srce mi lupalo i vrtelo mi se u glavi,brzo se zavrsio et..dr mi pokazao na minitoru ali ja sam od treme videla samo 2 embriona a ne i treci ali nisam nista rekla..posle sam bila budna kao sova ceo dan i noc ali danas sam vec bolje. inace posle punkcije stomak mi je bio napet i malo me zigalo ali neznatno a posle et ama bas nista i nemam nikakve simptome i osluskujem dal cu nesto da osetim ali jos nista,,,inace kao mlada devojka sa 27 sam bila u drugom stanju i prosto sam znala da sam trudna,jednostavno sam to osecala vec posle dva dana i samo mi se spavalo ali nazalost nije bio pravi muskarac tako da nisam rodila..zato mislim da sam sad kaznjena...nek mi Bog oprosti i da bar jednu bebu...i nek nikog ne lisi tog zadovoljstva....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.3.2013 21:51:25
|
|
|
|
Dana 72
|
Cao Malina , glavu gore . Zivot se ne zivi unazad. SVI smo mi "gresnici" Nema toga ko u zivotu nije zgresio i pozeleo da je "drugacije" bilo.Ali zivot nema reprizu a mi nismo tu da sudimo sta smo "zasluzili" a sta nismo. Pa i onda kad uradimo nesto sto mnogi nece razumeti ima "neko" gore ko SVE razume i prasta. Zato se i ti potrudi da oprostis sebi i otvori srce i dusu za novi pocetak.Svako ima "pravo" na drugu sansu a ja ti od srca zelim da uspes i da budes najbolja mama na svetu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 0:31:46
|
|
|
|
Tvins
|
Malina,Dana ti je sve jako lepo rekla i veooooma se slazem snjom. Sad je najbitnije da budes opustena koliko god mozes i sve ce biti u redu.Drugi se racuna dan da su ti vracena,tako i meni,malo sam se i ljutila sto mi vratili drugi dan al kazu morali. Alex 88 hvala na lepim zeljama,jesi i ti u Le radila ili sam te pobrkala??? Mene danas ceo dan boli glava otkida
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 9:24:22
|
|
|
|
alex88
|
radim u leskovcu u aprilu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 10:30:20
|
|
|
|
masa81
|
Tvins, dobrodosla, nadam se da ces nas obradovati lepim vestima!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 10:31:29
|
|
|
|
lalojedac
|
drzim vam palceve zene jel ima neko ko radi u junu? Nas su upisali za tad i da im se javim u aprilskom ciklusu,e sad,sta mislite da li tad da odradim hormone one za 2 dc? sinoc sam dobila,i trebala da odradim hormone ali razmisljam da ih odradim u sledecem ciklusu,da bi bili sto sveziji? One sve sam odradila a ostali su mi jos ovi vezani za ciklus.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 10:33:08
|
|
|
|
mine
|
IZVORNA PORUKA: Malina KG ..dr mi pokazao na minitoru ali ja sam od treme videla samo 2 embriona a ne i treci ali nisam nista rekla..posle sam bila budna kao sova ceo dan i noc ali danas sam vec bolje. nemoj da se brines....na monitoru i ne mozes da vidis embrione vec samo "fluid" u kojem su. Embrioni se ne vide golim okom.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 10:34:25
|
|
|
|
mine
|
uradi ih ovaj ciklus...u slucaju da nesto nije ok da mozes da sredis i ponovis...a ako budu ok, svakako ti vaze 6 meseci.. IZVORNA PORUKA: lalojedac drzim vam palceve zene jel ima neko ko radi u junu? Nas su upisali za tad i da im se javim u aprilskom ciklusu,e sad,sta mislite da li tad da odradim hormone one za 2 dc? sinoc sam dobila,i trebala da odradim hormone ali razmisljam da ih odradim u sledecem ciklusu,da bi bili sto sveziji? One sve sam odradila a ostali su mi jos ovi vezani za ciklus.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 11:18:50
|
|
|
|
lalojedac
|
sad sam ih zvala i kazu da to odradim u aprilskom ciklusu da bi bili sto sveziji nalazi,i da misle da je sve ok jer su mi do sad svi nalazi perfektni i hormonski i svi,sem tog papa nalaza koji moram da ponovim
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 12:32:07
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: Dana 72 Cao Malina , glavu gore . Zivot se ne zivi unazad. SVI smo mi "gresnici" Nema toga ko u zivotu nije zgresio i pozeleo da je "drugacije" bilo.Ali zivot nema reprizu a mi nismo tu da sudimo sta smo "zasluzili" a sta nismo. Pa i onda kad uradimo nesto sto mnogi nece razumeti ima "neko" gore ko SVE razume i prasta. Zato se i ti potrudi da oprostis sebi i otvori srce i dusu za novi pocetak.Svako ima "pravo" na drugu sansu a ja ti od srca zelim da uspes i da budes najbolja mama na svetu.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 12:34:14
|
|
|
|
nadjaa
|
Tvins, zelim ti ogromnu beturinu Pratila sam te na temi VTO, drago mi je da si se i ovde pridruzila.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 12:36:12
|
|
|
|
Tvins
|
Hvala svim curama divne ste Alex88,radila je jos jedna Alex iz KG-a kod njih a sa ovih stranica i rodila je trojke,to zelim i tebi i ostalim curama
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 13:21:06
|
|
|
|
Ljubav81
|
Devojke, ja danas ostala bez posla..posle 10 godina rada...tehnoloski visak...poludecu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 13:24:04
|
|
|
|
alex88
|
Hvala tvins,takodje ti zelim isto kao i svim curama,i ne razmisljaj o proslosti,veci je greh kada cure rode nekom za koga misle da nije pravi i ceo zivot upropaste,muce i sebe i dete,glavu gore i za par dana da nas obradujes i ohrabris.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 13:28:33
|
|
|
|
alex88
|
ljubav81 zao mi je
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 14:03:20
|
|
|
|
masa81
|
Ne mogu da verujem....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 14:29:33
|
|
|
|
Tvins
|
Alex88 draga,malo si omasila,ja nikad nisam ostajala trudna . To je Malinina prica. Malinice samo hrabro draga,vidis da sve cure isto razmisljaju,samo se opusti mila . Ljubavi 81,ko zna zasto je to dobro,mozda ti Bog uzeo to da bi ti dao nesto drugo. Mislim da ce to biti . Samo napred i misli pozitivno. Cure,meni se danas pojavila braonkasta mrljica a danas mi je 10-i dan od E-a.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 14:36:27
|
|
|
|
alex88
|
joj izvini htela sam to da napisem malini,uopste ne razmisljam .izvini jos jednom,i da nam javis za koji dan pozitivne rezultate,kad radis betu?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 14:52:13
|
|
|
|
masa81
|
To ne mora nista da znaci Tvins. Ne znam...moje misljenje je da je to iscekivanje najtezi deo procesa. Betu radis 14-i dan jel tako??
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?