Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 15:17:48
|
|
|
|
Tvins
|
Drage moje betu bi trebalo da radim 14-i dan ali eto ja prokrvarila. Nije mi se dalo,toliko za ovaj pokusaj. Vama zelim da vam se ispuni san
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 15:22:39
|
|
|
|
razdragana
|
Tvins kazu kada se kazi embrion moze da se pojavi takvo blago krvarenje i da se obicno desava od 8-10 dana od transvera sto znaci da si nam ti vec trudna,mirij i budi strpljiva jos neki dan pa da nas obradujes sa trocifrenom betom da pocnu lepe vesti da se desavaju na ovim stranama.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 15:35:20
|
|
|
|
Tvins
|
Razdragana draga basbi volela da je tako,ali cula sam da se od ET-a,dva do tri dana embrioncici ugnjezdavaju a ovo je ipak 10-i dan a ima i dosta krvi.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 15:43:02
|
|
|
|
masa81
|
A da ti ipak uradis betu???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 15:48:40
|
|
|
|
Tvins
|
masa81,betu svakako treba uraditi da bi dr.znali dali je ikako dolazilo do pricvscenja embriona. Kazu da mora beta da se uradi bez obzira na mecu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 15:52:31
|
|
|
|
masa81
|
Kako god bilo, mi smo uz tebe.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 16:14:44
|
|
|
|
alex88
|
tvins tako mi je zao,al jos ima nade ,bice drugi put sta da radis tako je htela sudbina
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 17:48:19
|
|
|
|
Malina KG
|
Tvins,embrioni ne mogu da se ugnjezde 2.-3. dan jer kad su vraceni bili su 2 ili 4 celijski pa im treba vreme da porastu do blaste pa da izadju iz omotaca pa da malo plivaju pa tek da se zakace tj oko 7-10dana..necu da te tesim ali ipak uradi betu..moja drugarica je imala m.prvih 6meseci trudnoce...zelim ti sve najbolje i da znas da nismo mi najgore,ceka i nas sreca sigurno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 18:37:18
|
|
|
|
Tvins
|
E ovako drage. Pricala sam sa dr. Beta treba pod obavezno da se uradi jer jemogce krvariti i tokom u nekom slucajevima cele trudnoce. Drugo,na dan embriotransvera,a to je u mom slucaju bio drugi dan od aspiracije,embriom jedan je bio u stadijumu sest celija i poceo je da vrsi dalju deobu,to se videlo pod mikroskopom,uradjen je i hecing,gde mu je probusena opnica iz koje treba da izadje za padr dana. I trece,sutradan od dana ET-a,dolazi u stadijum sa 14-16 celija,drugi dan 28-36 celija kad se i izleze i polako prijanja u matericu,eventualno jos dan dva da se pricvrsti,te ukupno od ET-a maksimum 5 dana mu treba da se ugnjezdi,pliva samo prva dva do tri dana dok vrsi deobu. To su reci strucnjaka i ja preko toga nemam komentar. Jedino je moguce da eto nije meca nego prokrvavljenost u vidu kao mece. Uh kako bi volela da nisu bas u pravu a da sve mi jesmo. Ujutru zovem i Le,da vidim sta oni imaju da mi kazu,ovo mi je rekao isto specijalista za VTO koji je nas prijatelj a koji trenutno nema svoju kliniku privatnu vec radi u drzavnoj a ja na drzavnu nemam pravo o trosku drzave jer imam vise godina. Sve vas grlim tako divne moje druzilice i hvala vam od sra na saosecanju.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 18:48:52
|
|
|
|
alex88
|
daj Boze da nije u pitanju prava menstruacija i da si ,javi nam obavezno sta su ti rekli u le,i kad radis betu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 19:42:26
|
|
|
|
mischovi
|
Mislimo na tebe i držimo fige da je ipak sve ok.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 20:58:32
|
|
|
|
jela 76
|
Tvins
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.3.2013 21:13:23
|
|
|
|
Dana 72
|
Tvins , Malina i ostale devojke drzim vam fige. Bice ovde i lepih vesti. Ne gubimo nadu. Pozdrav svima!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 13:11:36
|
|
|
|
alex88
|
tvins kako si?jer i dalje krvaris?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 13:26:19
|
|
|
|
J@n@
|
Tvins,sta se desava?Navijam najjace sto mogu da su lepe vesti- !
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 15:39:39
|
|
|
|
masa81
|
Drage moje devojke.... mene su uhvatile bubice i neki cudan nemir. Toliko da sam zakazala jos jednu konsultaciju u jednoj klinici u Beogradu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 15:47:58
|
|
|
|
lalojedac
|
tvins to je implatacija i opusti se....misli pozitivno...ja koliko znam,10 dan od ET se desava krvarenje...drzim palceve i javi se
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 18:30:12
|
|
|
|
Tvins
|
Uradjena beta,0-1 . Idemo daje,hvala vam mile moje na podrsci i svemu! Navijam jako jako za svaku od vas . Ljubim vas sve mile moje druzilice.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 18:41:06
|
|
|
|
alex88
|
uspees sledeci put,bas mi je zao a tako fali u zadnje vreme neki pozitivan rezultat na forumu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 18:59:12
|
|
|
|
Dana 72
|
Kad izadjemo pred Boga , upitace nas "Gde su ti rane?" Ako odgovorimo "Nemam rane" Bog ce nas upitati: " Zar nisi naisao ni na sta sto je vredelo borbe"????? Kazu " Onaj koi ume da ceka vremenom sve dolazi"
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 19:32:00
|
|
|
|
ivanicasale
|
tvins bas mi je zao,pratila sam tvoje poruke ovih dana i bas sam se nadala da ce biti sve ok.nemoj da odustajes.alex88 do kad pijes prvu kutiju Mikroginora ja zavrsavam 9.03 i pocinjem drugu od 16.03 do 5.04.meni su rekli da ponesem rezultate vs,cev.bris,ureaplazma,mikoplazma,hlamidija i spermokultura.a tebi?Vidim da dosta pisu za papu,ali meni nista nisu rekli.Drugarica sto smo isle zajedno u Nis na komisiju u petak radi betu njoj vec uradeli vto,drzim joj fige da uspe...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 19:42:15
|
|
|
|
nata11
|
Tvins
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 19:42:26
|
|
|
|
ivanicasale
|
masa zasto ides ponovo na konsultaciju,oko cega se dvoumis?Kad pocinjes sa terapijom u Le?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 21:49:14
|
|
|
|
lalojedac
|
tvins znam da su reči suvišne,isplaci se,i izbaci sve iz sebe,i jedino što mogu da ti kažem je da posle kiše uvek dodje sunce,bez obzira koliko dugo ona padala.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.3.2013 21:55:59
|
|
|
|
17 joka
|
Tvins mila moja, sve sam ti rekla jako bice za sve nas devojke jako navijam za sve vas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?