|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
2.3.2013 22:20:55   
Dana 72
user posted image user posted image user posted image Za Malinu. SRETNO!!!

(odgovor članu Malina KG)
Direktna veza do poruke: 1401
2.3.2013 22:57:15   
alex88
Mako jesi li dobila?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1402
2.3.2013 23:56:53   
natanik
malina user posted image samo napred pa da cujemo lepe vesti uskoro

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1403
3.3.2013 0:23:41   
maka...
alex88 jesam juce user posted image idem sutra ujutru po stimulaciju,celu noc necu spavati osecam a do 9 moramo da smo tamo jos cemo traziti stan tako da nas ceka naporan dan.

Veliki je Bog...

(odgovor članu natanik)
Direktna veza do poruke: 1404
3.3.2013 8:23:25   
jela 76
Malinice user posted image

Mako user posted image

I sve ostale Spebovke user posted image

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1405
3.3.2013 9:32:10   
alex88
Mako user posted image ,opusti se koliko mozes,sve ce brzo proci.

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1406
3.3.2013 13:16:40   
Malina KG
jutros vracena tri embriona mada je samo jedan super kvaliteta ...ne boli nista i kratko traje...ja se osecam isto kao i juce...dr.mi je rekao da mi je znatno smanjena rezerva jajnih celija,to me razocaralo ali vise nista nije u mojoj moci...zelim vam svima uspeh..i samo da napomenem da je dr radio hecing..ako neko zna sta je to neka mi kazeuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1407
3.3.2013 13:41:07   
degu
Malina navijam user posted image samo odmaraj, uživaj i probaj da se opustišuser posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 1408
3.3.2013 13:49:49   
mischovi
Malina i jedan je dovoljan! Držim fige, odmaraj!user posted image

Direktna veza do poruke: 1409
3.3.2013 14:17:09   
mala_82
Malina dovoljan je i jedan samo da se odrzi, evo linka pa procitaj sta je hecing.
http://www.webmedicina.org/bolesti-sindromi/bolesti/ginekologija/952-hecing-metod-vantelesne-oplodnje

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1410
3.3.2013 14:19:09   
mala_82
I da kazi mi dal su ti dodatno naplatili hecing nisam znala da rade jer ja hocu da im trazim sad za sledecu vto da mi i to odrade.pozz i uzivaj

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1411
3.3.2013 14:21:32   
Maslacak15
Malina samo hrabro!
Assited hatching je tehnologija kojom u laboratoriji malo probuse spoljnu opnu embriona ( kao ljusku ) da bi olaksali da se embrion izvuce i implantira. Inace se embrioni sami pre implantacije oslobode te opne. Pokazano je da je to kod nekih zena dobra strategija. Navijam jako jako da se barem jedan od tri borca lepo ugnjezdi, amozda i vise njihuser posted image . Odmaraj i budi optimistauser posted image

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1412
3.3.2013 14:29:59   
nadjaa
Malina user posted image user posted image user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1413
3.3.2013 14:33:53   
masa81
Bravo Malina!! user posted image Sad odmaraj i uzivaj i da nam sto pre javis lepe vesti!!! user posted image

Direktna veza do poruke: 1414
3.3.2013 14:50:24   
alex88
Malina user posted image ,sad se opusti i uzivaj,drzim ti fige da ti uspe.user posted image

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1415
3.3.2013 19:18:59   
lalojedac
malina duso od danas si trudna i zelim ti da za 9 meseci ljuljas trojke!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1416
3.3.2013 19:30:05   
17 joka
Malina,  odmaraj  mazi  tibu i  pokusaj  da   razmisljas  pozitivano i  da  sebi  ispunis  vreme
navijam  jako  da  se  prikaci  user posted image  ili user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1417
3.3.2013 21:18:00   
jela 76
Malina, biće tu beba, samo polako. Nisam znala da rade hetching metodu, čitala sam da samo u Pragu to rade. Super je svakako. Sve što može da omogući uspešno zatrudnjivanje, pozdravljam!

user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1418
4.3.2013 1:17:06   
maka...
Malina drzim ti palceve,samo pozitivno user posted image
Ja sam jutros bila i dobila sam Gonal inekcije,dozu 112,5 cega vec i u cetvrtak idemo opet i ostajemo tamo.Malo sam se iznervirala jer su mi rekli da mi se pojavio miom na materici,videli su ga i prosli put 19.feb kad sam bila.Kazu to njima nista ne smeta,pa njima ne smeta ali meni hoce sigurno jer pitanje je da li ce da miruje ili da raste.Ne znam sta da mislim,jos mi je to falilo user posted image Pojavio se dok sam pila mikroginin,da li je to moguce?

Veliki je Bog...

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1419
4.3.2013 9:34:18   
alex88
Mako ne brini bice to dobro,valjda oni znaju sta rade.nemogu ni ja da verujem da se pojavio od mikroginona.danas uzimam briseve nadam se da ce biti dobri jer sam prehladjena.user posted image

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 1420
4.3.2013 9:45:45   
Ljubav81
Malina KG drzim ti palceve sugradjanko...odmaraj i uzivaj...Mako, znaju oni valjda sta rade...da im smeta miom ne bi ti ni radili vto nego bi ti pomerili dok se to ne sredi....Alex navijam za dobre briseve...
Ja sam zavrsila sa 1. kutijom mikrog.28.03 i dobila sam treci dan po prestanku tableta....nastavljam 08.03.....blizi se i april..

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1421
4.3.2013 9:59:44   
alex88
ljubav 81 hvala,za dva sata cu znati,ja sa prvom kutijom zavrsavam 6,a 14 nastavljam sa drugom.blizi se april a i budi se prolece,dace bog da ostvarimo svoje ciljeve.user posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1422
4.3.2013 10:49:24   
masa81
Mako, ne brini. Pa oni nece da se upustaju u pricu ako postoji i najmanji problem, vidis kako su rigorozni za briseve i hormone, da je nesto ozbiljno sto bi napravilo bilo kakvu smetnju, sigurna sam da bi ti odlozili proces. Alex, i tebi drzimo palceve za rezultate jer je to samo korak blize ka nasem cilju!! user posted image Ljubav, ti i ja smo definitivno zajedno dole. Ja od 7.marta krecem sa drugom kutijom, a 21 imam zakazan pregled. Jel ima jos neka devojka za prvu polovinu aprila???

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1423
4.3.2013 13:46:09   
alex88
nazalost rezultati nisu najbolji,ureaplazma mi je pozitivna,al imam vremena da je izlecim.

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1424
4.3.2013 13:55:15   
Malina KG
hetching nisam ja trazila vec je dr sam predlozio i to nije naplaceno dodatno...inace sa terapijom je kostalo 320 000din...tj 240 000postupak, resto terapija puregon,menopur i drugo.
Danas je 2.dan od transfera i ne osecam apsolutno nista,dve noci nisam spavala od nervoze i srce mi je nepravilno kucalo a danas sam malo dremnula i lepo se najela pa se osecam bolje.muz me zasmejava pa me nervira jer kad se smejem pokrecem stomacne misice...

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here