Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 19:41:29
|
|
|
|
Malina KG
|
ujutru mi je punkcija folikula..imam tremu..pozz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 19:52:41
|
|
|
|
Dani.kv
|
Malina
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 20:18:37
|
|
|
|
daca77
|
mako, ja sam vise puta do sada pila Mikroginion i je dolazila uvek 5.dana nakon prestanka... Malina, uz tebe smo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 20:23:28
|
|
|
|
razdragana
|
IZVORNA PORUKA: maka... Devojke moze pomoc?Prestala sam 25. da pijem mikroginon i jos nemam a treceg dana treba da odem u le po stimulaciju.Posle koliko dana treba da se pojavi vestica ,znam da je kod svake drugacije a ja ih pijem prvi put u zivotu? maka...do 7 dana ce da ti stigne vestica,meni je po prvoj pauzi stigla peti dan a posle kad sam zavrsila sa mikroginonom dobila sam cetvrti dan.cim dobijes zovi ih da znaju da te upisu da necekas kad odes dole nenajavljena.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 21:09:25
|
|
|
|
mischovi
|
Pozdrav drugari, Imam jedno pitanje. Trenutno sam na microgynon-u i straaaasno sam nervozna? Prosto ne mogu da se prepoznam. Ima li jos neko ovakvo iskustvo? Ostale simptome nemam osim bezvezne nervoze.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 21:23:22
|
|
|
|
lalojedac
|
malina srecno draga i pokusaj da se opustis
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 23:05:11
|
|
|
|
mala_82
|
Malina srecno sutra i bez nervoze
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 28.2.2013 23:43:44
|
|
|
|
maka...
|
Hvala vam puno.Nervira me onaj osecaj kao da cu dobiti vec par dana i svaki put kad odem u wc i vidim da nisam ja poludim.Kako je ironicno sto se po prvi put radujem sto cu dobiti .Sta sve mi zene prezivljavamo,strasno . Malina srecno sutra,sve si bliza svom cilju mischovi to se desava mislim vecini zena,ja sam bila nekim danima na ivici ludila ali sve prodje samo pozitivno razmisljaj,misli na bebirone i smanjice se koliko toliko nervoza.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 8:23:01
|
|
|
|
masa81
|
Malina, drzim palceve!!! Mischovi i Mako, nemojte da brinete. Evo nas nekoliko pije mikroginon i svaka ima razlicite reakcije na lek. To je normalno. Ja kad pomislim da me ceka jos jedna kutija, nije mi dobro, ali sta cu kad moram. Samo pozitivne misli i sve ce biti dobro.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 8:32:41
|
|
|
|
jela 76
|
IZVORNA PORUKA: mischovi Pozdrav drugari, Imam jedno pitanje. Trenutno sam na microgynon-u i straaaasno sam nervozna? Prosto ne mogu da se prepoznam. Ima li jos neko ovakvo iskustvo? Ostale simptome nemam osim bezvezne nervoze. JA! Al' prošlo me 10-tog dana.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 8:35:25
|
|
|
|
jela 76
|
Malina Maso, i mene tek za 10 dana čeka menzis pa druga kutija. I to će brzo da prođe. Od mikroginona me sada bole samo grudi, a nervoza je prošla. a još nije kraj... Samo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 10:58:13
|
|
|
|
masa81
|
Jelo, kog datuma pocinjes sa drugom kutijom???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 11:07:33
|
|
|
|
mischovi
|
IZVORNA PORUKA: jela 76 Malina Maso, i mene tek za 10 dana čeka menzis pa druga kutija. I to će brzo da prođe. Od mikroginona me sada bole samo grudi, a nervoza je prošla. a još nije kraj... Samo Ej Jelo pa mi smo od prilike u isto vreme onda na VTO. Ja sam počela da opijem 18.02. prvu kutiju...drugu počinjem 18.03. pa 26.03. idem u LE na kontrolu pa odprilike posle 11.04. sam u LE. Koja je tvoja šema?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 13:29:18
|
|
|
|
Malina KG
|
od 10 folikula koliko je izvadjeno samo 4 su dobra sto je malo za moje godine ali dr.kaze da su ta 4 dobra..sad on radi ciri-bu ciri-ba u laboratoriji i ako mu uspe,bice transfer u nedelju inace ja sam prvi put bila na dugom protokolu ali nije ni doslo do vto jer su mi svi folikuli nestali sedmog dana merenja..a sad sam bila na kratkom ,samo puregon i menopur,mislim sve ukupno 7dana
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 13:31:58
|
|
|
|
jela 76
|
Do 10 - tog marta pijem prvu kutiju, a posle 7 dana počinjem drugu. Na uz idem 01.04. pa ću tada valjda i detaljnije znati kako dalje. Znam da sam na kratkom protokolu, pa tada i očekujem stimulaciju. Zar ne? Od polovine aprila i ja ostajem do et. Kako god, samo nek je veselo!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 14:38:47
|
|
|
|
masa81
|
Koliko imas godina Malina?? Mi ti i dalje drzimo palceve i verujemo da ces ovog puta uspeti.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 18:56:29
|
|
|
|
Malina KG
|
imam 33 god
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 19:20:47
|
|
|
|
Dani.kv
|
Malina navijam za tebe svim srcem. Mislim da je najteze kad zena na prvoj VTO ne doceka transver. I meni se to desilo. Kratka sema i gak
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 1.3.2013 22:07:52
|
|
|
|
nadjaa
|
Malina Bas mi je drago da ste uspeli ovaj put, bice tu lepih embriona. SRECNO u nedelju!!!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.3.2013 14:06:24
|
|
|
|
alex88
|
Malina srecno u nedelju,da budu lepi embrioncici i da porastu velike i lepe
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.3.2013 14:07:48
|
|
|
|
masa81
|
Malina, kako si danas?? Mislimo na tebe.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.3.2013 14:14:16
|
|
|
|
daca77
|
Malina, navijam jakooo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.3.2013 14:26:12
|
|
|
|
lalojedac
|
malina drzim ti palceve sutra i da da Bog pa da budu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.3.2013 17:03:34
|
|
|
|
17 joka
|
Malina da sutra bude transfer i bude Jelo blizi se Daco javljaj odmah sta su rekli u Le? u utorak drzim fige jako
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.3.2013 17:32:43
|
|
|
|
mischovi
|
Malina mislimo na tebe i jedva cekamo novosti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?