Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 13:11:43
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: mala_82 Ima li jos koja zakazanu vto za maj ? Ja Djole
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 13:22:59
|
|
|
|
Dana 72
|
Devojke i ja sam u planu za Juni, znacu tacnije sta i kako do kraja nedelje Lep pozdrav , svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 13:23:00
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: masa81 Drage moje.... ja samo da vam javim da sam ja odustala od Leskovca definitivno. Bicu ja i dalje sa vama ovde i bodricu vas. Svima vam zelim puno srece. Masa, a sta se desilo??? Ja bih volela da znam i ako si se nesto razocarala u njih, ovde su nam ,svakako, od pomoci i dobra i losa iskustva. Tvoju odluku postujem i sve najbolje ti zelim.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 13:54:55
|
|
|
|
mala_82
|
Za tebe znam ali nesto sam se malo pomerila unapred jer mi se ciklus u februaru malko uzdrmo pa mi sad doslo ranije tako da sam ja dole pocetkom meseca, ali se nadam da cemo se videti To sam i ja htela da cujem od Mase pa bi volela ako hoce da nam pojasni ili ovde ili u pp .
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 14:20:42
|
|
|
|
nadjaa
|
Oni nas steluju tim kontraceptivima da odprilike sve bidemo tamo pocetkom meseca,verovatno cu ja opet dobiti kutiju i nesto preko pa cekam ciklus oko 2,3...maja.Sta ponavljas od analiza??? Ja jos nista nisam A Malince kad nam radi betu???
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 17:20:53
|
|
|
|
mala_82
|
Ja sve briseve i papa test, a muzic samo spermokultura jer one ostale anaize vaze godinu dana pa verovatno ja po nekom svom proracunu trebam da dobijem oko 3 maja videcemo brzo ce to, ne znam sta nam je sa Koalicom???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 19:32:27
|
|
|
|
lalojedac
|
pa ne znam,kad smo bili dole,dr Nebojsa me pregledao i rekao da cemo u maju raditi vto i rekao sestri da upise. dali mi onaj spisak analiza,i da im se javim u martovskom ciklusu,i ja tako i uradim,medjutim oni mi telefonom kazu da je maj popunjen i da ako hocu mogu da nas upisu za jun ja normalno pristanem i onda mi kazu da koristim neke vaginalete,da se dogovorim sa svojim ginekologom,pa da ponovim papanikolau test jer sam 2 grupa...i da preostale analize odradim u aprilskom ciklusu i 1 dc da im se javim,eto to je to,nisu mi nista vise rekli. a dace Bog pa da mi jun donese najradosnije vesti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 21:09:36
|
|
|
|
jela 76
|
Deco, treba mi mišljenje! U nedelju sam popila poslednju tabletu mikroginona a još menzis nisam dobila! Ima li neko ideju o čemu se radi?! Inače u ponedeljak treba da počnem sa drugom kutijom, u postupku sam u aprilu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 21:09:46
|
|
|
|
mala_82
|
Donece nam Lalo, ova godina ce nam biti uspesna
< Poruku je uredio mala_82 -- 13.3.2013 21:10:38 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.3.2013 21:37:54
|
|
|
|
alex88
|
dobices ovih dana ne brini,ja sam dobila 4dana posle prestanka mikroginona,sutra krecem sa drugom kutijom.drugu kutiju nastavi od ponedeljka nema veze ako je krvarenje jos prisutno
< Poruku je uredio alex88 -- 13.3.2013 21:40:28 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 0:30:12
|
|
|
|
Mirjanče
|
Jelo..ne sekiraj se dobices vesticu..ja uvek dobijem 4 dan posle mikroginona A gde su moje aprilke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 8:24:25
|
|
|
|
mischovi
|
Pozdrav drugari, Ja sam u nedelju završila sa prvom kutijom microgynona i evo još nije došla Nadam joj se danas. 26.03. idem u LE na kontrolu tako da sam sredinom aprila dole. Ako ima još koja garica neka se javi na private pa da se družimo! Držim fige svima.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 10:49:05
|
|
|
|
Ljubav81
|
Ja vec uveliko pijem drugu kutiju mikroginona, pijem do 28.03, a 22.03. idem na kontrolu, nadam se da sam dole pocetkom aprila.Ko je sve pocetkom aprila od vas?????
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 11:14:42
|
|
|
|
lalojedac
|
devojke srecno i da budu lepe vesti
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 11:54:27
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac pa ne znam,kad smo bili dole,dr Nebojsa me pregledao i rekao da cemo u maju raditi vto i rekao sestri da upise. dali mi onaj spisak analiza,i da im se javim u martovskom ciklusu,i ja tako i uradim,medjutim oni mi telefonom kazu da je maj popunjen i da ako hocu mogu da nas upisu za jun ja normalno pristanem i onda mi kazu da koristim neke vaginalete,da se dogovorim sa svojim ginekologom,pa da ponovim papanikolau test jer sam 2 grupa...i da preostale analize odradim u aprilskom ciklusu i 1 dc da im se javim,eto to je to,nisu mi nista vise rekli. a dace Bog pa da mi jun donese najradosnije vesti Mesec dana je nebitno Lalo, navijacemo juna za
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 13:59:27
|
|
|
|
nadjaa
|
IZVORNA PORUKA: mala_82 Ja sve briseve i papa test, a muzic samo spermokultura jer one ostale anaize vaze godinu dana pa verovatno ja po nekom svom proracunu trebam da dobijem oko 3 maja videcemo brzo ce to, ne znam sta nam je sa Koalicom??? Vaginalni i cervikalni bris (to znam),koje jos briseve???? Ja cu izgleda morati privatno ,ako treba jos nesto od briseva, ovi kod nas u DZ. ne rade nista sem toga Koalica nam je dobro, malo se povukla u ilegalu, odmara od svega i bacila se malo na prirodnjak, pa da nas obraduje
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 14:27:16
|
|
|
|
jela 76
|
Dobila jutros! U drugoj polovini aprila sam zakazana.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 14:32:16
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja mikroplazma,ureaplazma,klamidija i vaginalni i cervikalni bris sigurno ce te pitati kad si radila ostale analize dal je proslo godinu dana. Super za Koalicu navijamo jako za prirodnjaka Bravo Jelo navijamo za sve aprilke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 14:38:43
|
|
|
|
nadjaa
|
Tako sam i mislila, znaci moram privatno Ma nesto mi je na brzinu rekla za te briseve, a za ostalo znam da vazi godinu dana. Pitacu ja kad bidem zvala za semu kontrac., nego, reko ,ajde da vidim sta si ti radila. Aprilke, samo napred
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 14:45:32
|
|
|
|
alex88
|
hvala zenske,navijacemo i mi za vas u maju i junu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 15:37:42
|
|
|
|
mischovi
|
IZVORNA PORUKA: jela 76 Deco, treba mi mišljenje! U nedelju sam popila poslednju tabletu mikroginona a još menzis nisam dobila! Ima li neko ideju o čemu se radi?! Inače u ponedeljak treba da počnem sa drugom kutijom, u postupku sam u aprilu. Ej Jelo pa ti i ja smo na istoj šemi I ja sam danas dobila i počinjem u ponedeljak sa drugom kutijom. Znači družimo se u aprilu
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 15:40:00
|
|
|
|
mala_82
|
Nadja i ja cu sve privatno kao i do sada
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 20:30:54
|
|
|
|
razdragana
|
dali moze hormoni stitne zlezde da se vade i kad ima ciklus?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 20:50:50
|
|
|
|
alex88
|
ja sam ih radila drugog dana ciklusa.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.3.2013 21:30:30
|
|
|
|
lalojedac
|
meni su rekli 2 dc da sve odradim...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?