|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
13.3.2013 13:11:43   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: mala_82

Ima li jos koja zakazanu vto za maj ?

Ja Djole user posted image user posted image user posted image

Nemoj cekati savrsen trenutak...Uzmi trenutak i ucini ga savrsenim...

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1526
13.3.2013 13:22:59   
Dana 72
Devojke i ja sam u planu za Juni, znacu tacnije sta i kako do kraja nedeljeuser posted image Lep pozdrav , svima

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1527
13.3.2013 13:23:00   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: masa81

Drage moje.... ja samo da vam javim da sam ja odustala od Leskovca definitivno. Bicu ja i dalje sa vama ovde i bodricu vas. user posted image Svima vam zelim puno srece. user posted image

Masa, a sta se desilo??? Ja bih volela da znam i ako si se nesto razocarala u njih, ovde su nam ,svakako, od pomoci i dobra i losa iskustva. Tvoju odluku postujem i sve najbolje ti zelim.

(odgovor članu masa81)
Direktna veza do poruke: 1528
13.3.2013 13:54:55   
mala_82
Za tebe znam user posted image ali nesto sam se malo pomerila unapred jer mi se ciklus u februaru malko uzdrmo pa mi sad doslo ranije tako da sam ja dole pocetkom meseca, ali se nadam da cemo se videti user posted image
To sam i ja htela da cujem od Mase pa bi volela ako hoce da nam pojasni ili ovde ili u pp .

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1529
13.3.2013 14:20:42   
nadjaa
Oni nas steluju tim kontraceptivima da odprilike sve bidemo tamo pocetkom meseca,verovatno cu ja opet dobiti kutiju i nesto preko pa cekam ciklus oko 2,3...maja.Sta ponavljas od analiza??? Ja jos nista nisam user posted image A Malince kad nam radi betu???

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1530
13.3.2013 17:20:53   
mala_82
Ja sve briseve i papa test, a muzic samo spermokultura jer one ostale anaize vaze godinu dana pa verovatno ja po nekom svom proracunu trebam da dobijem oko 3 maja videcemo brzo ce to, ne znam sta nam je sa Koalicom???

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1531
13.3.2013 19:32:27   
lalojedac
pa ne znam,kad smo bili dole,dr Nebojsa me pregledao i rekao da cemo u maju raditi vto i rekao sestri da upise. dali mi onaj spisak analiza,i da im se javim u martovskom ciklusu,i ja tako i uradim,medjutim oni mi telefonom kazu da je maj popunjen i da ako hocu mogu da nas upisu za junuser posted image ja normalno pristanem i onda mi kazu da koristim neke vaginalete,da se dogovorim sa svojim ginekologom,pa da ponovim papanikolau test jer sam 2 grupa...i da preostale analize odradim u aprilskom ciklusu i 1 dc da im se javim,eto to je to,nisu mi nista vise rekli. a dace Bog pa da mi jun donese najradosnije vestiuser posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1532
13.3.2013 21:09:36   
jela 76
Deco, treba mi mišljenje!
U nedelju sam popila poslednju tabletu mikroginona a još menzis nisam dobila! Ima li neko ideju o čemu se radi?!
Inače u ponedeljak treba da počnem sa drugom kutijom, u postupku sam u aprilu.
user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 1533
13.3.2013 21:09:46   
mala_82
Donece nam Lalo, ova godina ce nam biti uspesna user posted image

< Poruku je uredio mala_82 -- 13.3.2013 21:10:38 >

Direktna veza do poruke: 1534
13.3.2013 21:37:54   
alex88
dobices ovih dana ne brini,ja sam dobila 4dana posle prestanka mikroginona,sutra krecem sa drugom kutijom.drugu kutiju nastavi od ponedeljka nema veze ako je krvarenje jos prisutno

< Poruku je uredio alex88 -- 13.3.2013 21:40:28 >

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1535
14.3.2013 0:30:12   
Mirjanče
Jelo..ne sekiraj se dobices vesticu..ja uvek dobijem 4 dan posle mikroginona user posted image A gde su moje aprilke user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1536
14.3.2013 8:24:25   
mischovi
Pozdrav drugari,

Ja sam u nedelju završila sa prvom kutijom microgynona i evo još nije došla user posted image Nadam joj se danas. 26.03. idem u LE na kontrolu tako da sam sredinom aprila dole. Ako ima još koja garica neka se javi na private pa da se družimo! Držim fige svima. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirjanče)
Direktna veza do poruke: 1537
14.3.2013 10:49:05   
Ljubav81
Ja vec uveliko pijem drugu kutiju mikroginona, pijem do 28.03, a 22.03. idem na kontrolu, nadam se da sam dole pocetkom aprila.Ko je sve pocetkom aprila od vas?????

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1538
14.3.2013 11:14:42   
lalojedac
devojke srecno i da budu lepe vestiuser posted image

(odgovor članu Ljubav81)
Direktna veza do poruke: 1539
14.3.2013 11:54:27   
nata11

IZVORNA PORUKA: lalojedac

pa ne znam,kad smo bili dole,dr Nebojsa me pregledao i rekao da cemo u maju raditi vto i rekao sestri da upise. dali mi onaj spisak analiza,i da im se javim u martovskom ciklusu,i ja tako i uradim,medjutim oni mi telefonom kazu da je maj popunjen i da ako hocu mogu da nas upisu za junuser posted image ja normalno pristanem i onda mi kazu da koristim neke vaginalete,da se dogovorim sa svojim ginekologom,pa da ponovim papanikolau test jer sam 2 grupa...i da preostale analize odradim u aprilskom ciklusu i 1 dc da im se javim,eto to je to,nisu mi nista vise rekli. a dace Bog pa da mi jun donese najradosnije vestiuser posted image

Mesec dana je nebitno Lalo, navijacemo juna za user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1540
14.3.2013 13:59:27   
nadjaa

IZVORNA PORUKA: mala_82

Ja sve briseve i papa test, a muzic samo spermokultura jer one ostale anaize vaze godinu dana pa verovatno ja po nekom svom proracunu trebam da dobijem oko 3 maja videcemo brzo ce to, ne znam sta nam je sa Koalicom???

Vaginalni i cervikalni bris (to znam),koje jos briseve???? Ja cu izgleda morati privatno ,ako treba jos nesto od briseva, ovi kod nas u DZ. ne rade nista sem togauser posted image Koalica nam je dobro, malo se povukla u ilegalu, odmara od svega i bacila se malo na prirodnjak, pa da nas obradujeuser posted image user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1541
14.3.2013 14:27:16   
jela 76
Dobila jutros! user posted image
U drugoj polovini aprila sam zakazana. user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1542
14.3.2013 14:32:16   
mala_82
Nadja mikroplazma,ureaplazma,klamidija i vaginalni i cervikalni bris sigurno ce te pitati kad si radila ostale analize dal je proslo godinu dana.
Super za Koalicu navijamo jako za prirodnjaka user posted image user posted image
Bravo Jelo navijamo za sve aprilke user posted image user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1543
14.3.2013 14:38:43   
nadjaa
Tako sam i mislila, znaci moram privatnouser posted image Ma nesto mi je na brzinu rekla za te briseve, a za ostalo znam da vazi godinu dana. Pitacu ja kad bidem zvala za semu kontrac., nego, reko ,ajde da vidim sta si ti radila. Aprilke, samo napreduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1544
14.3.2013 14:45:32   
alex88
hvala zenske,navijacemo i mi za vas u maju i junu.user posted image

(odgovor članu nadjaa)
Direktna veza do poruke: 1545
14.3.2013 15:37:42   
mischovi

IZVORNA PORUKA: jela 76

Deco, treba mi mišljenje!
U nedelju sam popila poslednju tabletu mikroginona a još menzis nisam dobila! Ima li neko ideju o čemu se radi?!
Inače u ponedeljak treba da počnem sa drugom kutijom, u postupku sam u aprilu.
user posted image

Ej Jelo pa ti i ja smo na istoj šemi user posted image I ja sam danas dobila user posted image i počinjem u ponedeljak sa drugom kutijom. Znači družimo se u aprilu

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1546
14.3.2013 15:40:00   
mala_82
Nadja i ja cu sve privatno kao i do sada user posted image

(odgovor članu mischovi)
Direktna veza do poruke: 1547
14.3.2013 20:30:54   
razdragana
dali moze hormoni stitne zlezde da se vade i kad ima ciklus?

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 1548
14.3.2013 20:50:50   
alex88
ja sam ih radila drugog dana ciklusa.

(odgovor članu razdragana)
Direktna veza do poruke: 1549
14.3.2013 21:30:30   
lalojedac
meni su rekli 2 dc da sve odradim...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here