Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.2.2013 21:22:18
|
|
|
|
degu
|
Cecana odličan ti je endometrijum. Neki min je 7mm a 9 je odlično, a tebi će biti i preko 10mm. Navijam jako
|
|
RE: Inseminacija III deo 8.2.2013 22:44:10
|
|
|
|
Cecana
|
Hvala vam cure, i ja vama zelim puno srece,da vam uspe IUI. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.2.2013 10:20:30
|
|
|
|
milenatea
|
cecana drzim ti palceve jedva cekam ponedeljak, samo me je strah da ne pukne u medjuvremenu neki folikul
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.2.2013 11:43:13
|
|
|
|
Snekile7
|
E devojke moje i meni se cini da sve zavisi kako sam dr. odluci, a mi ne mozemo nista dok nam neko neda zeleno svetlo. U mom slucaju mm ima 2,7 po mililitru a ukupno 8 miliona. Prosli put je imao 17 pa 11 po ml, i urolog Vinka je insistirala na iui, sto je cini mi se i ok sa takvim rezultatima, kad smo otisli kod Tulica u Visegradsku, koji je i u komisiji za vto, on se i tada premisljao dal ima svrhe iui, al pristao je, posto je Vinka urolog insistirala. Sada cemo videti sta ce nam recis a ovim rezultatima, mm ce ici u ponedeljak kod urologa, a ja cu kada dobijem kod Tulica, pa cemo videti sta ce nam reci i tako cemo morati i uraditi, svakako. Zeloim vam svima drage moje da konacno dobijemo te bebice.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.2.2013 15:38:19
|
|
|
|
Meda83
|
Devojke, hvala, znaci mi vase iskustvo. Lekari su skrti na recima, a nisam ocekivala da cu imati bilo kakve simptome posle intervencije... Keri77, koji lekar ti je radio insem.? (ako to smes da mi napises zbog pravila foruma). I ja sam u frontu, mozda smo se i sretale po hodnicima :)
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 9.2.2013 17:06:09
|
|
|
|
Keri77
|
Medo,preziva se na H. Ne znam,smem li napisati....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.2.2013 11:09:54
|
|
|
|
Snekile7
|
Mogu se ovde pisati imena.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.2.2013 14:19:45
|
|
|
|
ANDJEELA
|
degu draga srecno Neka bude treca sreca,navijam jako za tebe i ostale devojke!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.2.2013 22:46:08
|
|
|
|
milenatea
|
sutra uz, daj Boze da nije pukao pa da mi do cetvrtka odradi iui
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.2.2013 23:05:20
|
|
|
|
jelenazvezda
|
moj muz ima ukupno 7.2 mil spermatozoida,da li je to dovoljno za iui i koju kliniku predlazete... hvala unapred i zelim vam svima uspeh
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.2.2013 23:21:19
|
|
|
|
sjujoca
|
cao svima !!!! na zalost mnogo nas ima u ovakvom problemu, ali hvala Bogu da bar imamo i ovakav vid komunikacije kako bi pomogle jedne drugima.Zelim vam svima od srca uskoro da postanete mame prelepih pa i ja sa vama. ako mogu da zamolim neku od vas za pomoc, zanima me da li je neka isla na VTO u Bec, dobila sam clanak iz novina o klinici ReproMed, pa me zanimaju iskustva. Dosad sam radila 3 VTO od toga 2 u Pragu, ako nekome treba pomocbilo kakva neka mi se slobodno obrati. jos jednom velikiiiiiiiiii pozzzzzzz za sveeeee!!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 10.2.2013 23:28:01
|
|
|
|
jelenazvezda
|
evo da vas pozdravim i ovde,imam jedno pitanje . koliko se ceka na iui u nf :*
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.2.2013 8:13:55
|
|
|
|
Meda83
|
IZVORNA PORUKA: jelenazvezda evo da vas pozdravim i ovde,imam jedno pitanje . koliko se ceka na iui u nf :* da li si radila neke analize? Ako nisi, u frontu je potrebno da uradis hsg, hormone. Posle hsg-a, kad sam dobila isla sam na uz, pratili su mi folikule i u tom ciklusu, prirodno, bez stimulacije radili su iui. U frontu sam od 20.11., a iui sam radila 7.02., tako je bilo kod mene. Kad se budes prijavila u savetovaliste za sterilitet i opredelila se za lekara, na prvom razgovoru ponesi spermogram, pa ce dr reci da li je ok rezultat. Gleda se i morfologija, pokretljivost, ne samo broj spermatozoida. Nadam se da sam pomogla. Pozdrav i samo napred :)
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.2.2013 10:18:09
|
|
|
|
jelenazvezda
|
naravno da si mi pomogla,hvala ti najlepse inadam se da je tebi uspelo. jel imas da predlozis nekog dobrog lekara jer nikad nisam bila tamo pozz
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.2.2013 10:21:47
|
|
|
|
milenatea
|
drugarice nista od IUI ovog meseca, pukao je jedan juce, a imam jos tri od 2cm, ali ne moze IUI, jer je jedan pukao vec. sta je tu je. pozdravljam vas
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.2.2013 10:23:02
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: jelenazvezda evo da vas pozdravim i ovde,imam jedno pitanje . koliko se ceka na iui u nf :* Jelena,ja sam hsg i hormone radila u junu,u julu je bila prva iui.I moj savet je da insistiras da ti se rade iui sa stimulacijama,tj da pitas lekare jer oni to cesto zaborave da ti napomenu,a kad dodjes da ti rade folikulometriju,vec je kasno Sve najbolje i puno uspeha. JA sam kod Dr Jovanovica radila i hsg i iui,i sada mi on i vodi trudnocu,i rekao je i da ce me poroditi.Mnogo je bitno da se vezes za jednog lekara,a ne da svakom ispocetka izlazes svoj slucaj.
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.2.2013 13:37:07
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, bio danas mm kod Urologa Vinke, i posto mu se sada pogorsao dosta spermogram , ima 2.7 miliona po mililitru, odustala je od iui, nego trazi mu da uradi fsh, testosteron, , inhibin b i prolaktin. Tek sada posle dve g je pocela da se bavi uzrokom, kad ga je vec nakljukala svim i svacim. Trebalo je to da uradi odmah na pocetku.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.2.2013 22:01:44
|
|
|
|
Cecana
|
Cao svima, ja sam danas bila na UZ,folikul mi je 21mm( u petak je bio 15 a ne 19 kao sto sam pre napisala), endometrijum 11mm. Primila sam odmah pregnil od 5000 i sutra je inseminacija. Dr mi je prepisala od suta da pijem utrogestan 2x1 do dana D,koji ce biti 26.feb. Drz`te mi fige.Ja sam srecna da smo stigli do inseminacije, videcemo sta ce do kraja biti. Javljam cim bude nesto novo. Pozdrav i svima zelim puno srece,svima nam treba.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.2.2013 23:10:10
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Cecana srecno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.2.2013 11:05:10
|
|
|
|
viking
|
Srećno svima, vidim da se svašta dešava na ovoj temi
< Poruku je uredio viking RR -- 13.2.2013 9:28:17 >
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.2.2013 12:18:34
|
|
|
|
milenatea
|
Cecana, drzim palceve i naviijam za visoku betu
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.2.2013 12:40:45
|
|
|
|
branaV
|
Cecana navijam jako da uspe , ali bih ti rekla da je utrogestan mnogo efikasniji kad se stavlja vaginalno nego kad se pije, moj dr-ka je insistirala da posle IUI stavljam samo vaginalno utrogestan, nikako da pijem, ne znam kakva su iskustva druga volela bih da cujem .
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.2.2013 17:24:18
|
|
|
|
J@n@
|
Devojke konacno odradjena treca IUI-u subotu u 23h Pregnyl od 10000ij a u ponedeljak 11dc, oko 12h odradjena IUI i plus uvece muckanje-cisto da potvrdimo pa sta bude !Utrogestan 3x100mg ifolnak 1x1 do bete!Juce sam odmarala a i danas-od sutra pocinjem da radim!!!!Prija mi ovaj mini odmor !Juce me je boluckao stomak-grcici i bol od slabog do umerene jacine....Danas me ne boli kao juce vec osecam neki pritisak u donjem delu stomaka i mozda poneko sevanje jajnika!!!!Hehehehehe...znate me,puna sam simptoma ! Kery,da li si radila betu?Dryim palceve! Milenatea,neka sledeci ciklus bude tvoj dobitni! Cecana,Degu navijaaaaaaaaaaaam! Janabons,BranoV !!!Vucite jaaaaaaaakoooooo!!!Janabons,da li si ti odmah pocela sa Utrogestanom?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.2.2013 17:40:39
|
|
|
|
mickybap
|
Devojke sta se desava sa vantelesnom u Srbiji?Evo ja da Vam kazem idem na vantelesnu u Ljubljanu,posto zivim ovde...uzela sam uput od ginekologa i imam sad 15. zakazano kod doktora koji radi to.... rekao mi je samo da cu raditi ultrazvuk i hormone i ako bude bilo sta jos potrebno radicemo....kazu da su slovenci mnogo bolji i jako uspesni u vantelesnoj i da radie drugaciju metodu...videcmo.....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.2.2013 21:49:28
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala ti janabons mnogoooooo si mi pomogla,sad trenutno cekam rezultate d supruga ako ne budu bolji pravac nf pa cemo videti.... zelim ti uspesnu trudnocu... svim devojkama zelim da uspeju u svemu ovome,nije lako al nada umire posledna... puno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?