|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
19.2.2013 10:03:15   
degu
Keri zao mi je, al nemoj se obeshrabriti, za jedan korak si bliže. Ja sam bila jutros na uz, jajnici ok, od sutra krecem s femarom :-) htela je bocke da mi da, da pojaca stimulaciju, nisam htela.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1176
19.2.2013 10:09:39   
jess021
keri, stavrno mi je zao, ali glavu gore, idemo dalje.
degu, znaci polako stizes i do trece IUI, iskreno se nadam da ce uspetiuser posted image
Da li si i prva dva puta imala stimulaciju Femarom?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1177
19.2.2013 10:23:26   
degu
Prvi put klomifen, drugi femara. Bolje sam odreagovala na femaru i ne bih ja nista jace sad, svakako me to ceka ako budemo isli na vto

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1178
19.2.2013 10:37:10   
srculence25

IZVORNA PORUKA: jess021

degu, nema druge nego da radis privatno.
Ja ne mogu da verujem da ako neko ne moze privatno treba mu godinu i po dana da uradi 3 IUI, da bi stekao pravo na VTO. A gde to uopste pise?
Ja znam zenu koja je sad radila prvu IUI u Betaniji,i dr joj je rekla da ako im ne uspeju dve IUI da imaju pravo na VTO. Pa sad, jel uslov 2ili 3?
Kako god, zelim ti da sto pre docekas veliku betu!!

da li sa ja onda fenomen?moja doktorka iz betanije nece da me salje na IUI da nebi gubila vreme vec da se spremam za VTO.To me malo i plasi bojim se da bi me odbila komisija jer nemam ni jedan jedini pokusaj.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1179
19.2.2013 10:56:08   
hanka
Ne mora da znaci da ce te odbiti,zavisi od dijagnoze,svaki slucaj je za sebe

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1180
19.2.2013 10:58:11   
jess021

IZVORNA PORUKA: srculence25

IZVORNA PORUKA: jess021

degu, nema druge nego da radis privatno.
Ja ne mogu da verujem da ako neko ne moze privatno treba mu godinu i po dana da uradi 3 IUI, da bi stekao pravo na VTO. A gde to uopste pise?
Ja znam zenu koja je sad radila prvu IUI u Betaniji,i dr joj je rekla da ako im ne uspeju dve IUI da imaju pravo na VTO. Pa sad, jel uslov 2ili 3?
Kako god, zelim ti da sto pre docekas veliku betu!!

da li sa ja onda fenomen?moja doktorka iz betanije nece da me salje na IUI da nebi gubila vreme vec da se spremam za VTO.To me malo i plasi bojim se da bi me odbila komisija jer nemam ni jedan jedini pokusaj.

draga moja, nisi fenomen:) Na 3 IUI moras ako imas prohodne jajovode i ok spermogram, mi konkretno nemamo nikakav problem, pa smo isli na IUI.
Jutros je na komisiji sa mnom bila zena koja nema ni jednu IUI, ali ne znam koji je problem.
Ako te dr odmah salje na VTO, spremaj papire i predavaj, jos bolje, neces gubiti vreme i pare sa inseminacijama, ako ona vec smatra da nece imati efekta.

Direktna veza do poruke: 1181
19.2.2013 11:04:48   
degu
Ne znam više od čega zavisi, naš spermogram je baš loš paopet nas maltretiraju, al neka, još i ovo da prođe pa prirodni radovi do VTO user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1182
19.2.2013 11:08:44   
srculence25
E sad mi je lakse user posted image hvala vam puno drage moje user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1183
20.2.2013 7:09:12   
J@n@
Za sve po user posted image !
Degu,Jessuser posted image !
Cecana,ima li simptomcica?Drzim palceve za user posted image !
I konacno je poceo 20dc tj. 9dpIUI-jeeeeeeeeeeee!!!!Brojim sitno....user posted image

Direktna veza do poruke: 1184
20.2.2013 9:23:37   
Zell
Samo da vam se javnem i kazem da navijam user posted image

Degu, Jess user posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1185
20.2.2013 11:16:03   
janabons
Ajde Jano, navijamouser posted image user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1186
20.2.2013 11:16:46   
jess021

IZVORNA PORUKA: Zell

Samo da vam se javnem i kazem da navijam user posted image

Degu, Jess user posted image user posted image

Zell, draga user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 1187
20.2.2013 16:13:34   
Cecana
Pozdrav devojke,
Degu srecno ti bilo ovog puta sa Femarom.
Jano ja mislim da meni simptomi lagano iscezavaju i da je ovo sto osecam zbog Utrogestana.
Nemam vise onaj osecaj pritiska u donjem stomaku,jajnici pomalo zigaju(ali ja mislim isto od lekova),jos sam dobila i dijareju,mislim da je od vitamina-Elevit koje pijem.
Ko bi ga znao,videcemo sta ce biti,jos samo 6 dana.
Kad najranije moze da se uradi kucni test a kad beta?Negde sam citala da beta moze da se radi vec 12dpo?
Ja svom snagom navijam da tebi uspeuser posted image user posted image user posted image

Jel ima neko da nas povuce malo za nos ili da pospe malo bebi prasine,cisto da poguramo malouser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1188
20.2.2013 18:29:25   
Maslacak15
Evo Cecana stize korpa baby prasineuser posted image user posted image

vidim da se ovde opasno zakuvalo, navijam iz petnih zila, pa da se radujemo narednih dana i nedelja bar nekoliko putauser posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1189
20.2.2013 20:06:45   
cicibanns
navijam... user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1190
20.2.2013 20:24:47   
Keri77
Drage moje,mislim na vas i navijam user posted image
ja se spremam za drugu IUI,tek treba da idem na uz,verovatno u ponedeljak,opet cu raditi u Frontu...
kad sam uzimala progesteron,po prestanku mi je oduzio vreme dobijanja ciklusa...
ljubac

(odgovor članu cicibanns)
Direktna veza do poruke: 1191
20.2.2013 20:33:56   
janabons

IZVORNA PORUKA: Cecana

Pozdrav devojke,
Degu srecno ti bilo ovog puta sa Femarom.
Jano ja mislim da meni simptomi lagano iscezavaju i da je ovo sto osecam zbog Utrogestana.
Nemam vise onaj osecaj pritiska u donjem stomaku,jajnici pomalo zigaju(ali ja mislim isto od lekova),jos sam dobila i dijareju,mislim da je od vitamina-Elevit koje pijem.
Ko bi ga znao,videcemo sta ce biti,jos samo 6 dana.
Kad najranije moze da se uradi kucni test a kad beta?Negde sam citala da beta moze da se radi vec 12dpo?
Ja svom snagom navijam da tebi uspeuser posted image user posted image user posted image

Jel ima neko da nas povuce malo za nos ili da pospe malo bebi prasine,cisto da poguramo malouser posted image

Cecana, i ja sam dobila dijareju,a posle par dana ugledalauser posted image
NAdam se da ces i ti takouser posted image
JA sam 12. dan radila test(jer nisam mogla da izdrzim), bio je negativan, a 15.dana i beta i test su bili pozitivni
NAvijamo jako za vas user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1192
21.2.2013 9:59:17   
J@n@
Janabons,Maslacak,user posted image user posted image !!!!Divne ste!Vucite,prasite,sutirajte...user posted image
Kery,Cicibanns,Degu,Zell,Jess,Srculence,Hanka,user posted image !
Cecana,user posted image !Drzim palceve i navijam najjace sto mogu za user posted image !Meni su rekli najranije beta 12dpIUI a test 14,15 dpIUI...Kod mene simptomi prisutni ali ja sam poznata po umisjanju simptoma i kad je to nemoguce user posted image !Skoro svaki mesec imam ekstra simptome ali od user posted image ni traga!!!!Tako da u mom slucaju jedini pravi simptom bice kasnjenje user posted image a onda user posted image !!!!Hehehehe...Za sada nema nista novo,neobicno,konkretno tako da samo user posted image mi preostaje!!!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1193
21.2.2013 10:03:17   
J@n@
Zaboravila sam napisati da je od juce trba poceo da se "pumpa" i to mi se ni malo ne svidja jer je kod mene to siguran znak da umesto user posted image stize user posted image ...Ali opet user posted image i guramo dalje!!!Danas 21dc tj. 10dpIUI....sitno,sitno,sitno....

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1194
21.2.2013 10:32:55   
Cecana
Jano na kaze sa dzabe"Treca sreca",da Bog da te ovog puta iznenade dve crtice.
Devojke stvarno ste divne,hvala vam.
Ja necu nista da proveravam do 26-27,mozda 27 uvece uradim test ako ne dobijem.Na znam da li ovaj Utrogestan produzava ciklus,posto se men.dobija kad padne nivo progesterona.Meni je dr rekla da ga pijem dok se ne testiram i saznam da li sam trudna ili ne.
Pozdrav svima

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1195
21.2.2013 10:58:25   
Keri77
Cecana,tako je i meni rekla.Kad sam prestala da ga koristim,kasnila je oko 4 dana...
Hajde devojke,bar jedna da nas obraduje!!!
Navijamuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1196
21.2.2013 11:24:07   
J@n@
Kery,user posted image !
Cecana,user posted image user posted image !I meni je dr rekao da ga koristim do testiranja!Posle prve IUI sam dobila tacno 28dc pa nisam ni radila betu!Posle druge IUI vadila sam betu 27 dc a 15dpIUI i bila je negativna na zalost!Dobila sam 31dc!E sledeci ciklus je bila pauza i dobila sam tek 38 dc a 34dc odradjen test prvi put u zivotu i naravno negativan!!!!Inace su mi ciklusi uredni na 26 do 28 dana,nikada mi nije kasnilo do sada!!!!Hehehehehe!user posted image

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1197
21.2.2013 18:46:26   
jess021
j@n@, cecana, navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1198
21.2.2013 19:13:29   
viking
J@n@, stvarno sitno, sitno :) >Držim fige, i tebi i ostalim devojkama!  

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1199
22.2.2013 12:52:46   
branaV
J@n@ i ostele IUI devojke jako vasss vucemmm i navijam da budu pozitivne beteuser posted image
J@n@ kakvi su simptomcici?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here