|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
27.2.2013 9:32:42   
J@n@
Cece,user posted image !
Milenatea,user posted image !

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1226
27.2.2013 9:35:22   
viking
Srećno Cece1, samo napred! 

Cecana baš mi je žao, drži se user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1227
27.2.2013 10:09:07   
Keri77
DEvojke,nece se ni odrzati moja druga IUI user posted image .Jutros sam bila na uz,a 11. dan ciklusa nije bilo vodecih folikula,samo jedan od 10 mm,jos mi endometrijum super,12,7 mm,a dr kaze da nece biti ovulacije ovaj mesecuser posted image .Sledeci mesec cu piti klomifen,al mi krivo sto mi ovaj propade user posted image
Janooo,user posted image .Zasto si prestala da uzimas utrogestan,mozda je to braonkasto implantacija!!!
Degu,navijam!!!user posted image
Cece,navijam da uspeuser posted image
Cecana,mnogo mi je zao user posted image .Sledeci mesec ti i ja u nove pobede!!!
Hajde cureee,mora neka ugledati user posted image user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1228
27.2.2013 10:10:28   
Keri77
Milenateauser posted image
Cure,za sve navijam!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1229
27.2.2013 10:29:33   
J@n@
Keri77,draga,user posted image !

< Poruku je uredio J@n@ -- 27.2.2013 10:35:27 >

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1230
27.2.2013 10:32:38   
J@n@
Kery,draga,user posted image !Navijam da u sledecem ciklusu bude tvoja druga i uspesna IUI-user posted image !Danas mi je 16dpIUI tako da je definitivno user posted image ,samo malo sporije ide zbog Utrog!!!!Idemo dalje u nove pobede!user posted image

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1231
27.2.2013 10:38:04   
viking
Jano, izvini ako sam te već pitala, ali gde si radila inseminacije?

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1232
27.2.2013 11:18:05   
Anoniman
Hvala vam cure,baš ste drageuser posted image
Da li je ikome uspjela IUI iz prveuser posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1233
27.2.2013 11:41:14   
viking
Mislim da jeste Janibons, i još je jedna devojka pisala skoro ali je valjda imala pobačaj (ako se dobro sećam)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1234
27.2.2013 15:56:21   
janabons

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mislim da jeste Janibons, i još je jedna devojka pisala skoro ali je valjda imala pobačaj (ako se dobro sećam)

JA ne znam nikog kome je uspela prva iui. Viking, meni je uspela iz treceg puta,ali tu pravila nemauser posted image
Cece, mozda bas tebi uspe iz prvoguser posted image
Keri, samo napred,guraj dalje
JAno, tesko je, al znas i sama da moras glavu gore i u nove pobedeuser posted image Sredjuj PApire za Vto, a usput se prepusti prirodnim radovimauser posted image Pre neki dan sam saznala da mi je cimerka sa kojom sam radila hsg, digla ruke od iui i krenula sa pripremama za vto, kad ono user posted image TAko da je sve moguce, samo gurajte napred
Sve vas cekam u trudnickim temamauser posted image
user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1235
27.2.2013 18:16:49   
zeksi
Drage zenice ne gubite nadu, meni je uspelo iz prvog puta....zelim vam puno uspeha....i punouser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1236
27.2.2013 18:58:47   
degu
Cecana baš mi je žao user posted image Keri samo napred i prirodni radovi, ne mora da znači da neće biti ovulacije. Ja sam bila juče na UZ, 10 dc jedan folikul od 11 i jedan od 12mm, endometrijum 5.7 mm i nije baš sjajno, idem opet sutra da vidimo jel bar malo napredujem. Inače i mojoj jako dobroj drugarici je uspelo iz prve, tako da samo verujte user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu zeksi)
Direktna veza do poruke: 1237
27.2.2013 19:03:26   
17 joka
Veverice  dragauser posted image   da  sutra  bude  bolje

devojke  samo  napred,novi  ciklusi  nove pobedeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1238
27.2.2013 19:20:07   
degu
joko user posted image
Ksenči radimo privatno u Iliću, a folikulometriju malo u Betaniji, malo u Iliću kako uspemo da se ukombinujemo user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1239
27.2.2013 20:43:41   
Keri77
Cure,moj privatna dr mi je rekla da vadim hormone da proverimo,jer imam ovulacione bolove,i dobar endometrijum i hormoni su pokazali da je bila o nocas!!Zato se nije videlo na drugom jajniku.Zato moramo ovaj mesec prirodno da pokusamo...pa sta Bog da.
Ljubim vas sve!!!!!!!!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1240
27.2.2013 22:25:59   
ANDJEELA
Degu draga navijam da uspe user posted image

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1241
27.2.2013 22:38:52   
jess021
j@n@, cecana, sad sam tek videla...zao mi je, ali glavu gore!!!
cece1, degu, navijam da budu uspesne!!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 1242
28.2.2013 7:55:41   
J@n@
Cece,Milenatea,user posted image !Hajde vi budite svetli primeri za temu prva i uspesna IUI-user posted image !Navijam jakooo!
Degu,drzim palceve da folikuli i endom. budu sve bolji i bolji!user posted image
Viking,user posted image !Sve tri IUI sam radila u Valjevskoj bolnici!
Kery,mozda "prirodni radovi" donesu user posted image !
Janabons,Joko,Zeksi,Cicibans,Andjela,Jess user posted image !Hvala na podrsci,divne ste!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1243
28.2.2013 8:48:33   
milenatea
jano, besna sam na IUI zbog tebeuser posted image
daj Boze da ti ne zatreba vto.
hvala ti, mozda uspe mozda ne, nikad se ne zna. samo da se ne padne ovulejsn za vikend

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1244
28.2.2013 10:07:33   
Cecana
Jano jako mi je zao sto nije uspelo.
Ja ne znam zasto je tako mala uspesnost inseminacija,kad budu idealni uslovi za uspeh.Tek mi nije jasno zasto se sa svakom sledecom povecava procenat uspesnostiuser posted image
Meni user posted image jos nije stigla,jutros sam opet radila test i negativan je.Nadam se da sad nece nesto da mi se poremeti ciklus posto nikako da dobijem.

Degu navijam jako da sve bude kako treba i da budes
user posted image
Pozdrav svima i hvala vam na podrsciuser posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1245
28.2.2013 20:24:33   
Petra Pan
Drage moje,

vec odavno citam jednu te istu temu na regionalnim nam forumima. I radujem se i tugujem sa svima nama.
Ja vec 7 godina pokusavam...Prije 5 godina Endometrioza, laparoskopija, histeroskopija, 1. IUI nista. Prije 4 god 2-ga IUI nista, 12/2012 treca IUI nista. eh eto uradjena je i sad u februaru. 11 dpIUI a 23-ci dc test negativan. Koristim vaginalo 1x2 Utrogest i simptomi slijedeci: ZDEREM, spava mi se, pms, akne, suha koza, zgaravica, vjetrovi. i to osjecam od 7 dpIUI. Fuj bljak.Tjesim se da sam rano test uradila, a radujem se beti bar da prestanem s ovim Utricima. Vidim dosta nas ima simptome koji mogu biti i user posted image i user posted image . Ma za poludjeti... Jos jednu cu IUI uraditi i onda na ISCI.
btw idiopata sam...

Nadam se da cemo do maja sve docekati user posted image i user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1246
28.2.2013 21:01:39   
degu
Petra dobrodošla, kad radiš betu? Jano dušo, tek sad vidim da IUI nije uspela user posted image
Meni je ostao jedan folikul koji nešto sporo raste, danas 12. dc folikul 14.75, endometrijum 6.5, baš sam loše odreagovala user posted image Sledeći uz u nedelju, baš se nešto oteglilo, samo da izgura ovaj folikul do kraja, da odradimo to i da počnemo i mi da skupljamo papire.

(odgovor članu Petra Pan)
Direktna veza do poruke: 1247
28.2.2013 21:56:04   
Petra Pan
Degu, sutra idem betu pogledati hehehe.. 25 dc, a 13 doIuI..Al raznose me Utrici..Svasta sam nesto podnijela al ovo jedva..I da znam da odmah prestanem s guranjem tih cuda i dogovorim termin za posljednju IUI. Prolaze godine user posted image a jasve odlazem IVF tj. icsi... Idem iz krajnosti u krajnost sa mislima... te mislim da sam test rano uradila onda realna budem pa sama sebi kazem nema nista u pupi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1248
28.2.2013 23:33:06   
cicibanns
Jano user posted image user posted image idemo dalje, do cilja!!!

(odgovor članu Petra Pan)
Direktna veza do poruke: 1249
1.3.2013 7:37:19   
J@n@
Joko,Janabons,Cicibans,Srculence,Jess beskrajno hvala!Mnogo znaci podrska!
Cece,Milenatea,user posted image !Navijam za prve i uspesne IUI!
Degu,user posted image !Nadam se da ce na sledecem uz folikuli i endom. biti ok!
Petra Pan,drzim palceve da beta bude visoka!
Cecana,draga,user posted image user posted image !Zao mi je!Navijam da sledeca iui bude plodonosna-user posted image !Mislim da ni dr nije jasno zasto je tako mali procenat uspesnosti IUI!Ne treba odustajati zbog toga-uvek postoji sanasa da bas ti upadnes u taj % uspesnih!!!Drzim ti palceve!
Danas sam tako cudnog raspolozenja-pre 2 dana bila sam tako tuzna ...a danas user posted image !Moji se me pozvali sinoc i predlozili mi da dok cekam da udjem u postupak za vto preko drzave pokusam i privatno!!!!Da pronadjem kliniku a oni ce platiti!Toliko sam plakala,naravno od srece...Lepo je znati da te neko razume,misli na tebe i nudi ti pomoc i kada ne trazis...uf...toliko emocija sreca,tuga,bes,sreca,strah...flipnucuuser posted image !Do sada sam se raspitivala samo o klinici u Becu a sada bih volela cuti i vase predloge za klinike u Bg-u!

(odgovor članu cicibanns)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here