Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 9:32:42
|
|
|
|
J@n@
|
Cece, ! Milenatea, !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 9:35:22
|
|
|
|
viking
|
Srećno Cece1, samo napred! Cecana baš mi je žao, drži se
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 10:09:07
|
|
|
|
Keri77
|
DEvojke,nece se ni odrzati moja druga IUI .Jutros sam bila na uz,a 11. dan ciklusa nije bilo vodecih folikula,samo jedan od 10 mm,jos mi endometrijum super,12,7 mm,a dr kaze da nece biti ovulacije ovaj mesec .Sledeci mesec cu piti klomifen,al mi krivo sto mi ovaj propade Janooo, .Zasto si prestala da uzimas utrogestan,mozda je to braonkasto implantacija!!! Degu,navijam!!! Cece,navijam da uspe Cecana,mnogo mi je zao .Sledeci mesec ti i ja u nove pobede!!! Hajde cureee,mora neka ugledati
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 10:10:28
|
|
|
|
Keri77
|
Milenatea Cure,za sve navijam!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 10:29:33
|
|
|
|
J@n@
|
Keri77,draga, !
< Poruku je uredio J@n@ -- 27.2.2013 10:35:27 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 10:32:38
|
|
|
|
J@n@
|
Kery,draga, !Navijam da u sledecem ciklusu bude tvoja druga i uspesna IUI- !Danas mi je 16dpIUI tako da je definitivno ,samo malo sporije ide zbog Utrog!!!!Idemo dalje u nove pobede!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 10:38:04
|
|
|
|
viking
|
Jano, izvini ako sam te već pitala, ali gde si radila inseminacije?
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 11:18:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala vam cure,baš ste drage Da li je ikome uspjela IUI iz prve
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 11:41:14
|
|
|
|
viking
|
Mislim da jeste Janibons, i još je jedna devojka pisala skoro ali je valjda imala pobačaj (ako se dobro sećam)
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 15:56:21
|
|
|
|
janabons
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Mislim da jeste Janibons, i još je jedna devojka pisala skoro ali je valjda imala pobačaj (ako se dobro sećam) JA ne znam nikog kome je uspela prva iui. Viking, meni je uspela iz treceg puta,ali tu pravila nema Cece, mozda bas tebi uspe iz prvog Keri, samo napred,guraj dalje JAno, tesko je, al znas i sama da moras glavu gore i u nove pobede Sredjuj PApire za Vto, a usput se prepusti prirodnim radovima Pre neki dan sam saznala da mi je cimerka sa kojom sam radila hsg, digla ruke od iui i krenula sa pripremama za vto, kad ono TAko da je sve moguce, samo gurajte napred Sve vas cekam u trudnickim temama
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 18:16:49
|
|
|
|
zeksi
|
Drage zenice ne gubite nadu, meni je uspelo iz prvog puta....zelim vam puno uspeha....i puno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 18:58:47
|
|
|
|
degu
|
Cecana baš mi je žao Keri samo napred i prirodni radovi, ne mora da znači da neće biti ovulacije. Ja sam bila juče na UZ, 10 dc jedan folikul od 11 i jedan od 12mm, endometrijum 5.7 mm i nije baš sjajno, idem opet sutra da vidimo jel bar malo napredujem. Inače i mojoj jako dobroj drugarici je uspelo iz prve, tako da samo verujte
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 19:03:26
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice draga da sutra bude bolje devojke samo napred,novi ciklusi nove pobede
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 19:20:07
|
|
|
|
degu
|
joko Ksenči radimo privatno u Iliću, a folikulometriju malo u Betaniji, malo u Iliću kako uspemo da se ukombinujemo
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 20:43:41
|
|
|
|
Keri77
|
Cure,moj privatna dr mi je rekla da vadim hormone da proverimo,jer imam ovulacione bolove,i dobar endometrijum i hormoni su pokazali da je bila o nocas!!Zato se nije videlo na drugom jajniku.Zato moramo ovaj mesec prirodno da pokusamo...pa sta Bog da. Ljubim vas sve!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 22:25:59
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Degu draga navijam da uspe
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 22:38:52
|
|
|
|
jess021
|
j@n@, cecana, sad sam tek videla...zao mi je, ali glavu gore!!! cece1, degu, navijam da budu uspesne!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.2.2013 7:55:41
|
|
|
|
J@n@
|
Cece,Milenatea, !Hajde vi budite svetli primeri za temu prva i uspesna IUI- !Navijam jakooo! Degu,drzim palceve da folikuli i endom. budu sve bolji i bolji! Viking, !Sve tri IUI sam radila u Valjevskoj bolnici! Kery,mozda "prirodni radovi" donesu ! Janabons,Joko,Zeksi,Cicibans,Andjela,Jess !Hvala na podrsci,divne ste!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.2.2013 8:48:33
|
|
|
|
milenatea
|
jano, besna sam na IUI zbog tebe daj Boze da ti ne zatreba vto. hvala ti, mozda uspe mozda ne, nikad se ne zna. samo da se ne padne ovulejsn za vikend
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.2.2013 10:07:33
|
|
|
|
Cecana
|
Jano jako mi je zao sto nije uspelo. Ja ne znam zasto je tako mala uspesnost inseminacija,kad budu idealni uslovi za uspeh.Tek mi nije jasno zasto se sa svakom sledecom povecava procenat uspesnosti Meni jos nije stigla,jutros sam opet radila test i negativan je.Nadam se da sad nece nesto da mi se poremeti ciklus posto nikako da dobijem. Degu navijam jako da sve bude kako treba i da budes Pozdrav svima i hvala vam na podrsci
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.2.2013 20:24:33
|
|
|
|
Petra Pan
|
Drage moje, vec odavno citam jednu te istu temu na regionalnim nam forumima. I radujem se i tugujem sa svima nama. Ja vec 7 godina pokusavam...Prije 5 godina Endometrioza, laparoskopija, histeroskopija, 1. IUI nista. Prije 4 god 2-ga IUI nista, 12/2012 treca IUI nista. eh eto uradjena je i sad u februaru. 11 dpIUI a 23-ci dc test negativan. Koristim vaginalo 1x2 Utrogest i simptomi slijedeci: ZDEREM, spava mi se, pms, akne, suha koza, zgaravica, vjetrovi. i to osjecam od 7 dpIUI. Fuj bljak.Tjesim se da sam rano test uradila, a radujem se beti bar da prestanem s ovim Utricima. Vidim dosta nas ima simptome koji mogu biti i i . Ma za poludjeti... Jos jednu cu IUI uraditi i onda na ISCI. btw idiopata sam... Nadam se da cemo do maja sve docekati i
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.2.2013 21:01:39
|
|
|
|
degu
|
Petra dobrodošla, kad radiš betu? Jano dušo, tek sad vidim da IUI nije uspela Meni je ostao jedan folikul koji nešto sporo raste, danas 12. dc folikul 14.75, endometrijum 6.5, baš sam loše odreagovala Sledeći uz u nedelju, baš se nešto oteglilo, samo da izgura ovaj folikul do kraja, da odradimo to i da počnemo i mi da skupljamo papire.
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.2.2013 21:56:04
|
|
|
|
Petra Pan
|
Degu, sutra idem betu pogledati hehehe.. 25 dc, a 13 doIuI..Al raznose me Utrici..Svasta sam nesto podnijela al ovo jedva..I da znam da odmah prestanem s guranjem tih cuda i dogovorim termin za posljednju IUI. Prolaze godine a jasve odlazem IVF tj. icsi... Idem iz krajnosti u krajnost sa mislima... te mislim da sam test rano uradila onda realna budem pa sama sebi kazem nema nista u pupi...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 28.2.2013 23:33:06
|
|
|
|
cicibanns
|
Jano idemo dalje, do cilja!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 1.3.2013 7:37:19
|
|
|
|
J@n@
|
Joko,Janabons,Cicibans,Srculence,Jess beskrajno hvala!Mnogo znaci podrska! Cece,Milenatea, !Navijam za prve i uspesne IUI! Degu, !Nadam se da ce na sledecem uz folikuli i endom. biti ok! Petra Pan,drzim palceve da beta bude visoka! Cecana,draga, !Zao mi je!Navijam da sledeca iui bude plodonosna- !Mislim da ni dr nije jasno zasto je tako mali procenat uspesnosti IUI!Ne treba odustajati zbog toga-uvek postoji sanasa da bas ti upadnes u taj % uspesnih!!!Drzim ti palceve! Danas sam tako cudnog raspolozenja-pre 2 dana bila sam tako tuzna ...a danas !Moji se me pozvali sinoc i predlozili mi da dok cekam da udjem u postupak za vto preko drzave pokusam i privatno!!!!Da pronadjem kliniku a oni ce platiti!Toliko sam plakala,naravno od srece...Lepo je znati da te neko razume,misli na tebe i nudi ti pomoc i kada ne trazis...uf...toliko emocija sreca,tuga,bes,sreca,strah...flipnucu !Do sada sam se raspitivala samo o klinici u Becu a sada bih volela cuti i vase predloge za klinike u Bg-u!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?