Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.2.2013 23:41:36
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Zell Samo da vam se javnem i kazem da navijam Degu, Jess I da ne kažeš, ja znam Jano, Cecana brojite sitno, sitno ajmo malo da se radujemo u ovoj temi, odavno nismo
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.2.2013 11:02:23
|
|
|
|
Cecana
|
Dobro jutro cekalice,nacekasmo se vise,evo jos koji dan. Kod mene je stanje manje-vise isto,povremeni bol u stomaku,vrtoglavica od lekova,dijareja povremeno,i tako..I da,povremeno sam toliko nervozna,bez ikakvog razloga da je bolje da mi se niko ne obraca-haos. Jano kako si ti,kakvi su ti simptomi,raspolozenje?Jel ti radis tast u ponedeljak?Ja u utorak. Ajde obraduj nas molim te. Degu,dokle si ti stigla,jesi popila femru,kad ce biti iui? -to ja navijam
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.2.2013 0:01:18
|
|
|
|
degu
|
Evo sutra zadnja tura femare, u utorak prvi uz Inače sam jako gladna od stimulacije ovog puta, to mi se prošli put nije desilo. Krkam ananas i brazilske orahe za endometrijum, od sutra ću i koju čašu piva. Osećam žiguckanje jajnika, valjda rastu folikulčići Držim fige za vas devojke, jako, jako
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.2.2013 10:38:34
|
|
|
|
janabons
|
Degu,samo napred,bice odlicni folikuli JAno, Cecana, navijamo jako
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.2.2013 12:25:48
|
|
|
|
cicibanns
|
ovde je vreme za lepe vesti!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.2.2013 15:25:07
|
|
|
|
srculence25
|
Jano cecana navijaaaam kako ste mi?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 24.2.2013 17:18:39
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice draga za dobre folikule Jano,Cecana za vase
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.2.2013 8:07:10
|
|
|
|
J@n@
|
Dobro jutro!Za sve po ! Janabons,Joko,Srculence,Cicibans,hvala na podrsci! ! Degu,navijam jaaakooooo za velike,lepe folikule!!!! Cecana, !Bas si opisala i moje simptome!Hehehehe!Za vikend sam bila uzasno nervozna ali uzasno...fuj!Stomak zigucka,bolucka,seva pa malo grcica i "onog" osecaja da cu dobiti i tako u krug!Grudi skoro i da neosecam!Danas 25dc tj. 14dpIUI i test ne planiram do 28.02. uvece ili 01.03. ujutru-ako prezivim bez nezeljene do tada!!!!Drzim palceve najjjace sto mogu da sutra ugledas debele pa da i mene povuces.... !E onda cemo nas dve udruziti snage pa cemo vuci Degu i tako redom dok se sve ne preselimo u teme!!!!!
< Poruku je uredio J@n@ -- 25.2.2013 8:10:03 >
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.2.2013 9:24:00
|
|
|
|
J@n@
|
Cecana,zaboravila sam pitati kakvo je stanje kod tebe danas?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.2.2013 11:00:33
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: degu Evo sutra zadnja tura femare, u utorak prvi uz Inače sam jako gladna od stimulacije ovog puta, to mi se prošli put nije desilo. Krkam ananas i brazilske orahe za endometrijum, od sutra ću i koju čašu piva. Osećam žiguckanje jajnika, valjda rastu folikulčići Držim fige za vas devojke, jako, jako Degu, jel radis privatno ili u betaniji? Sta si se dogovorila sa dr?
|
|
RE: Inseminacija III deo 25.2.2013 16:52:27
|
|
|
|
Cecana
|
Cao svima Jano draga ja sam danas ~ni na nebu ni na zemlji~.Umorna sam,neispavana,jedva sam izdrzala na poslu,jako sam lose spavala nocas pa sam kao samlevena.O raspolozenju da ne pricam,nervoza zasca,valjda i zbog priblizavanja dana D. Sutra javljam rezultat,nadam se najboljem,videcemo sutra. Tebi zelim da ti ne stigne i da nas sve jako obradujes sa .P.S. Ja ne bi izdrzala do srede da ne uradim test,nema sanse. Degu jako navijam da budu odlicni folikuli i uspesna iui.Srecno . Ajde vise da prelazimo sve u trudnicke teme,dosta smo vec na ovim temama
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.2.2013 0:16:01
|
|
|
|
srculence25
|
Cecana jano da bog da ne dobile
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.2.2013 7:26:25
|
|
|
|
Zell
|
Degu
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.2.2013 7:30:58
|
|
|
|
J@n@
|
Srculence,Degu,Zell ! Cecana,drzim palceve najjace sto mogu za !Javljaj! ! Meni danas 26dc tj. 15dpIUI i bas se osecam lose-sve me boli,sve je jaci "onaj" osecaj da cu dobiti-stomak me sve cesce boli i sve duze traje bol tako da mislim da stize veceras ili sutra!!!!Ali je tu i idemo dalje,sve do !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.2.2013 8:41:32
|
|
|
|
Cecana
|
Ja jutros nisam imala snage da uradim test,cekacu do po podne ako ne stigne . Mada osecam da dolazi,stomak me boli. sva sam kilava. Sto kazes idemo dalje,ja odmah sledeceg meseca krecem opet sa Femarom pa jos jedna iui. Ne daj se Jano,kod tebe jos nista nije gotovo,obraduj nas molim te sa
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.2.2013 9:24:23
|
|
|
|
milenatea
|
Jano, Cecana, hajde da nas vi obradujete. javljajte lepe vesti
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.2.2013 16:49:26
|
|
|
|
Cecana
|
Uradila sam test pre pola sata i negativan je. Idemo u novi krug,sad cekam da mi stigne pa od 4 dana opet u novi pokusaj. Hvala svima na podrsci i navijanju,meni je ovo prva iui tako da se iskreno nadam da ce sledeca uspeti. Jano,Degu drzim fige jako
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.2.2013 16:58:07
|
|
|
|
17 joka
|
Cecana draga jako mi je zao,ali idemo u nove pobede Jano,Veverice svim srcem
|
|
RE: Inseminacija III deo 26.2.2013 23:31:55
|
|
|
|
milenatea
|
cecana, ponovi ujutru test, nemoj ocajavati, jer i sama znas da posle podne moze dati lazno negativni rezultat. zelim ti je da bio bezobrazan i da je slagao
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 7:58:42
|
|
|
|
J@n@
|
Cecana,draga, !Znam kako je ali dozvoljeno je samo jedan dan -izbaci negativnu energiju i nabaci ,napuni baterije i krece novi krug i nova sansa za !Zelim ti od da druga IUI bude uspesna! Milenatea,Joko,Degu,Srculenece,Zell,Cicibans,Janabons !Hvala na podrsci,zaista mnogo znaci! Meni se juce pojavio braon trag na t.papiru pa do uvece nista pa opet braon trag i evo ga i jutros!Tako da stize samo polako verovatno zbog Utrog-cim mi se pojavio trag prekinula da ga koristim! Sinoc sam bila bas tuzna i uplasena...ali srecom tu je mm,moj heroj i evo me danas sa !I kao sto rekoh guramo dalje do !Kasnije zovem dr i polako pocinje moja vto prica!!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 8:29:28
|
|
|
|
J@n@
|
Janabons,BranoV,Mei !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 8:36:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se prijavljujem za svoju prvu IUI
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 8:40:27
|
|
|
|
J@n@
|
Cece, !Navijam najjace sto mogu da bude uspesna- !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 8:47:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jano ljubim te divna si
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 27.2.2013 9:30:17
|
|
|
|
milenatea
|
cece i ja navijam da ti druga i ne treba jano
|
|
|
Anketa
depresijaGaga zokida li ste depresivni?da (
17%)
ne (
28%)
ponekad (
56%)
Ukupan broj glasova: 36Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!