|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
12.2.2013 22:48:59   
Cecana
Hvala vam devojke na podrsci
Jano srecno,zelim ti veeeliku betu.Kad ti radis betu,jel za dve nedelje?
Ja sam danas imala inseminaciju,folikul je bio u pucanju,doktorka zadovoljna.Sad cekamo dve nedelje,uh ko ce docekati.

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 1151
12.2.2013 22:50:21   
Cecana
Jano kakav je kod vas spermogram,sta je kod vas problem?

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1152
12.2.2013 23:47:26   
milenatea
Cecana zelim ti veliku betu user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1153
13.2.2013 7:01:57   
J@n@
Cecana,user posted image !Navijam za visoku betu user posted image !!!
A kod nas je "idiopatski" sterilitet u prevodu sve ok,niko nema pojma zasto ne dolazi do user posted image !!!!Odradjen HSG,laparoskopija,histeroskopija i sve ok i kod mm sve ok ali user posted image nema pa nema!!!!user posted image !Treca IUI mi je odradjena u ponedeljak i to mi je bio 11dc a beta bi trebalo za dve nedelje tj. 25.02. ali necu je raditi do 28.02.-ako do tada ne stigne user posted image onda moze betica!!!!!Kako si ti?Ima li simptoma?
Milenatea,user posted image !

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1154
13.2.2013 8:31:39   
jess021
j@n@, cecana, navijam za trocifrenu betuuser posted image user posted image user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1155
13.2.2013 8:39:43   
Snekile7
E drage moje, ne da nema nista od iui zbog mm spermograma, vec i ja i dalje nisam izlecila enterokoku( bakteriju), plus sam obila i candidu( gljivice). Zna li neko sta je dobro za to, mislim pored terapije koju mi je dr. prepisala?
Uzas, poludecu vise.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1156
13.2.2013 9:19:03   
J@n@
Snekile,user posted image !Bas mi je zao ali nadam se da ce sa terapijom uspesno i brzo da se resiti napasti!Ne znam sta je jos dobro za to ali javice se neko ko zna!
Jess021,user posted image !Sta se desava kod tebe?
Kery,user posted image ,da li si radila betu?Drzim palceve da je trocifrena pa da nas vuces!

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1157
13.2.2013 10:25:46   
jess021
j@n@, ja bi trebala sl. nedelje da predam papire na prvostepenu za VTO, a u aprilu me u Betaniji ceka jos jedna IUI, tako da kad predam za VTO, ne preostaje mi nista drugo sem da cekam.
Navijam jako za tvoju trecu srecu!!!!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1158
13.2.2013 10:31:04   
J@n@
Jess021,user posted image ,hajde neka IUI u aprilu bude uspesna pa da mazis trbu i smeskas se kada ti stigne poziv za drugostepenu komisiju!Hvala puno,mnogo mi znaci podrska ali mnogo-znam da zvuci kao fraza ali zaista nije!Ljubim te!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1159
13.2.2013 14:17:23   
Cecana

IZVORNA PORUKA: J@n@

Cecana,user posted image !Navijam za visoku betu user posted image !!!
A kod nas je "idiopatski" sterilitet u prevodu sve ok,niko nema pojma zasto ne dolazi do user posted image !!!!Odradjen HSG,laparoskopija,histeroskopija i sve ok i kod mm sve ok ali user posted image nema pa nema!!!!user posted image !Treca IUI mi je odradjena u ponedeljak i to mi je bio 11dc a beta bi trebalo za dve nedelje tj. 25.02. ali necu je raditi do 28.02.-ako do tada ne stigne user posted image onda moze betica!!!!!Kako si ti?Ima li simptoma?
Milenatea,user posted image !

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1160
13.2.2013 14:33:21   
Cecana
E, obrisalo mi se sve sto sam napisala.Evo ponovo cu.
Cao Jano
Ja treba da dobijem 26,ako ne dobijem onda postoji sansa,posto od kad pijem Glukophage menzis mi je bukvalno u sat tacan.
Sto se simptoma tice mene danas bolucka stomak i pospana sam ceo dan i malo imam vrtoglavicu,ali mislim da je to od Utrogestana ili vec neke kombinacije lekova,posto ih pijem bas dosta.
Pijem Eutirox od 50 i 75 kombinovano ujutru,zatim Glukofaz 3x850 posle jela,Dostinex svakih 5 dana, i od juce Utrogestan 2x1 od 200mg i Elevit pronatal vitamine.Sto je mnogo mnogo je.

Jess zelim ti svu srecu na ovoj iui,da ne moras da ides na vto.Po tvojoj preporuci sam bila u Ilicu i imam samo reci hvale za njih.
Pozdravcic i user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1161
13.2.2013 15:50:41   
jess021
cecana, hvala na lepim zeljama!
Od srca ti zelim veliku betu i a da ne dobijes tog 26., navijam jakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1162
14.2.2013 6:50:18   
J@n@
Cecana,Jess021 user posted image user posted image user posted image !
Neka nam ovaj februar donese puno user posted image i visokih beta!!!!!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1163
14.2.2013 8:24:28   
Cecana
Ju devojke mene ovaj utrogestsn urnise.
Sat vremena nakon uzimanja osecam strasnu vrtoglavicu da prosto ne mogu da funkcionisem.Od sutra ga aplikujem vagimislim(dr. mi je rekla da mogu da ga koristim i vaginalno ako mi izaziva neke kontraindikacije,i uzasno mi sespava mislim da bih zaspala dubokim snom kad bih legla.To traje oko sat vremena dok se ne povratim.Evo jedva sam napisala ovaj mail.

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1164
14.2.2013 11:08:37   
Snekile7
Devojke, bila danas kod Tulica, i uputi nas ipak na vto, sto sam i ocekivala i mislim da je bolje, jer se mm bas pogorsao rezultat 2.8 miliona.
Krecemo sada s sakupljanjem papira, samo da se resim ovih bakterija i gljivica, uzas, a vama svima zelim da vam uspeju iui, i da bude puno bebica.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1165
14.2.2013 14:31:47   
jess021

IZVORNA PORUKA: Cecana

Ju devojke mene ovaj utrogestsn urnise.
Sat vremena nakon uzimanja osecam strasnu vrtoglavicu da prosto ne mogu da funkcionisem.Od sutra ga aplikujem vagimislim(dr. mi je rekla da mogu da ga koristim i vaginalno ako mi izaziva neke kontraindikacije,i uzasno mi sespava mislim da bih zaspala dubokim snom kad bih legla.To traje oko sat vremena dok se ne povratim.Evo jedva sam napisala ovaj mail.

cecana, a jel ga koristis dva puta dnevno?!
Pitam jer sam ja stavljala vaginalno samo uvece od 200mg i nisam imala neke nuspojave.

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1166
14.2.2013 14:32:41   
jess021

IZVORNA PORUKA: J@n@

Cecana,Jess021 user posted image user posted image user posted image !
Neka nam ovaj februar donese puno user posted image i visokih beta!!!!!

user posted image i ja zelim isto to!!
Ljubimmmm!!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1167
14.2.2013 15:10:35   
Cecana
Jano,Jess navijamo zajedno,nadam se da cemo uspeti ovog puta.Samo pozitivno.
Jess meni je dr.prepisala Utrogestan 2x1 od 200mg.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1168
14.2.2013 21:34:42   
degu
Cecana samo ih stavljaj vaginalno. I ja sam je neki dan popila pa sam mislila da ću da se onesvestim, nenormalno nešto, a vaginalno nemaš nikakvih tegoba user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1169
18.2.2013 8:50:13   
J@n@
Jess,Cecana,Milenatea,Deguuser posted image !Neka krenu user posted image i visoke bete!user posted image
Danas 18c tj. 7 dpIUI i od simptoma boluckanje donjeg dela trbe,povremeno sevanje jajnika,osecaj da cu dobiti na nekoliko sekundi...grudi jos uvek nista specijalno...user posted image !Kakvo je stanje kod vas tj. ima li simptoma?
Da li neko zna sta je sa Kery?Nadam se da je beta bila visoka i da sada uziva!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1170
18.2.2013 9:05:42   
Keri77
DEvojke,ja sam dobila i moja prva IUI nije uspelauser posted image .Nista pokusacemo drugu ovog meseca,takodje bez stimulacije.
J@n@,Cecana i sve devojke srecno!!!!
Milenatea,zao mi je user posted image ,bice bolje drugi put
ljubim vas i navijam user posted image

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 1171
18.2.2013 10:29:32   
17 joka
Keri,  mila  zao  mi  je  ali    idemo  u  nove  pobedeuser posted image

jano,Cecanauser posted image   za  visoku  betu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1172
18.2.2013 21:06:49   
Cecana
Keri zao mi je sto nije upelo,a zasto ne pokusate sa minimalnom stimulacijom cisto da povecate sanse kad vec idete na iui.
Jano kod mene su simtomi slicni tvojima,neko "desavanje"u stomaku i povremeno ziganje jajnika,api ja mislim da je to sve na psihickoj bazi.
Sto se Utrogestana tice,spavam kao top,uvece ga pijem pre spavanja i u roku od par minuta zaspim.Nisam se skoro ovako naspavala,eto neke koristi.Ujutru ga koristim vaginalno.
Ova nedelja mi je brzo prosla,nadam se da ce i sledeca.
Joko hvala na podrsci,srce si.
Pozdrav svima

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1173
19.2.2013 0:51:48   
srculence25
Jess,Degu,Cecana,Milenatea zelim vam visoke bete imate podrsku i od mene.Javite se.Kako se osecate i kako ste prosle

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1174
19.2.2013 7:19:16   
J@n@
Kery,user posted image !Zao mi je!Neka drugi pokusaj donese user posted image !
Milenatea,Degu,Jess021user posted image !
Joko,user posted image !
Cecana,user posted image !Bas me raduje sto su nam isti simptomiuser posted image -odavno nije bilo uspesne IUI a zamisli sada nas dve user posted image !Hehehehehehehehehe...user posted image !Dakle potpuno sam odlepila..da li je i to simptom?user posted image !
Danas 19dc tj. 8 dpIUI i isti simptomi...user posted image

< Poruku je uredio J@n@ -- 19.2.2013 7:20:43 >

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here