Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.3.2013 21:39:22
|
|
|
|
jess021
|
degu, bravo!!! navijam
|
|
RE: Inseminacija III deo 4.3.2013 22:48:45
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice ma zelim vam uspeh i srecu do neba
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 8:35:16
|
|
|
|
Štetica
|
Degu navijam iz sve snage da bude treca sreca.
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 10:07:12
|
|
|
|
mine
|
Degu, koji dr ti radi IUI? Srecno bilo IZVORNA PORUKA: degu Evo primila pregnil, lh trakica pozitivna, tako da sutra uveče radimo IUI. Joj pade mi kamen sa srca, toliko sam se brinula kako ću se iskombinovati zbog posla
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 10:10:57
|
|
|
|
Meisje
|
degu srecno danas,da budu dobri plivaci i jajasca treba nam veverce za nase zivotinjsko carstvo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 10:13:04
|
|
|
|
J@n@
|
Cipelic,dobro dosla i za 2 nedelje bude visoka beta! Degu,navijam za trecu srecu- ! Milenatea,drzim palceve da bude prva i uspesna IUI!!! Janabons,Zmajce,Viking,Stetice,Mine !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 13:50:31
|
|
|
|
zmajče
|
Degu pridružujem se navijanju ovog puta mora uspeti draga pa da se svi zajedno obradujemo j@n@
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 5.3.2013 16:05:58
|
|
|
|
milenatea
|
Degu, drzim ti palceve da uspeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 9:03:09
|
|
|
|
J@n@
|
Degu,drzim palceve i navijam!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 9:47:03
|
|
|
|
degu
|
Hvala vam žene Evo sinoć smo odradili 3. IUI, ovog puta je pisalo na izveštaju da je suprugov nalaz na dan iui oligozoospermija. DR-ka kaže da nam je sledeći korak vto, konačno naravno ako ne daj Bože ovo ne uspe.
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 11:38:20
|
|
|
|
nina26
|
Degu, tek sad vidim da si radila i trecu IUI Daj Boze, da ti ne treba VTO, i da ti ova IUI bude uspesna
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 11:42:37
|
|
|
|
J@n@
|
Degu, ! Zmajce, !
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 12:59:19
|
|
|
|
jess021
|
degu, nadam se, iskreno, da ti VTO nece trebati i da ce ova IUI biti uspesna!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 17:58:33
|
|
|
|
Cecana
|
degu draga srecnooooo ,obraduj nas za dve nedelje sa Ja sam ponovo u pokusaju sa iui, pijem Femaru evo danas drugi dan,idem na ultra zvuk u ponedeljak 11dc,i tako.. Opet nova nada
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 6.3.2013 23:22:43
|
|
|
|
17 joka
|
Veverice draga, mora biti treca sreca i da bude a ipak je i VTO tu za nedaj boze ali ja sam sigurna da ce uspeti puno te grlim i ljubim Cecana srecno
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 14:32:38
|
|
|
|
zmajče
|
degu draga za dve nedelje da nas vučeš za nosiće sa trocifrenom betom
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 16:43:13
|
|
|
|
nadaa
|
treba mi pomoc ko zna gde se tu kod nas radi inseminacija i koja je procedura i cene? hvala puno i svaki savet dobro dosao... i drzim fige svima koje ocekuju
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 16:50:42
|
|
|
|
jess021
|
nadaa, ne znam odakle si, ali u Novom Sadu, sem Betanije u kojoj se ceka 5-6 meseci o trosku drzave, najpovoljnija je ordinacija dr Ilic, cena je 25.000,00.
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 16:55:09
|
|
|
|
nadaa
|
ja sam tu kod panceva nije mi bitno gde cu to da radim treba da radimo ja i mm asa i ako to bude lose verovatno idemo na inseminaciju pa reko da se raspitam gde se to radi sta i kako,znaci nije to tako skupo... a vantelesna oplodnja koliko to kosta? hvala ti puno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 17:02:45
|
|
|
|
jess021
|
Pa ne znam sta da ti kazem, u principu uspesnost IUI je dosta mala i ako uzmem u obzir da sam radila 3 IUI koje nisu uspele, to je oko 1000 evra, tako da..ne zelim da te obeshrabrim, samo kazem kako sam ja prosla, a za VTO mislim da je cena oko 2500-3000 evra. Jeste probali drzavno?
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 17:10:47
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću sad tek videh Držim palčeve za treću sreću
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 17:30:47
|
|
|
|
nadaa
|
nismo jos uvek nista radili po tom pitanju cekam jos neke rezlutate pa ja gledam po forumima iskustva kad dr mi predlozi IUI da znam odprilike sta i kako... videcu u bogradu cula sam da daju 3 pokusaja za vantelesnu oplodnju ... zao mi je za tvoje neuspele IUI bice valjda bolje...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 22:19:50
|
|
|
|
degu
|
Hvala vam žene, šta bih ja bez vas Cecana navijam Gde ti radiš IUI?
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 22:37:48
|
|
|
|
Cecana
|
degu ja radim u Ilicu kod dr Kopitovic. Videla sam je juce na tv-u iza Djelica,nisam ni znala da je u demokratama .Ima je svuda i u betaniji i u Genezisu i u Ilicu,jos stize i politikom da se bavi.
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 7.3.2013 22:39:18
|
|
|
|
degu
|
O pa mi generalno Iliću sve ostavljamo pare bar da smo se nekako uskladile pa da zajedno radimo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Anketa
najlepse ime za devojcicupisuljicaKoje vam je najlepse ime:Lana (
31%)
Sara (
39%)
Tara (
22%)
Srna (
9%)
Ukupan broj glasova: 218Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!