|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija III deo
7.2.2013 10:35:48   
Snekile7
Devojke, pitanjce i misljenje....
Mm su sada jako se pogorsali rezultati, 2.3 miliona progresivnih i 8 ukupno. Znaci li to da nema svrhe iui?
Prosli put kad su nam predlozili imao je 17 pa 11 progresivnih.
Joj bas sam se razocarala, nisam ocekivala tako lose rezultate.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1101
7.2.2013 11:35:10   
NoraBo
Snekili user posted image

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1102
7.2.2013 15:23:55   
17 joka
Keri user posted image   jako za   visoku  betu

Snekile, mozda  je  bolje  na  VTOuser posted image

Milenice,  bice  dobri folikuli  i  endometrijum.user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu NoraBo)
Direktna veza do poruke: 1103
7.2.2013 21:48:33   
Meda83
Pozdrav devojke!
Danas sam radila prvu insemin., pa me probada, ziga i imam osecaj nelagodnosti u donjem delu stomaka. Da li je to ok? Da li je neka od vas imala slicne simptome?
Svim cekalicama zelim da sto krace cekaju :)

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1104
8.2.2013 9:03:39   
J@n@
Za sve po user posted image !
Snekille,user posted image !Najbolje je da se konsultujes sa svojim dr!
Keri,Medo drzim palceve za trocifrene betice!
Milenatea,kakvo je stanje kod tebe?
Danas mi je 8dc i u 11h prvi UZ!!!Joooooooooooj,bas me uhvatila neka frka-nadam se da je se ok!user posted image

(odgovor članu Meda83)
Direktna veza do poruke: 1105
8.2.2013 10:37:42   
jess021
j@n@, opusti se, bice to sve ok, javljak jajvi su folikuli.
keri, medo, navijamouser posted image user posted image user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 1106
8.2.2013 11:01:50   
mine
Ok je to.
a simptome juri za 20 dana...ako mislis na te simptome ;)
IZVORNA PORUKA: Meda83

Pozdrav devojke!
Danas sam radila prvu insemin., pa me probada, ziga i imam osecaj nelagodnosti u donjem delu stomaka. Da li je to ok? Da li je neka od vas imala slicne simptome?

(odgovor članu Meda83)
Direktna veza do poruke: 1107
8.2.2013 11:03:06   
degu
Evo da vam se pridružim, čekam ciklus i ako jajnici budu ok bez ciste, krećem i ja na treću IUI konačno user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1108
8.2.2013 11:04:38   
mine
Snekile, i sa odlicnim spermogramom IUI su bas slabo uspesne. Ja bih radila na tvom mestu samo ako bih mogla drzavno 3 zaredom...u suprotnom ne. ili ako moze da se popravi spermogram ako je to jedini problem a ako ne VTO...zavisi i od godina truda..i vasih godina
IZVORNA PORUKA: Snekile7

Devojke, pitanjce i misljenje....
Mm su sada jako se pogorsali rezultati, 2.3 miliona progresivnih i 8 ukupno. Znaci li to da nema svrhe iui?
Prosli put kad su nam predlozili imao je 17 pa 11 progresivnih.
Joj bas sam se razocarala, nisam ocekivala tako lose rezultate.

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1109
8.2.2013 11:09:58   
degu
Ja sam danas bila u Betaniji, kod nas je situacija isto slična, jako loš spermogram, doduše dugo ga nismo radili i ne znam na čemu smo sad. Krenuli od 1miliona, stigli do 8 najviše, ali opet insistiraju na 3 IUI. Kaže dr-ka danas za ulazak u proces VTO moramo imati odrađene 3 IUI. To je besmislica i mučenje u mom slučaju i trošenje para jer državno može tek u septembru, svaka se zakazuje na 6 meseci user posted image tako da sam rešila da sad završim sa tim i da skupljam papire za VTO i da čekam user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1110
8.2.2013 11:12:13   
Meisje
Aj srecnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1111
8.2.2013 11:13:07   
mine
Oni nisu normalni!!!!! 3x 6-18 meseci...
Onda degu svakako bolje sto si resila privatno....bar da ne gubis vreme.
IZVORNA PORUKA: degu

Ja sam danas bila u Betaniji, kod nas je situacija isto slična, jako loš spermogram, doduše dugo ga nismo radili i ne znam na čemu smo sad. Krenuli od 1miliona, stigli do 8 najviše, ali opet insistiraju na 3 IUI. Kaže dr-ka danas za ulazak u proces VTO moramo imati odrađene 3 IUI. To je besmislica i mučenje u mom slučaju i trošenje para jer državno može tek u septembru, svaka se zakazuje na 6 meseci user posted image tako da sam rešila da sad završim sa tim i da skupljam papire za VTO i da čekam user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1112
8.2.2013 11:16:57   
degu
To je neverovatno šta rade, sve, apsolutno sve rade privatno al ajde, nek nam sklepaju te bebice i nek se nose, e kamo sreće da nikom više ne zatrebaju.

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1113
8.2.2013 11:26:10   
Jole84
Veverkiću da bude treća sreća i da budu zadnje pare koje si dala lopovima user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1114
8.2.2013 11:26:57   
jess021
degu, nema druge nego da radis privatno.
Ja ne mogu da verujem da ako neko ne moze privatno treba mu godinu i po dana da uradi 3 IUI, da bi stekao pravo na VTO. A gde to uopste pise?
Ja znam zenu koja je sad radila prvu IUI u Betaniji,i dr joj je rekla da ako im ne uspeju dve IUI da imaju pravo na VTO. Pa sad, jel uslov 2ili 3?
Kako god, zelim ti da sto pre docekas veliku betu!!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1115
8.2.2013 12:35:51   
janabons

IZVORNA PORUKA: Meda83

Pozdrav devojke!

Normalno je to,meni je bol isao od zanemarujuceg do bas,bas bolnog.Svaki ciklus je drugaciji,materica spermu koja je ubacena kroz grlic prepoznaje kao strano telo i da bi te zastitila pokusava kontrakcijama da spermu izbaci,naravno,ono sto je dobro ostaje,tako da... ne brini se ,odmaraj i cekaj 12/14 dana. Na simptome bolje ne obracaj paznju,bice ti lakseuser posted image
NAvijam za sve vasuser posted image user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Meda83)
Direktna veza do poruke: 1116
8.2.2013 13:06:00   
Snekile7
Hvala devojke i ja mislim da mi je najbolje vto, samo videcu da li hoce da nas upute, jer urolog od mm je instistirala na iui, pa nadams e da sada nece. Videcemo. I mislim da su to gluposti kada govore da je uslov 3 iui, mislim da jesu uslov ako je spermogram ok, ako je dijagnoza normospermija, u suprotnom mislim da nije, pa pisalo bi na sajtu rzzo, obratite paznju sta tamo pise.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1117
8.2.2013 13:27:50   
mine
U pravu si za uslove i jos treba da su prohodni jajovodi....mislim da ima bas granica neka za spermogram ali nisam sigurna.

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 1118
8.2.2013 13:44:55   
jess021
snekile, i ja verujem da je glupost, ali moja dr nije uopste htela da razgovara o VTO dok nisam uradila 3 IUI i sta sam mogla da uradim?!

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1119
8.2.2013 14:42:01   
Maslacak15
Snekile ja bih na tvom mestu poslusala urologa. Spermiogrami su notorno teski za predikcije. Jasno, stanje je daleko od optimalnog ali nisi napisala jel par miliona ukupan broj ili je to broj po mililitru. Ali principijelno dokle god se operise sa milionima, ja bih uvek isprobavala IUi sa obradjenim uzorkom (centrifugiranim). Evo ja sad citam veliku retrospektivnu studiju da je dovoljno 2 miliona procesiranih i progresivno pokretnih za dobar ucinak IUI. Ali je bilo i trudnoca i gde je broj pokretnih bio manji od milion.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1120
8.2.2013 14:52:16   
milenatea
zdravo drugarice
ja tek u ponedeljak idem kod dr, al`sam saznala da je od cetvrtka na odmoru, ako mi do tada ne uradi iui onda od ovog ciklusa nema nista.

sto se tice Nisa, i posle jedne IUI idu na vto, znam 3 cure koje idu sa mnom svaki put na uz kod moje dr. znaci da nije to po zakonu, vec kako koji dr odluci. to je moje misljenje. daj Boze da vam vto i ne zatreba i da uspu IUI.

pozdravljam vas sve i zelim nam svima velike bete

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1121
8.2.2013 18:00:12   
17 joka
Veverice  draga  srecnouser posted image

Milenice,  nadam  se da  ces  uspeti  uraditi  IUIuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 1122
8.2.2013 18:09:33   
Keri77
hvala drage moje,ja sam kao na iglicama ,ko ce cekati taj ponedeljakuser posted image

Medo,tako je i mene probadalo,ne brini..
J@n@ navijam za tebe user posted image
Degu,srecnooooo!!!
Snekili,probaj opet inseminaciju.Mada,ti odluci kako je najbolje.Ja cu ako ne uspe ova,drugu privatno da radim..

Milenatea,pa mora valjda biti neki dr da ga menja.Nemoja da propustas.Meni je prvi dan radio jedan,a drugi dan drugi lekar.
Ako sam neku izostavila svima srecno user posted image
pa da se zajedno radujemo user posted image
Ljubac!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1123
8.2.2013 19:54:47   
Cecana
Pozdrav svim devojkama.
Meni je danas 8 DC,pila sam Femaru od 4-8 dana i danas sam bila na ultra zvuku.Imam na desnom jajniku jedan folikul 18mm,endometrijum je 9mm,na levom jajniku samo jedan mali folikul.
U ponedeljak idem ponovo na UZ pa cemo videti da li raste i sta se desava.
Nadam se da cu ovog puta stici do IUI,posto sam dva puta pila klomifen i nisam dobro odreagovala, bilo je vise manjih folikula.
Sto se spermograma tice,kod mm je dosta promenljiv,trenutno ima 20 mil.u ml,70% zivih spermatozoida,ukupno pokretni 70%,normalnih oblika 60%.
Zanima me da li neko zna koja je optimalna velicina folikula i endometrijuma dovoljna da bi doslo do oslobadjanja jajne celije i oplodnje?

Zelim svima puno sreceuser posted image

(odgovor članu Keri77)
Direktna veza do poruke: 1124
8.2.2013 20:59:03   
17 joka
Cecanauser posted image   jako  da  ovaj  put  bude  sve  kako  treba

endometrijum  treba  biti  preko  10mm  tebi  hoce  sigurno  i  taj  folikul  ce  biti  bas  kako  treba  folikuli  rastu  oko 2mm dnevno

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here