Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 21:24:48
|
|
|
|
mala.bebica
|
Son hvala na podrsci. Javljam u utorak kako sam prosla. Nadam se da bude zelen tvoj graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 13.1.2013 21:38:32
|
|
|
|
milenatea
|
nema na cemu IZVORNA PORUKA: bubibubi Jesam milentea. Hvala ti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 8:30:17
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ipak je pala,ali od sledeceg meseca krecem aktivno da je pratim,ovo je vise bila faza privikavanja
< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 14.1.2013 8:31:33 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 9:15:09
|
|
|
|
babby
|
moja t pala ali od m. ni traga bas sam skroz bezveze
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 9:39:26
|
|
|
|
milenatea
|
meni je ista T kao i juce znaci nista ni od O ni od trudnoce!! zasto skok pa onda dva dana pad i to skok bas kad je dr rekla da je folikul veliki i da ce biti ovulacije. jaoooo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 9:42:31
|
|
|
|
Maslacak15
|
babby, mozda je to slabo krvarenje i spotting ipak oznacilo novi ciklus. Mogla bi da proveris hormone ili bar odes na ultrazvuk da vidis ima li foolikulogenze. Pozdravljam te draga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 9:58:35
|
|
|
|
daca77
|
Drage moje, pa sta se to desava sa T? Vase T padaju, a moja i dalje 37,1C-danas je 3.dan od poslednje tabl.Orgametrila. Obicno 5.dana od prestanka dodje .
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 10:22:59
|
|
|
|
milenatea
|
daco, jel orgametril hormonska tbl? ako jeste ne znam bas koliko je merodavna temp pod uticajem hormona aha sada vidim da si prestala da pijes. pasce mozda na taj dan kad stize.
< Poruku je uredio milenatea -- 14.1.2013 10:25:20 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 10:34:06
|
|
|
|
babby
|
Maslacak draga kad si ves tu ma nije bilo uopste cak ni roze samo braon pa zuto i vlazno a za par dana idem inace kada sam bila 11dc sve je bilo o.k i dali je moguce da se posle popijene ture ciklo ne dobije
< Poruku je uredio babby -- 14.1.2013 10:35:36 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 12:47:41
|
|
|
|
17 joka
|
Daco,Babby ma doci ce posle tih lekica
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 13:07:57
|
|
|
|
mala.bebica
|
Babby od kad si krenula sa cyclo koji dan ciklusa? Ivek sta se desava kod tebe jel meris T?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 13:41:09
|
|
|
|
mamica3
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 14:04:49
|
|
|
|
babby
|
mala bebice ranije sam pila od 5dc, a ovog meseca po preporuci dr. gde treba da radim 3vto pila sam ih od3 dc,razmisljam posto pijem femisan a kapi da nije od njih
< Poruku je uredio babby -- 14.1.2013 14:05:16 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 14:52:28
|
|
|
|
17 joka
|
Babby moze da bude
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 15:14:33
|
|
|
|
Sonreir
|
Baby, valjda ce stici M kad je vec pala temp Daco, mozda je taj lek uticao na povisenu temp pa jos drzi temp visoko jer ga mozda jos imas u organizmu a mozda ces jednostavno i dobiti na tako visokoj temp kao sto sam ja dobila M na 37 iako mi se to nikada ne desava. Vojvodjanka, isprati ceo sledeci ciklus redovno pa se nadam da ce delovati i lek pa da ce ti odmah prvi graf biti trudnicki Milenice, meri i budi strpljiva, tacnija je dr nego FF Evo i mog danas... Ostavio je O na 15dc
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 15:36:38
|
|
|
|
ivekpivek
|
moj graf je dosadan ,nezanimljiv al evo da ga okacim ,od 6dc sam bolesna imala visoku temp,svi u kuci bili prehladeni sad sam na antibiotiku vec 3dana jos ga pijem 2dana tako da nisam ni htjela mjeriti jer sam bila bolesna sad sam pocela pa cemo viditi kakav ce ovaj graf biti i da ,,neznam smijem li piti femisan a ,i vrkutu caj ako pijem antibiotik ja ih popijem al ne kao ostalih dana sto sam pila ,cak se ni jednom nisam ni x bas sam zagorila i ja i muz mi ,bice vatre poslije ,,i da 18og mi je rodendan puuunih 30
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 15:42:02
|
|
|
|
Jole84
|
Počinje zagrejavanje
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 15:42:17
|
|
|
|
ivekpivek
|
son ovulejsn je bila 13 bar se meni tako cini ,,,,toliko toga moram uraditi sva sam se zapustila od kad sam prehladena ,treba mi detaljna depilacija ,moram dr da uradim pregled zasto mi je bio dug prosli ciklus,ja nemam pojma kad sad trebam dobiti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 14.1.2013 21:40:13
|
|
|
|
milenatea
|
bravo jole, ja se hladim ki spricer sta mislite, do malopre sam davila joleta
< Poruku je uredio milenatea -- 14.1.2013 21:41:02 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.1.2013 8:01:18
|
|
|
|
daca77
|
Milenatea, O tek treba da usledi...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.1.2013 8:06:27
|
|
|
|
Jole84
|
Milenice eto kad mi ne veruješ Pa nije valjda da slušaš doktorku umesto nas Sani i ja mislim da ti je O bila 13dc. Sitno brojiš draga,navijam jakooo
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.1.2013 8:23:17
|
|
|
|
daca77
|
Meni i danas T 37C...ako ne dodje sutra, pocecu da brinem...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.1.2013 8:41:46
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Devojke kolika treba da ja T dan pre Meni je i juce i danas 36.5
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.1.2013 8:47:13
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro, meraciceee... Posto sam na poslu, rekoh samo da zakacim graf... Pomerio mi je O za 1 dan, ali dan vise-manje, nista ne znaci, hehe... Ljubnem vas i navijam sa sve pom pom(ovima :D)... Ne znam koji je plural od pom pom :))) http://postimage.org/image/sei65yv87/
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 15.1.2013 9:08:38
|
|
|
|
babby
|
Ed super ti je graf ,Vojvodjanka nema pravila nekom padne kad stigne nekom dan dva pre, a meni ff pomerio o. a cula sam se sa dr. iako ne dobijem do subote da idem na ultrazvuk
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
da li?sandrinaDa li ste dale novac ginekologu i babici posle porodjaja?da (
63%)
ne (
37%)
Ukupan broj glasova: 147Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!