|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
16.1.2013 11:25:10   
milenatea
danas sam bas bljak, ako je bila u petak O onda smo uboli, eventualno da prezive do subote, a ako je bila kad kaze BT onda nema nista od mogucnosti da sam zatrudnela, jer je mm otiso na putuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2651
16.1.2013 11:57:57   
Verolina
Milenice, samo opusteno. tek si pocela sa sioforom. Daj mu vreme da ti sredi insulin. Bice sve u redu. Moze biti da ti je zuto telo nekvalitetnije, a moze biti da graf nema pojma. Cuj, onaj dan kad sam ja vadila progesteron i kad mi je probio gornju granicu meni je T pala za dva podeoka. Nije samo prog cinilac T. Stvarno nije. Pogledaj dacine grafove. oni su meni bili super cak i kad je imala cistu. Znaci, nije bilo O, a graf kaze da jeste i da je bila fantasticna. naravno da je UZ merodavniji od grafa. A najlepse jeste kad se poklope.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2652
16.1.2013 11:59:21   
Jole84
Milenice dušice ne brigaj user posted image Maslačak je zatrudnela iako je mućkala 5 dana pre O,to nam je živi primer user posted image
Ne znam zašto ti se ne poklapa bt i uz,ali znam da ako hoće da se desi,desiće se user posted image
Sani moja,baš si hot user posted image user posted image

Kod mene neka ludnica od grafa. Najpre što je mnogo cik cak (ako je cista ubiću se leba mi) a zatim što mi je obeležio O,onda kad ne postoje šanse da je bila,nikad mi nije pre 16dc. Baš poblesavio. Al dobro isprekidana je linija pa ima mesta promenama user posted image svakako ne mogu da mućkam više zbog bešike user posted image

user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 2653
16.1.2013 12:25:00   
milenatea
u petak vadim progesteron pa kud puklo da puklo, da vidimo kakva je ovulejsn bila. i razmisljam da se manem Bt jer cu da zavrsim u ludnicu, taman mi je blizu poslauser posted image
hvala vam dusiice moje Verka i Jolence (drugi nik stip stipuser posted image )

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2654
16.1.2013 12:29:20   
Verolina
Ako te opterecuje batali. Progesteron ce sve da ti kaze. mada, ono sto je najbitnije jeste da se opi=ustis. Siofor ce da ti da kvalitetne ovulacije, videces. Daj mu samo malo vremena.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 2655
16.1.2013 12:32:17   
Jole84
Milenice stvarno ako te opterećuje batali merenje user posted image Samo ne brigaj. Navijam za dobar progesteron user posted image
Daću ja vama štip user posted image
Verkić a kako ti se čini ovaj moj ludi graf? Izgleda će da mi izađe i treći rog user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2656
16.1.2013 12:36:37   
Verolina
Ma nije ti bila O.
Mozda danas, ako nastavi sutra da raste.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2657
16.1.2013 12:37:57   
Jole84
Pih,nema ništa od mućkanja danas.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2658
16.1.2013 12:41:11   
Verolina
Pa sta se brines i danas i sutra ti je pokriveno.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2659
16.1.2013 12:44:48   
Sonreir
Jolence, bas ti je lud graf, ali mozda ce ti ipak pomeriti O za kasnije. Meni nikada O nije bila pre 15-16dc, a sad je mozda tad bila a mozda ipak i 2-3 dana kasnije. I da, ja sam muckala u inat besici user posted image
Milenice, nemoj se muciti ako te nervira temp. BT je ok samo ako je shvatis kao razgibavanje moze biti a ne mora da znaci, a inace jako napinje mozak. I ja se mislim da je batalim user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2660
16.1.2013 12:46:03   
Jole84
Ma ionako se ne nadam ovog meseca ničemu,kad završim terapije februara baciću se u ozbiljno mućkanje user posted image
A ti,nemoj da me čekaš user posted image

Jaoj Sani,ja ne mogu,jaaako me boli. Jedino da plačem i da mućkam,malo sado mazo i lunjo user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 16.1.2013 12:47:11 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2661
16.1.2013 12:47:30   
Verolina
user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2662
16.1.2013 12:48:32   
Sonreir
Nikad se nisam ponadala kao ovog meseca pa se sada plasim da mi se to ne obije o glavu user posted image Ipak, bice ili dza ili bu, nema niceg izmedju. Ako sam obola ovog meseca idem da grejem mesto u prvom tebi i Verki (i milionu macaka) user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2663
16.1.2013 12:49:36   
Sonreir

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ma ionako se ne nadam ovog meseca ničemu,kad završim terapije februara baciću se u ozbiljno mućkanje user posted image
A ti,nemoj da me čekaš user posted image

Jaoj Sani,ja ne mogu,jaaako me boli. Jedino da plačem i da mućkam,malo sado mazo i lunjo user posted image

A ti reci da places od srece user posted image Moja bebica ako se zakaci ovog meseca zvace se Maza ili Lunja user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2664
16.1.2013 12:50:07   
Verolina
Ha ha ha ha...Son, picim picim picicu i u prvo stici cuuser posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2665
16.1.2013 12:52:02   
Jole84
Povedite i mene,da ne pustim Lunju na vas user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2666
16.1.2013 12:52:06   
Sonreir
user posted image Gle... ko da me u vojsku pratite odlazim uz pesmu user posted image

Pa sta je sad?! Oces u prvo a neces da muckas? user posted image Ugrejacu ja mesto za vasa cenjena dupeta user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 16.1.2013 12:53:21 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2667
16.1.2013 13:08:53   
milenatea
hahahaha niste normalne, aj svaka da selimo dupeta u prvouser posted image
ako nastavim da se opterecujem kao sad bataljujem, isreno navukla sam se na bt, i da muvam svako jutro toplomer u usta user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2668
16.1.2013 13:20:48   
Ed83
Dobar dan, drage moje...

Evo poturam i ja moje cenjeno, pa nek vuce ko god hoce, samo da stignem do tog prvog user posted image

Evo moje danasnje T.

http://postimage.org/image/efpc2jziv/

Son, tvoj graf izgleda prelepo, nadam se da ce da pozeleni...

Jole, Milenice i sve ostale, drzim fige...

Ajd' ljubnem vas, nemam bas puno vremena...

Direktna veza do poruke: 2669
16.1.2013 13:32:28   
Sonreir
Ed, ja ne vidim nista na tvom grafu osim reda X user posted image user posted image user posted image
Salim se, ti bar znas da si sve pokrila user posted image Nadam se da ce ti pozeleneti graf od ovolikog truda user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 2670
16.1.2013 13:46:09   
vojvodjanka87
Kod mene jos uvek nissta novo,T mi je skoro ista ko juce i prekljuce user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2671
16.1.2013 15:34:21   
ivekpivek
user posted image kod mene nesto cudno,prvo sam mjerila temp.bila 36.2.iza tog ugasim toplomjer i opet izmjerim tad 36.0 eto tako a kad sam uradila lh trakicu test negativan druga se malo nazirala al juce su bas bile obe ,sta sad da mislim ,ma nemam sta da mislim kad se nisam ni keksala ,zagorila ko tavauser posted image ,ed svaka cast zavidim ti tooooooliko xxxxxx bravooo ,ako neuvatis ovaj mjesec onda nista od tebe ,drzim fige da se uvatiii dobro si vrijednauser posted image user posted image ......soonreir kod tebe je ovaj mjesec dobitniii nemoze da nijee ,ti si vrelaa zenoouser posted image

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2672
16.1.2013 16:45:38   
vojvodjanka87
Danasnji graf
user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2673
16.1.2013 18:11:36   
cakanavaspitacica
Drage moje,
do sada sam merila bazalnu temperaturu tokom dva ciklusa pa me zanima vase misljenje.

user posted image

Zanima me da li je moguce da je doslo do oplodnje tokom ovog ciklusa?
Nakon ovog ciklusa sam radila hormonski status zbog PCOS-a, koji je i potvrdjen razultatima hormona.

user posted image

Posto imam PCOS da li je ovo bio anovulatorni ciklus?

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2674
16.1.2013 19:16:43   
mala.bebica
Cakana bas zeznuto je kod tebe user posted image , mozda Maslacak ce da pogleda ovo pa da ti kaze strucno sta se desava. a dr sta kazu za ovo?

evo mog grafa jos je rano za bilo sta resili smo svaki drugi dan da muckamo
user posted image

ED user posted image za xxxxxx

(odgovor članu cakanavaspitacica)
Direktna veza do poruke: 2675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

naj ime
pisuljica

za devojcicu, napisite dole!

Masha (67%)

Srna (19%)

Korina (14%)

Ukupan broj glasova: 152

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here