|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VII deo
13.1.2013 10:23:42   
Bebana17
Ja sam zavrsila sa ovim ciklusom. Idemo u nove pobede user posted image

user posted image

Navijam za ostale bazalke, da barem neko ugleda user posted image i grafic pozeleni user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2576
13.1.2013 10:26:16   
daca77
Bebana, a jel' to tebi stigla user posted image ? T ti nije pala...user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2577
13.1.2013 10:34:33   
Ed83
Dobro jutro, bazalicee....

Evo prijavljujem se i ja sa skakutavim grafom, mish ga njegov....

http://postimage.org/image/ayeau6i1n/

Bas mi cudno da mi obelezio O sa ovakvim temperaturama.... Mislim, znam da mi je bila O bas kad mi je i on obelezio (LH testovi), ali bas cudna T.... Ko ce ga znati....

Son, navijam....

Babby, nadam se da je ovo dobitni graf, i posle 9 godina covek moze da se nada i ko zna mozda su se bas sad sve kockice poklopile....

Ostale bazalke, drzim figeeee..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2578
13.1.2013 10:41:41   
daca77
Ed, samo neka nastavi sa skakutanjem naviseuser posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 2579
13.1.2013 10:55:52   
Bebana17
Daco, jeste mi stigla user posted image a temperatura je ostala na 36.6 ali danas je pala na 36,3. Nije pala najverovatnije zbog ciklo proginove što sam pila, jer čekam na postupak vto (jer mi je do sada uvek redovno padala pre dobijanja user posted image ).

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2580
13.1.2013 11:01:49   
daca77
E bez vezeuser posted image
I ja sam pila Orgametril, zavrsila u petak, ali user posted image nema...T je i dalje 37,1C.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 2581
13.1.2013 11:03:48   
Verolina
Au, bre, Bebana, pa kako lep graf. Tuga me uhvati kad vidim da nije dobitniuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 2582
13.1.2013 13:09:35   
milenatea
user posted image

i sta sada da mislim, cemu da se nadamuser posted image
legla sam u 4 u 8 merila. to nije merodavno, jel da? i pila dve case rose vinouser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2583
13.1.2013 13:35:31   
vojvodjanka87
Danas mi je T skocila na 37.1 juce bila 36.7,Jel to tako kaduser posted image stize?

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2584
13.1.2013 13:45:18   
17 joka
Milenice mislim da ovaj pad T uzrok toga sto se nisi dovoljno odmorila videces sutra kako se T penje sigurno

Vojvodjanko T ne skace pred vesticu vec pada tako dauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2585
13.1.2013 13:51:23   
vojvodjanka87
Ju nisgm znala.Imam jos 3-4 dana do user posted image tako da ne sumnjam da ce pasti

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2586
13.1.2013 13:56:23   
icika26
dva dana mi je t  37   a treba da dobijem 16 og  da li postoji mogucnostuser posted image   kad imate tem 37 jel imate osecaj da ste bolesni tj zima itd

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2587
13.1.2013 14:08:41   
17 joka
U redu je da osecas da si toplija nego inace, ali da ti je hladno i ostalo moze biti da si se prehladila

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2588
13.1.2013 14:13:07   
mala.bebica
ja samo da vas pozdravim, merim T, za neki dan cu da okacim graf, pijem i virak user posted image
Bebana kad imas kons za vto? ja idem 15og

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 2589
13.1.2013 14:20:01   
Jole84
Milenice može da se desi da ti je od lude noći user posted image Videćeš sutra kakvo je stanje user posted image
Vojvođanko,samo nek raste user posted image user posted image
Bebana baš mi žao user posted image
Edice navijam jako user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2590
13.1.2013 14:27:25   
vojvodjanka87
Pijem i ja virak a pijem i femisam mozda mi je zato T tolika,Od juce pijem i lekic za tsh.Jole videcemo sutra vam stavljam grafic uspela sam da ubelezim sa telefona

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2591
13.1.2013 14:31:30   
17 joka
Bebanauser posted image navijam ja za VTO ako ne bude nista pre
mala bebice za utorak da sto pre udjete u postupak

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2592
13.1.2013 19:11:01   
Sonreir
Ed, navijam jako user posted image
Vojvodjanko, ti nemas graf? Izvini, dosadna sam ali ovako je teze pratiti stanje user posted image
Milenice, mozda je od kratkog spavanja, ali lupi jedan X i veceras da slucajno ne omasis O user posted image
Bebana, tako lep graf user posted image Nemoj odustajati user posted image Bice bebe makar i preko VTO.
mala bebice, drzim palceve u utorak user posted image

Meni je FF ostavio O na 15dc, a ja mu i dalje ne verujem user posted image Pomeri mi O na 13dc kada promenim metod izracunavanja O user posted image

user posted image

ili

user posted image

< Poruku je uredio Sonreir -- 13.1.2013 19:12:05 >

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2593
13.1.2013 19:26:10   
milenatea
Son, sve jedno kad je bila pokrivena jeuser posted image , mada ovom cudu bas i ne pridajem toliko vaznosti, jer je merodavniji uz, dr je rekla da je u petak najkasnije u subotu pukao folikul i ja sam tada muckala. a malopre je mm otiso do svojih pa na put tako da muckanja nema 4 danauser posted image

< Poruku je uredio milenatea -- 13.1.2013 19:27:23 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2594
13.1.2013 19:30:49   
Sonreir
Milence, i ja bih vise verovala UZ nego FF. Vaznije je sto si muckala kada je dr rekla nego kada je FF rekao user posted image Ma moja O ne samo sto je pokrivena nego vec imam i trudnicke simptome user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

Direktna veza do poruke: 2595
13.1.2013 20:33:03   
mamica3
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2596
13.1.2013 20:36:13   
milenatea
hehehehe, samo neka se nastave simptomi i da nas obradujesuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2597
13.1.2013 20:44:05   
bubibubi
IZVORNA PORUKA: 17 joka

Vojvodjanko T ne skace pred vesticu vec pada tako dauser posted image

Moze li malo pojasnjenje? Naime, bila sam u uverenju da T pada onaj dan kad treba da krene user posted image ?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2598
13.1.2013 20:47:10   
milenatea
bubi, pada na dan ovulacije, i onda pocinje da raste. cim ponovo padne dolazi M, a ako ne pada onda je trudnoca u pitanjuuser posted image
nadam se da si me razumelauser posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2599
13.1.2013 20:50:23   
bubibubi
Jesam milentea. Hvala ti user posted image

Direktna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here