Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 16:41:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja: Iiiivooooo... Iva: (dere se) Kaaaaži maaaamaaaaaa
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 16:43:47
|
|
|
|
Jole84
|
Dušica
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 16:49:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva: Vidi mama, zeka (na papiriću, nacrtao juče mm) Ja: Ko ti crtao tog zeku? Iva: Tata. Ja: Ti imaš mnogo dobrog tatu, jel tako? Iva: Tako... Tata mnogo dobar tata.... Ne bije Ivu tata... hmmmm....
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 17:01:30
|
|
|
|
marince1
|
D. pitao vaspitacicu iz vrtica jel sme da prdne kao deda (pritom dedu nazvao imenom) I naljutio se na nju sto je rekla da nemoze
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 17:10:53
|
|
|
|
lesica
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 17:12:18
|
|
|
|
sneza24
|
Marinče
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 17:30:29
|
|
|
|
Olga75
|
pfff i ta vaspitacica , da se prdi to je zdravo , sto je zdravo nije sramotno
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 17:44:25
|
|
|
|
bojanica7
|
hahahhahaha
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 18:13:35
|
|
|
|
viking
|
Ja: Marko, ti dok se budeš oženio ja ću da budem matora, imaću 60 godina. Marko: Ja sam lep i devojčice me vole, sigurno ću se ožeiniti mnogo ranije!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 19:28:23
|
|
|
|
mati
|
Jao kakvi biseri. Pre neko vece Mata popio gutljaj piva od mm. Ujutru mu ja skuvala caj da pije uz dorucak, a on ce: “Mama ja pijem sad caj, nema pivo tata sve popio. Posle dodje tata i donese Mati pivo i ne mora pije vise caj“
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 13.12.2012 9:34:24
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ahaahaha,pivo je zakon kakav caj.. Sto se tice dede i vaspitacice, ja mislim da deda nece smeti da ode u vrtic po unuka od blama
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.12.2012 22:30:02
|
|
|
|
blueeye
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR stji usisivac na sred sobe , ja brisem prasinu a zvercica juri ko na kerozin , naravno zapne i opruzi se kolika je ustane i kaze mi : sto si to natandarila ovde hahaha natandarila...:-)))
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.12.2012 22:35:49
|
|
|
|
blueeye
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Mama 78 Sahranili mi prababu,K. imala 3 god,ali naravno morala sve to da isprati.Krenuli mi za selo posle duzeg vremema i prolazimo pored groblja,a K.pita:"Mama,jer smo ovde bese posadili baba Ljubicu" e suze mi krenuše od smeha!!! I meni, dobra je....:-))
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.12.2012 23:00:37
|
|
|
|
blueeye
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Lenka Odlazi preslatkoca danas u komsiluk, oni mu otvaraju vrata, on ulazi ni dobar dan da kaze. Oni ga gledaju nesto cudno a on ih mrtav ozbiljan pita, sta je, ocekivali ste nekog drugog? hahahhahahaha hahaha Moj Ogi u komsiluku: Ulazimo, on seda, lupka rukicom o sto i kaze ,,Sokic moze,,. A mene sramotaaa:-)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.12.2012 23:02:18
|
|
|
|
tijatija
|
Kupili smo jagnje pred slavu (ocisceno).Mm i dever ga iznose na balkon kroz dnevnu sobu gde sede Nevena i Milena. Nevena : Mamaaaaaaaaa ja:reci NEvena: jel to DINOSAURUS Milena: Hocemo mi to da jedemo Posto su mi deca slatkorana a Milena pogotovo, uvek trazi da jede i stalno je uporedjujem sa nekim debelim u fazonu hoces li da budes i ti.Dala sam im cokolade , naravno smazali za sekund, ja jos jedem moje, ona sedi pored mene i gleda me/ Mama daj malo nedam malo samo\ Milena pojela si svoje, sutra kad dodjes iz vrtica dobices, hoces da budes debela kao ona hobotnica u sireni?? Necu mama ( sedi i dalje i gleda me u cokoladu kako jedem ) A ti ? ]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.12.2012 23:10:34
|
|
|
|
Janncica
|
Milena je car... bas mi ulepsa vece...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.12.2012 23:28:03
|
|
|
|
blueeye
|
Ogi jedno jutro: -Mama obuci sise(stoji i drzi moj brushalter u rukama) :-)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.12.2012 23:50:22
|
|
|
|
gagana83
|
Sad se setih Unine provale s mora. Moj muz je na moru tamanio one okrugle keksice - rolere, svaki dan ih je jeo. Jedno vece krenem ja u prodavnicu da ih kupim i pitam Unu je l hoce sa mnom, ona sva odusevljena sto cemo kupiti rolere krene. Meni bilo malo cudno jer ih nesto bas i nije volela. Mi u prodavnici, trazimo rolere i nikako da ih nadjemo. Kad sam ih konacno pronasla ona onako zbunjeno gleda u njih i pita me :"Mama, je l se to vozi? " Moje dete skontalo da cu jo kupiti rolere da vozi
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.12.2012 23:53:27
|
|
|
|
Modessty
|
Una je carica!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.12.2012 8:10:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao sto volim ovu tema..neznam ko je bolji i kriminalniji
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.12.2012 19:56:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaze moja sveki Uni: nisam luda da ti dam sok, pa da ga prospes, ( posto ona stisne tetrapak, i na cevcicu sve izadje na tepih ) i Una je celo vece isla kroz kucu i ponavljala baba udaaa, baba udaa posto je sada kao papagaj, sve ponavlja, cak i tatu zove sineee
< Poruku je uredio Unina mama -- 20.12.2012 19:57:19 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.12.2012 20:56:44
|
|
|
|
sneza24
|
Našo David slike sa ultrazvuka. D : Mama ko je ovo? Ja : To ste ti i Lana. D : A gde je mama?A gde je tata?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.12.2012 21:51:11
|
|
|
|
branki*
|
unina mama,pa una odlicno prica boza je jos uvek barata fondom od 5 reci
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.12.2012 9:27:39
|
|
|
|
bojanica7
|
jaoo evo ja sad zapisujem u neki folder galine bisere da ne zaboravimo: - gala, gde zive babe i deda? - u jumenci (rumenci) - aha. a gde zive drugi baba i deda? - unutja (unutra)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.12.2012 13:39:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vratila sam se sa posla. I naravno kako ulazim u kucu Teodora trci i odmah krece da prica sta je jela. Dok smo dadilja i ja pricale ona joj se okrene i kaze: "Cao, cao. Idi kuci."
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?