Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.12.2012 14:53:39
|
|
|
|
bojanica7
|
hiihhi, sanjice, dorica je opasna. kao zavrsila si, sta cekas
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2012 12:26:08
|
|
|
|
Olga75
|
ovih dana euforija oko smaka sveta i juce dalazi Marija , seda mi u krilo i kaze : ej , mama ajde da cekamo mak sveta
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2012 13:09:45
|
|
|
|
bojanica7
|
hihiih, mak sveta po mariji mu dodje ko nova godina
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 22.12.2012 13:55:39
|
|
|
|
Olga75
|
daaa a jutros uzela trubu , truuuube Jerihonske zvone , reko ako juce nije bio mak sveta danas ces da ga dozoves a Astor pored nje peva li peva , veselje se siri na sve strane
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.1.2013 9:51:11
|
|
|
|
Janncica
|
Cerka mi je bolesna,sva slinava... Sedi i doruckuje i kad god kine uzima pola rolne papira da bi izbrisala nos... Ja kazem,ne curi ti,ostavi se papira i jedi... Ona ipak izbrise. Kad je zavrsila sa jelom,dodje do mene i pita: Kakve boje hoces da ti kupim naocare kad porastem? Ja pitam sta ce meni naocare, kaze:Da vidis lepo kad mi curi nos... mm je umro od smeha...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.1.2013 9:53:52
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: bojanica7 jaoo evo ja sad zapisujem u neki folder galine bisere da ne zaboravimo: - gala, gde zive babe i deda? - u jumenci (rumenci) - aha. a gde zive drugi baba i deda? - unutja (unutra)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.1.2013 11:02:17
|
|
|
|
bojanica7
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Cerka mi je bolesna,sva slinava... Sedi i doruckuje i kad god kine uzima pola rolne papira da bi izbrisala nos... Ja kazem,ne curi ti,ostavi se papira i jedi... Ona ipak izbrise. Kad je zavrsila sa jelom,dodje do mene i pita: Kakve boje hoces da ti kupim naocare kad porastem? Ja pitam sta ce meni naocare, kaze:Da vidis lepo kad mi curi nos... mm je umro od smeha... da, da, jovice, zive ne u tomasevcu vec unutra a tu oko nove godine, stalno je govorila svima: pa sjecna noja godina! i dosao bozic i mi je naucimo da kaze srecan bozic, i ona krene: sjecan novi bozic
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.2.2013 13:42:24
|
|
|
|
Ognjenka
|
Moj sestric (skoro 4 godinice) pita svoju mamu: -mama, ako nama krave daje mleko, ko nam daje koku-kolu? -pa sine, koka-kolu prave ljudi... -mamaaaaa, ti si imala koku-kolu u sikama!!! I jos meni kaze, nakon sto sam ga podigla, a ruke mi bile hladne: -tetka, molim te zagrej ruke, lepo je kad svi moji roditelji imaju tople ruke. -a ko su sve tvoji roditelji? -paaa, mama i tata i deda i ti i M. (mm, njegov teca). Tetka, roditelji su ti oni ljudi koji te najvise vole na celom svetu. Ti bas ne znas to, a?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.2.2013 13:44:29
|
|
|
|
Olga75
|
tetke , pa nemas pojma presladak je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.2.2013 15:57:34
|
|
|
|
boba 11
|
bisercici Juce je A dosla do mene i rekla -Mama sutra ce mi se svidjati Daki.Ja kazem dobro ,uh konacno je skontala da treba da joj se svidja decak,kad posle pola sata kaze da se zaljubila u svoje drugarice i u Dakija
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.2.2013 11:35:37
|
|
|
|
Olga75
|
situacija od sinoc : zavrsili tusiranje , pranje zuba , ispricali pricu , pogasili svetla , ajde sad ce zver da spava i zadrema ona , ja u dnevnoj gledam tv kad izlazi cudo rascupano , nosi Gilberta i kaze : mamaaaa , mora ponovo da peremo zube , ovi donji su mi dlakavi
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.2.2013 11:53:43
|
|
|
|
Janncica
|
zvercica je hit... Moja obavezno posle pranja zuba mora da ih izbrise. Ne moze sa mokrim zubima da spava...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.2.2013 10:01:26
|
|
|
|
bojanica7
|
hahahaha, ovo sa zubima je hit! i sa dlakavim i sa mokrim! mi stavljamo gali po jednu kap u oko cetiri puta na dan jer ima konjuktivitis. i sad, naravno, da ne voli. i ja joj prilazim sa kapima a ona ce: - mama, nemoj ni slucajno da mi stavis kap. kapu mozes, ali kap mi ne treba!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.2.2013 11:55:14
|
|
|
|
Janncica
|
Obozavam ovu temu.
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.2.2013 12:04:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Oprala baka Ivi ruke, ova neprekidno otvarala i zatvarala vodu nad lavaboom, na kraju je baka podigla i odnela u dnevnu sobu a Iva pokaže prstom na pod i kaže -bako stani tu i zmuji (žmuri) Baka stane i zažmuri a Iva smejući se otrči u kupatilo, zatvori vrata i počne puštati vodu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.2.2013 12:55:26
|
|
|
|
Janncica
|
Pre 2 godine cistila ja dvoriste,a J trckarala okolo. U jednom momentu dolazi do mene,gleda u gomilicu djubreta i ljuto mi kaze: "Pavi mama sanje" (pravi mama sranje)..
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.2.2013 15:05:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uspavljuje se I sinoc a tata drema pored nje. Odjednom I ustade i poce ga buditi Tata nemoj pavas ti si vejiki samo maja Iva moze pava!
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 9.2.2013 15:09:25 >
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.2.2013 15:06:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kakila I malopre u nosu da bi se tokom prosipanja sadrzaja u solju pozdavila Cao gonace
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.2.2013 10:33:52
|
|
|
|
lesica
|
L: "Čoko mleko od čokolade daje ova čokoladna krava" Ja: "A ko daje kinder jaje" L : " Boze mama,ti nista ne znas,pa kokoska od čokolade"
< Poruku je uredio lesica RR -- 26.2.2013 10:35:47 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.2.2013 10:53:45
|
|
|
|
Snelle
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.2.2013 19:18:07
|
|
|
|
Figaro88
|
Coko-koka Andrea:Mama sta si to spremila? Ja:Peceno pile. A:A jel to pile od koke? Ja:Da A:Mama!Pa zasto?Jadno pile!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.2.2013 19:26:28
|
|
|
|
sneza24
|
Jadno pile
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.2.2013 19:41:51
|
|
|
|
17 joka
|
obozavam decije biserte
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.2.2013 9:19:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana:mama ja sam riba u horoskopu a Dusan puma
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.2.2013 16:27:16
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Puma je hit
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?