Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2012 11:18:52
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: marince Juce beba place a David podize majicu i kaze --imam ija sisu da hranim Dunju --
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2012 15:05:12
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Sede cure na nosama, cita svaka svoju knjigu, ja gledam tv, tisina je.... samo se odjednom chuje kako Petra prducka A Sara se okrene prema njoj, i onako skroz ozbiljno joj kaze "Pa Petraaaa, kad prdis stavi ruku na guzu !"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2012 15:20:01
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_ Sede cure na nosama, cita svaka svoju knjigu, ja gledam tv, tisina je.... samo se odjednom chuje kako Petra prducka A Sara se okrene prema njoj, i onako skroz ozbiljno joj kaze "Pa Petraaaa, kad prdis stavi ruku na guzu !"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2012 20:56:38
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: marince Juce beba place a David podize majicu i kaze --imam ija sisu da hranim Dunju -- Ovo je i David jednom uradio.Nista nije rekao samo je digao majcu i pokusavao da se namesti da Lana sisa.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.10.2012 23:17:52
|
|
|
|
sneza24
|
Sad sam se setila sta je David veceras uradio. Skinula sam Lanu u bodi i otisla u kupatilo da spremim vodu da je okupam.Vracam se u sobu a on je Lani otkopcao bodi i skinuo joj pelenu.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 31.10.2012 15:14:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
MM je inace komercijalista ....znaci puno vremena je u autu Ustala Tara i kaze " Tata otisao kuci." Ja kazem : "Pa nije otisao kuci, na polsu je, ovde tata zivi, ovo je njegova kuca". Ona ponovi opet : Tata otisao kuci". Ja isto .... a ona ce : ''u auto" Nije dete puno pogersilo .... vise je u autu nego kuci
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 1.11.2012 8:34:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako već mesecima ležim, uglavnom sam u nekoj majci i donjem vešu... Jutros ustala i obukla helanke i džemper da odem na vađenje krv, a meni će moje dete: Jao mama kako si se doteraja
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2012 7:33:57
|
|
|
|
mala buba
|
moja Petra je sinoc vecerala samo povrce na sta je izjavila da nije ona zec, to je cula od tate
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2012 9:53:24
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Kako već mesecima ležim, uglavnom sam u nekoj majci i donjem vešu... Jutros ustala i obukla helanke i džemper da odem na vađenje krv, a meni će moje dete: Jao mama kako si se doteraja
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 2.11.2012 10:01:48
|
|
|
|
lesica
|
Genijalni su!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.11.2012 1:25:18
|
|
|
|
mamicak
|
Moja mala bratanica ima tri godine i kaze joj mama:' Otkud ti te sljive (modrice) tolike na nogama?´Ona je prvo gleda par sekundi i zatim odgovori: ' pa mama, kako si tako smotana? Zar si zaboravila da sam juce jela sljive? Bratanica otisla u kupatilo i brat ulazi za njom i kaze joj: 'Jesam li ti rekao da mi se ne motas po kupatilu sama?' a ona ce njemu na to:' Ko si ti da mi govoris gde cu ja ici i sta cu raditi?' Moja je jos premalena za takve bisere, ali ocekujem ih uskoro i jedva cekam da progovoriiiii sto viseeee:)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.11.2012 20:24:49
|
|
|
|
Olga75
|
danas : ja : sine , ne mogu to da nosim , ugojila sam se zver : pa izgoji se ja : 'ocu
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.11.2012 18:01:41
|
|
|
|
Biserce
|
Mmova bratanica od 3,5god i ja crtamo po tabli i ja je ispitujem koje mleko voli Ona:ja volim samo mleko od krave i...od tate ja: ali tata nema mleko, samo mame imaju, mama koze, mama krave, mama svinje bla bla... Ona:ali ima! Ima sisu, neku ruznu!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.11.2012 16:27:54
|
|
|
|
boba 11
|
sedi moja Anastasija sad kod mene i gledamo sta ima na rr i kaze "mama,mama kupi mi ovo 'i pokazije na Olgin RR avatar,a hoce i pile od Dunja RR
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.11.2012 12:16:09
|
|
|
|
pandina
|
Jao kakav cirkus! GENIJALNI SU!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.11.2012 12:16:39
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR danas : ja : sine , ne mogu to da nosim , ugojila sam se zver : pa izgoji se ja : 'ocu Kad li cu ja da se izgojim
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.11.2012 12:46:51
|
|
|
|
jance
|
e da ima tema: kad se nasa deca smeju nama... stojim u kuhinji i spremam Ogiju rucak, ne vidim ga al ga cujem sta radi i gde je tacno u svakom trenutku... odjednom krene da se naglas onako histericno smeje ( ko kad imitira nas da se smejemo).. ja izadjem da vidim sta mu je, a on drzi u rukama nasu sliku sa vencanja i umire od smeha! P.S. hvala ti sine, sve mi je jasno
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.11.2012 15:03:13
|
|
|
|
Figaro88
|
Jutros idem sa Andreom u prodavnicu i komsija nam se javlja na stepenicama,a Andrea na to kaze:-Kako je ovaj cika ruzan!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.11.2012 23:35:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Spremamo Ivu sinoć za kupanje, ona se baca na krevet i viče "oču mlekooooo" a mm joj kaže "ajde Ivi da peremo guzu" a ona ustade, podiže ruke bespomoćno ireče "ali sad sam prala guzu"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.11.2012 18:15:20
|
|
|
|
ivbo
|
Moj sin ima 14 mjeseci,izgovara tek po neku riječ,tako da je suviše rano za bisere!Ali zato "djeluje" na drugi način! Neki dan se igrao sa svojom četkom za kosu,ja mu kažem - hajde počešljaj mamu - on se momentalno oduševi,anđeoski se nasmije i kaže - mama,krene ka meni,ja spustim glavu i onda me iz sve snage drmne četkom među oba oka,da sam sve zvijezde prebrojala!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.11.2012 18:56:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tara se puno kakila u nosu i kaze: ''Kakio dinosaurus "
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 20.11.2012 23:11:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
V se nesto nadurio na babu (moju mamu) i udara je po nozi i udara, udara, mi mu govorimo kako to nije lepo i on se okrene ka mom tati i kaze: "Deda, ajde ti tuci babu!"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 23.11.2012 16:21:34
|
|
|
|
Zemunka85
|
Drugarica koja ima sina od dve god, opet je trudna. Pita malog "Sine, kako ce da se zove bata"? Malecki "Roda" :-)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 15:28:53
|
|
|
|
lanajelena
|
Gledamo deca i ja po netu prodavnice igracaka da bi imali ideju za pismo deda mrazu i tako dok smo razgledali naidjemo na neku radnju ali nemaju cene i ja to glasno prokomentarisem tek ce Lana a sto tebe interesuju cene pa valjda deda mraz donosi poklone njega treba da interesuju
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.12.2012 16:37:14
|
|
|
|
sneza24
|
Svašta i od tebe LJ ti ne treba da se opterecuješ cenama dete u pravu. Pre neko veče David se igrao sa dedom.Pravili su nešto sa kockama.Deda pravio,David rušio i u jednom momentu se deda zagledao u tv i zaboravio šta treba da radi.David ga je zvao par puta deda,deda ali ga on nije čuo pa je reko glasno : Deda šta se praviš lud!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?