Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2012 13:50:10
|
|
|
|
Mama 78
|
Sahranili mi prababu,K. imala 3 god,ali naravno morala sve to da isprati.Krenuli mi za selo posle duzeg vremema i prolazimo pored groblja,a K.pita:"Mama,jer smo ovde bese posadili baba Ljubicu"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2012 14:00:03
|
|
|
|
branki*
|
o,boze,dobra je
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2012 14:12:01
|
|
|
|
Ognjenka
|
IZVORNA PORUKA: Mama 78 "Mama,jer smo ovde bese posadili baba Ljubicu" Logicno pita dete, carica je!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2012 14:42:29
|
|
|
|
nenja22
|
ahaha, sjajno
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2012 13:13:58
|
|
|
|
nenja22
|
i ovo je mozda za temu video, koju ne mogu naci, ali svejedno...kosta, koji recimo da jos uvek ne radi nista konkretno, zasmejava nas ovakvim momentima
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2012 13:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo teme koju tražiš KLIK
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2012 13:19:55
|
|
|
|
nenja22
|
hvala al' sad vec ispamovah ovde i tamo, sta sam htela pamtim kako se zove, za drugi put
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2012 13:21:28
|
|
|
|
Sashica82
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 i ovo je mozda za temu video, koju ne mogu naci, ali svejedno...kosta, koji recimo da jos uvek ne radi nista konkretno, zasmejava nas ovakvim momentima Ahahha kako je sladak!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2012 19:46:09
|
|
|
|
Tammara
|
Imam sina od tri meseca i dok je bilo jako hladno brat nije dovodio decu kod nas, pa je sestra (3,5god) videla Kostu samo na slikama i kad je moja sestra pitala šta radi bata rekla je "ne radi ništa, samo spava ko medved". Kad smo otišli prvi put kod njih i ja počela da dojim bebu a ona je tada prvi put to videla, pa je gledala zabezeknuto: "Šta je sad ovo...?" Rekli smo joj da beba sisa i da to rade sve male bebe. Onda je ona zaključila: "I ja kad sam bila mala i ja sam sisala mamu", "a Aca (njen brat od 6.5 godina) je sisao tatu..." Kad su joj rekli jer beba hoće da spava pitala je zašto beba ne spava kod svoje kuće, a meni da pevam bebi "...spavaj mi bebo..." Pita ona mene: "Gde beba piški?" Ja kažem u pelenu. A ona kaže: "Pa je posle promeniš. A ja sam velika pa piškim u WC šolju."
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 27.3.2012 21:56:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mama 78 Sahranili mi prababu,K. imala 3 god,ali naravno morala sve to da isprati.Krenuli mi za selo posle duzeg vremema i prolazimo pored groblja,a K.pita:"Mama,jer smo ovde bese posadili baba Ljubicu" e suze mi krenuše od smeha!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2012 15:15:50
|
|
|
|
vukosava
|
Više volim maminu sestru nego svoju. Mamina sestra mi je tetka, a moja mi nije ništa! Moja mama ima bebu u trbuhu , ali ne znam kako ju je progutala. Na mame se ne galami, one su korisne. Kada se dvoje zaljubljenih prvi put poljubi, odmah se sruše i ne ustaju najmanje sat vremena, a i više. Poluostrvo je ostrvo koje još nije do kraja napravljeno. Baka je debela zato što je puna ljubavi. Ja bi tako rado imala još jednog brata, ali moja mama koristi tampone. Što je čovek stariji, njegovi zubi su sve skuplji. Devojčice ne mogu stojećki piškiti zato što nemaju zašta da se drže. Kada baku bole zubi, ona njih jednostavno ostavi u čaši. Jednom sam bila tako bolesna i imala sam 40 kila temperature. Ja nemam više baku , nju su posadili na groblju. Moraju li mame takođe jesti travu da bi im iz grudi teklo mleko? Na Marsu ima života. Ali to je samo hipotenuza. Izraelci su napravili zlatno tele jer nisu imali dovoljno zlata za zlatnu kravu. Švajcarske krave koriste se pretežno za pravljenje čokolade. Stanovnici Sardinije zovu se Sardine. Da bi se bila dobra, medicinska sestra mora biti potpuno sterilna. Doktori kažu da su smrtonosne bolesti najgore. Kad se moj mlađi brat rodio morali su ga staviti u akumulator. Leptir je insekt iz porodice helikoptera. Najkorisnija životinja je svinja. Od nje možemo upotrebiti sve, meso od napred i pozadi, kožu za cipele, čekinje za četke i ime za psovanje! Zoološki vrt je super stvar. Tamo možemo videti i životinje koje ne postoje. Životno osiguranje je novac koji dobije onaj koji preživi smrtni slučaj. Razlika između sela i grada je ta što je trava na selu iz jednog dela, a u gradu je isprekidana. Ne znam koliko imam godina, to se stalno menja. Veoma sam se uplašio kad se mama razbolela. Pomislio sam da će nam tata kuvati. Svi psi vole vodu. Neki čak toliko da u njoj i žive. To su morski psi. Akvarijum je malo stakleno more gde žive domaće ribe. Alimentacija je plaća za decu kada im se tata odseli. Usvajanje je mnogo bolja mogućnost od rađanja. Tako roditelji mogu sami da izaberu dete i ne moraju da prihvate baš onoga koga su dobili. Papa živi u Vakumu. Sve ribe nose jaja, a ruske čak i kavijar. Krave ne smeju brzo trčati da ne bi prolile mleko. Ne razumem zašto se mama toliko ljuti što smo razbili vazu. Ionako je bila stara i kineska, a ne naša! Moja sestra je opet položila razred sa odličnim uspehom, sve same petice. Ona to meni namerno radi! Baka nam je otišla na onaj svet. Sad i mi imamo nekog u inostranstvu!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 4.4.2012 15:19:31
|
|
|
|
vonavoj
|
vuko,genijalno!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.4.2012 20:52:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Sede juče moj Neša (3,5 god) i Mayin Matej (7 god) i slažu domine. Dolazi Tadej (3 god) i kaže da hoće i on da se igra, na šta Neša nonšalantno odgovara da ne može i da je to igra za njih odrasle
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.4.2012 20:54:10
|
|
|
|
Olga75
|
jaaaao , veeelikiiii pametnica
|
|
[Obrisana poruka] 9.4.2012 20:54:33
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.4.2012 20:58:35
|
|
|
|
nink
|
Od nasih prijatelja sin je krenuo u prvi razred i jedan dan je dosao kuci i rekao :"Danas sam ja rudar",svi ga zadjudjeno gledaju a on je mislio na redar,prvi put je cuo taj izraz..
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.4.2012 22:09:34
|
|
|
|
branki*
|
za veeelikog nesu! za rudara prvaka!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.4.2012 8:48:29
|
|
|
|
gagana83
|
Una i moja bratanica Kaca(4 god) se igraju. Kaca se smeje Uni jer ne zna da kaze"kukuriku" Kaca; "Hahaha Una kaze kukuViku" Ja: "A kako ti kazes, Kaco?" Kaca: "KukuLiku"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.4.2012 8:49:50
|
|
|
|
lesica
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 11.4.2012 8:54:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Blesavi su
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2012 11:23:07
|
|
|
|
Olga75
|
danas ajde M pokupi igracke , ide klasika : neeecuuu , zastooo , kmee , gundj i ode necujem nikakva desavanja kad odjednom : dabaka , dabaka , seee igacke na sojeeee mestoooo provirim kad ona mase nekim stapom u sred nereda ponovi jos par puta i drekne : mamaaaaa , neeeceeee
|
|
[Obrisana poruka] 14.4.2012 11:24:22
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2012 11:25:23
|
|
|
|
Olga75
|
mislila je da je nasla lakse resenje eno je jos skuplja i gundja
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2012 11:26:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ona je genijalac
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.4.2012 11:33:05
|
|
|
|
mamamikka
|
pokvaren čarobni štapić...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?