Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.2.2012 9:11:47
|
|
|
|
Jeca*
|
juče Luka gleda neki crtani i kaže betmen. Tata mu kaže nije sine to betmen nego supermen. A Luka će na to: štagod
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.2.2012 9:16:39
|
|
|
|
NadaR
|
Milos i ja otisli na picu pa ce on ciki konobaru > Ovo je najljepsa pica koju sam u zivotu vidio . Juce kaze > ne brini mama idem samo do kupatila da upucam cudoviste i brzo se vracam ,nista se ne sikiraj
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.2.2012 9:18:26
|
|
|
|
Olga75
|
stagod , samo da ubijem cudoviste
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.2.2012 9:20:34
|
|
|
|
NadaR
|
Tata mu je rekao da bude dobar i da cuva mamu i on je taj zadatak ozbiljno shvatio
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.2.2012 9:20:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesu blesavi
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 5.3.2012 18:08:33
|
|
|
|
mala buba
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.3.2012 10:35:08
|
|
|
|
Olga75
|
juce u prodavnici kaze kasirka zvercici : jaaao sto si ti lepaaaa a M njoj : nisam jako lepa , samo malo sam lepa , gedala sam se u ogedalo
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.3.2012 10:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR juce u prodavnici kaze kasirka zvercici : jaaao sto si ti lepaaaa a M njoj : nisam jako lepa , samo malo sam lepa , gedala sam se u ogedalo
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.3.2012 10:47:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga RR
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.3.2012 12:17:37
|
|
|
|
Lilla
|
Moja jetrva ima malca od 3 godine, koji je odrastao uz kompjuter i pravi je mali haker, stvarno pametno dijete ali ima i provala koliko hoces... Kaze on prije nekog vremena: Strina, znas li ti ko zivi sa deda mrazom? Ja: Ne znam, ko? On: Pa kako ne znas a isla si u skolu... Ja: A dobro, zaboravila sam. On: Evo, ja cu da ti kazem i nemoj da zaboravis. Sa deda mrazom zive pataculjci
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 6.3.2012 13:21:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Pataculjci Kažem ja Neši pre neki dan da prestane da kopa nos već jednom (lepi sline svuda po stanu ), kaže on "Ne mogu mama kad sam ja slinar" i ja naravno počnem da se smejem...i kako dete da me ozbiljno shvati i posluša
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2012 11:05:45
|
|
|
|
lanajelena
|
Dusan:pupi Pepu oma (vec je krenuo sa naredbama)
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 9.3.2012 11:11:15
|
|
|
|
Snelle
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.3.2012 21:11:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 14.3.2012 23:08:29
|
|
|
|
viking
|
Kako su deca iskrena i nežna, čudo jedno! Mama povela Marka na glasanje (kod njih su bili predsednički izbori pre par nedelja), i došli oni na izborno mesto, uzeli papir i olovnku i pita ga mama "Za koga ćemo da glasamo?" a Marko kaže "Ti glasaj za koga hoćeš, ja ću da glasam za mamu!"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.3.2012 8:49:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa pametno dete ...to je najpametnije Olga ... bas me nasmejala!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.3.2012 19:23:51
|
|
|
|
marince1
|
Vasmitacica nam je rekla da su ga one nesto dirale ida on od tad ne govori sa njima ni rec!Do tad je normalno pricao! Molim te,on se sa 2 i po godine naljutio i ne razgovara sa njima!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.3.2012 20:38:20
|
|
|
|
lesica
|
Ja imam malog prevaranta. Danas perem sudove i vidim L da nesto petlja oko cveca,umudrila se i nesto sapuce. Pridjem i imam sta da vidim,ona je lepo spustila saksiju sa stalka na stocic i cupa latice a u drugoj ruci joj je meda iz kinder jajeta. Ja: Lenka,sta to radis? L (prvo me pogeda,pa baca latice iza ledja pa gleda igracku) :Nisi dobal medo,nije dobal meda,ne cupa ceće,ne ceće. Baca medicu,i sledi: Dobal ceće,mmmmm voli Lenka ceće. I kao mazi i mirise cvetove.
|
|
[Obrisana poruka] 15.3.2012 20:41:00
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.3.2012 20:41:46
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 15.3.2012 21:59:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Mnogo volim ovu temu!!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 16.3.2012 20:40:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Sedi Neša malopre za stolom, igra se sa lego kockama i počinje glasno da peva, u pravom ritmu "Drugovi su odmah rekli nije za tebe, izbij je iz glave" i primeti da mm i ja buljimo u njega (volimo tu pesmu ali ne znam da li smo je ikad slušali kod kuće, pogotovo ga nismo učili reči), pogleda nas dete i kaže "Šta? To moj drugar Sale i ja pevamo u vrtiću"
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 16.3.2012 20:51:28
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 21:45:57
|
|
|
|
Olga75
|
stji usisivac na sred sobe , ja brisem prasinu a zvercica juri ko na kerozin , naravno zapne i opruzi se kolika je ustane i kaze mi : sto si to natandarila ovde
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 24.3.2012 21:57:56
|
|
|
|
Sashica82
|
Kad sam bila u 7-mom mesecu trudnoće, bili smo na moru sa deverovim klincem od 3 godine. I gledamo crtaće i jedemo smoki. Daje on meni, ja kažem ne mogu, ali on insistira i kaže: to je za bebu. Ja pojedem jedan, a on se popne na krevet, unese mi se u lice, kao otvara mi usta ručicama, i viče:"Bebo, jel ukusno?"
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?