Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:13:41
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Kažu i da su inteligentnija deca nemirija, ako je za utehu... Ali verujem da nije lako.. Ne odustaj od traženja načina.. nekada upali i neka neverovatno glupa sitnica.. recimo promena položaja u kome legi.. pf.. Ajd da se utesim za ovo inteligentnija deca , hvala draga , pocinjem da hvatam strah od veceri i uspavljivanja
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:18:17
|
|
|
|
Shishica
|
A sto niko nije gledao to sto sam vam predlozila...
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:19:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A sto niko nije gledao to sto sam vam predlozila... Evo odgledaću, čim pre
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:19:15
|
|
|
|
Shishica
|
AAAAAAAAAAAAAA sad sam videla.. Nema na cemu Nadam se da ce ti se svideti.. A i drugim curama.. Stvarno je dobro..
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:20:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A sto niko nije gledao to sto sam vam predlozila... Ja ne mogu sa posla na youtube, ali pretpostavljam šta si postavila.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:23:12
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:24:15
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Shishica AAAAAAAAAAAAAA sad sam videla.. Nema na cemu Nadam se da ce ti se svideti.. A i drugim curama.. Stvarno je dobro.. Super je uh kako nevaljala deca je onako zamislam mog Luku za dve tri godine
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:25:54
|
|
|
|
Shishica
|
Ima strasnih primera..ali da vidis kako se sve sredi za nedelju dana koliko je ta dadilja tamo.. Od pocetka do kraja da vidis reakcije i promene kod dece..ali nije ni malo lako..
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:28:10
|
|
|
|
Rivana
|
Ja isto mislim da mi nekad ne znamo sa njim ali opet mali je tek sedam meseci pa nerazuman, uh....tesko je svaka cast dadiljama sa onom decom ja bi u Lazi zavrsila posle nedelju dana sa njiima
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 13:52:37
|
|
|
|
mihi
|
Pa najbolje da nabavimo po jednu supernanny za svako dete!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 14:15:54
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ne znam da li ima slicna tema. Moj Luka ima 7 meseci, odbija da spava uvece place otima se hoce da stoji u krevecu nece da lezi sinoc je cudo napravio, do ponoci nije hteo da zaspi, na kraju se tako zacenio da nismo znali sta da radimo. Inace i preko dana malo spava. Ima li neko slicne probleme Nista to nije,izgleda strasno,procice i mi smo imali istu fazu,pa i sad nam se ponavlja gotovo isto kao pre 2 meseca jednostavno zaspi i posle se probudi,i hoce da se igra i onda mi je budan narednih sat vremena jer sam shvatila da je uzaludno da ga na silu uspavljujem. I jos nesto on se bori da ne zaspi
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 15:38:12
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN IZVORNA PORUKA: Rivana Ne znam da li ima slicna tema. Moj Luka ima 7 meseci, odbija da spava uvece place otima se hoce da stoji u krevecu nece da lezi sinoc je cudo napravio, do ponoci nije hteo da zaspi, na kraju se tako zacenio da nismo znali sta da radimo. Inace i preko dana malo spava. Ima li neko slicne probleme Nista to nije,izgleda strasno,procice i mi smo imali istu fazu,pa i sad nam se ponavlja gotovo isto kao pre 2 meseca jednostavno zaspi i posle se probudi,i hoce da se igra i onda mi je budan narednih sat vremena jer sam shvatila da je uzaludno da ga na silu uspavljujem. I jos nesto on se bori da ne zaspi Znam i moj malecki se prosto bori protiv sna
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 15:56:21
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN I jos nesto on se bori da ne zaspi I moj Vik tako.. sklapaju mu se okice, nervozan koliko mu se spava, razdržuje sam sebe, od umora ne zna šta će.. a i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu (pored mene, jelte ) I onda mu ja kažem nešto tipa: Spavaj maja bebo, a on se keslači i mlatara rukicma i nogicama, hoće još da mu se priča... kakvo spavanje i bakrači
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 15:57:42
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: MERYEN I jos nesto on se bori da ne zaspi I moj Vik tako.. sklapaju mu se okice, nervozan koliko mu se spava, razdržuje sam sebe, od umora ne zna šta će.. a i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu (pored mene, jelte ) I onda mu ja kažem nešto tipa: Spavaj maja bebo, a on se keslači i mlatara rukicma i nogicama, hoće još da mu se priča... kakvo spavanje i bakrači Kako su tako maleni avec znaju sta hoce a sta nece
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 15:59:37
|
|
|
|
Rivana
|
Ja uvek kazem nece da pava plasi se da ne propusti nesto zanimljivo
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 16:01:49
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ja uvek kazem nece da pava plasi se da ne propusti nesto zanimljivo Kažem ti ja - inteligencija
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 16:04:07
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Rivana Ja uvek kazem nece da pava plasi se da ne propusti nesto zanimljivo Kažem ti ja - inteligencija
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 16:59:15
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Rivana Ja uvek kazem nece da pava plasi se da ne propusti nesto zanimljivo Kažem ti ja - inteligencija Daj Boze da budu inteligentni.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 17:02:08
|
|
|
|
Anoniman
|
i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu Isto tako I david... mozda ce biti moleri kad porastu
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 17:08:04
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu Isto tako I david... mozda ce biti moleri kad porastu
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 22:25:10
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ne znam da li ima slicna tema. Moj Luka ima 7 meseci, odbija da spava uvece place otima se hoce da stoji u krevecu nece da lezi sinoc je cudo napravio, do ponoci nije hteo da zaspi, na kraju se tako zacenio da nismo znali sta da radimo. Inace i preko dana malo spava. Ima li neko slicne probleme to je verovatno faza, kod mojih je trajala jako dugo, uspavljivala sam ih na rukama a budili su se čim prestanem da nunam
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 12.8.2009 11:15:11
|
|
|
|
Rivana
|
Sinoc opet haos!!!!!!!! Bili smo kod moje mame, (u mom stancicu gde sam odrasla i stanovala do pre sedam meseci ), bili u setnji dosli kuci malisa se igrao smejao, poceo da trlja oci zeva ja uzela da ga spremam za spavanje on u plac, mleko odbija vrti glavom gura flasicu. Pustim ga da se jos malo igra sipam sokic u flasicu maleckok u krevetac i sto Vucko rece drzim mu flasicu on pije pije pije oci zatvara i polako mazim ga po glavi i zaspao Videcemo veceras kako ce biti..................
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 12.8.2009 11:16:54
|
|
|
|
Rivana
|
Spavao je do 7 jutros , mada ja sam se budila nocas cinilo mi se da place ustanem kad on spava
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 12.8.2009 11:17:47
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu Isto tako I david... mozda ce biti moleri kad porastu Moj Luka je tako sa dva meseca buljio u luster
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.