|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
7.11.2012 15:49:54   
Lilla
IZVORNA PORUKA: bebironcic

I da,mi koji nemamo decu smo zarazna bolest,kuga,tifus......i nije mi jasno zbog cega se digla tolika prasina i toliko negativnog stava u vezi doticnog posta o nesavestnoj majci........i ok,mislila sam da je ovo jedno mesto gde ce covek naci podrsku i razumevanje za ringerajke a ne osude...ali ok..stvar misljenja!I,da......samo cu jos ovo da kazem-da,ja sam jedna od tih koja se bori sa suprugovom neplodnoscu vise od 4 god. i koja nikada nece imati svoju decu(sto ne znaci da sam ne znalica i da nemam pojma,jer sam cuvala male bebe od po 1,5 kg.....)

user posted image  Izvini, ne bih da se svadjam ali mi stvarno nije jasno odakle sva ova drama? Ne znam kakvu podrsku u ovom slucaju ocekujes od mene, jer podrzati tvoj stav u vezi nesavjesne majke niti mogu niti hocu, i to nema apsolutno nikakve veze sa tim o kome se radi, da li taj neko ima djecu ili ne, radi se o tome da mi se ne svidja to osudjivanje i sudjenje o necijem zivotu na osnovu na brzinu donesenih zakljucaka. Cak se prijeti i socijalnom sluzbom, sto je jako ozbiljna stvar.

Sasvim je jedno sta je napisano a sasvim drugo to sto neko namjerno pogresno shvati samo da bi se imalo o cemu raspravljati. Zao mi je ako sam stvarno shvacena pogresno, u sta sumnjam, jer mislim da samo lud covjek moze da se sprda sa necim takvim i da je to svima jasno, ili grijesim?

I nisam ja nju "iskljucila" iz price jer nema djecu, ne znam samo odakle vam to, vec sam napisala da to sto neko "place da dobije dijete" (citiram bebironcic) ne daje pravo tom istom da osudjuje nekog ko vec ima a ne odagaja ga onako kako bi to on cinio. U vezi tog povrsnog sudjenja, a kako bi ti, Verolino, nazvala njen sud o majci o kojoj pise u svom postu? Za mene je to povrsni sud. No, ne bih da ulazim u rasprave o tome. Svoje misljenje sam napisala, kao i vi svoje.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 801
7.11.2012 18:46:50   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Lilla

U vezi tog povrsnog sudjenja, a kako bi ti, Verolino, nazvala njen sud o majci o kojoj pise u svom postu? Za mene je to povrsni sud. No, ne bih da ulazim u rasprave o tome. Svoje misljenje sam napisala, kao i vi svoje.

Ja uopste u to nisam ulazila. ne bih ni odgovorila nista ovde da mi onaj deo tvog posta nije zaparao oci. Verujem da nisi nista lose mislila, ali ja sam nasla za shodno da kazem da mi je to zasmetalo.
E sad, sud joj nije povrsan vec pogresan. U stvari, zakljucak joj je prenagljujuc po mom misljenju. Ali ona ima pravo da ga iznese. Na citavih deset strana na forumu se vodila politika oko prava gradjana (suzavam krug-gejeva), pa tako ga ima i ona.Imate i svi pravo da analizirate, ali niko nema pravo da pretpostavlja da je neko nesposoban da procenjuje o roditeljstvu ako nema sopstveno dete. Zasto? Zato sto su zene misaona bica i roditeljstvo nije primarna stavka koja ih cini ljudima. Da nije tako moj potpis dole ne bi bio ovakav.
I eto, mir mir mir...user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 802
7.11.2012 20:02:38   
bebironcic
OK.oglasicu se jos jednom u vezi teme koja je podigla prasinu,a ja stvarno nisam imala tu nameru..........jednostavno sam mesec dana gledala neke stvari koje po meni nisu ok,izjadala sam se vama a na kraju sam skontala da sam najveci debil i idiot sto sam to uradila.............ali,nema veze,covek se uci na greskama!

P.S.Bebac ima sve uslove,cak i vise no sto treba da bude negovan i cuvan...........a,to da li nesto fali prvom detetu,vi to ne znate........

Stvarno se izvinjavam sto sam napisala prvi post..........

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 803
7.11.2012 21:56:16   
Lilla
IZVORNA PORUKA: Verolina

Ja uopste u to nisam ulazila. ne bih ni odgovorila nista ovde da mi onaj deo tvog posta nije zaparao oci. Verujem da nisi nista lose mislila, ali ja sam Imate i svi pravo da analizirate, ali niko nema pravo da pretpostavlja da je neko nesposoban da procenjuje o roditeljstvu ako nema sopstveno dete. Zasto? Zato sto su zene misaona bica i roditeljstvo nije primarna stavka koja ih cini ljudima. Da nije tako moj potpis dole ne bi bio ovakav.
I eto, mir mir mir...user posted image

Ne vidim nigdje da sam takvo sto napisala niti u jednom mom postu. To sto sam napisala da je njen sud povrsan nema veze sa tim sto ona jos uvijek nije majka, zato mi bas i nije najjasnije odakle i zasto se povela ovakva diskusija, no dobro. Kao sto vec pomenuh negdje iznad, nebitno je da li neko ima djete ili ne u ovom slucaju, nebitno je cak ni ko je ili sta je, nista mu ne daje pravo da se petlja u tudji zivot niti da nekome odredjuje kako da odgaja dijete, posebno ne ako sud o tome koliko je taj neko savjestan i dobar roditelj donosi nakon par skupa provedenih sati. A ponajmanje mu daje pravo da nekoga prijavi socijalnoj sluzbi samo zbog toga sto se nacin odagajanja tog nekog kose sa licnim i sto ne prima savjete. (Ni ja ih ne primam uvijek i od svakoga). To je uglavnom ono sto sam napisala u svim mojim postovima. Sad je to vec preformulisano na tri nacina, no sustina je ista. user posted image
Sad moze mir, mir, mir...

< Poruku je uredio Lilla -- 7.11.2012 21:58:20 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 804
7.11.2012 23:03:19   
viking
Aj da malo batalimo ovu temu o nesavesnim majkama - da li vas zovu ljudi da vam kazu da ce vam za par minuta ooskati mejl i onda vam detaljno pricaju sta ce u tom mejlu biti? Mene da. I ne mogu da se ne zapitam - pa zasto ga dodjavola onda i saljes kad sad sve znam?!?
A imam i jednu pacijentkinju koja me redovno zove sa pitanjem "Cao, zovem da proverim da li si primila sve mejlove koje sam ti poslala?" Pa sestro, kako da znam sta si mi ti sve poslala, sta si nameravala da posaljes a sta nisi?user posted image Mene to bas izludjuje!

< Poruku je uredio viking RR -- 7.11.2012 23:11:45 >

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 805
7.11.2012 23:34:53   
Anoniman
a sta je sa onima koji u svoje radno vreme salju brdo mailova i toliko kucaju po forumima kao ludaci da ne mozes stici da osvezis stranicu! takvi jos sede i zauzimaju mesto nekome ko bi stvarno zeleo da radi
i jos se zale kako su im plate male i/ili ih ne primaju redovno. pa ja im ne bih ni pisljivi cvonjak dala!

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 806
8.11.2012 0:07:41   
Anoniman
Jao Viking, neces verovati, kod nas u firmi je praksa da se posalje mail, i onda zoves da javis da si poslao mail, napises propratno pismo uz ATT koji si poslao, i onda ga procitas tom nekome uz dodatak "videces kad ti stigne", i onda se jos objasnjava sta je u ATT. (!!!???) Ja sam bila u cudu kada sam pocela da radim, i veoma brzo sam se izjasnila da mi ne pada na pamet nikome da javljam da sam mu poslala mail, jos manje da objasnjavam sta je u njemu. Ako nesto nije jasno, neka zovu oni mene, vrlo rado cu pojasniti. :)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 807
11.11.2012 21:40:02   
Anoniman
ne mogu viseeeee....ovo dete je danas nemoguce, kao da je na necemu, u struju ukljucena ceo dan, mm pise rad i kuka oko toga kako ne stize, ja sam stigla da opeglam samo deo vesa, nije sve bilo suvo, a sutra ce nam mozda raditi plocice jer sad imamo rupu u kuhinji - u subotu ukljucili prvi put grejanje i poiskakale nam plocice u kuhinji! izvadili smo sto smo mogli da se ne slomi i da mozemo da hodamo barem, a samo kad pomislim kakav ce haos i prasina biti u kuci (ista stvar nam se desila pre dve godine, ali u dnevnoj sobi, a tad smo imali i okicenu jelku)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 808
12.11.2012 4:10:11   
vukosava

IZVORNA PORUKA: bebironcic

Znaci besna sam,besna,besna.....dodje mi da ujedamuser posted image !!!!!!!!!!!!Ne mogu da se nacudim nekim stvarima,ljudima,ponasanju,neznanju......Naime....jedna,meni bliska osoba je pre malo vise od mesec dana postala mama,po drugi put,jednom decaku.Bebac je normalno dosao na svet,sve je ok.....ali ta osoba koja je njemu mama je slucaj za ispitivanje!Ja bolje cuvam moje kucne ljubimce nego li ona svoje dete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne vodi se racuna o bebinim flasicama,dudi i ostalom pratecom opremom koja je potrebna za jedno novorodjence!Flasice stoje tako otvorene,da malo napada prasina,napravljeno mleko stoji na stocicu jedno pola sata pa se onda beba nahrani,beba se nosi,vuce i seca po rukama kao da ima jedno 8-9 meseci pa je koliko-toliko stabilna,glavica se klimata,beba spava u dnevnoj sobi gde se sedi,dolaze smrkavi,bolesni,beba se hrani na pola sata,cim se oglasi sprema se mleko.....ma,ja zene nemam reci..ovo nije ni delic onoga cega sam se ja nagledala!Dodje mi da pozovem centar za socijalni rad da ljudi vide jednu nesavesnu majku!Ljudi placu da dodju do dece,medju kojima sam i ja,a ona,hvala Bogu,ih ima a nema pojma da ih cuva!A,sto je najgore,ne prihvata ni jedan savet koji joj se da!!!!!!!!!!!!
I sto je najgore ja tu osobu nikako ne mogu da izbegnem a da ne vidjam,a kad god sam sa njom ja se toliko iznerviram kada vidim kako cuva bebca da mi se zeludac okrene!!!!!!!!!!Joj,majko moja,kako bi je ja istuklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Napravljeno mleko moze da stoji do 2h na sobnoj temperaturi ako dete nije pilo. Flaisce mogu da stoju bilo gde, od prasine nijedna beba nije nastradala.

Ja tebi savetujem da se manes drugih ljudi i toga kako oni zive i cuvaju svoju decu. Njihova stvar. Pogotovu ako imaju vec jedno dete koje je ok, zdravo i pravo. Ako vidis da neko tuce dete ona ih prijavi ako mislis da treba socijalnoj sluzbi.

A ako mislis da se ona ne ponasa kako treba, bolje se ponudi da joj pomognes, mozda zena pati od postporodjajne depresije ako vidis da je neispavana, rasejana i da nesto ne radi kako treba.

Ako ti je neko blizak, bolje probaj da ih razumes nego sto ces ovako da penish i da razmisljas da zoves socijalnu sluzbu. Ja da tako o meni prica neka moja "bliska" osoba, ne znam bas koliko bih volela da smo bliske.

Opusti se stvarno i mani druge, svako ima pravo da radi sta hoce.

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 809
12.11.2012 7:56:08   
Verolina

IZVORNA PORUKA: ksena

ne mogu viseeeee....ovo dete je danas nemoguce, kao da je na necemu, u struju ukljucena ceo dan, mm pise rad i kuka oko toga kako ne stize, ja sam stigla da opeglam samo deo vesa, nije sve bilo suvo, a sutra ce nam mozda raditi plocice jer sad imamo rupu u kuhinji - u subotu ukljucili prvi put grejanje i poiskakale nam plocice u kuhinji! izvadili smo sto smo mogli da se ne slomi i da mozemo da hodamo barem, a samo kad pomislim kakav ce haos i prasina biti u kuci (ista stvar nam se desila pre dve godine, ali u dnevnoj sobi, a tad smo imali i okicenu jelku)

Joooj, Ksenci, razumem te. nama su pre dva meseca menjali komplet struju u kuci. To je bila Hirosima. I Nagasaki. I Etna koja je proradila.user posted image ...Pa onda ciscenje, pa krecenje, pa ponovo ciscenje. Verujes li mi da sam u sobama podove ribala tacno 12 puta?user posted image Boze ti sacuvaj. Ali preziveli smo. i ti ces. Tebi je veci problem zbog malecke, zato sto ona trazi paznju, boli je uvce za majstore, ali ako ti nesto znaci, evo ti user posted image podrske.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 810
12.11.2012 8:05:32   
Anoniman
verka user posted image pravo da ti kazem, mene je vise M juce isrcpla. na kraju sam se i rasplakala od muke. da jedno dete od nepunih godinu dana moze da me dovede u takvo stanje...nije se smirila ni minut citav dan (sem dva puta po manje od sat vremena sto je spavala), obicno hoce malo da se igra i na trosedu, barem dok popijemo kafu, a sad nista, stalno je htela dole da silazi i onda pravo prema tom haosu u kuhinji. zaspala je tek u 11 i to nakon kasicice paracetamola. posle toga sam uhvatila da peglam do 12.30 i to mi doslo kao godisnji odmor, samo da ne slusam stalno vikanje (na koga li je toliko grlata?) i sebe kako govorim: "nemoj, ne! cekaj! evo!" onda smo u 12.30 seli i popili po pice i zaspali k'o bebe.
ni mm-ovom ucenju vise ne pridajem znacaj, nek radi sta hoce i kako zna. kao ponedeljkom i sredom cuva M pa ne moze da uci. a ona obicno barem sat i po - dva od tog vremena provede spavajuci. u temi o svadjama sam rekla kako je obecao da ce zalepi slike u albume do petka - zalepio je 25 slika u jedan album, ostala su jos dva. ah...

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 811
12.11.2012 8:17:16   
tijatija
Kseno user posted image ah ti muskarci... I mene moj izludjuje u poslednje vreme, znam da me hormoni drmaju (kao nikad do sad) ali ja mislim da nije samo zbog toga , jer ujedam user posted image Meni je Marta isto bila juce nemoguca, prevristela je citav dan, nezna ni ona sta hoce-nece, ovo joj se do sada nije desavalo, a i budila se citavu noc , stvarno nisam pametna user posted image Juttros ustala u 6 i 15 raspolozena, nasmejana, naspavana sto me je jos vise zbunilo. Samo sam je transportovala mm-u da je vodi u vrtic a ona mrtva zadovoljna , vec sam pomislila juce da je alergicna na mene user posted image
A da... Usla sam u deveti, sutra dolaze majstori da pregradjuju nesto u stanu , nemogu da verujem da mi to sad radi !!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 812
12.11.2012 8:24:07   
Anoniman
tijo user posted image upravo tako kao sto kazes, bila je gora nego ikad do sad, ne mogu cak reci da sam sigurna da su je npr. bolele desni (mada balavi i opet joj se zacrvenila guza), samo je zahtevala da bude na podu i juri po kuci i radi sve sto ne sme. i uz sve to non stop da vristi, bilo od srece, bilo da bi dobila sta hoce. cak i kad je zaspala, jos dugo se ona vrtela i pravila neke pokrete rukom, valjda je toliko bila u nekom hiperaktivnom stanju.
posto sam prestala da se nadam da ce mm da se ubrza, vise me ni ne nervira (ionako su albumi za njegove user posted image ), a ne znam ni kako je on jutros uspeo da ustane za posao sa manje od 5 sati sna.

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 813
12.11.2012 10:30:26   
PoisonEve
Kseno i Mini je hiperaktivna, isto ko Marina. Ljudi, ona nestaje! Stalno trazi paznju i stalno pravi belaja. Pre neki dan je izvadil asudove i polomila dva tanjira, dok sam ja to skupljala, otisla je do saksija i izbacila zemlju. Ja trcim da to pokupima ona baci igracku kroz prpzor. I onda bezi, vristi i cereka seuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 814
12.11.2012 10:48:29   
indy_25
Moja Sara je isto takva ali bukvalno od rodjenja. Kod nas uopste nisu faze ona je jednostavno takva. Jell vjerujete ona je mirna samo kad spava i kad je bolesna. Budi se u 6 ujutro ( uvijek se sjetim Nedje i njenog Nese kad se zalila da se budi rano) i od kako se probudi ona ne prestaje sa svojim zahtjevima. Sad mi je malo lakse pocela je u vrtic a prije me je bas znala natjerati na suze.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 815
12.11.2012 10:59:24   
Olga75
Ksena , sta mislis otkud mariji nadimak zvercica user posted image
procice sve to , videces user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 816
12.11.2012 10:59:31   
PoisonEve
Indy, bas tako

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 817
12.11.2012 11:13:03   
jance
potpuno vas razumem drage moje, i ja imam (hiper) aktivnog jednogodisnjaka, koga je stvarno tesko savladati.... a tek shvatiti ili predvideti sta je u stanju da napravi , to je umetnost...
Tija, desava se da deci jednostavno dosadi da budu stalno samo sa majkom, na puno mesta sam to citala, Ogiju se to desava tu od negde punih 6 meseci, od kako je poceo da shvata svet oko sebe.... onda gledam da odemo negde van kuce, prepustim ga mm da se sa njim bakce po kuci a ja se izgubim u kupatilo ili tako nesto...

da, ja najvise volim komentar "pametnih" mi ljudi u mojoj okolini: pa dobro zasto mu to dozvoljavas? (npr zasto mu dozvoljavam da ide u kuhinju, dira dugmice na masini za sudove, otvara i zatvara prozore i vrata, nosi metalni zarac po kuci i lupa po igrackama itd... pa pre svega zato sto nebi da mi se komunikacija sa detetom sastoji od konstantnog: nemoj! stani! pljuni! vrati se! NE! itd... nekad jednostavno nesto dozvolim da uradi (pre svega nesto sto ce npr napraviti nered ali se on tu nece povrediti) a ja iskuliram na kaucu gledajuci u jednu tacku. i nama treba trenutak zdravog razuma... pospremacu to kasnije, nece pobeci..
da, mi pored svega vec jedno vreme imamo i tantrume, izlive besa, bacanje po zemlji, udaranje sebe i drugih itd... i to sve treba da se iskulira i ne reaguje....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 818
12.11.2012 11:28:21   
Anoniman
Indyuser posted image Neša se i dalje vikendom budi u 6 i 15 (kad treba u vrtić da ide onda ne mogu da ga probudim), ali sad, kad je malo porastao, leži i gleda crtaće pored mene do 7-pola8, a ja dremam. E, onda kao da ima dve godine, mama daj da jedem, pa skucaj čaj, pa opet da jedem, pa da kakim, pa da slažemo lego, pa da se postavimo na plafon, i ne prestaje dok ne zaspi opet. Čini mi se da je on jedino dete na svetu koje ne ume samo da se zaigra, osim, naravno, kad treba da ide na spavanje, onda se igra sam.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 819
12.11.2012 11:31:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Olga RR

Ksena , sta mislis otkud mariji nadimak zvercica user posted image
procice sve to , videces user posted image

user posted image  i mi smo M zvali "terataki" iliti zvercica, a sad je mm zove "ktinos" iliti cisto zver, nema tu deminutiva user posted image  mislim da mi od te hiperaktivnosti vise smeta buka, ona staaaalnoooo vice, a onda i ja joj stalno pricam pa se nadglasavamo. u hranilici nece da se veze, dernja se, a nevezana se stalno negde naginje i nesto pokusava. naucila sam da perem sudove naslepo, ruke peru, a glava okrenuta ka njoj. obicno uspevamo bez vece muke da se "druzimo", ali ono juce je biilooooo....

a je li, kad ce proci? mislim da je potrebno upozoriti buduce mame da se naoruzaju ili sredstvima za smirenje ili gomilom rodbine i prijatelja spremnih da uskoce.

bio gazda, kaze gledace sto lakse da nam srede to, da ne naprave mnogo haos. stavice laminat umesto plocica.

jance, kao sto kazes, i ja verujem da joj je malo dosadno sa nama. tako je urnisala i mm pre neko vece dok sam ja bila na poslu i odveo je kod sveki i kaze tamo se ponasala kao najzlatnije detence na svetu, sedela mirno, smejala se...user posted image  a i to za smisljanje najludjih stvari - evo, M retko sta stavlja u usta, a jedna od retkih stvari je prljavi plasticni poklopac za onaj "stop" za vrata user posted image  juce je jedno tri milijarde puta jurisala ka tamo.

< Poruku je uredio ksena -- 12.11.2012 11:34:51 >

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 820
12.11.2012 12:19:47   
Olga75
Ksena moja , ne znam kad ce proci user posted image
evo ima cetiri godine i dalje radi na normu ali sad od buke i duva u trubu , melodiku , flautu , lupa po svemu kao po bubnjevima , rasteze sae sa uvaaaaaaaaaa , daaaaaaaaaj , neeeeeeeeecuuuuu , piiiiiskiiiiii miiiii seeeee, kaaaaaki miiiii seeee ( obavezno kad sednemo da jedemo ) oooooocuuuuuu suuuuuuknjuuuu , neeeeecuuuuu pantaloooooone ( a napolju 0 stepeni ) neeeeeecu kaaaaaaaapuuuuuuu
i tako user posted image
znam da te nisam utesila ali mozda je Marina bolja od Marije pa ce manje da buci i vise da slusa user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 12.11.2012 12:20:17 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 821
12.11.2012 12:32:27   
Anoniman
Izvela Ćuftu napolje. Ona vesela, šetamo. Na klupi sedi neka baka, sa štapom, šta ja znam, delovala mi simpatično. Ćufta viče "bakaa", ja joj kažem "jeste, baka sedi i odmara" i sa smeškom gledam u bakicu koja blene u mene bez ikakvog izraza na licu (Ćufta obično izmami bar osmejak). Polako prolazimo pored klupe i bake, na metar smo, Ćufta zastaje i počne da peva baki "dobjo veče bakice, posaja me maaama..." Nije stigla ni da završi reč, baba se izbeči u Ćuftu i počne da viče "Beži tamo! Ajde, briši! Ajde! Bež' odavde! AJDE!!!" Ja ostala ovako user posted image
Ona se rasplakala, ja se izvikala, uzela uplakano dete u naručje i odperjala od skota. Ne mogu još da verujem kakvih kretena od ljudi ima, i ne mogu nikakav smajlić ni tužnić da stavim jer sam zabezeknuta.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 822
12.11.2012 12:35:01   
dunja RR
Trto, grozno .. nažalost, puno je danas bolesnih ljudi, mislim da oni više nemaju svest, tako da ne znam ni da li ih možemo osuditi ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 823
12.11.2012 12:38:17   
Anoniman
Pitala sam komšinicu ko je žena, kaže da je tako malo čudna. Nije mentalno bolesna, već eto, tako - matori hejter. Ipak, nije u redu tako da se ponese prema detetu. Ćufta se smorilaaaaa, ne verujem da će u skorije vreme ikom išta pevati a sa babama je završila sigurno.

< Poruku je uredio Trt Milojka -- 12.11.2012 12:39:09 >

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 824
12.11.2012 12:39:42   
dunja RR
Ma naravno da nije u redu, joj, mogu da zamislim Ninče :(

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here