|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
5.11.2012 11:37:15   
tijatija
Nemogu da verujem da treba da se porodim za koju nedelju-dan, a mm se ponasa kao da nisam ni trudna,neznam sta je sa njim , tako je opusten a meni radi mozak 1000 na sat, tolko stvari neresenih, toliki pritisak, hoci li dogurati do Martinog rodj? Sta ako nebudem tu? Sta ako predjem termin, zaglavim sa bebicom u bolnici a slava nam je 19.12 znaci place mi se user posted image user posted image
Jos ova kisa fujjjjjjjjjjjjj

(odgovor članu new nick)
Direktna veza do poruke: 751
5.11.2012 12:27:48   
jance
tijatija user posted image
ne, nece oni postati svesni, ni u desetoj trudnoci, koliko vidim. moj sinoc dogovara kako cemo odvajati jos 30ojra mesecno za popravku kola (samo neznam od cega vise!) a to sto ce ti druga beba stici za 3 meseca, za to netreba odvajati a? kako cemo se organizovati, na cemu ce Ogi spavati, gde ce beba spavati, sve je na varijantu lakocemo, a kad krene beba nocu zilion puta da te budi jer ti spava pored kreveta a realno nece imati gde drugde onda ces mi kukati kako si TI nenaspavan? ma daaaaa

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 752
5.11.2012 12:34:13   
Anoniman
tijo, neces valjda i slavu spremati? lepo mu reci da neces nicim da se bavis, a on nek se snadje.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 753
5.11.2012 13:58:31   
tanjica85
Tijatija, samo polako. Uhvatila te je panika, stavi mu do znanja da si i te kako trudna user posted image podseti ga, ako on se on pravi blesav.

ovih dana sam pod konstantnim stresom, pomaze mi sto dolazim ovde, pa cak i kad ne pisam,citam vas i bas me oraspolozite. hvala vam. user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 754
5.11.2012 14:09:49   
Anoniman
Iznervirah se na poslu. Imamo pacijenta koji mlad i drzak i stalno nas nešto njaka, ne dozvoljava da mu obavimo snimanje, ne dolazi na vreme na tretmane nego bane kad hoće, a danas kad sam htela da mu radim EKG 'ladno mi je rekao "ma, od*ebi bre s' time". I onda ti stojiš k'o kreten pored njega jer ne smeš da mu kažeš ništa, gledaš ga kako te njaka i *ebava u zdrav mozak, a ti se svim silama trudiš da ga održiš zdravim što duže i da mu produžiš život.

Prijavila sam načelniku situaciju i rekla da reše njegovo ponašanje jer stvarno neću da se malteretiram sa takvim ljudima, niti je to moja nadležnost.

Ali, ipak sam besna. user posted image

(odgovor članu tanjica85)
  Direktna veza do poruke: 755
5.11.2012 21:25:33   
Anoniman
vezano za post o "nesavesnoj" majci... mislim ja bih joj rekla, mada nisam u tom fazonu da solim pamet,ali . .. da rekla bih joj, pogotovo ako je neko koga vidjam svaki dan, milslim to ne bih mogla da gledam, jednostavno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 756
5.11.2012 23:20:38   
Anoniman
Meni ništa, ama baš ništa oz tog posta o "nesavesnoj majci" ne da nije za socijalnu službu, nego je prosto stvar izbora. Nemaju ti gosti pegavi tifus i kugu, mleko MOŽE da stoji pola sata na sobnoj temperaturi, a majke vole svoju decu najviše na celom svetu i žele im svako dobro.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 757
5.11.2012 23:23:30   
Anoniman
Evo sad sam se iznervirala jer ne znam ko je nesavestan a ko ima pegavu kugu i štraftasti tifus.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 758
5.11.2012 23:24:17   
Anoniman
Pogledaj na prethodnoj strani, ili bolje nemojuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 759
5.11.2012 23:55:07   
malinaja
Meni trebaju sabrana dela za isterivanje negativne energije danas. SvewkrIva mi je pomerila guzu,mm ostale delove.Sve u svemu ja sam poremecena i neeeeeeeeeeeeeeeegativna.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 760
6.11.2012 8:25:31   
jance
i ja sam htela da napisem nesto akonto posta o "nesavesnoj" majci.. ako su to merila nesavesnosti onda vas molim da i za mene nazovete socijalnu sluzbu...
ja razumem sta je htelo u tom postu da se kaze, isto sam i ja razmisljala kad sam imala problema da ostanem trudna, kad sam dete rodila moje misljenje se donekle promenilo. vidjala sam i dalje odredjene postupke u odgajanju i "rukovanju" beba i dece sa kojima se nisam slagala, ali sam postepeno naucila da dok nehodas u njihovim cipelama neces ni znati kako bi ti reagovala, mozes sto puta da nagadjas i da se zaklinjes da oces ili neces tako postupati dok nisi i sama bila u tim situacijama...i kod mene je stajalo mleko pola sata, i neoprana flasica jedno vreme, imam sliku kako je dever Ogija nosao po kuci ko kiflu zato sto covek jednostavno nije uspeo da se snadje sa drzanjem, plasio se da ga puno pomera a ovaj je jedino tako bio miran... nit Ogi ma zbog toga nekih razvojnih problema, nit je dever to ponavljao , ali eto, imam cak i dokaz da se desavalo... da, Ogi je prvi put izasao iz kuce kad je imao 3 nedelje, i to je isao sa nama na jednosatni soping u Merkator... od prvog dana su mi u kuci sedeli svi iz moje i mm familije u krug, ne ceo dan, ali u odredjenom delu dana, po dogovoru i Ogi nije bio bolestan do nekoliko dana pre njegoog prvog rodjendana... tako da, ponavljam, ja potpuno razumem sta je htelo da se kaze, ali samo vas molim da razumete i drugu stranu i nemojte da sudite dok se ne nadjete u istoj ili slicnoj situaciji...user posted image

a tijatija, sinoc mi je palo na pamet nesto sto sam ja radila na poslu jedno vreme, kad sam npr trebala npr radniku u Kragujevcu ja iz NS objasnim da uradi nesto na racunaru ili sa robom a da budem sigurna da me je dobro i pravilno razumeo i da se osiguram da nece pogresiti... pisala sam tzv " uputstva za neupucene" tako sam to tada zvala... iliti opisivala bi tacno sta trebaju da urade, ko kad bi objasnjavala odredjenoj osobi zaostaloj u razvoju :) pa sam mislila da lepo sednes za komp i napises u jedan dokument muzu uputstvo " u slucaju rodjendana bez mame" i uputstvo " u slucaju slave bez mame" user posted image i sve lepo opises ko kad bi najstarijoj cerkici trebala da ostavis sve.... dali bi to on pogledao - pa , ako je kao mm, onda sigurno u startu nebi, a kad bi procitao poslao bi mi poruku sa sadrzinom: pa dobro zeno za sta ti mene smatras!?, ali bi na kraju ja ipak imala mir da sam ucinila ama bas sve sto sam mogla da to izgleda kako treba....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu malinaja)
Direktna veza do poruke: 761
6.11.2012 9:53:39   
tijatija
U potpunisti se slazem sa jance, dok neskustis u svojoj kozi oko dece, sve ti izgleda sokantno. Ja npr, sto se tice novoredjenceta imam neku rutinu, mozda kad bi ti gledala sa strane izgledalo bi ti user posted image i ja sam ostavljala bocicu AD mleka i to po sat vremena i dvala joj, bocice sam prala kad sam se probudila, nisam posle svakog pogotovg nocnog obroka trcala da sterilizujem( mnogu da izbrojim na prste koliko sam puta sa Martom to uradila) Kad sam izasla iz bolnice u kuci me je cekalo 15-toro ljudi i to na rucku , jos je bila zima i virusi isvasta nesto. Sutra dan sam vec imala kumove na babine, u mom okruzenju i u ovaj natalitet ljudi gde ja zivim prosto je nemoguce raditi po knjizi. Imala bi ja da pisem jos do sutra ali nebi bas sve da iznosim u javnost user posted image (salim se naravno)
A sto se tice mm , od juce sam JA sa njim na ratnoj sekiri user posted image
Cim je stigao kuci poceo je sa planovima renoviranja stana user posted image , gde sam se jos vise razbesnila , pa dali si ceko zadnji trenutak?samo mi to jos treba. Pokvarila nam se kola juce, crko akumulator, po kisi se mucio da ga doveze do zgrade, a jutros mi ostavlja pare da pokupujem sta treba za porodiliste i ostalo, a VEC je zaboravio da nemogu to peske a za taksi bi mi trebalo 20e da to obavim i jos mi napomenio da ce jako da se naljuti kad dodje kuci a da ja to nisam zavrsila. EEjjjjjj pa nemogu da verujem da je vec zaboravio da nemam auto !!!! A to je juce bilo!!
Dobro ti kazes. Veceras kad legnem decu, napisacu mu upustva i pravila kuce user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 762
6.11.2012 11:39:32   
Biserce
Zalepi ih na ulazna vrata. Bas je zao! Sta je sa ovim muzevima? Svi posandrcali! Moj misli kako se samo ön jadan muci i radi, mukica. Jos gradimo kucu i gospodin se drcnuo jer sam pre neki dan dotrcala da pomognem ocu nesto pred kisu, a njemu jos nijednom nisam dosla da pomognem. Ma j g bre! Koja jos zena nosi dzak kreca i vuce blokove? Nek nadje bolju SLOBODNO!

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 763
6.11.2012 12:25:55   
tijatija
Upravo mi neka zena -ciganka ( nisam mogla da definise)zvoni na vrata, nosi sliku deteta i trazi pomoc... i naravno ja kazem nemam. I sad hocu da crknem sto nisam dala barem 1e user posted image Mozda nije lagala, mozda je stvarno bolesna user posted image , meni nista neznaci taj 1.2-5e.A njoj bi mogao puno. Mada sam jako skepticna na tih sto prose pa piju ispred prodavnica na istu foru, kakvo je doslo vreme vise nemozes provaliti nekod dali laze ili je ne.

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 764
6.11.2012 13:46:54   
Lilla
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Pogledaj na prethodnoj strani, ili bolje nemojuser posted image

Bolje da nisam, ali sreca pa sam na pravoj temi pa sad mogu ja da se istresem. Covjece, pun mi je kofer savjesnih zena koje bi za svaku sitnicu trzale socijalni sluzbu, pa cak i za mlijeko koje stoji pola sata na stolu i zato sto se beba nalazi u istoj prostoriji gdje sjede ostali... Pitam se samo kuda ide ovaj svijet? Pustite bre ljude da zive! Svi bi sad odjednom da guramo nos u tudje zivote i odredjujemo im kako da zive i gaje djecu, jer nam je eto dosadno i htjeli bi da imamo o cemu da dramimo. Nije socijalna sluzba neko ko treba generalno da vaspitava majke, barem nije to bila onda kada sam se ja skolovala da bih postala soc.radnik, nego su ljudi tu da se bave drugim stvarima, mnogo gorim od hladnog mlijeka i nesterilisanih flasica.
I izvinjavam se ako ce grubo da zvuci, ali to sto neko ne moze da ima djecu ne daje automatski pravo toj istoj osobi da vodjen svojim osjecanjima (povrsno)sudi o tome ko je savjestan a ko ne i da uslijed toga nekome natovari problem na ledja i dovede ga u situaciju da se bori za sopstveno dijete.

< Poruku je uredio Lilla -- 6.11.2012 13:50:45 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 765
6.11.2012 14:38:30   
Figaro88
Tijatija i meni je tako bilo zao dok me u Beogradu dok sam cekala na semaforu jedna nije toliko iznervirala da sam htela da izadjem i da je udavim.Dala sam joj 200 din,a ona hoce jos i kad sam rekla da necu da joj dam vise pocela je da me kune,pa onda i Andreu,ne mozes ni da zamislis sta je sve izgovorila.Tad mi je bilo jasno kako mogu da vuku onu jadnu decicu sa sobom,zasto bi im to bilo strasno kad drugom detetu kazu da umreuser posted image
Sto se tice posta na predhodnoj strani ja ne vidim sta je toliko strasno u svemu tome.I ja u pocetku nisam drzala Andreu bas najbolje dok mi mama nije objasnila kako pravilno da je dizem,nosim.Desavalo se da ne operem flasicu odmah zato sto imam nesto vaznije u tom trenutku,a i nije strasno to sto mleko stoji pola sata.Ne treba tako osudjivati nekog,niko nije savrsen.....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 766
6.11.2012 16:11:46   
jance
ja sam jutros dosla da se istresem pa sam napisala nesto sasvim deseto..
a moram da izbacim sve iz sebe, pucicu po savovima...
pucam zbog toga sto para imamo sve manje - ako je to ikako moguce, nismo jos kupili drva, struja jos nije placena, kola su nam pred generalnu..
zbog toga sto i zatvorenici imaju vise izlazaka iz zatvorenog prostora od mene
Ogi se menja, odrasta, sve cesce ima tantrume, brljavi sa hranom, pljuje i pravi gluposti, vise nesmem ni da jedem a da mi se ne vuce u krilo, ni da se oblacim ili presvlacim pa da mi ne svlaci pantalone ili da se njari pored mene jer se plasi da cu da odem, a iskreno, nisam napustila kucu bez njega zadnjih 6 meseci... znam, sve su to faze, i treba se samo na njih navici i procice, i znam da ce tako biti i uvek mi je bilo, ali eto, stresno mi je trenutno... onda ga gledam, kako se ume lepo zaigrati, kako ume da bude srecan kad se zajedno igramo, pa mi dodje zao, sto kad se porodim, necu imati toliko vremena za njega, mozda cu biti nestrpljivija sa njim, mozda cu ga teze razumeti, nekako mislim da to nije zasluzio....
bojim se, jer pojma nemam gde i kako cemo smestiti drugu bebu, kako cemo se organizovati, jer kod prvog deteta sam makar mogla da imam iluzije da ce mi neko pomagati pa sam po tom pitanju bila mirna, a sad znam da nemogu nikakvu pomoc da ocekujem i strah me...
pocela sam polako da se raspitujem i da citam o dojenju, da bi ovoga puta bila spremna, pa je to sve samo vratilo nazad secanja na jedan jaako stresan period za mene,za koji se bojim da se ne ponovi.... nervira me to, sto u ovoj drzavije dojenje i svako saznanje o dojenju prakticno povrsno , i sto, ako imas odredjene probleme, koji bas i nisu mastitis, onda te svi belo gledaju, ko da im trazis da ti izvedu jednacinu sa dve nepoznate...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 767
6.11.2012 19:49:26   
tijatija
Jance user posted image , mi cekamo cetvrtu bebu , a prakticno tri bebe kuci imam, videces kad se porodis da nije tako strasno.Moje sve tri spavaju zajeno u jednoj sobi od rodjenja i navikle su jednu na drugu, tako da nisu ni culi kad se beba budila. Savetujem ti da ako mozes bebu ne odvajas iz sobe gde je Ogi, za par dana ce se naviknuti na njegovo budjenje. A kako zajedno odrastaju bice tebi lakse i njima zanimljivije, ja starije ni neosecam bukvalno, one su zajeno u vrticu, zajedno jedu, igraju se ma sve zajedno a dok je jedna trazila bi moju paznju. Marta kako je propuzala pocele su da se interesuju za nju. Slbodno mogu ostaviti sve tri zajedno u sobi da nerazmisljam sta rade.A dok je Marta sama, samo ide zamnom i njace mamamamamamama user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 768
6.11.2012 20:14:45   
Anoniman
jano, prestani sa tim.
novo dete - nove radne pobede (kad tako moram da kazem). i sama si svesna da kod drugog deteta pravila ne vaze, tako da ces dojiti, uputicu te na pristojne grudnjake za doilje i bices srecna sto neces morati da sterilises flasice.
leka za pregradjivanje sobe ima, nacrtaj sobu, postavi u novu temu i zene ce ti dati puno dobrih primera i saveta za preuredjenje.
novac - jbg .. ako nista bicete radikalni - jedan auto manje, mnogo biciklova vise.
naci ce se, uvek se nadje.
samo se uspravi, prosla si i kroz gore i jos si tu.
ljub

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 769
6.11.2012 23:05:11   
indy_25
Jao kako sam se sad iznervirala. Dosao mi brat u goste, i bio je na mom i padu na fb a nije se odjavio. Legla ja na krevet da malo odmorim i upalila fb kad njegov profil i vidim dopisuje se sa svojom curom. A on je u drugoj sobi na kompjuteru. Ma uzas kad sam vidjela sta joj sve pise. Ma gadi mi se, on nju psihicki zlostavlja a djevojka je stvarno super. Nikad ne bi ni gledala sta pise nego kako sam usla na fb misleci da je moj nalog vidim on njoj pise kurvo jedna i bla bla jos mnogo losih rijeci. Ma fuj. I tako nastvaim da citam i dalje njihov razgovor ona mu se jadna pravda a on joj govori kako je ovakva i onakva. Zeludac mi se okrece od njega. Htjela sam da mu uletim u razgovor i da mu napisem svinjo jedna pa da se iznenadi al opet sam se predomislila. Oni trebaju da se vjencaju uskoro i toj curi treba zivot da prodje sa manijakom koji je psihicki zlostavlja. Moracu popricati sa njom i reci joj da sam vidjela sve i da treba da ga pothitno ostavi ako je imalo pametna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 770
6.11.2012 23:22:42   
mama kukunka
ajoj jel to danas pun mesec, pa svi negativni? J nisam negativna, al nisam ni nesto pozitivna,,dkleM , tezim nuli..
nego, samo da se javnem apropo onoga sto rekoste o nemajci...jedna generacija nemajki je u poslednjih godinu dana marsirala ovim forumom, ali smo sada utanjile..Mile moje, to sto beba jede na pola sata i nije uobrocena ne znaci da je nesretna. Takodje, sto spava u dnevnoj sobi je jako prakticna stvar- em majka moze da pazi starije dete, em se malo dete navikava da spava u uslovima koji nisu idealni.. Flasicu nije stavila u auspuh kamiona, vec na svoj kuhinjski pult verovatno...otkuva je jednom dnevno, kad beba malo ojav=ca, moze i jednom u nekoliko dana..Verovali ili ne. takva deca su sretna i zdrava, uprkos vasem neshvatanju..
Moja je desetomesecna beba prekjuce ceo dan bila ma svadbi mefdju 500 ljudi, gde je najmirnijim snom odspavala 2h, pojela malo * svadbarske) corbice, a onda do 9 uvece djuskala i tumbali je iz ruke u ruku..pa je sretna i hvala Bogu- zdrava
Ista ta beba od svog 22. dana ide svuda gde joj starija sestra mora biti vodjena ( nastupi skola, muzicka skola, probe, sportovi, deciji rodjendani) SIsa kad to zeli, spava kad joj se prispava, puzi po celoj kuci iako nemamo zahtev da se gosti izuvaju..i takoo..Nemojde da se nervirate.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 771
7.11.2012 0:03:22   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Lilla

I izvinjavam se ako ce grubo da zvuci, ali to sto neko ne moze da ima djecu ne daje automatski pravo toj istoj osobi da vodjen svojim osjecanjima (povrsno)sudi o tome ko je savjestan a ko ne i da uslijed toga nekome natovari problem na ledja i dovede ga u situaciju da se bori za sopstveno dijete.

Ovo mi je zaparalo oci. To uopste ne zavisi od toga da li neko ima decu ili ne i da li se vodi osecanjima toga tipa ili ne, vec upravo i SAMO od sposobnosti coveka da realno procenjuje (kao i od kolicine gluposti koje je neko sposoban da ispise ovde).Istu gresku ce takva osoba napraviti i pri izboru prijatelja ili partnera, jer prosto lose vrsi procenu. Ovo je identicno primeru-devojka nikada nije imala momka, pa odakle joj pravo da procenjuje drugu vezu? Pa naravno da ima pravo, jer to nema nikakve veze sa tim da li je ona imala momka ili ne. E sad pitanje je kako ce to da uradi, zbog nedostatka iskustva i bla bla....
I ja vas zene zaista molim, kao neko ko se dugi niz godina bori sa sterilitetom, da ne koristite recenice tipa-ne moze da ima decu...Ta recenica je stvarno odvratna i ubojita, a postoji niz drugih koje mogu da je zamene. .

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 772
7.11.2012 0:14:17   
17 joka
user posted image Vaerka

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 773
7.11.2012 7:02:02   
bebironcic

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Lilla

Ovo mi je zaparalo oci. To uopste ne zavisi od toga da li neko ima decu ili ne i da li se vodi osecanjima toga tipa ili ne, vec upravo i SAMO od sposobnosti coveka da realno procenjuje (kao i od kolicine gluposti koje je neko sposoban da ispise ovde).Istu gresku ce takva osoba napraviti i pri izboru prijatelja ili partnera, jer prosto lose vrsi procenu. Ovo je identicno primeru-devojka nikada nije imala momka, pa odakle joj pravo da procenjuje drugu vezu? Pa naravno da ima pravo, jer to nema nikakve veze sa tim da li je ona imala momka ili ne. E sad pitanje je kako ce to da uradi, zbog nedostatka iskustva i bla bla....
I ja vas zene zaista molim, kao neko ko se dugi niz godina bori sa sterilitetom, da ne koristite recenice tipa-ne moze da ima decu...Ta recenica je stvarno odvratna i ubojita, a postoji niz drugih koje mogu da je zamene. .

U potpunosti se slazem sa onim sto je Verolina napisala!Zar smo mi koji "ne mozemo da imamo decu" zigosani,nemamo osecanja,nemamo pojma sa zivotom,zlobni smo.....stvarno ne razumem!Pa,niko se naucen nije rodio,ali se sva da nauciti,pogotovo kada je u pitanju beba!Slazem se sa tim da svaka majka voli svoje dete najvise na svetu i da mu zeli sve najbolje,ali me ne mozete ubediti da neko ko se ponasa onako kao sto sam napisala je normalan i savestan!Nije ona jedna jedina osoba u mom okruzenju koja ima bebu pa sad ja kao nesto lupetam,ima puno beba i male decice pa se niko nije ponasao tako prema svom detetu!
I izludjuju me te osude da mi koji ne mozemo da imamo decu i borimo se za njih sve sto komentarisemo je bezveze,jer mi nismo prosli to i videcemo kako je kad dodjemo dotle!!!!!!!!!!!!!Te osude bole,jer sta ako neko od nas nikada nece stici do tog najlepseg cilja?!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 774
7.11.2012 7:30:58   
tijatija
Draga user posted image , nisi trebala da se nadjes prozvana, ja mislim da se ona mozda nije dobro izrazila, pa je doslo do nesporazuma. Neverujem da je htela da se sprda stim sto neko nemoze trenutno da zatrudni user posted image
Tu smo svi iz jednog istog razloga a to su user posted image Ja mislim da je ona htela samo da kaze je je sve to drugacije u praksi (kao i sve ostalo u zivotu) i nikad ne reci nikad, mozda i vama bude normalno , i da neosudjujete tu zenu jer si mozda iz drugog ugla videla to . Ja licno dok nisam dobila dete nisam se tripovala oko toga kako cu i sta ci i kako drugi rade, jer se nisam razumela u to.Niko vama nebrani da komentarisete. Isto jedna na rr pre nego sto se porodila , posvadjala sa svim oko pelena ( pamucne ili jednokratne )Da bi kad se porodila, ne zadugo, je videla u temi o pelenama, a pre samo dva meseca je bila STRIKTNO protiv tih pelena. Ovo je samo jedan primer...
A vama zelim da sto pre ostvarite svoje snove, i da zajedno sa svojim user posted image razmenjujemo iskustva i na drugim temama user posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here