|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
19.10.2012 17:41:28   
MicinaMama
Liliana svasta!!!jao kako ne volim aroganciju.Pa to je ipak samo dete.jeste to je stvar nestasljuka ali opet kao i svako drugo dete je.Malo ima i straha i svega....i moja je takva,cim vidi da je skidam na pregledu kod doktora ona se dere kao da je kolju.Plasi se,jedino sto mi se bas mnogo ne otima jer joj to bas ne dozvoljavam,otimala se ili ne ja je skidam ili oblacim...ili stavljam na merenje ili vagu.Ali opet se sestra potrudi da sve brzo odradi da nebi plakala mnogo i da se smiri a ne da drzi predavanje o necemu.

Iskreno i ja svom detetu lepo govorim kada je u takvom stanju i malo je mazim da se smiri.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 726
22.10.2012 10:53:32   
Anoniman
Najviše na svetu mrzim da se igram gluvih telefona!!! Rešavam sve papire za trudničko i porodiljsko telefonski, pa šaljem mog dragog muža da fizički obavi posao do kraja-i onda njega jadnog uvek zbune!!! user posted image user posted image Te rekli mu ovo, te ne valja ono.... I onda on meni ajde zovi OPET i opet............... Kaže: ja se tu ne razumem ništa, ja sam ti kurir Jovica! Ma dam ti ja kurira Jovicu!!! user posted image Valjda i kurir nosi svoj mozak sa sobom kad krene... A sve sam mu lepo napisala na papir user posted image

E vala baš ovako!!!
user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 22.10.2012 10:57:56 >

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 727
22.10.2012 14:51:23   
MarijaBg
Nina user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 728
23.10.2012 22:19:00   
tijatija
obuci pape, obuce pape, obuci pape, obuci pape , obuci pape, obuci pape, obuci pape,obuci pape * 1000000000 user posted image user posted image uh sad sam skuvala sebi jednu kafu jos mi u usima odzavnja od danas. Sutra novi dan, nadam se da su me dobro culi danas user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 729
23.10.2012 22:20:41   
Modessty
Danas nam uplatili drugi deo plate sa samanjenjem od 30%. Ja bila na bolovanju pola meseca... uplaćeno 1800din! Pa majku vam vašu šta ja da radim sa 1800 din?!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 730
24.10.2012 8:16:31   
Olga75
prestravila sam se user posted image
KLIK

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 731
24.10.2012 8:32:11   
boba 11
strasno suze mi krenuseuser posted image mozda bi preduzeli kreteni nesto da je stvarno oteta user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 732
24.10.2012 13:47:28   
Verolina
Drugaricu mi odbise za VTO zbog niskog AMH. Jos ona (ja moram da kazem rogata) Elijana je dzara i soli joj kako ona uopste ima ciklus sa takvim AMH. Sa takvim AMH su mnoge zene odavde imale preko 10jc na stimulaciji. Nego, ja sve vise sumnjam da je taj AMH uveden u proces VTO samo zbog odbijanja pacijentkinja. Retko koja ima visok (sem ako ima PCOS) i to im sluzi da skartiraju ljude.
Eeeeeeeej, bre, u inostranstvu se radi VTO a da se pri tom uopste ne analizira ovaj hormon. Kako sam besna.user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 733
24.10.2012 13:53:51   
J@n@
Verolino,user posted image !To je strasno!!!Ne razumem kako mogu biti tako okrutni-valjda je dovoljan stres visegodisnja borba za user posted image ,pa sama cinjenica da moras na VTO,pa prikupljanje papira i te juser posted image e komisije...Uzas!Da li mozda znas koliki joj je AMH tj. sta je za njih nisko a sta prihvatljivo?I cemu sluzi ta juser posted image a VTO ako ne da onima koji imaju problema omoguci da ih prevazidju i dobiju user posted image ?!?!?!?!?!?!?!?Aaaaaaaaa

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 734
24.10.2012 14:12:09   
Meisje
verka,strasno,nemam reci,ali verujem da to ne znaci da ona nema opcije..user posted image

(odgovor članu J@n@)
Direktna veza do poruke: 735
24.10.2012 14:13:10   
Verolina
Pa morace da ide privatno. Privatno rade VTO i sa tolikim AMH. Zakljucak ide sam od sebeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 736
24.10.2012 14:20:28   
Meisje
Uzas...user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 737
1.11.2012 21:09:34   
boba 11
Puna sam negativne energije cak sam i skakala sa decom i igrala ali izgleda da mi boravak kuci ne prija bas previse.Hocu malo da izadjemmmmmmmmmm odaaaaaaaaavdeeeeuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 738
2.11.2012 8:35:55   
Anoniman
Kako sam se samo iznervirala od jutra!
Ulazim u bus sa Nešom, na prva vrata, sačekam da izađe prvo žena sa detetom. Sedne N odmah iza vozača, dođe naša stanica, ustanemo, stojimo kod prvih vrata. Vozač stane, otvori druga i treća, pusti putnike da uđu bez karte (što u NS već dugo ne sme da se radi, ulazak je na prva, izlaz na ostala, ali reko', video me čovek, valjda bi mi rekao da odem nazad, a još sam sa Nešom, i još pre toga videla da je žena sa detetom tuda izašla). I tako mi stojimo, svi ušli, pitam ja, kulturno, Vi nećete otvoriti vrata, kaže on "Dobro si skontala". Pa user posted image user posted image user posted image prvi put u životu sam pred N opsovala. I naravno, prijavila ga, dobila izvinjenje od dispečera i obećanje da će ga pozvati na edukativni razgovor. Uopšte ne kapiram kako može neko da bude toliko nepristojan, pa samo da je lepo, na vreme rekao da odem na druga ja bih otišla, ovo je tako jadnouser posted image

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 739
2.11.2012 8:38:16   
Lu
Ma nek si ti njega prijavila user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 740
2.11.2012 8:40:47   
NadaR
Kod nas nemaš kome ni da prijaviš . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 741
2.11.2012 8:42:32   
Anoniman
Kod nas ima broj za prijave, ma ja to ne mogu da trpim, stoka neiživljena. Iskreno se nadam da će mu makar reći da se neko žalio.

(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 742
2.11.2012 10:46:52   
Olga75
e pa j****a me banka
i naravno da ne treba da mi daju pare i naravno da treba da mi ukradu i sledecu uplatu kad ja ne koristim usluge normalnih banki nego sam bila u glupavoj agrobanci , kao drzavna je pa ajde
e pa kakva drzava takva i banka
lopine user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 743
5.11.2012 9:19:51   
bebironcic
Znaci besna sam,besna,besna.....dodje mi da ujedamuser posted image !!!!!!!!!!!!Ne mogu da se nacudim nekim stvarima,ljudima,ponasanju,neznanju......Naime....jedna,meni bliska osoba je pre malo vise od mesec dana postala mama,po drugi put,jednom decaku.Bebac je normalno dosao na svet,sve je ok.....ali ta osoba koja je njemu mama je slucaj za ispitivanje!Ja bolje cuvam moje kucne ljubimce nego li ona svoje dete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne vodi se racuna o bebinim flasicama,dudi i ostalom pratecom opremom koja je potrebna za jedno novorodjence!Flasice stoje tako otvorene,da malo napada prasina,napravljeno mleko stoji na stocicu jedno pola sata pa se onda beba nahrani,beba se nosi,vuce i seca po rukama kao da ima jedno 8-9 meseci pa je koliko-toliko stabilna,glavica se klimata,beba spava u dnevnoj sobi gde se sedi,dolaze smrkavi,bolesni,beba se hrani na pola sata,cim se oglasi sprema se mleko.....ma,ja zene nemam reci..ovo nije ni delic onoga cega sam se ja nagledala!Dodje mi da pozovem centar za socijalni rad da ljudi vide jednu nesavesnu majku!Ljudi placu da dodju do dece,medju kojima sam i ja,a ona,hvala Bogu,ih ima a nema pojma da ih cuva!A,sto je najgore,ne prihvata ni jedan savet koji joj se da!!!!!!!!!!!!
I sto je najgore ja tu osobu nikako ne mogu da izbegnem a da ne vidjam,a kad god sam sa njom ja se toliko iznerviram kada vidim kako cuva bebca da mi se zeludac okrene!!!!!!!!!!Joj,majko moja,kako bi je ja istuklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio bebironcic -- 5.11.2012 9:21:06 >

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 744
5.11.2012 9:28:00   
sanji

IZVORNA PORUKA: bebironcic
Ljudi placu da dodju do dece a ona,hvala Bogu,ih ima a nema pojma da ih cuva!A,sto je najgore,ne prihvata ni jedan savet koji joj se da!!!!!!!!!!!!

Nažalost, meni je ovo prešlo u uzrečicu! user posted image Nekim ženama stvarno treba oduzeti decu. user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 745
5.11.2012 9:29:18   
bebironcic
Ma,za nju me bas bruga,koza jedna glupava,zao mi je malog bebca!!!!!!!!!!!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 746
5.11.2012 9:32:16   
sanji
Znam i slažem se u potpunosti! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

Direktna veza do poruke: 747
5.11.2012 11:17:34   
mamamikka
Strašno, ja sam se ježila na to nosanje bebice kojoj glavica visi maltene naslonjena na sopstveno rame. mi imamo dve takve u familiji. a, naravno, najpametnije za sve od proizvodnje upaljača do operacija na otvorenom srcu ma samo pitaj, sve znaju. user posted image

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 748
5.11.2012 11:27:55   
lesica
Mamamikka,izbrisala sam one silne duplirane poruke.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 749
5.11.2012 11:29:08   
new nick
Nije dete za svakog, nazalost!user posted image . Nije to jedini slucaj za koji sam cula...

Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here