bebironcic
|
Znaci besna sam,besna,besna.....dodje mi da ujedam !!!!!!!!!!!!Ne mogu da se nacudim nekim stvarima,ljudima,ponasanju,neznanju......Naime....jedna,meni bliska osoba je pre malo vise od mesec dana postala mama,po drugi put,jednom decaku.Bebac je normalno dosao na svet,sve je ok.....ali ta osoba koja je njemu mama je slucaj za ispitivanje!Ja bolje cuvam moje kucne ljubimce nego li ona svoje dete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne vodi se racuna o bebinim flasicama,dudi i ostalom pratecom opremom koja je potrebna za jedno novorodjence!Flasice stoje tako otvorene,da malo napada prasina,napravljeno mleko stoji na stocicu jedno pola sata pa se onda beba nahrani,beba se nosi,vuce i seca po rukama kao da ima jedno 8-9 meseci pa je koliko-toliko stabilna,glavica se klimata,beba spava u dnevnoj sobi gde se sedi,dolaze smrkavi,bolesni,beba se hrani na pola sata,cim se oglasi sprema se mleko.....ma,ja zene nemam reci..ovo nije ni delic onoga cega sam se ja nagledala!Dodje mi da pozovem centar za socijalni rad da ljudi vide jednu nesavesnu majku!Ljudi placu da dodju do dece,medju kojima sam i ja,a ona,hvala Bogu,ih ima a nema pojma da ih cuva!A,sto je najgore,ne prihvata ni jedan savet koji joj se da!!!!!!!!!!!! I sto je najgore ja tu osobu nikako ne mogu da izbegnem a da ne vidjam,a kad god sam sa njom ja se toliko iznerviram kada vidim kako cuva bebca da mi se zeludac okrene!!!!!!!!!!Joj,majko moja,kako bi je ja istukla
< Poruku je uredio bebironcic -- 5.11.2012 9:21:06 >