|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mašina za sušenje veša
5.12.2011 15:37:30   
boba 11

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Da je što tiša user posted image
IZVORNA PORUKA: madre

zene, na sta je vazno obratiti paznju pri kupovini masine za susenje vesa?user posted image

user posted image user posted image user posted image
U pravu si ova moja Indesit razvaljuje pogotovo ako ima nekih dumica

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 351
5.12.2011 17:30:58   
zzzoka
Ivanka, ja opet bas napunim. nekad operem 2 masine vesa a jednom susim. I isto tako, stavim uglavnom na 90 min, ako nije suvo onda ukljucim opet.

Evo bas pre par min. sam slozila ves ali mi se nekad cini da beli nije blistavo beo kao posle susenja na vazduhuuser posted image
da li vam se to dogadjalo?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 352
5.12.2011 17:33:18   
zzzoka
boba, sve suu bucne kad ima dugmicauser posted image

cuj ne sme omeksivac- mora pola litre da bi mirisalouser posted image

(odgovor članu zzzoka)
Direktna veza do poruke: 353
3.2.2012 11:52:39   
vonavoj
devojke,da li susite cebe u susilici,i na koji program?

(odgovor članu zzzoka)
Direktna veza do poruke: 354
3.2.2012 11:54:05   
Anoniman
Susim sve , imam onaj program za xl ves i snizena temperatura 

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 355
3.2.2012 12:19:54   
vonavoj
hvala ribizla! nemam taj program,ali cu ukljuciti na neki,bitno je da ssusite!
imam samo odvojeno beli i sareni,pa jacinu susenja i mogu da smanjim temperaturu!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 356
3.2.2012 12:22:49   
Anoniman
Htela sam da vas pitam na koliko minuta susite bebine stvari? Ja nasu odecu susuim na 120, a bebine do sada nikada nisam susila u masini..

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.2.2012 12:23:55 >

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 357
3.2.2012 12:27:20   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Htela sam da vas pitam na koliko minuta susite bebine stvari? Ja nasu odecu susuim na 120, a bebine do sada nikada nisam susila u masini..

Tanje stvari na 50-60min, a ove deblje 70.
Ja uvek odvajam tanje od debljih stavri, tako radim i sa našom odećom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 358
3.2.2012 12:30:42   
Anoniman
Ivanka hvala na odgovoru.user posted image user posted image I ja odvajam tanje od debljih, nase tanje na 80-90, a deblje na 120.

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 359
16.10.2012 14:37:26   
Anoniman
Ajde pliiiiiiizi pliz da mi neko pojasni kako da mi veš i dalje miriše nakon sušenja u sušilici? Narkam omekšivača za sve pare kad se pere veš, i kad završi pranje miriše sve. Ali, čim prođe proces sušenja u sušilici - ništa od onog intenzivnog mirisa. Miriše, ok, ali ništa posebno. I tako je na svim opcijama sušenja.
Šta da radim, hoću mirišljavi veš! One maramice za miris iz DM-a i još nekem šlb imam ali mi je već miris dosadio, a i one same po sebi.
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 360
16.10.2012 17:35:38   
mihi
Dajte mi predlog za neku dobru sušilicu, al da mogu i košulje od mog muža da ne moraju da se peglajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 361
16.10.2012 17:40:46   
Janncica
Trt Milojka isti problem imam...Mirisi on,ali ne onako na omeksivac...A imam gorenje susilicu...Dok mojoj mami (ima neku kupljenu polovnu iz nemacke pre 100 godina) cela kuca mirisi na omeksivac kad se susi ves...user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 362
16.10.2012 17:46:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mihi

Dajte mi predlog za neku dobru sušilicu, al da mogu i košulje od mog muža da ne moraju da se peglajuuser posted image

Pa da baš ne mora da se pegla teško da ćeš naći. Može to da se nosi, mislim, pamučne majce i tako to za svaki dan još i đene - đene igleda, ali košulje sam uvek morala da peglam. Fora je i da čim završi sušenje odmah izvadiš veš, da ne stoji, onda veš bude ok. Pošto ja uveče uključim mašinu, do ujutru sve bude žvaknuto, pa svakako peglucnem po malo.

Znači, i vama niš' ne miriše? user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 363
16.10.2012 18:09:20   
mihi

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Pa da baš ne mora da se pegla teško da ćeš naći. Može to da se nosi, mislim, pamučne majce i tako to za svaki dan još i đene - đene igleda, ali košulje sam uvek morala da peglam. Fora je i da čim završi sušenje odmah izvadiš veš, da ne stoji, onda veš bude ok. Pošto ja uveče uključim mašinu, do ujutru sve bude žvaknuto, pa svakako peglucnem po malo.

Znači, i vama niš' ne miriše? user posted image

Kaže ima neka Simensova vrh samo okačiš da se osuše i to je to.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 364
16.10.2012 18:15:52   
Anoniman
Nem' pojma, nisam čula, ako je ima onda super. Taman da skupljam novce za nju. Moja je Candy. Dobra je, sirota, radi ko dragstor.

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 365
16.10.2012 18:40:48   
Lu
Mihi kad TO nađeš javi namuser posted image
Ni moj veš ne miriše BAŠ kao kad se prirodno osuši, sad će sezona radijatora pa će fino da miriše cijela kuća a usput i ovlažim zrakuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 366
17.10.2012 9:21:47   
*Alexx*
Neke sušilice imaju "nastavak" za sušenje košulja. Ja to nisam videla i nemam pojma kako izgleda, ali navodno se košulja upakuje u taj nastavak i na kraju ne mora da se pegla.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 367
17.10.2012 9:25:57   
mihi

Neke sušilice imaju "nastavak" za sušenje košulja. Ja to nisam videla i nemam pojma kako izgleda, ali navodno se košulja upakuje u taj nastavak i na kraju ne mora da se pegla.

Baciću se na pretragu hahahha.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 368
17.10.2012 9:32:54   
*Alexx*

Baciću se na pretragu hahahha.

Kad nađeš, objavi user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 369
17.10.2012 9:45:37   
jole82
Ja imam whirlpool-ovu...6 culo...
Prezadovoljna sam...ima bas dosta programa za pamuk, sintetiku, mesano, osetljivo..(spremno za peglanje, spremno za ormar, spremno za ormar+...tad je bas suv suv ves), tako da moze da se prilagodi razlicitim tipova vesa..npr ako stavljam farmerke i neke tanje stvari...kad zavrsi, tanje stvari su skroz suve i onda ukljucim jos koliko min hocu, da se te deblje dosuse... nista ne peglam...sve mirise i dok se susi, a i posle...
I ima opciju ako ukljucujes nocu ili ako neces biti tu kad masina zavrsi...da narednih 12 sati, nakon sto zavrsi, s vremena na vreme okrece bubanj da se ves ne bi smorio i zguzvao..kao i neku opciju refresh..pola sata traje, da osvezi ves...

Enyoj the silence!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 370
17.10.2012 12:23:50   
Jole84
Auu Pajo kakvo čudo od mašine user posted image Nego,jel oće i da prostre veš sama user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 371
18.10.2012 14:15:36   
jole82

IZVORNA PORUKA: Jole84
Auu Pajo kakvo čudo od mašine user posted image Nego,jel oće i da prostre veš sama user posted image

Hehe...e to nece user posted image
Al mm 'oce user posted image
Tako da sam ja na istom user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 372
8.11.2012 16:52:57   
mamaneca
Drage mame da li je neko uzimao polovnu susilicu,naime kod nas neki covek vec godinama trguje sa polovnom robom iz Nemacke,ekstra je ocuvana,uradjen servis ovde konkretno bubnjevi su za razliku od ovih nasih prohromski sto i svaki najstor kaze da je bolje.I cena jeznatno povoljnija oko 100-120e su.Mene nesto strah uzecu ali sta ako mi se pokvari nema garancije neke duze kao nove.Dosta nasih prijatelja je uzelo i svi su za sada zadovoljni.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 373
9.11.2012 9:11:37   
krixtina
ja uzela pre 1god,baucnecht za 80e,radi,svaki dan 1masinu susim

(odgovor članu mamaneca)
Direktna veza do poruke: 374
9.11.2012 11:06:50   
Janncica
mamaneca moja mama vec 10 gonina ima masinu polovnu kupljenu iz nemacke i koliko znam jednom je neki kais otisao,a drugi put isto nesto tako...i nasla je rezervne delove,majstor zamenio i sljaka kao besna... user posted image cini mi se da je bolja od ove moje gorenje,a njena ne znam ni koja je marka.

(odgovor članu krixtina)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Glavobolja u trudnoci
mara31

Deveti sam mesec. Imam stravicne migrene. Ako i vas muci glavobolja, recite mi pijete li lekove u trudnoci i ostavite komentar koje, ako je odgovor potvrdan.

da (43%)

ne (57%)

Ukupan broj glasova: 87

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here