Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 5.12.2011 15:37:30
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Da je što tiša IZVORNA PORUKA: madre zene, na sta je vazno obratiti paznju pri kupovini masine za susenje vesa? U pravu si ova moja Indesit razvaljuje pogotovo ako ima nekih dumica
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 5.12.2011 17:30:58
|
|
|
|
zzzoka
|
Ivanka, ja opet bas napunim. nekad operem 2 masine vesa a jednom susim. I isto tako, stavim uglavnom na 90 min, ako nije suvo onda ukljucim opet. Evo bas pre par min. sam slozila ves ali mi se nekad cini da beli nije blistavo beo kao posle susenja na vazduhu da li vam se to dogadjalo?
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 5.12.2011 17:33:18
|
|
|
|
zzzoka
|
boba, sve suu bucne kad ima dugmica cuj ne sme omeksivac- mora pola litre da bi mirisalo
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.2.2012 11:52:39
|
|
|
|
vonavoj
|
devojke,da li susite cebe u susilici,i na koji program?
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.2.2012 11:54:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Susim sve , imam onaj program za xl ves i snizena temperatura
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.2.2012 12:19:54
|
|
|
|
vonavoj
|
hvala ribizla! nemam taj program,ali cu ukljuciti na neki,bitno je da ssusite! imam samo odvojeno beli i sareni,pa jacinu susenja i mogu da smanjim temperaturu!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.2.2012 12:22:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Htela sam da vas pitam na koliko minuta susite bebine stvari? Ja nasu odecu susuim na 120, a bebine do sada nikada nisam susila u masini..
< Poruku je uredio Unina mama -- 3.2.2012 12:23:55 >
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.2.2012 12:27:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Htela sam da vas pitam na koliko minuta susite bebine stvari? Ja nasu odecu susuim na 120, a bebine do sada nikada nisam susila u masini.. Tanje stvari na 50-60min, a ove deblje 70. Ja uvek odvajam tanje od debljih stavri, tako radim i sa našom odećom.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.2.2012 12:30:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivanka hvala na odgovoru. I ja odvajam tanje od debljih, nase tanje na 80-90, a deblje na 120.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 16.10.2012 14:37:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde pliiiiiiizi pliz da mi neko pojasni kako da mi veš i dalje miriše nakon sušenja u sušilici? Narkam omekšivača za sve pare kad se pere veš, i kad završi pranje miriše sve. Ali, čim prođe proces sušenja u sušilici - ništa od onog intenzivnog mirisa. Miriše, ok, ali ništa posebno. I tako je na svim opcijama sušenja. Šta da radim, hoću mirišljavi veš! One maramice za miris iz DM-a i još nekem šlb imam ali mi je već miris dosadio, a i one same po sebi.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 16.10.2012 17:35:38
|
|
|
|
mihi
|
Dajte mi predlog za neku dobru sušilicu, al da mogu i košulje od mog muža da ne moraju da se peglaju
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 16.10.2012 17:40:46
|
|
|
|
Janncica
|
Trt Milojka isti problem imam...Mirisi on,ali ne onako na omeksivac...A imam gorenje susilicu...Dok mojoj mami (ima neku kupljenu polovnu iz nemacke pre 100 godina) cela kuca mirisi na omeksivac kad se susi ves...
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 16.10.2012 17:46:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mihi Dajte mi predlog za neku dobru sušilicu, al da mogu i košulje od mog muža da ne moraju da se peglaju Pa da baš ne mora da se pegla teško da ćeš naći. Može to da se nosi, mislim, pamučne majce i tako to za svaki dan još i đene - đene igleda, ali košulje sam uvek morala da peglam. Fora je i da čim završi sušenje odmah izvadiš veš, da ne stoji, onda veš bude ok. Pošto ja uveče uključim mašinu, do ujutru sve bude žvaknuto, pa svakako peglucnem po malo. Znači, i vama niš' ne miriše?
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 16.10.2012 18:09:20
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: Trt Milojka IZVORNA PORUKA: mihi Dajte mi predlog za neku dobru sušilicu, al da mogu i košulje od mog muža da ne moraju da se peglaju Pa da baš ne mora da se pegla teško da ćeš naći. Može to da se nosi, mislim, pamučne majce i tako to za svaki dan još i đene - đene igleda, ali košulje sam uvek morala da peglam. Fora je i da čim završi sušenje odmah izvadiš veš, da ne stoji, onda veš bude ok. Pošto ja uveče uključim mašinu, do ujutru sve bude žvaknuto, pa svakako peglucnem po malo. Znači, i vama niš' ne miriše? Kaže ima neka Simensova vrh samo okačiš da se osuše i to je to.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 16.10.2012 18:15:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Nem' pojma, nisam čula, ako je ima onda super. Taman da skupljam novce za nju. Moja je Candy. Dobra je, sirota, radi ko dragstor.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 16.10.2012 18:40:48
|
|
|
|
Lu
|
Mihi kad TO nađeš javi nam Ni moj veš ne miriše BAŠ kao kad se prirodno osuši, sad će sezona radijatora pa će fino da miriše cijela kuća a usput i ovlažim zrak
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 17.10.2012 9:21:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Neke sušilice imaju "nastavak" za sušenje košulja. Ja to nisam videla i nemam pojma kako izgleda, ali navodno se košulja upakuje u taj nastavak i na kraju ne mora da se pegla.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 17.10.2012 9:25:57
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Neke sušilice imaju "nastavak" za sušenje košulja. Ja to nisam videla i nemam pojma kako izgleda, ali navodno se košulja upakuje u taj nastavak i na kraju ne mora da se pegla. Baciću se na pretragu hahahha.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 17.10.2012 9:32:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: mihi IZVORNA PORUKA: *Alexx* Neke sušilice imaju "nastavak" za sušenje košulja. Ja to nisam videla i nemam pojma kako izgleda, ali navodno se košulja upakuje u taj nastavak i na kraju ne mora da se pegla. Baciću se na pretragu hahahha. Kad nađeš, objavi
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 17.10.2012 9:45:37
|
|
|
|
jole82
|
Ja imam whirlpool-ovu...6 culo... Prezadovoljna sam...ima bas dosta programa za pamuk, sintetiku, mesano, osetljivo..(spremno za peglanje, spremno za ormar, spremno za ormar+...tad je bas suv suv ves), tako da moze da se prilagodi razlicitim tipova vesa..npr ako stavljam farmerke i neke tanje stvari...kad zavrsi, tanje stvari su skroz suve i onda ukljucim jos koliko min hocu, da se te deblje dosuse... nista ne peglam...sve mirise i dok se susi, a i posle... I ima opciju ako ukljucujes nocu ili ako neces biti tu kad masina zavrsi...da narednih 12 sati, nakon sto zavrsi, s vremena na vreme okrece bubanj da se ves ne bi smorio i zguzvao..kao i neku opciju refresh..pola sata traje, da osvezi ves...
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 17.10.2012 12:23:50
|
|
|
|
Jole84
|
Auu Pajo kakvo čudo od mašine Nego,jel oće i da prostre veš sama
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 18.10.2012 14:15:36
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Auu Pajo kakvo čudo od mašine Nego,jel oće i da prostre veš sama Hehe...e to nece Al mm 'oce Tako da sam ja na istom
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 8.11.2012 16:52:57
|
|
|
|
mamaneca
|
Drage mame da li je neko uzimao polovnu susilicu,naime kod nas neki covek vec godinama trguje sa polovnom robom iz Nemacke,ekstra je ocuvana,uradjen servis ovde konkretno bubnjevi su za razliku od ovih nasih prohromski sto i svaki najstor kaze da je bolje.I cena jeznatno povoljnija oko 100-120e su.Mene nesto strah uzecu ali sta ako mi se pokvari nema garancije neke duze kao nove.Dosta nasih prijatelja je uzelo i svi su za sada zadovoljni.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 9.11.2012 9:11:37
|
|
|
|
krixtina
|
ja uzela pre 1god,baucnecht za 80e,radi,svaki dan 1masinu susim
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 9.11.2012 11:06:50
|
|
|
|
Janncica
|
mamaneca moja mama vec 10 gonina ima masinu polovnu kupljenu iz nemacke i koliko znam jednom je neki kais otisao,a drugi put isto nesto tako...i nasla je rezervne delove,majstor zamenio i sljaka kao besna... cini mi se da je bolja od ove moje gorenje,a njena ne znam ni koja je marka.
|
|
|
Anketa
Glavobolja u trudnocimara31Deveti sam mesec. Imam stravicne migrene. Ako i vas muci glavobolja, recite mi pijete li lekove u trudnoci i ostavite komentar koje, ako je odgovor potvrdan.da (
43%)
ne (
57%)
Ukupan broj glasova: 87Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!