|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mašina za sušenje veša
3.11.2011 13:41:52   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: boba 11

Mislim da to zavisi od masine koliko zadrzava omeksivac.NPR moja tetka ima neku svapsku masinu i kod nje sav ves mirisi do ludila a i cela kuca od vesa .Kad opere zavese ja samo idem kao narkic i smrcem-dala mi jednom neku bundicu i ona je oprala a kad sam je stavila u orman godinu dana je mirisalo kad ga otvorim a ni sad nije izgubila miris jer je nisam nosila.Inace koristi plavi lenor ovde ga kupuje a prasak donosi odande neki jeftiniji ili kupi ovde tecni aro.A kad sam kupovala masinu svi su mi pricali kako mirisi ves kad se osusi i kad se ne stavi omeksivac ali je moj samo mekan i smrdi.Mozda oni imaju neku posebnu ili skuplju masinu za susenje moja je bila oko 25000user posted image

Najduze i najljepse mirise roba na plavi Lenor, znam tacno kako duuugo ostaje miris, bas kao sto kazes. Ja nemam gdje sa masinom za susenje, ali za sad dobro ide i bez nje...

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 326
3.11.2011 13:48:59   
Tea2
Planiram da je stavim na onu za pranje vesa.Nadam se da ce se neko javiti da odgovori na moje prethodno pitanje.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 327
3.11.2011 13:54:11   
vonavoj
tea,ja sam kupila polovnu siemens,jer su mi svi govorili da su i te bolje nego ove nase jeftinije,tj,pravljene za nase trziste,..e,sada ne znam da li sam se zeznula ili nisam...platila sam je 190 evra!
ima dosta programa,ne guzva stvari,jedino sto ne znam da li je stvar u prasku ili njoj,za taj miris,mada sestri lepo mirise,i to je individualno..meni i hormoni sada radeuser posted image user posted image
i ves mi nije mokar kada zavrsi!

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 328
3.11.2011 13:56:37   
Anoniman
moja prijateljica je tako drzi i nema nikakvi problema sa timuser posted image

(odgovor članu Tea2)
  Direktna veza do poruke: 329
3.11.2011 13:59:19   
Tea2
Volim Gorenje i Bosh marke.Gorenje ima sad neka snizenja,ako neko ima iskustva....Simens aparate nemam u kuci.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 330
3.11.2011 14:03:18   
boba 11
dobro se raspitaj za marku mislim da i to ima puno veze a sto se tice stavljanja jedne na drugu moze ali budi orezna zbog vibracija-ja sam jednom stavila jastuk koji je inace tezak pa kad se natopio susara je umalo spala zbog centrifuge tako da su sad jedna pored druge

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 331
3.11.2011 14:28:09   
vonavoj
simens i bosh su ti ista fabrika! tako da to ti je to!user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 332
3.11.2011 14:56:44   
Tea2
E,nisam znala.Da li su Simens nesto jeftinije?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 333
3.11.2011 16:32:44   
vonavoj
iste,slicne su im cene...slicne su i po dizajnu,po svemu!

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 334
3.11.2011 16:36:20   
Lu
Što se tiče mirisa, odnosno nemirisauser posted image  omekšivača, meni je upočetku isto tako bilo, nije mi veš mirisao na omekšivač nimalo nego na nešto što ne znam da opišem,  kao na mašinu, metaluser posted image
A poslije se to popravilo, sad mirišeuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 335
3.11.2011 19:41:12   
vonavoj
hvala!!!!user posted image i to sam citala na netu,valjda ce i meni tako biti,dobro kazes,na metaluser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 336
16.11.2011 14:52:08   
*Alexx*
Ženske, oseća li vam se na vlagu kad suši mašina? Meni usmrdi celu kuću (doduše, i stoji na otvorenom, u kuhinji). Imam kondenzacionu, Gorenje. Pitam jer nisam sigurna da li tako treba ili ne.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 337
16.11.2011 16:13:10   
Anoniman
Alex, meni je u kupatilu i samo bude jako vruce. Ali nije vlazno i ja ne osecam taj miris. Oseca se na ves, e sad ne znam da li zbog susenja ili zato sto prebacujem iz jedne masine u drugu. Isto imam Gorenje kondenzacionu. Proveri sve filtere da li su cisti za svaki slucaj

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 338
22.11.2011 13:35:58   
*Alexx*
Bili su nam majstori, otišla je pumpa za vodu, zato je smrdelo sve na vlagu i zato se nije veš sušio kako treba. Onaj filter treba da se čisti svakih 5 pranja, da znate (Gorenje kondenzaciona sušilica) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 339
22.11.2011 13:44:20   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Bili su nam majstori, otišla je pumpa za vodu, zato je smrdelo sve na vlagu i zato se nije veš sušio kako treba. Onaj filter treba da se čisti svakih 5 pranja, da znate (Gorenje kondenzaciona sušilica) user posted image

Donji filter, jel tako?
Ja ga čistim  1 nedeljno a to je na svakih 5 -6 sušenja, valjda će izdržati....

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 340
22.11.2011 13:48:24   
*Alexx*
Jeste, Ivanka, onaj dole. Htela sam da kažem svakih 5 sušenja, a ne svakih 5 pranja (pošto je sušilica, a ne perilica u pitanju). I kod mene je mera nedeljno 5-6 sušenja, tako da mislim da je to OK mera.

< Poruku je uredio *Alexx* -- 22.11.2011 13:49:30 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 341
4.12.2011 18:24:15   
vonavoj
samo da javnem da se isplatila susilica..sve tutnem i susim..ne znam sta bi sada bez nje..ne bi imala ni peskira ni pelena,ni odelca tako brzo suvauser posted image
samo ne stavljam trenerke,dzempere..sve ostalo ideuser posted image
mi cistimo taj filter i cesceuser posted image tj,mm ga cisti,ja samo onaj u vratimauser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 342
4.12.2011 20:49:01   
boba 11
Pa mozda je to problem kod mene ja cistila jednom mesecno tako mi je napisano u uputstvu pa se verovatno tu zadrzi vlaga u pahuljicama pa smrdiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 343
5.12.2011 0:10:05   
madre
zene, na sta je vazno obratiti paznju pri kupovini masine za susenje vesa?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 344
5.12.2011 1:04:07   
dacica
tea..ja imam gorenje za pranje i gorenje za susenje,ali su bas kupljene da stoje jedna na drugoj,ima posebni gumeni drzaci izmedju,i super je zbog prostora...
sto se rice omeksivaca,ja stavim troduplo,ali mnogo manje mirise,nego kad neku stvar osusim ovako prirodno...

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 345
5.12.2011 2:05:30   
vukosava

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Najduze i najljepse mirise roba na plavi Lenor, znam tacno kako duuugo ostaje miris, bas kao sto kazes.

Jeste, moj omiljeni....

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 346
5.12.2011 8:59:47   
*Alexx*
Da je što tiša user posted image
IZVORNA PORUKA: madre

zene, na sta je vazno obratiti paznju pri kupovini masine za susenje vesa?user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 347
5.12.2011 13:30:13   
zzzoka
pitanje za one koje imaju Gorenje susilicu- ili mi nije dovoljno suvo ili presusim, nikako ne znam dobro odrediti vreme susenja... na koliko namestate tajmer za odredjene grupe vesa?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 348
5.12.2011 14:01:50   
Ivanka 75
Zoko, ja uvek sušim kraće, pa ako nije suvo uključim na još 20min.
Ćebe - 60min
Duksevi, farmerice... i sl.... - 60min
Nikad ne punim mašinu da bude baš baš puna, svaku 1 veš mašinu u sušilici sušim iz 2 puta, lepše se osuši a i podelim veš po debljini.

(odgovor članu zzzoka)
Direktna veza do poruke: 349
5.12.2011 15:36:09   
boba 11
Ja mislim da se kao ne valja stavljati omeksivac u ves kad se susi u masini-tako mi neko rece ali procitajte u uputstvuuser posted image user posted image

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here