|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mašina za sušenje veša
1.8.2011 13:53:15   
Anoniman
Što se obrtaja tiče, pa što više obrtaja to bolja centrifuga, što bolja centrifuga to isceđeniji veš, manje mučiš sušilicu. Znači, 800 minimum.

Što se tiče energetske vrednosti, klasa A najviše štedi struju (tj najmanje troši) a kako ideš dalje B, C tako je potrošnja veća.

Daj novca onoliko koliko imaš. user posted image

Ja sam kupila Candy GrandO, ventilacionu, 8 kg vaša kapacitet i meni je super, plaćena je čini mi se oko 26 000, slagaću te. Tako nešto. Ja sam njom prezadovoljna. Puj, puj, da je ne ureknem. Sada je sigurno skuplja, ali ja stvarno ne bih davala besne novce na to, kupiš neku osrednju mašinu sa osrednjim karakteristikama, da ti, ako nešto crkne, ne bude baš puno žao .user posted image   Ja sam jednom dala siiilne pare za nešto što je ultra mega, štedljivo, ''vako, ''nako, crklo posle 3 meseca, ipak je ovo Srbija, ovde su i naj naj aparati u stvari škart moćnijih zemalja.

P.S. Ventilacionu kupuješ samo ako imaš gde da sprovedeš odvodno crevo za paru. Ja sam sprovela u ventilacioni otvor u kupatilu, i šljaka.

< Poruku je uredio BubaMira -- 1.8.2011 13:55:46 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 276
2.8.2011 16:00:18   
Anoniman
Hvala vasm devojke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 277
10.8.2011 14:39:26   
gagana83
Ja ne znam sta se desava sa ovom mojom masinom.
Lepo osusi ves ali na kraju suzenja ona posudica u koju ide voda od susenja(masina je kondenzacijka) je praznauser posted image    I tako vec nekoliko puta. Uopste mi nije jasno, gde ide ta vodauser posted image
Ne curi nigde.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 278
10.8.2011 14:51:50   
Anoniman
Gago, pa ti imaš ventilacionu mašinu! user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 279
10.8.2011 14:59:37   
gagana83
Moguce user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 280
10.8.2011 15:16:48   
*Alexx*
Gagana, vidi da ti voda ne curi ispod mašine, preko vrata. Nama je jedno par puta procurilo baš kroz vrata, pa pod mašinu, dobro je da košinici ispod nas nije prošlo user posted image
Onda smo doooobrooo očistili tu gumu na vratima, iako ja to stalno briskam, i od tada više ništa. Ma Gorenje je krš (sreća, te Vučko soli guzu) user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 281
10.8.2011 15:17:54   
Anoniman
A koliko vode treba da bude tu u toj posudi? Ako treba malo da bude, možda ispari zbog vrućine user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 282
22.10.2011 12:56:33   
vonavoj
iscitavala sam temu,i opet ne shvatih..mozda,jer samuser posted image a mozak otisao!
na siemens masini imam opcije za beli i sareni ves...i to extra-susenje,dovoljno susenje i za orman! i jos vlazno,polu-vlazno,i 20min,30,i 40...
citajuci shvatila sam da se ves skupljauser posted image i smorila se,ako je to istina! koja je opcija dovoljna za susenje,i da li ves treba razdvajati..tanji,deblji?!
ukljucila sam danas prvi put,beli ves...i gace,krpe,i to tako tako je bilo suvo,a peskiri su vlaznjikavi....stavila sam na dovoljno suv ves...i stavila sam jedan beli brus,koji perem na 95,i sada tripujem da se smanjiouser posted image user posted image mada mi nema logike,jer masina ipak pere na 95!
moze neki savet sto se tice koriscenja?!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
22.10.2011 18:14:51   
Verus
vonavoj, stvari od pamuka ce se malo skupiti, osim ako nije pamuk je prethodno "skupljan" u proizvodnji...ja u principu grudnjake nikad ne susim, niti ih perem u masini nego samo rucno, pa ih okacim-sve ovo ih ipak deformise. 

Ja od skoro susim sve na opciji "sareni" na nekih 50tak minuta, pa proverim ako je jos vlazno dosusim jos 10tak minuta...

naravno, za peskire ce ti treba duze, pa mozda mozes njih odvojeno?

I da, sve lepe stvari majice, pantalone i sl. susim na striku, pa peglam.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 284
22.10.2011 21:11:53   
vonavoj
znas kako,verus,to je brus za dojilje..koji sme da se pere na 95,..i tutnula ga na susenjeuser posted image nema zice,nista...pa sam skontala da moze,i sada mislim da se nije skupio,uvek mi je uzak kada ga prvi put obucem.. necu ga vise tako susiti!
a kada se ukljuci opcija samo ventilator,mozda se onda nece stvari skupiti!user posted image
znaci lepe stvari cuvatiuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 285
22.10.2011 21:16:18   
Ivanka 75
Ja uvek razdvajam deblji od tanjeg veša za sušenje.
Pojedine stvari, neke džempere mm nikad nisam  stavila u mašinu za sušenje baš zbog skupljanja, šta ja znam, lakše mi da stavim 2-3 stvari na žicu....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 286
22.10.2011 21:18:59   
vonavoj
aha,to sam shvatila.,i smorila se malko,.mislila sam da cu se otarasiti strika,ali nema veze...bebino moze sve...valjda!user posted image
i ukljucim za orman,pa ako treba,onda dodam jos par minuta!!!imam 20,30,40..ali mogu valjda da prekinem?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 287
24.10.2011 11:48:10   
vonavoj
malko sam se smorila sa masinom,ipak sam mislila da je jednostavnija za upotrebu...
ispadne da pola stvari ne sme da se susiuser posted image gde god ima etiketa!
i onda i to sto sam stavila,a nisam je napunila, osusila je,ali je bilo i vlazne garderobe...kako ubosti program,i da se garderoba ne skupi?! to mi je najveca briga...ebes masinu,ako cu svaki put da strepim da li ce se nesto skupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ispadne da sve farmerke,trenerke,dukseri,sve sto je deblje,ne sme u masinu..jer ima i sintetike ili elastina?user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 24.10.2011 11:50:23 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 288
24.10.2011 11:56:25   
Sesilija 83
ma ja susim sve osim dzempera i nemam problema,za sad mi se nista nije skupilo a imam je vec 3 god, susim i texas,pamuk,zimsle jakne,dukseve.... e a ako ti je nesto bas sumnjivo ti stavi na onaj program sto susi na sobnoj temperaturi malo je duze ali za zimu je superuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 289
24.10.2011 11:59:51   
vonavoj
poslednji program koji imam,verovatno je najblazi, fazon za peglanje...
imam siemens,na nemackom je...user posted image kao nesto bugeltrocken...user posted image (ima posebno beli i sareni,od extra suvog do tog za peglanje)
a imam i foru hladan ventilator,pojma nemam cemu to sluziuser posted image i traje 20min!
hvala za iskustvo!user posted image user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 290
24.10.2011 15:35:12   
Anoniman
Von, ja sam ti rekla da ne susim samo dzemperi i poneki extra komad. Sve ostalo ide u masinu. A na etiketi stoji kada je zabranjena susilica. Ne gledaj sastav nego samo da li je zabranjeno susenje u susilici. Zaboravila sam koji je to znak.

Kod mene na tome da je za peglanje, ves je uvek vlazan, pa taj deo ne koristim.. Probaj par puta razne programe pa ces videti. Ne budi nestrpljiva user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 291
24.10.2011 15:46:05   
vonavoj
bas vala,ovi hormoni me ubiseuser posted image user posted image
gledajuci taj znak,koji je na svakoj trenerci,duksu..nista ne sme?! to je kvadrat koji je precrtan!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 292
24.10.2011 15:46:41   
pepeljuga
Onaj krug u kvadratu pa precrtan iksom, to je znak za zabranjeno susenje
al'' sam objasnila user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 24.10.2011 15:47:00 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 293
24.10.2011 15:48:39   
pepeljuga
Ja ocito i dalje ne znam da potrefim program, mnogo mi bude poguzvan ves, cak i na tom programu gde se ne osusi skroz. Ja imam kombinovanu za pranje i susenje a moja sveki ima posebno i kod nje je ves uvek super, lepsi i meksi nego kad se prirodno osusi user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 294
24.10.2011 15:54:33   
Anoniman
Pepeljuga, prvo moras da reagujes cim zavrsi i pranje i susenje. Sto duze stoji on se guzva.

Moja drugarica je sa kombinovanom resila problem tako sto kad zavrsi pranje, ona izvadi ves, svaki komad malo otrese i ponovo ubaci u masinu. I cim zavrsi susenje odmah izvadi. I moj hoce da se poguzva ako ga ne izvadim cim zavrsi. Ostane topao, pa se od stajanja onoa para sto ostane opet kondenzuje i ovlazi ves, pa se od tezine poguzva. Moja ima zvucni signal za kraj pa je cujem, a i nikad ne ostavljam da radi kad nisam tu.

Direktna veza do poruke: 295
24.10.2011 16:00:47   
*Alexx*
Moja mašina skuplja stvari. Gorenje (jesam li već rekla da mrzim Gorenje? user posted image ) Uvek koristim isti program - za pamuk, full sušenje, jer mi na ostalim programima ostane mokar. Ne vlažan, već mokar. Nemam ja vremena da sušim parče po parče veša. Kupila sam Andreju pamučnu, debelu vreću za spavanje - nakon prvog sušenja, vreća se skratila za 15 cm (merila sam pre i posle).
Vremenom, majice mm su se skratile, sve čarape smanjile... Kad kupujem Andreju stvari, kupujem mu uvek veće jer znam da će ih mašina skupiti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 296
24.10.2011 16:02:31   
*Alexx*
Stvarno ne mogu da skontam u čemu je fora. Da li je nekvalitetna tkanina? Ili je moja mašina poludela?

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 297
24.10.2011 16:03:28   
vonavoj
meni nije izguzvan ves,masina pisti i odmah vadim!!! samo se desi da ostane nesto vlazno!user posted image mozda to treba ponovo da ubacim!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 298
24.10.2011 16:05:14   
pepeljuga
Moja drugarica je sa kombinovanom resila problem tako sto kad zavrsi pranje, ona izvadi ves, svaki komad malo otrese i ponovo ubaci u masinu.

Za ovaj stos sam cula i pomaze donekle. Probacu i da momentalno izvadim ves (mada ga retko i ostavljam da stoji duze)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
24.10.2011 16:09:30   
*Alexx*
Jedino što je dobro kod moje mašine je da ima program protiv gužvanja - 2h posle završetka sušenja, ona svakih minut-dva zavrti bubanj kako se ne bi slegao. Moje majice, Andrejeve stvari i neke od mm ne peglam, s tim što košulje i farmerice svakako moram da ispeglam - nikad to protiv gužvanja nije baš neizgužvano.

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here