|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mašina za sušenje veša
24.10.2011 16:14:50   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Moja mašina skuplja stvari.

koliko to skupi? jel mozete posle da nosite te stvari? da nisu posle kao od mladje sestre?user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 301
24.10.2011 16:17:55   
*Alexx*
Skupi kako šta. Eto, tu vreću za spavanje je skupila za koliko hoćeš. Sad mu je knap, a kupili smo je da bude baaaaš velika. Andrejeve hulahopke je skupila za nekoliko brojeva, ali dobro - upale su mi slučajno, kontam da one nisu za sušilicu. Ja sam skoro kupila farmerice, bile su mi baš dugačke, nakon prvog sušenja su se skupile taman da mogu da ih nosim na štikle. I nema pravila, strašno.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 302
24.10.2011 16:20:11   
vonavoj
meni su sve farmerke knap sto se tice duzine,ne daj Boze da se skupe!user posted image user posted image
alexx,da ti se sve ne skuplja jer je na najjacoj temperaturi,koliko sam shvatila taj program moze samo za peskireuser posted image user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 24.10.2011 16:26:20 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 303
24.10.2011 16:26:44   
Anoniman
Alex i ja imam gorenje i skupila mi je samo jedan dzemper, koji sam ne znam zasto ubacila user posted image Isto ima to protiv guzvanja. Ja susim na ono drugo sunce po redu, i ves bude topao kad ga izvadim, ali ja ga rasirim na krevet i poravnam, ostavim da se dobro ohladi i onda slozim. Ako se odmah slozi ostanu tragovi. To sam primetila i kod peglanja, posebno sa parom, ako se odmah sloze stvari sve se jako vide tragovi slaganja. Ako ih prvo ostavim na krevetu i slozim kad se ohlade, nemam tih problema.

Ima jos nekih programa, XL koristim za posteljinu a cesto i za peskire, ima neki delikates - to je valjda na manjoj temperaturi, pa neke komade susim tu, ali ne vodim vam ja previse racuna. Meni su ionako sve stavri knap, tako da bih primetila da ih susilica skuplja. Doduse, ja sve i perem na 40, retko kad na vise, tako da se ne skuplja ni pri pranju.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 304
24.10.2011 16:31:15   
vonavoj
to vase drugo sunce,je verovatno moje "dovoljno suvo",jer je sledece za orman,pa blago vlazno,i sledece vlazno! jel imate takav redosled,a prvo mi je extra suvo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
24.10.2011 17:12:39   
Anoniman
Da von, mislim da je tako. Nikad ne koristim ono prvo sto je za super isusivanje jer mi to guzva ves.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 306
24.10.2011 17:43:50   
gagana83
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Moja mašina skuplja stvari. Gorenje (jesam li već rekla da mrzim Gorenje? user posted image ) Uvek koristim isti program - za pamuk, full sušenje, jer mi na ostalim programima ostane mokar. Ne vlažan, već mokar. Nemam ja vremena da sušim parče po parče veša. Kupila sam Andreju pamučnu, debelu vreću za spavanje - nakon prvog sušenja, vreća se skratila za 15 cm (merila sam pre i posle).
Vremenom, majice mm su se skratile, sve čarape smanjile... Kad kupujem Andreju stvari, kupujem mu uvek veće jer znam da će ih mašina skupiti.

Mi cini mi se, imamo istu masinu samo je moja kondenzacijska.
Meni ne skuplja stvari user posted image A susim u njoj skoro sve, jedino neke osetljive dzempere i unihope Unine ne.
Isto susim na ono prvo sunce. A peglam samo kosulje user posted image

Pepeljuga, znam dve zene koje imaju kombinovanu masinu i takodje se zale da im je ves izguzvan.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 307
24.10.2011 17:46:49   
gagana83
IZVORNA PORUKA: vonavoj

to vase drugo sunce,je verovatno moje "dovoljno suvo",jer je sledece za orman,pa blago vlazno,i sledece vlazno! jel imate takav redosled,a prvo mi je extra suvo!

Na mojoj masini na programu za pamuk postoji 5 nivoa vlaznosti. Prvo je extra suvo a poslednje je za peglanje.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 308
24.10.2011 17:50:34   
vonavoj
koliko razlicitih iskustava!user posted image
meni drugarica kaze da isto susi na prvom programu,i skupi se,ali ne punouser posted image
leleeeee..valjda cu uci u stos!user posted image user posted image
gagana83,jel razdvajas deblje,tanje?
da,da..tako je i kod mene!

< Poruku je uredio vonavoj -- 24.10.2011 17:51:01 >

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 309
24.10.2011 17:56:32   
gagana83
Ne razdvajam.
Ako je nesto nakon susenja odstalo bas bas vlazno onda ga ponovo ubacim u masinu i ukljucim na 15-20 minuta. Ako je samo malo vlazno onda samo prebacim preko kreveta i brzo se osusi.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
24.10.2011 23:06:05   
Maccana
Ja takodje imam Gorenje(kondezaciona)ali moja je mehanicka(nema programe nego ja navrnem koliko hocu vremena da se susi i toje to).Vec sam se ustosila koliko mi treba za koji.Tako da neki ves izvadim ranije da se ne izguzva a ostali dosusim .Nisam primetila da mi nesto skuplja i zadovoljna samuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 311
25.10.2011 1:53:41   
liliana
Da li neko ima kombinovanu mašinu: za pranje i sušenje veša? Kakva su vam iskustva?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Maccana)
Direktna veza do poruke: 312
25.10.2011 10:24:06   
vonavoj
ukljucila sam je na to vase drugo sunce,kao dovoljno suvo,i sada cekamuser posted image
i nadam se da se nece nista skupiti,ako vas vise kaze da se ne skuplja,valjda nece ni meniuser posted image
liliana,razlicita su iskustva za kombinovanu,procitaj malko unazad,neko kaze guzva..ali fora je da se ves izvadi,rastrese i vrati,koliko sam shvatilauser posted image i da se potrefi da isto kg pere i susiuser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 313
25.10.2011 14:09:21   
vonavoj
uspela sam!user posted image user posted image sav ves je bio suv,nije bio izguzvan,a cini mi se da se nije nista skupilo,videcemo,kada krenemo da oblacimo!user posted image user posted image user posted image da li je moje,ili ce biti sestri!user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 314
25.10.2011 21:25:56   
Vanja Vuk
Devojke molim za pomoc.sutra bih trebala kupiti masinu a jos nisam sigurna koju,dvoumim se izmedju ove dve gorenje D61312 i D62325.Pa molim one koje imaju iskustva sa istim da mi pomognu.Procitala sam sve komentare pa sam jos vise zbunjena,najvise me brine to skupljanja vesa a bezveze mi da odvajam ves.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 315
25.10.2011 21:37:40   
Anoniman
ra i ja imamo D63325 i prezadovoljne smo.

(odgovor članu Vanja Vuk)
  Direktna veza do poruke: 316
3.11.2011 11:53:27   
Lu
IZVORNA PORUKA: boba 11

Da li neko ima problema sa susilicom ja uzela pre dve godine ali koliko su je hvalili moja onda nista ne valja.Uzela sam indesit ali em zguzva-tj.ne zguzva nego ne ispravi ves nista posebno em se ves oseca cudno kao ustajalo a oplemenjivac skroz ispari i trece samo beli ves susim i to peskire i gace jer jako skuplja zbog temp.koju ne mogu da smanjim a na ostalim programima i ne osusiuser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 317
3.11.2011 11:59:37   
vonavoj
boba 11,i ja sam nova sa masinom,i meni nesto specijalno ne mirise,ali ne mirise mi ni kada izvadim iz masine za ves,shvatila sam da je glup prasak,uzela sam duel dan i noc..i slabo mirise,i plavi silan!
a koja masina je u pitanju,imas tajmer ili programe za razne vrste tkanina!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 318
3.11.2011 12:19:00   
boba 11
Imam na jednoj strani programe na tocku -brojevi kao za pamuk -suv ves pa za odlaganje u ormar i za peglanje pa za sintetiku itd ali samo ovaj prvi osusi ves ostalo moram na vesalicu da dosusim .A na drugoj strani je tajmer i nikako mi se nesvidja jer treba jako puno vremena da osusi tu uglavnom susim jastuke jer na programima nece da osusi-zaustavi se nakon nekog vremena ali je mokro.A koristim duel zuti i cula sam da je plavi sa plavim cepom jako lep samo sto imam staru masinu za pranje pa i neostavlja nesto miris ali meni je ok.BTW zuti duel je jako lep i mirise i nakon susenja nije reklama samo kazem

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 319
3.11.2011 12:26:01   
vonavoj
bas sam sada izvadila ves iz susilice,i oseca se kao da je skuvan..nema neki specijalan miris,da ne kazem da se oseca kao da je ustajao user posted image
da li da zovem servisera,ili tako mora? uopste ne shvatamuser posted image zbunjena sam..ili je do praska..ne bi da se zezam,dok je jos u garanciji da reagujem!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 320
3.11.2011 12:28:24   
vonavoj
kupila sam zuti duel,on je sledeci!
znaci,taj lepo mirise posle susenja?!
takva je i moja,tj,beli i sareni,pa onda extra suvo,dovoljno,za orman...
moj ves nije mokar posle susenja na opciji dovoljno suvouser posted image ,znaci kao druga opcija..user posted image
samo ima taj neki cudan miris,ali jos cu eksperimentisati,..nova sam u svemu tome...
a imam i da programiram vreme,ali to ne koristim!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 321
3.11.2011 12:34:41   
boba 11
MOra da ja moju pretrpam kad se ne osusi ali pise do 7 kg vesa pa ja to bukvalno shvatila

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 322
3.11.2011 12:43:05   
vonavoj
user posted image user posted image bice da je to u pitanju,i onda se i izguzva!
ja kada procenim da ima vise vesa,bolje ukljucim dve,pa onda krace rade,i brzo osusi!!
samo jos da ubodem pravi prasak i lenor(duel)user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 323
3.11.2011 12:59:14   
boba 11
Mislim da to zavisi od masine koliko zadrzava omeksivac.NPR moja tetka ima neku svapsku masinu i kod nje sav ves mirisi do ludila a i cela kuca od vesa .Kad opere zavese ja samo idem kao narkic i smrcem-dala mi jednom neku bundicu i ona je oprala a kad sam je stavila u orman godinu dana je mirisalo kad ga otvorim a ni sad nije izgubila miris jer je nisam nosila.Inace koristi plavi lenor ovde ga kupuje a prasak donosi odande neki jeftiniji ili kupi ovde tecni aro.A kad sam kupovala masinu svi su mi pricali kako mirisi ves kad se osusi i kad se ne stavi omeksivac ali je moj samo mekan i smrdi.Mozda oni imaju neku posebnu ili skuplju masinu za susenje moja je bila oko 25000user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 324
3.11.2011 13:38:25   
Tea2
Razmisljam vec dugo o masini za susenje vesa.Ima li svrhe davati pare za neku skuplju ili je to sve isto?

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here