Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 13.3.2013 15:41:51
|
|
|
|
jance
|
kupili smo u nedelju polovnu masinu za pranje i susenje vesa, 6 pere, 4 susi, marke Privileg. e sad prvo pitanje, da neko SLUCAJNO nema istu masinu mozda? upustvo imam ali samo na nemackom, i stvarno sam ceo net pretrazila i nisam nasla nigde na nekom drugom jeziku, pa bi mi dobro dosla asistencija. a posto je malo verovatno da neko ima, opste pitanje za sve vas koje imate kombinovane masine ovog tipa.. kako znate da ste bas 4kg stavile u masinu? jel drzite kantar u kupatilu? i juce smo probali kontinualni program za pranje i susenje, i ves je izasao bas onako mokar, ne samo vlazan....
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.3.2013 12:41:26
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam sa mojom susarm prezadovoljna, Gorenje. E sad, kao podstanar sam imala kombinovanu i nikakonisam bila zadovoljna, ves mokar i nakon par puta vracanja i produzavanja susenja... I odustala. Moje dve drugarice imaju ovu Gorenje i ja sam kod njih videla kakav im je ves posle susenja, jedino sto mora odmah onako vruc da se slaze, ne peglam nista. (kosulje ne nosimo) U mojoj susari ves bude za 120 min suv, celu masinu (6kg) pretumbam u susaru i to je to. Jeste bila skupa svojevremeno, oko 35000, 5 go garancije, vredi svaku paru.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.3.2013 15:11:46
|
|
|
|
lady_b
|
Po meni je sušilica zakon! Ne znam kako bih bez nje.. Pogotovo tako kada kiša pada.. Mi imamo Miele sušilicu..osuši veš za max.sat i po, odmah ga složim i nema peglanja Jance, jedino da probaš na google translate da prevedeš uputsvo..
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 16:55:57
|
|
|
|
Žapkić
|
Ženske, da li neko ima one kombinovane mašine-za pranje i sušenje veša (2/1)? Interesuju me iskustva? Ja planiram tako nešto da kupim, ali ne znam nikoga ko ima takvu mašinu-svi koje znam da imaju sušilisu-imaju je posebno, a posebno veš mašinu...
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 17:34:50
|
|
|
|
big mum
|
Tu kombinovanu ima moja rodica i nije baš zadovoljna.Veš ostane dosta vlažan a i stalno se nešto kvari. Mi smo proljetos kupili polovnu(upaljena svega 2x)platili je baaaaš jeftini.Bila je 100km.Neka Rotel.Odlična je,dobro osuši ,ne gužva veš.Baš sam zadovoljna
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 18:44:10
|
|
|
|
NadaR
|
BM, jeste li kupili u nekoj radnji ili od nekog ?
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 18:45:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Najbolje potrosene pare u zivotu!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 18:48:30
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR BM, jeste li kupili u nekoj radnji ili od nekog ? Kupili smo od naših prijatelja,njima više nije bila potrebna.Malo starija tipa ali odlično radi.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 18:58:26
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Najbolje potrosene pare u zivotu! Jes vala Tek sa sušarom ništa ne peglam
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 19:29:03
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Ženske, da li neko ima one kombinovane mašine-za pranje i sušenje veša (2/1)? Interesuju me iskustva? Ja planiram tako nešto da kupim, ali ne znam nikoga ko ima takvu mašinu-svi koje znam da imaju sušilisu-imaju je posebno, a posebno veš mašinu... Ja imam, bosh. Jedina je mana što suši 2,5 kg veša a pere 5. Na ostalo nemam zamjerki dobro osuši, imam je 8 godina.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 19:48:21
|
|
|
|
nata11
|
Lu kazu kao te kombinovane vise trose? Jel ima to veze sa istinom? Nemislim na trosenje tokom susenja vesa, vec kao uopste i dok pere
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 19:56:07
|
|
|
|
Lu
|
Svaka sušilica troši duplo više od perilice, tako su meni rekli kad sam kupovala i da nema razlike ni s ovim kombinovanim, e da sam provjeravala nisam i kako bi Recimo kad pere troši 2kw po satu a suši 4 kw.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 22:35:39
|
|
|
|
nink
|
Ja nisam primetila veci racun za struju otkad imamo susilicu,ma to je odlicna stvar...Narucito za mnogobrojnui porodicu,kao sto je nasa hehe ..E sada znam dosta nnjih koji imaju tu kombinovanu i nisu bas zadovoljni.Moja je gorenje i susi 8 kg za jako kratko vreme..Sto neko napisa najbolje potrosene pare...
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.11.2013 23:01:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ja uvek razdvajam deblji ves od tanjeg za susenje, nekako mi bzv da tanje gori duze na visokoj temp sa onim debljim stvarima
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 29.11.2013 7:51:57
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 ja uvek razdvajam deblji ves od tanjeg za susenje, nekako mi bzv da tanje gori duze na visokoj temp sa onim debljim stvarima Pa da tako i ja radim, recimo farmericama treba duplo duže od pamučnih majica.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.2.2014 12:19:57
|
|
|
|
Leptiric123
|
Dobila sam je pre tri dana...skupljam kao ludak po kući sta da perem i susim. Oduševljena sam
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.2.2014 12:39:42
|
|
|
|
World
|
Mi smo kupili prije nego sto se beba rodila, imamo kombinovanu indesit i super sam zadovoljna. Odlicno je to sto zimi vise nema vesa svuda po kuci i muke sa susenjem, mnogo dobra stvar.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 4.2.2014 9:23:18
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jole, kako ne peglas? Moj ves je katastrofa posle susenja. Jedva ga ispeglam. Jes vala Tek sa sušarom ništa ne peglam [/quote]
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 4.2.2014 9:34:37
|
|
|
|
Klarita
|
Sanjalice, koju masinu imas? Ja ne peglam nista nase, jedino K stvari sve...a, provalila sam da jedino sto utice na nase stvari da li ce morati da se peglaju ili ne, jeste momenat kad se izvade iz masine. Ako ih izvadim neposredno po zavrsetku programa, nema potrebe apsolutno nista da se pegla, ako zakasnim recimo 5-6 sati, onda nesto mora nesto ne, ali mi se desavalo da ostane ceo dan i noc ves u masini, e onda, mogu samo da
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 4.2.2014 13:24:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Klarita, masina je Candy. Mozda je u tome problem sto ja ne izvadim odmah ves, jer pustamo masinu uvece i onda ona opere i odmah predje na susenje, tako da ga izvadim tek ujutru. Bas cu probati da izvadim odmah po zavrsetku. Veruj mi, nekada ne mogu da opeglam koliko je izguzvano.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 4.2.2014 13:29:57
|
|
|
|
Leptiric123
|
Da i ja mislim da je u tome problem... Moja ima neki program sat vremena posle ona radi na programu protiv guzvanja, ali onda se gasi i taj program se gasi kad otvoriš vrata....ali mogu misliti kakav bi vešbio da ne izvadim odmah...
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 4.2.2014 13:33:13
|
|
|
|
World
|
Mislim da se zguzva ako stavis puno vesa.. to se i meni desavalo.. kad stavim manje od pune masine, ispadne sasvim ok..
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.3.2014 20:10:07
|
|
|
|
pocahontas
|
niko?
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.3.2014 10:13:18
|
|
|
|
Torbica
|
Joj draga, ja imam Gorenje klasicnu i prezadovoljna sam. Ne znam nikoga da ima ovakvu A sa druge strane, ne vidim razlog da ne valja!
|
Anketa
Ime za devojčicuAnarunikaKoje vam se ime najviše dopada?Tara (
29%)
Tamara (
28%)
Tonka (
3%)
Živa (
2%)
Iskra (
22%)
Marina (
17%)
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!