Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.3.2014 10:36:25
|
|
|
|
pocahontas
|
problem je sto gorenje nema takvu, imaju beko i candy, a ne znam nikog ko ima makar i klasicnu njihovu susilicu pa da mi prenese iskustva...svi kupuju gorenje
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.3.2014 11:01:41
|
|
|
|
isidora88
|
moja sestra ima candy klasicnu, sigurno 6,7 godina, ona je prezadovoljna. kazu da je candy najbolji sto se tice masina za susenje vesa, tako sam cula u par radnji kad sam gledala
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.4.2014 15:51:33
|
|
|
|
jovicaa
|
mi smo resili da uzmemo masinu. e sad prelistala sam i citala... ali i dalje mi nije jasno. imam par pitanja. ok skontala sam da su gorenje najbolje, tako da cemo najverovatnije gorenje uzeti. e sad me zanima kolika je razlika izmedju A, B i C kategorije potrosnje, koliko se u praksi oseti razlika na racunu za struju? posto je meni to veoma bitno, ako ce mi biti 2000 din v eci racun, to mi je previse, recimo... e dalje me zanima koje modele preporucujete, i koliko je bitno dodatno obracanje paznje na opcije i mogucnosti? iiii zanima me da li uopste ona moze da stoji u spajzu na masini za ves, posto je to jeeeeedino mesto na kome imamo mesta za nju. da li ce da mi umre spajz od pregrevanja_
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.4.2014 16:08:14
|
|
|
|
Leax
|
Razlika je velika u mesecnim racunima za struju jer kada smo mi promenili zamrzivac neke trecerazredne kategorije i kupili A vec sledeci mesec racun je bio za nekih 1000-2000 manji sto nije uopste zanemarljivo kada racunas na duze staze E sada masinu za susenje nisam pre ove imala a ova je takodje A tako za nju ne znam ali svakako kupi A zbog ustede energije, mozda jeste skuplje ali isplati se vremenom. Nasa je kondezaciona tj. ima kanister za odlaganje vode koji kada se napuni ispraznis odnosno posle svakog susenja . Moja masina je ova a za Gorenje smo se odlucili zbog garancije od 5 godina i pristupacnosti servisa i nisam se pokajala stvarno je super stvar koju bi svima preporucila
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.4.2014 22:11:46
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa iiii zanima me da li uopste ona moze da stoji u spajzu na masini za ves, posto je to jeeeeedino mesto na kome imamo mesta za nju. da li ce da mi umre spajz od pregrevanja_ Jovo,meni stoji u kupatilu na masini za pranje.To je ona sa kondenzatorom Gorenje. Greje kupatilo kao luda,sto super dodje zimi. Ja stvarno ne bih mogla bez nje. Lepo izvadim kad se osusi ves,slozim i cao.Nema peglanja.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.4.2014 22:47:24
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam vise poludelaaa od vesa, bas mi predstavlja problem svo to cimanje oko njega. a da li leti koristis masinu?
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.4.2014 23:23:25
|
|
|
|
Leax
|
Ja iskreno da jer mi se ne pegla a i peskiri su nekako lepsi i meksi .
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 0:13:04
|
|
|
|
jovicaa
|
i ja bi je koristila najradije i leti, samo da ne moram da sirim i skupljam ves
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 7:43:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni je ova masina taaaako potrebna! Nemam GDE da sirim toliki ves. Pogotovo zimi i kad je kisno vreme, ne stigne ves das se osusi a vec nova tura stize...svuda mi je ves po kuci Ove nedelje non stop radi.... daska za peglanje je prepuna... nemogu sve daz postignem ! A problem je sto nemam gde da je stavim Ima li neka manja masina..postoji li da nije dimenzija kao ova za pranje??? Tek sam sam iscitala unazad vidimj da ima i kombinovana masina jedna da obavlja i jedno i drugo!? Pa to bi mi bilo resenje samo da ova crkne na sta cu se verovatno nacekati :p Poc Kad bi imala takva uska mogla bih je i ja negde uglaviti!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.4.2014 7:49:30 >
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 7:48:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne znam gde ti stoji mašina za pranje veša. Recimo moja sestra je stavila jednu na drugu.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 7:50:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Znam za foru ali nemoze to kod mene , jer je iznad bojler a pored radijator
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 7:54:20
|
|
|
|
Trcosava
|
E jbg onda ja reko' da ispadnem pametna Vi beše ste u kući ili zgradi?
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 7:57:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eeee da je kuca ma nabudzila bih je vec negde ovako nista dok ova ne crkne cini mi se
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 8:06:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma pitam te zbog toga što obično u zgradi imaš i neki deo podruma bla bla, mislim možda može tamo? Ili neka zajednička prostorija. Jbg ja nisam živela u zgradi, ne znam kako to ide.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 9:49:40
|
|
|
|
Torbica
|
Ja mrziiiiiiim prostiranje/skupljanje najvise na svetu. Imam isto Gorenje sa kondenzatorom, zivot mi spasava. A leti mm siri/skuplja, ma ne mogu, ne mogu, ne mogu. On pi.di kad mi kaze prostri a ja kukam, a sto da ne ukljucim susaru? Pa jer je toplo napolju. Ma vidi, izvoli pa ti slazi svaku carapicu, gacice i sve ostalo od decice, stvarno me to ubija... Anck, a na terasu?
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 11:18:47
|
|
|
|
vonavoj
|
torbice dobra si! kad tm i hoce da siri! evo sad sam ukljucila i susilicu,i rasirila ves na zicu,jedva,jer bi trebalo da mirujem,i ladno mi pukne zica i sav ves pao dole ..ali to su trenerke koje ne idu u susaru! ali susilica je zakon! nema peglanja posle,nije izguzvan ves,a mekan!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 11:26:15
|
|
|
|
jovicaa
|
potpisujem, prezirem ves, to mi je tolika obaveza sad postala sa ovom gomilom vesa, da ludim ,imam osecaj kao da se ceo dan vrtim sa tim vesom.. jedva cekam susaru
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 11:46:32
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, pa to su bubice. Njega ne mrzi da ustane ujutro 10 min ranije ne bi li ga prostrao....Puskom da me teraju jedino.... Sta cu, nisam pacenik da cutim i trpim....kad vec ima lakseg nacina.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 12:18:51
|
|
|
|
jovicaa
|
mi smo mislili mozda ovu da uzmemo KLIK samo sto mi nesto puno 7 kg?! uatvari sam mislila na ovu ima mnogo manju potrosnju nego ova gore KLIK
< Poruku je uredio jovicaa -- 23.4.2014 12:25:13 >
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 12:24:03
|
|
|
|
jole82
|
Jovice moja je isto 7 kg...nije puno veruj mi...to je 7 kg mokrog veša...mašina za pranje prima 6 kg...i taman se sve lepo osusi..susara mi radi sat ipo u proseku..i sve je suvo..kad ima manje veša bude gotov i za 45 min...jer veš lepo "leti" po mašini i brže se osusšu nego da je naguran...a mogu lepo i zimi oba frotira da uguram i osusim...a sušim i onaj tanji jorgan...kao štep deka...tako da nije puno...trebaće ti...
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 12:27:06
|
|
|
|
anci kv
|
jovice,7kg nije puno,čini mi se nekad i da je i to malo. Bolje i da staviš manje veša,nego da ludiš što ne može sve da stane
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 12:27:15
|
|
|
|
jovicaa
|
a ovde pise trajanje programa 155 minuta? da li to znaci da uvek malo vecu kolicinu vesa susi tako dugo, nesto mi to predugo?? hvala jole.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 12:28:58
|
|
|
|
viktori
|
Ma da uopste to nije tako mnogo, a ti jos imas dva decaka nakupice se to za cas Ja susim i zimski onaj stepani jorgan koji jedva udje u onu masinu klasicnu od 6 kg. Mi smo za susenje dobili od mojih za svadbu i ne bih je dala ma kakvi. Stavili smo obe dole ispod nas u jednu prostoriju koja nam sad ispade kao perionica za ves jer u kupatilo nisu mogle obe da stanu. Pa imas razlicite programe nisu svi tako dugi.
< Poruku je uredio viktori -- 23.4.2014 12:30:16 >
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 12:30:26
|
|
|
|
nanatz
|
polako bice mala i ta od 7 kg
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.4.2014 12:32:28
|
|
|
|
jovicaa
|
ahhaha, i to sto kazes da li mislite da je problem da stoji u spajzu, na ves masini, posto je nas spajz jako mali, u njega jedva stane i ova klasicna masina i jedna polica. da joj ne bude pretoplo tu?
< Poruku je uredio jovicaa -- 23.4.2014 12:34:27 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
DEČAKOVA PIŠADa li se vašem sinu zalepila kožica na piši?Da (
35%)
Ne (
42%)
Ne, jer je obrezan (
12%)
Drugo (navesti šta) (
12%)
Ukupan broj glasova: 95Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!