Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.6.2014 9:32:25
|
|
|
|
Klarita
|
Meni vec treca masina za redom, ne osusi dobro. Bude mi vlazan ves I to pustim na osnovni program za pamuk Imam Gorenje kindenzacijsku. Je l' ima neko? Ne znam sta bi moglo da pravi problem...posuda za vodu je ispraznjena pre pustanja u rad, mrezica je ociscena...ne znam sta drugo
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.6.2014 10:33:35
|
|
|
|
Torbica
|
Imam ja Klarita, i nemam primedbi. Koliko dugo susis? Ja je stavim na 120 minuta kad prebacim celu opranu masinu vesa.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.6.2014 11:07:08
|
|
|
|
Klarita
|
Nikad je ne stavljam na minute, vec na onaj prvi program kad okrenes ono (ala ga objasnih ).Nisam stavila celu masinu, mozda pola, jer sam prala i K i N cebe, pa mi ta dva dosta zauzimala. Cebad sam stavila na zicu...znaci ostatak je njihov ves.Ne mogu da nadjem na net tacno koji model imam...trazim trenutno, pa ako uspem kacim link. Evo je Sad cu da se popnem jos da proverim, jer mi stoji na potkrovlju...
< Poruku je uredio Klarita -- 3.6.2014 11:12:18 >
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 3.6.2014 11:22:55
|
|
|
|
Torbica
|
I moja je u potkrovlju, sad cu da je fotkam Moja je stariji model, ja sama biram vreme, ako treba dodam/oduzmem. Ima da se ocisti jos neki deo dole, to se kanim pa nikako, mozda je do toga
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 22:05:57
|
|
|
|
jovicaa
|
danas smo obisli neke radnje.. masina moze da stoji u malom spajzu, ne smeta joj, ali greje kao luda tako da ce nam tu biti jako toplo, sto nama ne smeta, posto ne boravimo tu, ona izlazi na hodnik... u radnji mi rekose da je neznatna razlika izmedju a,b i c kategorije potrosnje ali ja nekako sumnjam u ovo... kakva su vasa iskustva? u principu oni misle da nema potrebe da se uzima neka a kategorije od 50, 60 hiljada, kao sto sam ja htela.. nego da isti posao uz neznatnu razliku u potrosnji struje odrade i neke jeftinije...
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 22:09:32
|
|
|
|
nata11
|
Ja novije sto sam uzimala od svih uredjaja sve je a kategorija.
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 22:14:18
|
|
|
|
jovicaa
|
a kako gledam u kilazi odnos vesa, ako mi je ves masina 5 kg, da li onda uzimam i masinu za susenje od 5 kg?
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 22:17:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Torbica I moja je u potkrovlju, sad cu da je fotkam Moja je stariji model, ja sama biram vreme, ako treba dodam/oduzmem. Ima da se ocisti jos neki deo dole, to se kanim pa nikako, mozda je do toga Torbice, obavezno cisti onaj filter dole (imam istu mašinu) Ja ga čistim barem jednom nedeljno kad često sušim u mašini. Očistim sve oko filtera, čak i unutra, iza njega. Izvadim ga pa krpom unutra prebrišem.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 22:19:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa a kako gledam u kilazi odnos vesa, ako mi je ves masina 5 kg, da li onda uzimam i masinu za susenje od 5 kg? Jovice koju god da uzmneš vreme sušenja različitih materijala je različito. Jas deblje i tanje stvari ne sušim zajedno. Ipak je to visoka temp ap da ne gori materijal bespotrebno. I lepše se osuši kad nema previše stvari u mašini.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 22:26:23
|
|
|
|
jovicaa
|
a koliko ona otprilike vremenski susi, mislim koliko dugo vuce struju? posto pokusavam da se skapiram sa ovom potrosnjom...
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 22:28:58
|
|
|
|
pocahontas
|
moja oko dva sata
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 22:44:28
|
|
|
|
jovicaa
|
zbunjuje me ovo sa strujom... ne mogu da se skontam kolika je potrosnja
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 23:00:39
|
|
|
|
Štetica
|
Jovice velika je razlika u potrosnji struje izmedju A,A+ i B klase.Bolje u startu platiti koju hiljadu vise za A klasu,nego kasnije kroz racune za struju,za koju jos najavljuju poskupljenje od 30% od oktobra. Ja sam tu razliku u klasi videla na sopstvenim racunima,imala sam sporet B klase a sad sam kupila rernu i plocu A+ klasa,razlika je oko 500-600din na racunu za mesec dana. Koristim isto kao i stari sporet,ako ne i vise,jer sam na sporetu imala plin,a racuni su mi manji. Uz to B klasa ima i veci nivo buke pri radu,sto je zanemarljivo preko dana,ali ako ostavis preko noci da radi sve se lepo cuje.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.7.2014 23:06:32
|
|
|
|
jovicaa
|
stetice meni je to skroz logicno... zato sam i mislila da uzmem neku sa a potrosnjom energije... ali evo pokolebase me danas u radnji i sad nemam pojma sta da mislim...
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.7.2014 9:09:52
|
|
|
|
Torbica
|
Ivanka, hvala ti puno! Jovice, slazem se sa Steticom.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.9.2014 14:49:30
|
|
|
|
anaazens
|
Mi smo kupili prije nego sto se beba rodila, imamo kombinovanu indesit i super sam zadovoljna. Odlicno je to sto zimi vise nema vesa svuda po kuci i muke sa susenjem, mnogo dobra stvar indesit widl106 uopste nisam zadovoljna. Molim te napisi mi da li i ti imas isto ovu. Da li ukljucujes na program za oramar? Da li ti je ves guzvav?
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.9.2014 18:29:55
|
|
|
|
Torbica
|
Ja ne znam nikoga ko je zadovoljan sa kombinovanom. Mali bubanj, guzvanje....
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.9.2014 19:41:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam zadovoljna sa svojom kombinovanom. Imam Candy. Dobro susi i ne poguzva ali moram voditi racuna koji program ukljucujem da ga ne bi presusila
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 24.9.2014 19:29:29
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Meni vec treca masina za redom, ne osusi dobro. Bude mi vlazan ves I to pustim na osnovni program za pamuk Imam Gorenje kindenzacijsku. Je l' ima neko? Ne znam sta bi moglo da pravi problem...posuda za vodu je ispraznjena pre pustanja u rad, mrezica je ociscena...ne znam sta drugo Ocistila sam filter koji je spominjala Ivanka i bolje susi, ali ono sto mi sad palo na pamet je da sam skoro bratu susila stvari i da su se smanjile
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 24.9.2014 20:54:40
|
|
|
|
branki*
|
ne znam za smanjenje stvari,znam da hoce vremenom malo da se otanje,bas zato sto ostaju ona vlakna u filteru.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 24.9.2014 22:12:31
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, naisli mi kumovi u trenutku kad sam postovala i uopste nisam videla da sam iskopirala neki glupi smajli, a htela sam masinu jer sam je slikala Evo je moja. Je l' ima neko? Torbice, nisu nam iste
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 24.9.2014 22:24:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Klarita, da li pers onaj filter na dnu? Ja imam istu, nije digitalna ali isto kondenzacijska Gorenje. Skini donji filter, operi ga, a icisti i unutra oko njega u masini, tu zna da se nakupi dosta.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 8.10.2014 14:18:03
|
|
|
|
Klarita
|
Ivancice, jesam draga, sve sam ocistila lepo. Doduse, nisam ga prala ali dobro prebrisala samo i izvukla iz rupe gde stoji svasta nesto A, inace koristim uglavnom onaj prvi program, najduzi i za pamuk. Smanjuje stvari, majke mi
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 8.10.2014 23:37:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja vise volim da stavim na kraci program, ne mesam deblju i tanju garderobu, sortiram po debljini pa tako i susim. Manje vesa, ali slicne debljine, kraci program, pa ako treba pustim jos malo kad zavrsi. Npr, posebno susim peskire, posebno ves i majice. Faerke i deblje trenerke zajedno, majice posebno. Iskreno, mm ima dzempere koje nikad nisam stavila u masinu, zavese i tako to tanko nikad.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 8.10.2014 23:44:41
|
|
|
|
Klarita
|
Ivanka, nemoj ni da stavljas tm dzempere, jer ce onda Ivi da budu taman ja se prvi put presla samo A, inace i ja sortiram tako. Zavese mi nije ni palo na pamet da susim ali farmerice i dukseve deblje susim zajedno. Ma definitivno nesto ne stima, samo jos da ukopcam sta. Inace kod mene sva tehnika ne stima, ne znam da li ima i jedan uredjaj u kuci da ga ja koristim kako treba
|
|
|
Anketa
Srna ili Adrijana?pisuljicaSrna (
32%)
Adrijana (
68%)
Ukupan broj glasova: 56Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!