|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
3.11.2012 12:52:39   
bubamara84
Cao svima, nova sam na forumu, trabala bi da odradim Histerosalpingografiju ali mi je doktor naredi strogo redgenski. Nemogu da pronadjem koje klinike to rade u Beogradu. Vecinu koje sam zvala rade ultrazvukom. Pa bi mi svaki savet dobro dosao. Hvalauser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2501
3.11.2012 14:47:51   
milenatea
Nato, kako to moze hsg da bude dobro ili lose odradjen, koliko sam ja citala, ubrzgavaju tu tecnost pa ubrizgavaju, snime rengenom i to je to. to nije operacija pa da bude dobro ili lose, to je moje misljenje. ja bih dr rekla ovako i pitala ga sta mi on predlaze i na koji nacin bi on odradio hsg? a onda me vise nikad ne bi video. nervira me kad se tako prepucavaju preko pacijenata, kojima ni malo niije lako. budi bez brige, hsg je hsg i ne mogu toplu vodu da izmisle, ili gresimuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2502
3.11.2012 15:05:49   
Verolina

IZVORNA PORUKA: nata11

E sada zadnji dr kod koga sam isla mi je nasao primedbu na HSG da se vide rezultati ali da je 'lose odradjen' sta god mu to znacilo.

user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2503
3.11.2012 19:57:05   
nata11
Njegova primedba se odnosila na to da su lose napravljeni snimci malo sam se lose izrazila izvini. Malo je hvalilo da doda ''ja bih to bolje'' user posted image
Milenatea toliko sam ih doktora izmenjala da vise necu imati kod koga da idem ako mi verujes. user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 3.11.2012 19:58:29 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2504
3.11.2012 21:01:37   
Verolina
Aaaaa, sad mi je jasnije. Dobro je sto se na to odnosilo, vec sam bila spremna da kazem da je diskutabilno da li je taj covek medicinski radnik.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2505
3.11.2012 22:24:03   
margom
Andjela , jesi li dobila moj pp ? Kucala sam ga pola sata, a kada ga poslah nije mi uopste otisao u poslate poruke !? U svakom slucaju veeeliki poljubac za tebe i puno mi znaci tvoje iskustvo. Ja se i dalje razmisljam sta, gde i kako, a dodatno mi je danas otezao i razgovor sa mojom tetkom koja radi u NF, pa bi mi kao bila "veza" za HSG user posted image ! Kada kazem veza, mislim da bi me najavila tamo, eventualno ujutru odvela do doktora i rekla mu, eto to je moja rodjaka, pa navalite.
Ali drage moje, kako se zena izbeci na mene kada sam je pitala zasto oni jedini izigravaju ludilo pa zene drze 2-3 dana u bolnici, pa klistiraju itd. , za razliku od privatnih ordinacija koje sve zavrse za sat vremena.... Jooooj, poce da prevrce ocima, pa kad krenu sa znas li ti da taj pregled nije zezanje, pa znas li da moze da dodje do infekcije zbog cega zenu i drzimo par dana na oku, pa ne bi se to tako radilo da ne mora itd. Sve u svemu ja joj rekoh da nema teorije da ostanem duze od pola dana tamo i da ako tako moze onda OK, a ona ce na to, pa ti mozes na svoj zahtev da izadjes ranije, ali na svoju odgovornost, jbt ko da mi rade lobotomiju. Eto, toliko o modernim stavovima Narodnog fronta, jedino dobro je to sto bi me ubacila kod tog nadaleko cuvenog dr Vasiljevica, koji je izgleda neki opusten lik osim sto vazi za strucnjaka, kaze mi da se skoro bas pitao zasto ga zene toliko traze , user posted image kaze nisam bre ni lep, ni mlad, a sve trce kod mene user posted image user posted image user posted image ! Tako sam vam ja devojke jos uvek u nedoumici sta cu i kako cu, a najverovatnije cu u NF, samo ako pre toga tetka i ja ne povadimo oci (to je nama ko dobar dan), a ako krenu da tupe nesto, eto mene kod privatnika. I da bitan detalj za druge devojke koje ce mozda raditi HSG u Frontu jeste da se kod njih isti moze raditi ili u plitkoj ili u totalnoj anesteziji, cak i oni ne preporucuju na zivo jer kazu da kod neprohodnih jajnika moze doci do jacih bolova, a onda se zbog stezanja zene desavaju losi snimci. Ovako su zene opustene, pa cika doktori brzo zavrse posao user posted image ! Veliki KISS od mene za sve vas devojkeeee ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2506
3.11.2012 22:39:03   
mala.bebica
upravo si draga. meni su radili na zivo, stavili su mi samo neku inj protiv bolova i za pola sata evo me na rengen i dok su mi stavili onu spravu ja sam sve sva zgrcila od bolove mm je bio napolje i pitao se sta li mi rade. rekla sam samo istrpecu bol samo da dobijem dete. ishod je bio desni jajovod nevidi se a levi pri kraju zacepen. i dr mi je rekla mozes ti na vto. no nisam dobila nalaz samo snimak. i da bila sam u bolnicu dva dana i primala sam nesto da nedodje do infekcija. proslo je vec 7 meseca i nije doslo do trudnoce. HSH sam radila u Boru. da sam znala da je ovako isla bih privatno ali jbg. pozz

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2507
3.11.2012 22:50:57   
margom
Hmmm, to je to, iskustva su razlicita, od zene do zene, kao tolerancija na bol prilikom popravke zuba ili boze zdravlja, porodjaja user posted image ! Ali, sto se mora nije tesko, idemo dalje !
Bebice, a sto ti cekas i dalje, jeste li probali inseminaciju ili mozda razmisljte o VTO ? Veliki poljubac ! user posted image

< Poruku je uredio margom -- 3.11.2012 22:52:15 >

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2508
3.11.2012 23:03:24   
mala.bebica
Marga radela sam inseminacija neuspesno je bilo. A sad cekam vec mesec dana za pismo za vto pisi nam kad uradis hsg pozz

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2509
4.11.2012 9:17:01   
nata11

no nisam dobila nalaz samo snimak.

Mala bebice i ja isto. I onda svaki doktor pita a zasto nemas izvestaj zasto nisi trazila, pa valjda zato sto sam bila osamucena od anestezije i gledala sto pre da pobegnem.

(odgovor članu mala.bebica)
Direktna veza do poruke: 2510
4.11.2012 22:48:12   
margom
E na to sam pisebno alergicna, da te gledaju kao broj, odrade posao, pogube nalaze, a posle se iscudjavaju zato sto pacijent nema dokumentaciju.....Izgleda da dok covek ne zauzme stav, ne vredi.....user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2511
4.11.2012 23:19:09   
nata11
Margom stede na papiru user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2512
8.11.2012 0:22:31   
margom
Ja sutrabodoh kod izabranog ginekologa po upute, covece trebace mi prikolica ! Pola analiza cu raditi u Dragise Misovica, a ostatak i HSG u Frontu. Takodje moram i kod lekara OP po uput za internistu, posto to ne moze da mi da ginekolog pretpostavljam. Zavrsili smo i spermogram, moj dragi ima neku infekciju sto je uticalo na rezultate koji su na ivici donje normale sto se tice broja, ali zato je ubila pokretljive, ima samo 15%. Sad cemo to da lecimo antibioticima, za to vreme ja na HSG, i onda u nove pobede user posted image ! Cmokkkkk svima !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2513
8.11.2012 10:13:58   
Snekile7
Sve upute ti daje ginekolog i za internistu, posto je u pitanju hsg.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2514
8.11.2012 11:14:04   
margom
Snekile HVALA ti ki' sestri ! Manje cu da se drndam po DZ ! Cmokkkkk

(odgovor članu Snekile7)
Direktna veza do poruke: 2515
8.11.2012 13:08:32   
milenatea
zavrsih i ja svoj Hsg. bolelo me je punoooo, pocela sam da gubim svest. i takoo.. gotovo je, lezim u bolnici i cekam da saznam kakvi su mi rezultati. ljubim vas sve.
sve je individialno, svaka ima odredjen prag bola.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2516
8.11.2012 13:11:43   
Modessty
Milenatea prošlo je najteže, sad odmaraj. Malo me brine što te toliko bolelo. Meni nije bilo bolno. Javi čim stignu rezultati! I drži se!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2517
8.11.2012 13:32:25   
daca77
Milenatea, vazno je da je sve proslo...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2518
8.11.2012 14:52:49   
milenatea
dosla sam kuci. otpusna lista u utorak ili sredu. dr mi je rekla da je sve prohodno i materica je okuser posted image . snimci i izvestaj sa otpusnom listom. lezem da spavam da malo odmorim.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2519
8.11.2012 15:10:31   
milenatea
zaboravih da kazem da bas krvarim. user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2520
8.11.2012 15:17:05   
Leptiric123
Milenatea jel normalno da se krvari puno?
Baš mi je žao što te je bolelo...user posted image ali nadam se da će se isplatiti taj bol...user posted image

Direktna veza do poruke: 2521
8.11.2012 15:28:22   
Jole84
Milenice samo nek je prošlo,žao mi što te bolelo,al sad će sve da bude u redu user posted image Samo odmaraj,pa uskoro-akcija! user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 2522
8.11.2012 15:29:09   
Verolina
Duso moja.user posted image Sad sam se vratila iz grada. Povredile su ti stoke grlic zato krvaris, mamicu im sugavu. Nije smelo toliko da te boli da gubis svest. Kako sam besna.user posted image
Ali sa druge strane,proslo je. Oporavices se ljubavna i sve ce biti superiskauser posted image

Direktna veza do poruke: 2523
8.11.2012 15:48:05   
Leptiric123
Verka ako je tako stvarno su stoke...user posted image

Sva sam se naježila od pomisli...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2524
8.11.2012 16:55:08   
milenatea
probudih se sada. glava me kida. najvaznije je da je proslo. ne znam zasto me je bolelo kad su jajovodi prohodni. sada vise ni to nije vazno. prestace krvarenje i valjda nece na cinI uticati ta povreda grlica. Hvala vam Verka duso, jole i sve ostale drage drugariceuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here