Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:29:10
|
|
|
|
Verolina
|
E, pa nije bas tako. Secam se da je Malenac nekoga terala da vadi test iz korpe za otpatke i ta zena je trudna, samo ne znam tacno ko je bio u pitanju. U tim prvim danima se drzi po nekoliko minuta
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:29:39
|
|
|
|
Verolina
|
umocis ga na par sekundi, ali nekada je potrebno duze da se ocita.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:30:07
|
|
|
|
Sonreir
|
Oglupavila sam ... to je sigurno siguran simptom trudnoce Edit: A onda je ok, ja sam kontala da si rekla da treba da ga drzi umocen par minuta
< Poruku je uredio Sonreir -- 19.10.2012 13:31:27 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:35:38
|
|
|
|
J@n@
|
Verolina, !Jedva cekam da tvoj Frenki pozeleni! Sonreir, !
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:38:30
|
|
|
|
Verolina
|
I ja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:39:13
|
|
|
|
babby
|
idem da brknem u korpu pa ponovo ja drzala par sekundi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 13:40:51
|
|
|
|
Verolina
|
Drzi se 10-15sec.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 15:10:00
|
|
|
|
Sonreir
|
Kako objasnjavas to sto je baby 1dc na grafu imala temp. 37,1 Ja ne objasnjavam nikako, a i mozak mi odumire
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 19.10.2012 15:37:13
|
|
|
|
Verolina
|
Nekom T padne tek nakon dobijanja ciklusa. Ali ona nije dobila ciklus u tome je fazon. Nesto joj mrljavi k'o spoting.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 7:15:42
|
|
|
|
Nitrogirl
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 7:58:21
|
|
|
|
Hajnalka
|
nitro nemoj da si tuzna sledeci mesec je tvoj draga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 8:12:18
|
|
|
|
babby
|
nitro draga mozda jos nije gotovo nije pala ispod.hajn tvoj je divan a kod mene isto
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 8:49:43
|
|
|
|
Verolina
|
Hajnalka, cestitam na trudnoci Ha ha ha...jesam li ja to uhvatila mustuluk..Bravo bravo Evo i mog Frenkija Nitro, samo opusteno, sledeci mesec je tvoj. Babby, ja sam frapirana tvojim grafom.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 8:53:15
|
|
|
|
babby
|
hajn pa ja tek sad vidim zelen je verka sto se tice mog grafa i ja sam zbunjena
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 8:54:19
|
|
|
|
Zell
|
Hajnalka cestitam ajmo bazalke jos nekoj da pozeleni graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 8:54:21
|
|
|
|
Verolina
|
Babby, zasto ne vadis betu zence?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 8:59:29
|
|
|
|
babby
|
mislim da cu u ponedeljak ako do tad ne padne
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 9:11:15
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Hajnalka cestitam od srca Babby da nemas ti mozda PCO? Ma ne, to je to, ovako je bilo i proslog mjeseca, dpo mi je 16 dana i poslednjeg samo naglo padne, jos nema M, ustala sam u 7 da uradim test ali kad sam vidjela temp, odustala. Sta da radim, bice kad treba da bude....malo iscrpljujuje jer se iznova i iznova nadam, do poslednjeg trenutka, ali.....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 9:22:08
|
|
|
|
babby
|
nemam PCO ali sta znam...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 9:28:41
|
|
|
|
Meisje
|
Hajnalka cestitam Verka opasan ti frenki
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 9:40:12
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Devojke, da vas pitam nesto :-) Da li T koja najavljuje M treba i tokom dana da ostane niska? Sad sam ponovo izmjerila T jer me bas boli glava i skocila je na 36.7. Znam, hvatam se za slamku, ali eto, da pitam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 9:43:38
|
|
|
|
Verolina
|
T tokom dana ti i nije bas relevantna. mada, imala sam dve drugarice sa RR-a kojima je T dva dana pred dobijanje naglo pala ispod crte, a onda skocila i bile su trudne. Tako da, dokle god ne dodje ima nade. Videces sutra.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 10:26:03
|
|
|
|
17 joka
|
Hajnalka, mila Čestitam još jednom ma bila sam 100% sigurna da si bas se radujem
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 10:38:23
|
|
|
|
Sonreir
|
Hajn, cestitam ti mila, jako mi je drago zbog tebe, sumnjiva si mi bila od samog pocetka Baby, uradi betu ako se nastavi ovakva situaacija ili idi kod dr. Ako ti je O bila kasnije onda mozda zbog toga kasni Ipak, navijam da je ipak trudnoca Nitro, ako si vec pratila ciklus ovako i poznajes sebe, onda je oguce da ti stize M zbog tog pada temp. Naravno, ima slucajeva gde je odmah sutra skocila i da je to bila trudnoca, pa ti sada veruj u sta god zelis Verka, pile moje drago, molim te lepo da se mrdnes sa te mrtve tacke (ili obuj za noc termo carape) Tvoj graf ce imati samo 3 vrednosti 36,4 pre O, 36,6 posle O i 36,9 za trudnocu
|
|
RE: Bazalna temperatura - VII deo 20.10.2012 11:02:53
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Sonreir Verka, pile moje drago, molim te lepo da se mrdnes sa te mrtve tacke (ili obuj za noc termo carape) Tvoj graf ce imati samo 3 vrednosti 36,4 pre O, 36,6 posle O i 36,9 za trudnocu H aha ha ha...ne diraj mi Frenkija. Vidis da je njemu lepo sa 36.4
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?