|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
8.10.2012 11:04:50   
mihi
Mene je moja juče iznervirala zove i nešto me pegla bezveze i meni ništa ne kaže a starijem sinu je već izdala naredbu da dođemo na slavu obavezno. E ja onda kažem mužu. Slušaj ove godine ćemo da slavimo napraviću ručak za kumove i moje roditelje a sledeće godine širimo i zovemo širu ekuipu. E muka mi je više svake godine ista priča. Ovo je teže za mene ali nema veze nismo mi mali imamo svoju kuću, mm otac je umro i počinjemo mi da slavimo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 726
8.10.2012 11:26:27   
boba 11
Mozete Vi slobodno da slavite,moji svekijevci su zivi ali mi slavimo u svojoj kuci.Na rucak idemo kod njih a vecera je za moje roditelje i kumove i neki uzi krug rodbine.Pitali svestenika on odobrio oni se nisu bunili i sad slavimo.Tako je najbolje kad imas sredstava i zivaca .Meni je bilo najteze kad sam se porodila pre tri godine u junu a slava u oktobru,ali pomogli su mi svi.Cak mi sveki odnese sudove da opere u masini,da se ja ne mucimuser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 727
8.10.2012 11:27:11   
boba 11

IZVORNA PORUKA: Macaki

deverova zena je jetrva, a muzevljeva sestra je zaova.

Uvek brkam ti pojmoviuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 728
8.10.2012 17:28:29   
mihi
Dok je svekar bio živ išli smo kad slava padne vikendom, pri tom oni nemaju druge goste osim nas. Sad sam rešila da ja slavim u svojoj kući a svekrva nek slavi u svojoj i kraj. Ma nije mi teško mama će mi pomoći, nešto ću ja kolače i torte naručim i eto.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 729
8.10.2012 18:04:52   
boba 11
To je moja pokojna baba radila mojoj mami ,svake srede sa pijace dovuce neku komsinicu oko 8 sati na kafu mojoj mami.user posted image Ja bi moju ubila

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 730
8.10.2012 18:09:35   
Anoniman
Pa ako im se druzi , nek ih vode kod sebe kuci!
A ludim od tih sto sedaju na decije stvari u garderobi u kojoj su malopre brisali autobusko sediste....user posted image jos kad im kazes ispadnes "babaroga", fan staklenog zvona i ostale gluposti.user posted image

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 731
8.10.2012 18:14:09   
Anoniman
Zašto bi iko u tuđoj kući sadao na dečiji krevet pa u bilo čemu? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 732
8.10.2012 18:15:51   
Anoniman
Da se seljacki izrazim - A?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 733
8.10.2012 18:21:23   
Anoniman
Pa osim ako sveki ne reši da se isprsi i kupi vam veći stan i plati dobrog arhitektu da ga sredi i opremi da... Ako bi se pak isprsila za gorepomenuto, možda bih je i poslušala... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 734
9.10.2012 11:41:54   
Anoniman
Dobro se slazemo , malopre je svratila i donela mi ciniju sa cvarcima od divlje svinje user posted image kaze malo su tvrdji , e zivote zabavan si user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 735
9.10.2012 11:43:22   
Anoniman
Ja ću se samocitirati user posted image

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". user posted image

Ljuuubaaav, ljuuuubav je toooooooo... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 736
9.10.2012 12:13:15   
mihi

Slažemo se odlično. Ona mene slaže da sam joj draga, a ja nju slaaaažem u mislima pod neke vence i florove sa natpisom "poslednji pozdrav". user posted image

E lude ste stvarnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 737
9.10.2012 12:59:48   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: ribizla

Dobro se slazemo , malopre je svratila i donela mi ciniju sa cvarcima od divlje svinje user posted image kaze malo su tvrdji , e zivote zabavan si user posted image

daj meni cvarke od divlje svinjeuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 738
9.10.2012 13:24:10   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Ja sutra idem kod moje i to bez mm na sedam dana,javljam utiske kad se vratim user posted image ,prvo cu joj cim stignem uvaliti decu jer moram na devojacko user posted image

Stigla sam,fenomenalno sam se provela,da sam ostala jos koji dan ubedila bi me da se doselim tamo,ujutru skuvana kafa,spremljen dorucak dok cuva decu kuva rucak,priprema veceru a ja za to vreme spartam sa jetrvama po gradu,ma sve najbolje o mojoj sveki,da mi pozivi jos sto godina user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 739
9.10.2012 13:54:47   
madre

IZVORNA PORUKA: ninicak

Pa ako im se druzi , nek ih vode kod sebe kuci!
A ludim od tih sto sedaju na decije stvari u garderobi u kojoj su malopre brisali autobusko sediste....user posted image jos kad im kazes ispadnes "babaroga", fan staklenog zvona i ostale gluposti.user posted image

ja iz tog razloga ujutru skidam posteljinu sa bogijevog kreveta i stavljam prekrivacuser posted image ne volim cak ni on da skace po krevetu u stvarma koje su za napolje, a kamoli neko drugi.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 740
9.10.2012 13:55:44   
madre
LJ, bas si nedostajalauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 741
9.10.2012 13:59:54   
madre

IZVORNA PORUKA: ninicak

Da se seljacki izrazim - A?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 742
10.10.2012 8:59:04   
Yag

IZVORNA PORUKA: mihi

E lude ste stvarnouser posted image user posted image user posted image

Lol lude ste skroz al vas razumem upotpunostiuser posted image user posted image user posted image

21.12.2012. end of the world but my world start again 21.12.2012. SANIN ;)))

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 743
10.10.2012 13:02:46   
M.mama
Kao da je nemam, svekrva je samo na papiru. Hocu reci da je ostavila mm kad je bio malen.

(odgovor članu Yag)
Direktna veza do poruke: 744
10.10.2012 13:27:55   
Anoniman
M.mama user posted image

(odgovor članu M.mama)
  Direktna veza do poruke: 745
10.10.2012 13:33:41   
M.mama
Al zato mi svekar legenda...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 746
24.10.2012 21:02:01   
sanjalica978
Ja nemam pojma kakva je moja. Upoznacu je tek za vikend.
Dolazi nam u goste.

(odgovor članu M.mama)
Direktna veza do poruke: 747
24.10.2012 22:36:27   
Anoniman
sanjalice, srecno!

ja sa mojom u poslednje vreme imam bas otvoren odnos. sto bi znacilo da joj govorim otvoreno kako se osecam.

(odgovor članu sanjalica978)
  Direktna veza do poruke: 748
25.10.2012 10:33:44   
adulence
moja sveki i ja se fino slazemo ona je relativno mlada tako da nema bapske fore,voli da mi kuva , to dobro radi i ja juako volim da jedem to sto ona spremi,e sada jatreba za mesec i po da se porodim pa cemo videti kako ce se dalje ponasati...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 749
25.10.2012 10:48:24   
Olga75
mojoj svekrvi je danas rodjendan user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here